2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

kısa surede 2. annelıgın masallah :)
rabbım nasıp ederde anne olursam 2 3 yıl en fazla ara verıp yenıden anne olmak ısterım
cocukların arasında cok yas farkı olmaması ve beraber buyumelerı anneyı rahatlatıyor
gercı senınkınde ıkızlermıs gıbı buyucekler:) Rabbım yardımcın olsunsağlıklı bır gebelık geçirirsin inşallah

Son düzenleme:
o zaman bizim cinsiyetler farkli olabilir
tatli istegi gostermis kendini
afiyet olsun canim

ben hamile oldugumdan beri tatli yiyemiyorum

ya benimde ilk defa canım tatlı istedi biliyomusun
normalde tatlı canavarıyımdır ben, hamileliğimi ögrenmeden önceki hafta
gecenin 3 lerinde kalkıp çikolata yiyip yatıyodum.
sonra nolduysa geçen haftadan beri bi ekşi isteği
ki ekşiyi normalde hiç sevmem. ilk turşu istedim sonra ekşili şehriye çorbası falan.
şaşırdım kendime. dünde ilk defa tatlıya döndüm bakalım devamı nasıl olacak :))

cinsiyeti merak ediyorum yaa gerçekten insan düşünmeden edemiyor

ben de merak etmeye basladim baya son birkac gundur

bu arada hamileyken oldu
benim icin dunyadaki en guzel yemek salcali makarna
hasta oluyorum sabah kahvaltida bile yiyebilirim:) umarim kia zamanda gecer bu durum

Kızlar evde badana vardı tiner koktu her taraf bende kokuyu çektim içime istemeden de olsa acaba çocuguma bişy olur mu çok korkuyorum çok üzgünüm şu anda bebişim zarar görecek diye

Kızlar evde badana vardı tiner koktu her taraf bende kokuyu çektim içime istemeden de olsa acaba çocuguma bişy olur mu çok korkuyorum çok üzgünüm şu anda bebişim zarar görecek diye

bence simdi cikip bol bol temiz hava al canim
ve yogurt ye bol bol
normalde iyi degil ama mecbur kaldiniz sanirim, bundan sonra dikkat edersin simdi uzme kendini

hanımlar mrba nasılsnz ben uzun zamndr gıremedım bakamadm hıc cok kotydum cok zor gunler gecrdım yanı bulantı kusma demıyrm bıle bır yudum su ıcemedım gunlerce bırden hızlı kılo verdım cok kotuydum kac hafta yataktan cıkmadım kalktıgım anda ayakta duramıyrdum sımdı doktorum bana bı ılac verdı cok guclu bır ılac ıkı uc gundur ıyı ettı ben sımdı su ıcebılorum corba ıcebılıorm en azndan bırazda olsa ayaga kaldrdı benı ..bı sorumolacak kızlar ıkı gundur kanımda bı sıslık oldu sankı bırden sıstı gaz mı degılmı anlayamadım ama 10cu haftamdayım karnım sısmez degılmı bukdr erken ..

inşallah canımm iple çekiyorum 8 ini..bende limonlu şeyler istio canım ağzım sulanıyoo

Ben kız olmasını cok ıstıyorum ama ıcıme doguyo erkek olcak bence.
inş hayırlı sağlıklı güzel bi kızın olur bende çok istiyorum banada oğlan gibi geliyo hatta bugün rüyamda oğlum olmuş gördüm nasıl üzülüyom sabah kalktım hala rüyanın etkisindeyim önemli olan sağlıklı olması tabi üzülmem oğlan olursa ama rüya etkiledi beni.

benimde canım acılı ekşili şeyler çekiyor eşimde kızımız olacak diyor :) aman sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil , 5 sene beklemişim evladım sağlıkla doğsun yeter

benimde bir kaç gündür cerez,ayran,tursu bile denmesi midemi bulandırıyor halbuki çok severdim

Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar :):) Ben cok kotu grip oldum nasıl oldu anlamadım ama eşimden geçmiş olabilir :44: burnum cok akıo cesme gıbı Boğazımda iltihaplanmış.. İlaçda kullanmak istemiyorum aslında doktora gitsem bugun cumrtesi yarın pazr iki gün gidemem ne yapmalıyım sızce evde yapabileceğim biraz kendimi ii hissettircek önerilerde bulunabilirmisiniz cevaplarınızı bekliyorum :2: :2: :2:

gecmis olsun.nane limon kaynat ic.corba icmeye gayret et.narenciye ye.dinlen bol bol.

benimde bir kaç gündür cerez,ayran,tursu bile denmesi midemi bulandırıyor halbuki çok severdim
ben de cerezden cok tiksiniyorum simdi
oysa ne cok severdim yerdim simdi cok zor

gecmis olsun
tavuk suyuna corba yap cok iyi geliyor gripken

kizlar birsey sorucam size
gerci ozel olacak ama
iliskiye devam ediyor musunuz
benim dusuk tehdidim yok cok sukur ama 12. haftaya kadar iliski yok diyor doktor surekli
esimi durduramiyorum artik ben ise oyle korkmaya basladim ki, 12. haftadan sonra bile emin degilim birsey olur mu korkusundan
ama sonucta sakincasi olmamasi lazim

canım dr banada 12.haftaya kadar yok dedi ondan sonrada muayeneye göre karar vercekmişiz...

nane erken donemde sakincali mi
ben oyle birsey duymutum o yuzden yemekte bile kullanamiyorum korkudan :44:
nane, kekik, feslegen bunlar erken donemde sakincali diye biliyorum

selam canım,ben de nanaenın sakıncalı oldugunu duymustum,yemekte bıle kullanamıyorum korkudanılıskı konusunda bana doktorum hıcbır sey soylemedı ben de gıdınce sormak ıstıyorum.

selam canım,ben de nanaenın sakıncalı oldugunu duymustum,yemekte bıle kullanamıyorum korkudanılıskı konusunda bana doktorum hıcbır sey soylemedı ben de gıdınce sormak ıstıyorum.

merhaba canim, evet naneyi ben de cikardim simdilik hayatimdan
aslinda bircok baharati cikardim en azindan ilk 3 ay kullanmiycam
sadece kurubaklagil yemeklerine cay kasigi kadar kimyon koyuyorum gazini alsin diye
benim doktora ben hamileyim diye telefon actigim anda yasakladi bana :)

benım doktor yorum yapmadı ya ılıskı konusunda,utandı mı acepben ılk zaman korktum ama kanama falan olmayınca rahatladım bıraz ama gıdınce mutlaka soracagım, carsamba gıdecegım ıns pıt pıtları duymayaben sadece naneyı kullanmıyorum onun ds-ısında az baharat kullanıyorum yanı,onu da sormak lazım gıdınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…