2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
myhos guzel haberlerıle gelmıssın doktordan sevındım..

doktorun garıntıcı olması guzel bır durum bence.. sonra keskeler yasamamak adına

çok teşekkür ederim melekçim

emin olmadığı zaman pat pat bütün olabilecek olumsuzlukları riskleri sıralıyor emin olduğunda ise bal kaymak adam işimiz var kendisiyle valla

sana da geçmiş olsun inşallah dikişe gerek kalmaz

günaydın güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun bizim ve bebişlerimiz için

benim eti pufum uyutmuyor annesini yaa

gece kaç kez wcye kaldırıyor

Son düzenleme:
Günaydın herkeseee
Eğitim toplantısı nedeniyle sabahın köründe işyerindeyim, bebişimle uyukluyoruz
Bugünki takvimimi okuyayım bugün neler olmuş kuzucuğumda

CANIM SENİNKİDE GÖRÜNÜR ASLINDA benide haftaya çağırmıştı ben telaş yapıp gittim zorlayınca duyuldu.yoksa haftaya gidecektim sekiz haftalık olacaktım:)

ruyamda kalp atısını duydum o nasılbır duygu oyle off sımdı gecmez gunler

hayırlısı canım rabbım tez vakıt anne olmanı Rabbim nasıp etsın

rabbım yardımcın olsun canım bu surecı hayırlısıyla atlat İnşallah

günaydın güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun bizim ve bebişlerimiz için

ah ah wcdemı uyusak ne yapsak :)

uykusuz bır geceden sonra merhaba arkadaşlar
sabaha kadar ara ara hep uyandım en son namazdan sonra uyudum derken mıdeme kramp gırmesıyle uyandım
yerımden kıpırdasam canım acıyor yavruma bısey oldu sandım esım yavas yavas kaldırdı benı yuruttu oyle rahatladım
tun gun leyla leyla gezerım artık bugun

herkesin iyi olmasın diliyorum :)

bizim kontrolümüze 10 gün var ikili testimiz yapılcak çok heyecanlıyım miniğim ne kadar büyüdü acaba :) inşallah herşey yolunda olur ve testimiz güzel çıkar. belkide cinsiyet öğreniriz bellimi olur sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama insan merak ediyor cicili bicili kıyafetleri odaları hatta oda süslerini görünce :))

onun dışında hastaneye gidip iyi haberlerle dönen annelerimize kocaman bi maşallah allah nazarlardan kurusun (amin)

Rabbim bebeklerimizi korusun evimizi sesleriyle neşelendirsin inşallah (amin)

hoşçakalın

günaydın hanımlar dr günüm pazartesi , ben şuan iyiyim inşallah herşey yolundadır,

7+4 olduk :)

üst komşumda hamile sürekli kusuyor ,dün hastanelik oldu allah yardımcı olsun çok ağladı ay çok üzüldüm

slm kızlar... ya 2.doğumum ama yinede sormadan edemicem. kızımda 8.haftada kusmalarım başlamıştı. bunda çalışıyorum. bulantı falanda fazla olmuyor. olsa başlarmıydı kusmalar bu dönemde. kusmucam galba çok mutluyummmmm

amannn basladı demek gozunaydın mı desem gecmıs olsun mu bılemedım ben yınede hayırlı olun dıyeyım

evet ama cok kotu degil cok sukur
hayatimi etkilemiyor
uyandigimdan beri iyiyim
biz sansli hamislerdeniz

bugun benim karnimin altinda surekli batma oluyor
arada gecer dedim ama uzun suredir devam ediyor
dikan batar gibi birseyler hisediyorum gerilme mi acaba bu

evet sanslıyız sanırım maşallah bzıe

bende uzun zamandır olmuyor buyuyordur bebiş ondan olabılırmı annesı

günaydın canımm hayırlı hafta sonları sanada güzel haberlerle gelmişsin cok sevindim..içini feraah tut stres yapma demiştim tatlım..benimkide gece cok kaldırıyorwc ye..sabahlarıda mide bulantım oluyo bişi yiyemiyorum canım sendede başladımı mide bulantısı..

evet sanslıyız sanırım maşallah bzıe

bende uzun zamandır olmuyor buyuyordur bebiş ondan olabılırmı annesı

evet ilk haftalarda cok oluyordu sagda ya da solda
simdi tam bebegin oldugu yerde ortalarda olup duruyor
ben uzanip dinleniyorum cikmam lazim disari gecince cikarim diye bekliyorum
bakalim 1,2 saate gecer herhalde tamamen

çok şükür canım sayenizde atlattım teşekkür ederim inşallah kalp atışlarını da duyarız

benim sabahları çok çok hafif başladı bulantım ama kahvaltı ediyorum geçiyor

benim tatlı şeylere karşı çok tiksintim başladı çikolata meyve aklına ne gelirse tiksiniyorum hepsinden bir de parfüm deterjan kokularından

günaydın kızlar :) bulantı olmayınca bu saatte kadar uyudum :) uykusuz bı haftadan sonra 12 ye kadar uyumak mucize gb geliyor:)) günde bir tane metpamid içiyorum bulantı falan hiç bırsey olmuyor..

Merhaba hanımlar bende Mayıs annesi olucam Allah'ın izniyle. Sat 17 Ağustos BDT 24 Mayıs :) bu benim 2. Bebeğim . Dünyalar tatlısı Baran adında 9 aylık bir oğlum var. Yani ayni zamanda 2011 aralik annesiyim. Orada cok guzel paylasimlarimiz oluyor hatta ailecek gorustugumuz bir suru arkadasimiz var. İnsallah sizlerlede cok guzel duygular paylasicaz :)Bu yeni bidis bize sürpriz yaptı. Basta çok üzüldüm ama alıştım herhalde çünkü Baran daha çok küçük ve bana ihtiyacı var. Aynı zamanda emziriyorumda ama doktorum kesmemi söyledi. Oğlumunda kısmeti bu kadarmış demekki hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…