- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.541
myhos guzel haberlerıle gelmıssın doktordan sevındım..
doktorun garıntıcı olması guzel bır durum bence.. sonra keskeler yasamamak adına
CANIM SENİNKİDE GÖRÜNÜR ASLINDA benide haftaya çağırmıştı ben telaş yapıp gittim zorlayınca duyuldu.yoksa haftaya gidecektim sekiz haftalık olacaktım:)
hayırlısı canım rabbım tez vakıt anne olmanı Rabbim nasıp etsınkızlar merhaba benim aşılamam tutmadı, kısmet diğer aya kaldı hamişlerimize sağlıklı hamileliklerle beraber sağlıkla yavrularına kavuşmayı diliyorum, darısı başımıza:) banada haziran topiğinin yolu göründü şimdilik :))
erken doğum riskimden dolayı vurulduğum 3.iğnemi bugün vuruldum..
doktorum 12.haftada ki kontrolümde gerekirse raahimağzına dikiş atacağız rahimağzı boyu normalden kısa çıkarsa dedi..serklaj yaptıracağım gibi görünüyor kızlar..
zor bir süreç beni bekliyor dualarınızıı esirgemeyin..
günaydın güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun bizim ve bebişlerimiz için
benim eti pufum uyutmuyor annesini yaa
gece kaç kez wcye kaldırıyor
Gunaydin herkesee
iyi haftasonlari sizlere miniklerinizle
biz kahvaltiya geciyoruz
sabah mide bulantisi uyutmadi
gec geldi ama tam geldi sanirim
amannn basladı demek gozunaydın mı desem gecmıs olsun mu bılemedım ben yınede hayırlı olun dıyeyım
evet ama cok kotu degil cok sukur
hayatimi etkilemiyor
uyandigimdan beri iyiyim
biz sansli hamislerdeniz
bugun benim karnimin altinda surekli batma oluyor
arada gecer dedim ama uzun suredir devam ediyor
dikan batar gibi birseyler hisediyorum gerilme mi acaba bu
günaydın canımm hayırlı hafta sonları sanada güzel haberlerle gelmişsin cok sevindim..içini feraah tut stres yapma demiştim tatlım..benimkide gece cok kaldırıyorwc ye..sabahlarıda mide bulantım oluyo bişi yiyemiyorum canım sendede başladımı mide bulantısı..günaydın güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun bizim ve bebişlerimiz için
benim eti pufum uyutmuyor annesini yaa
gece kaç kez wcye kaldırıyor
evet sanslıyız sanırım maşallah bzıe
bende uzun zamandır olmuyor buyuyordur bebiş ondan olabılırmı annesı
günaydın canımm hayırlı hafta sonları sanada güzel haberlerle gelmişsin cok sevindim..içini feraah tut stres yapma demiştim tatlım..benimkide gece cok kaldırıyorwc ye..sabahlarıda mide bulantım oluyo bişi yiyemiyorum canım sendede başladımı mide bulantısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?