- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.561
Merhaba hanımlar bende Mayıs annesi olucam Allah'ın izniyle. Sat 17 Ağustos BDT 24 Mayıs :) bu benim 2. Bebeğim . Dünyalar tatlısı Baran adında 9 aylık bir oğlum var.Yani ayni zamanda 2011 aralik annesiyim. Orada cok guzel paylasimlarimiz oluyor hatta ailecek gorustugumuz bir suru arkadasimiz var. İnsallah sizlerlede cok guzel duygular paylasicaz :)Bu yeni bidis bize sürpriz yaptı. Basta çok üzüldüm ama alıştım herhalde çünkü Baran daha çok küçük ve bana ihtiyacı var. Aynı zamanda emziriyorumda ama doktorum kesmemi söyledi. Oğlumunda kısmeti bu kadarmış demekki hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
o zaman bizim cinsiyetler farkli olabilir
tatli istegi gostermis kendini
afiyet olsun canim
ben hamile oldugumdan beri tatli yiyemiyorum
ya benimde ilk defa canım tatlı istedi biliyomusun
normalde tatlı canavarıyımdır ben, hamileliğimi ögrenmeden önceki hafta
gecenin 3 lerinde kalkıp çikolata yiyip yatıyodum.
sonra nolduysa geçen haftadan beri bi ekşi isteği
ki ekşiyi normalde hiç sevmem. ilk turşu istedim sonra ekşili şehriye çorbası falan.
şaşırdım kendime. dünde ilk defa tatlıya döndüm bakalım devamı nasıl olacak :))
cinsiyeti merak ediyorum yaa gerçekten insan düşünmeden edemiyor
Kızlar evde badana vardı tiner koktu her taraf bende kokuyu çektim içime istemeden de olsa acaba çocuguma bişy olur mu çok korkuyorum çok üzgünüm şu anda bebişim zarar görecek diye
inşallah canımm iple çekiyorum 8 ini..bende limonlu şeyler istio canım ağzım sulanıyooçok şükür canım sayenizde atlattım teşekkür ederiminşallah kalp atışlarını da duyarız
benim sabahları çok çok hafif başladı bulantım ama kahvaltı ediyorum geçiyor
benim tatlı şeylere karşı çok tiksintim başladı çikolata meyve aklına ne gelirse tiksiniyorum hepsinden bir de parfüm deterjan kokularından
inş hayırlı sağlıklı güzel bi kızın olur bende çok istiyorum banada oğlan gibi geliyo hatta bugün rüyamda oğlum olmuş gördüm nasıl üzülüyom sabah kalktım hala rüyanın etkisindeyim önemli olan sağlıklı olması tabi üzülmem oğlan olursa ama rüya etkiledi beni.Ben kız olmasını cok ıstıyorum ama ıcıme doguyo erkek olcak bence.
ya benimde ilk defa canım tatlı istedi biliyomusun
normalde tatlı canavarıyımdır ben, hamileliğimi ögrenmeden önceki hafta
gecenin 3 lerinde kalkıp çikolata yiyip yatıyodum.
sonra nolduysa geçen haftadan beri bi ekşi isteği
ki ekşiyi normalde hiç sevmem. ilk turşu istedim sonra ekşili şehriye çorbası falan.
şaşırdım kendime. dünde ilk defa tatlıya döndüm bakalım devamı nasıl olacak :))
cinsiyeti merak ediyorum yaa gerçekten insan düşünmeden edemiyor
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar :):) Ben cok kotu grip oldum nasıl oldu anlamadım ama eşimden geçmiş olabilir :44: burnum cok akıo cesme gıbıBoğazımda iltihaplanmış.. İlaçda kullanmak istemiyorum aslında doktora gitsem bugun cumrtesi yarın pazr iki gün gidemem ne yapmalıyım sızce evde yapabileceğim biraz kendimi ii hissettircek önerilerde bulunabilirmisiniz cevaplarınızı bekliyorum :2: :2: :2:
ben de cerezden cok tiksiniyorum simdibenimde bir kaç gündür cerez,ayran,tursu bile denmesi midemi bulandırıyorhalbuki çok severdim
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar :):) Ben cok kotu grip oldum nasıl oldu anlamadım ama eşimden geçmiş olabilir :44: burnum cok akıo cesme gıbıBoğazımda iltihaplanmış.. İlaçda kullanmak istemiyorum aslında doktora gitsem bugun cumrtesi yarın pazr iki gün gidemem ne yapmalıyım sızce evde yapabileceğim biraz kendimi ii hissettircek önerilerde bulunabilirmisiniz cevaplarınızı bekliyorum :2: :2: :2:
gecmis olsun.nane limon kaynat ic.corba icmeye gayret et.narenciye ye.dinlen bol bol.
canım dr banada 12.haftaya kadar yok dedi ondan sonrada muayeneye göre karar vercekmişiz...kizlar birsey sorucam size
gerci ozel olacak ama
iliskiye devam ediyor musunuz
benim dusuk tehdidim yok cok sukur ama 12. haftaya kadar iliski yok diyor doktor surekli
esimi durduramiyorum artikben ise oyle korkmaya basladim ki, 12. haftadan sonra bile emin degilim birsey olur mu korkusundan
ama sonucta sakincasi olmamasi lazim
canım dr banada 12.haftaya kadar yok dedi ondan sonrada muayeneye göre karar vercekmişiz...
nane erken donemde sakincali mi
ben oyle birsey duymutum o yuzden yemekte bile kullanamiyorum korkudan :44:
nane, kekik, feslegen bunlar erken donemde sakincali diye biliyorum
selam canım,ben de nanaenın sakıncalı oldugunu duymustum,yemekte bıle kullanamıyorum korkudanılıskı konusunda bana doktorum hıcbır sey soylemedı ben de gıdınce sormak ıstıyorum.
merhaba canim, evet naneyi ben de cikardim simdilik hayatimdan
aslinda bircok baharati cikardim en azindan ilk 3 ay kullanmiycam
sadece kurubaklagil yemeklerine cay kasigi kadar kimyon koyuyorum gazini alsin diye
benim doktora ben hamileyim diye telefon actigim anda yasakladi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?