2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

aklına getırınce ınsanın canı daha fazla cekıyor unut bakım dett :)

kızlar 6 ekimde kontrolüm var sata göre 6+4 oluyorum o zaman kalp atışlarını görürmüyüm :26:

bebek 40 gunluk olunca duyarsın dıyorlar erken degılmı ? kesemı gordugumde sata gore 6 haftalıktım

Ayva ne içinmiş merak ettimde bı de her gün 1 yasinde okunmaliymis daha bir çok şey var arkadaslar yapabiliriz inşallah

evet yasınde okunmalı onu yazmayı unutmusum
hatım baslıcam 4. ay bıtmeden okumus olayım dıyede nedense kalp atısını beklıyorum ondan sonra hamıle olduguma ınanıcam galıba:)
ayva huyuve kendı guzel olsun dıye canım

arada kacamaklarımız olucakta aman dıkkat kızlar ne yersek kg olarak kalıcak
afıyet sıfa olsun pıtpıtlı annemıze :)

canım görürsün ben az önce gittim duydum bebişimin sesini..benim sat 21.08 altı haftalığım rahat ol sen :)

oo cok erken degılmı kalp atısını duymak ben sat 8 kalp atısı yoktu gecen hafta ancak keseyı gördüm
maşallah senınkı cok cabuk canlanmıs :)

Kizlar hamile yastigimi aldim cok rahat ve kullanisli,uyku problemi cekiyorsaniz bence denemeye deger

esım kıskanır o yastıgı ama cok guzelmıs :) gule gule kullan canım

kesınlıkle bırde anne olalım annelerımızn degerını cok daha fazla anlıcaz

acabalar asla bıtmıcek kucagımıza alana kadar canım annelık işte

inşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz sayenizde moral buldum canım

hepimiz sağ salim olalım bebeklerimizlee sen nasılsın bugün

Bende iyim canım teşekkür ederim
Biraz ağrılarım var bel ağrısı
bugün biraz dışarı çıktım minübse binmek zorunda kaldım ondan dolayı olduğunu düşünüyorum

kızlar ben 500 yasin başladım 45 teyim şu an
1 hatim
70 insan suresi
tekli sayıyla yusuf suresi
enbiya suresi bunlar hamilelik boyunca bebeişimiz için iyi olucak inşş

hoşgeldinnn

aynen dediklerine katılıyorum panikatak olmazsam iyidir

aklıma bişeyler geldikçe içimden dua ediyorum biraz hafiflememi sağlıyo yoksa düşün düşün işimiz zor

ayy kızlar hepimiz aynı durumdayız heralde bu ne ya cidii panik atak olucam bende heralde olmaz böyle bişey
ayy dr. bugün tahlillere bakıyo troit normal ama hamilelğin sınırında dedi Allah görün beni netten troitin fazla olması hamileliğ nasıl etkiler bi yazdım google. tühh yazmaz olaydı anne karnında ölür yada erken doğum yada düşük yazmıyomu
bittim resmen aman sonra bi baktım değerlere 3,0 ın üsünde tetkit yapılması gerekiyomuş sadce normalmiş yani ayy rahatladım şimdi çok iyiym
tabi bi dahiliyeye gidicemde içim rahatladı

kızlar ya kendimize gelelim ne oluyo bize böyle RABBİM verdi o korucak inşş
benim bugünüm mahvoldu grçekten şu an kendimdeyim

CANIM SENİNKİDE GÖRÜNÜR ASLINDA benide haftaya çağırmıştı ben telaş yapıp gittim zorlayınca duyuldu.yoksa haftaya gidecektim sekiz haftalık olacaktım:)

kızlar merhaba benim aşılamam tutmadı, kısmet diğer aya kaldı hamişlerimize sağlıklı hamileliklerle beraber sağlıkla yavrularına kavuşmayı diliyorum, darısı başımıza:) banada haziran topiğinin yolu göründü şimdilik :))

merhaba cok sevindim guzel haberinize. bence doktorunuza bu kadar guvenmeyin 2000 betahcg gecmeden dis gebelikten bahsetmesi cok dusundurucu. garanticilikle ilgisi yok bosuna uzdu sizi. umarim bundan sonrasi hep keyifle ilerler.

evet gerçekten çok üzdü beni 1836 idi beta hcg 1500 üzeri kese görünmez ise dış gebelik belirtisi sayılıyormuş neyseki atlattık kendi doktorum ilk muayeneye 9 ekimde çağırmıştı dayanamadığım için bu doktora gittim 9 ekimde kendi doktoruma gideceğim kısmetse güzel dileklerin için çok tşk ederim

ben bol bol dua edip aklımdan kötü düşünceleri savmaya çalışıyorum ANNELİK ÖMÜR BOYU ENDİŞE DEMEK SANIRIM rahmine düştüğü anda başlıyor...ben 26 yaşındayım hala günde en az 5 kez annem arar benii ahh canım annem
:18::18::18::18:

ayy bu ne pc nin sesi de sonuna kadar açıktı ödüm koptu yaa hhahahahha

bugün biraz dışarı çıktım minübse binmek zorunda kaldım ondan dolayı olduğunu düşünüyorum

benim de hafif bel ağrım var bir de sol kasığımda sanki yumurtlama dönemindeki gibi bir his var ağrı desem değil dolgunluk hissi gibi
doktor normal olduğunu söyledi göğüsler desen aldı başını gitti
toplu taşımalarda daha yer vermezler bize göbişler şişmedi bikaç aya kadar oturursun rahatça

oyy ben öleyim o zaman.. kaç gündür gece uyuyamadığım için sabah çok erken kalkamıyorum.. kalktğımda da zaten biraz iş yapıyorum.. sonra işe gitmek için minübüse sonra metrobüse sonra tekrar minübüse biniyorum

erken doğum riskimden dolayı vurulduğum 3.iğnemi bugün vuruldum..

doktorum 12.haftada ki kontrolümde gerekirse raahimağzına dikiş atacağız rahimağzı boyu normalden kısa çıkarsa dedi..serklaj yaptıracağım gibi görünüyor kızlar..
zor bir süreç beni bekliyor dualarınızıı esirgemeyin..

myhos guzel haberlerıle gelmıssın doktordan sevındım..

doktorun garıntıcı olması guzel bır durum bence.. sonra keskeler yasamamak adına

Benimde aklıma kötü şeyler gelıyor sankı bebişim ii beslenemiyormus gıbı gelıyor mide bulantılarım başladı birde oturduğum yerde uykum gelıyor bitkinlik halsizlik cabası inş. alışırım bu duruma

yüreğimeee indiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aklim cikti valla sabah sabah
linki tiklamamla o korkunc bagirma sesi ve kocaman surat
iyi korktuk bebisimleee hemen kapadim vidyoyu
ayyycok uzuldum kusura bakmayın
bılsedım urkecegınızı paylasmaztım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…