2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar annişler,

dün doktordan sonra yazamadım size, dün kontrolümüz vardı...
tansiyonum biraz düşüktü sadece
üstten usg de bebişimi gördük çok şükür, doktorumuz sadece 2sn kalbini dinletti
kalp kapakcıklarına zarar veriyor o nedenle fazla dinletmiyorum dedi ama Rabbime şükürler olsun herşey yolunda dedi

biraz akıntım fazla olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi 100 gramlık 1 kez vurulmam için birde istirahat yazdı
bir sürü tahlil istedi ancak hepsini hatırlamıyorum şuanda salı akşam sonuçlarını alacağız ayın 6sında tekrar muayenem var

Inşallah bu sorunları da atlatır hamileliğin keyifli dönemine geçerim

Öpüyorum herkesi kocaman, pazartesi uğrayacağım tekrar

hadi gozun aydin minigin pitpitlari duymussun akintim benim de cok onu soyliycem ben de gidince

hosgeldın aramızaa ne guzel ıkısı bır beraber buyuyecek sgalıklaalalım bbşlerımızı kucaklarımıza ınsallah bu arada yaşınıda yazabılırmısın
canım benım ya cok gecmış olsun umarım en kısa zamanda eskı saglıgına kavusursun
boll lımonlu corbalar iç cnm bol bol da meyve tuket cok gecmıs olsun
canım bıze yasakkoymadı doktor ama hamıle kaldıgımdan berı hıc olmadı cok korkuyorumyınede sımdılık 12.haftaya kadar beklıcem bısey kalamdısonrasını allh bılır
down sendromu testi hangi aylarda yapılıyor
cnm ben haftaya yaptırıcam allahın ıznıyle 10+6 olucam o zmn
Güzel annelere günaydın mutlu ve huzurlu bir pazar günü geçirelim bebişlerimizle

gunaydın canımmmmmm

gunaydın guzel anne adayları

ben kabızlıkla savasıyorum dun doktorumu aradım ulamadım annecım saolsun kayısı kaynattı da bıraz ıyıyım ve bende basur var doktorumla bu konuyu konusmam gerek canım yanıyor:26:

ve dun gece karın agrısıyla uyandım cok korktum bebegıme bırsey olacak dıye ssımdı yok cok sukur sonra da kötu kötu ruyalar gordum allah hayra cıkartsın

hayra cıksın inşallah rüyaların bende kabızlık arttı biraz, ağrımlarım olunca korkuyorum bebeğime bişey olack diye

iki gun ust uste kirmizi mercimek corbasi ic canim
ve kayisi ye ya da komposto birsey kalmiyor
bir de ikinma konusunda zorlama oyle duydum diger topicteki kizlardan ilk 3 ay iyi degilmis

günaydınn sevgili anneleerr
dün doktora gittimmm
dumdumdumdum kalp atışlarını duyduk minnoşunnn, 6mm şu an
6+4 dedi, sata göre 7+5 olması gerekiyodu, 1 hafta geriden
ama ilk gittiğimde 2 hafta geride demişti doktor, demek yakalamış bebişimmm
son 4 gündür de mide bulantılarım çok fenaydı,kalbini de duyduk şükürr
rüyamda da ne gördümmm çok komik
yeni hamilelik kangrular gibiymiş, bebişim çıkmış kucağmda böyle oynadık ettik, erkekti bu arada
sonra ağzımın içine soktum koca bebek kayboldu girdi içime, nasıl bi bilim kurgu kurmuşsam kafamda
öpüyorum hepiniziii

bu arada SATa göre beklenen doğum tarihi 13 mayıs ama doktorun dediği haftaya göre değiştirdim 20mayıs yaptım, geriden gidiyoruz ya
gelişimini tickerden takip edebilmek için böyle yaptım
2 hafta sonra tekrar gidicez, o zaman belli olur heralde artık gerçek haftası

Son düzenleme:
rabbım ıns hepımızın saglıkla bebeklerını kucagına almayı nasıp eder
hamıle oldugumu 2. haftada hıssettım ve adet olmadan 5 gun once yaptıgım teste pozıtıf cıktı pazartesı doktora gıttıgımde karından keseyı gordum 2 hafta sonrası ıcın randevu verdı ıns o zamanda kalp atıslarını duyarım ve saglıkla huzurla dogumu beklerım

Son düzenleme:
ya benimde bir derdim var dr demir ilacı verdi ilk başta çok af edersiniz wc ye cıkamıyordumm ama şimdide bağırsaklarımız bozdu bu beni halsiz düşürüo..napmam lazım yada demir ilacı böyle yaparmı normalmi..

bana yasak degıl dedı ama kasık agrılarım ve halsızlıgımden ben ıstemıyorum
esım sansıma hamıle oldugumu ogrendıgınden berı raporlu evde dıpdıbeyız zor oluyor onun ıcınde ama malesef beklıcek
kendımı hazır hıssetmemı .. bence ılk 3 ay kadın rahat degılse olmamalı ne olur ne olmaz rıske atmıyalım bebişlerimizi

canım benim ilk hamileliğimde baya bi mülayim yapmıştı ama halsiz düşürcek kadar değil tabi... bi doktoruna danış bakalım belki bünyen kullandıkça normale döner?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…