- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.581
down sendromu testi hangi aylarda yapılıyor
iyi akşamlar annişler,
dün doktordan sonra yazamadım size, dün kontrolümüz vardı...
tansiyonum biraz düşüktü sadece
üstten usg de bebişimi gördük çok şükür, doktorumuz sadece 2sn kalbini dinletti
kalp kapakcıklarına zarar veriyor o nedenle fazla dinletmiyorum dedi ama Rabbime şükürler olsun herşey yolunda dedi
biraz akıntım fazla olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi 100 gramlık 1 kez vurulmam için birde istirahat yazdı
bir sürü tahlil istedi ancak hepsini hatırlamıyorum şuanda salı akşam sonuçlarını alacağız ayın 6sında tekrar muayenem var
Inşallah bu sorunları da atlatır hamileliğin keyifli dönemine geçerim
Öpüyorum herkesi kocaman, pazartesi uğrayacağım tekrar
hosgeldın aramızaa ne guzel ıkısı bır beraber buyuyecek sgalıklaalalım bbşlerımızı kucaklarımıza ınsallah bu arada yaşınıda yazabılırmısınMerhaba hanımlar bende Mayıs annesi olucam Allah'ın izniyle. Sat 17 Ağustos BDT 24 Mayıs :) bu benim 2. Bebeğim . Dünyalar tatlısı Baran adında 9 aylık bir oğlum var.Yani ayni zamanda 2011 aralik annesiyim. Orada cok guzel paylasimlarimiz oluyor hatta ailecek gorustugumuz bir suru arkadasimiz var. İnsallah sizlerlede cok guzel duygular paylasicaz :)Bu yeni bidis bize sürpriz yaptı. Basta çok üzüldüm ama alıştım herhalde çünkü Baran daha çok küçük ve bana ihtiyacı var. Aynı zamanda emziriyorumda ama doktorum kesmemi söyledi. Oğlumunda kısmeti bu kadarmış demekki hepinizin bebekleri hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
canım benım ya cok gecmış olsun umarım en kısa zamanda eskı saglıgına kavusursunhanımlar mrba nasılsnz ben uzun zamndr gıremedım bakamadm hıc cok kotydum cok zor gunler gecrdım yanı bulantı kusma demıyrm bıle bır yudum su ıcemedım gunlerce bırden hızlı kılo verdım cok kotuydum kac hafta yataktan cıkmadım kalktıgım anda ayakta duramıyrdum sımdı doktorum bana bı ılac verdı cok guclu bır ılac ıkı uc gundur ıyı ettı ben sımdı su ıcebılorum corba ıcebılıorm en azndan bırazda olsa ayaga kaldrdı benı ..bı sorumolacak kızlar ıkı gundur kanımda bı sıslık oldu sankı bırden sıstı gaz mı degılmı anlayamadım ama 10cu haftamdayım karnım sısmez degılmı bukdr erken ..
boll lımonlu corbalar iç cnm bol bol da meyve tuket cok gecmıs olsunHepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar :):) Ben cok kotu grip oldum nasıl oldu anlamadım ama eşimden geçmiş olabilir :44: burnum cok akıo cesme gıbıBoğazımda iltihaplanmış.. İlaçda kullanmak istemiyorum aslında doktora gitsem bugun cumrtesi yarın pazr iki gün gidemem ne yapmalıyım sızce evde yapabileceğim biraz kendimi ii hissettircek önerilerde bulunabilirmisiniz cevaplarınızı bekliyorum :2: :2: :2:
canım bıze yasakkoymadı doktor ama hamıle kaldıgımdan berı hıc olmadı cok korkuyorumyınede sımdılık 12.haftaya kadar beklıcem bısey kalamdıkizlar birsey sorucam size
gerci ozel olacak ama
iliskiye devam ediyor musunuz
benim dusuk tehdidim yok cok sukur ama 12. haftaya kadar iliski yok diyor doktor surekli
esimi durduramiyorum artikben ise oyle korkmaya basladim ki, 12. haftadan sonra bile emin degilim birsey olur mu korkusundan
ama sonucta sakincasi olmamasi lazim
cnm ben haftaya yaptırıcam allahın ıznıyle 10+6 olucam o zmndown sendromu testi hangi aylarda yapılıyor
Güzel annelere günaydın mutlu ve huzurlu bir pazar günü geçirelim bebişlerimizle
gunaydın guzel anne adayları
ben kabızlıkla savasıyorum dun doktorumu aradım ulamadım annecım saolsun kayısı kaynattı da bıraz ıyıyım ve bende basur var doktorumla bu konuyu konusmam gerek canım yanıyor:26:
ve dun gece karın agrısıyla uyandım cok korktum bebegıme bırsey olacak dıye ssımdı yok cok sukur sonra da kötu kötu ruyalar gordum allah hayra cıkartsın
hayra cıksın inşallah rüyaların bende kabızlık arttı biraz, ağrımlarım olunca korkuyorum bebeğime bişey olack diye
canım kayısı kaynatıp ıc ben hergun ıcıcem artık dunden sonra yedıkelrımı gozden gecırmeye karar verdım
yıcez tabı cnm ama sıvı agırlıklı tuketmeye özen gosterelım benm gozum korktu wallahıbende bi denicem bugün bide yediklerimi gözden de geçirsem yine aynı olck canım ne görsem onu istiyo :))
yıcez tabı cnm ama sıvı agırlıklı tuketmeye özen gosterelım benm gozum korktu wallahı
gunaydın guzel anne adayları
ben kabızlıkla savasıyorum dun doktorumu aradım ulamadım annecım saolsun kayısı kaynattı da bıraz ıyıyım ve bende basur var doktorumla bu konuyu konusmam gerek canım yanıyor:26:
ve dun gece karın agrısıyla uyandım cok korktum bebegıme bırsey olacak dıye ssımdı yok cok sukur sonra da kötu kötu ruyalar gordum allah hayra cıkartsın
evet tatlım nolur nolmaz bebiişi riske atmamak lazım..o iş sonrada olurr..anladim canim, ben de daha once dusuk yaptim diye yasakladi diye dusunuyordum ama burda normal bir hamileye de 12 hafta yasakliyorlarmis.
kizlar birsey sorucam size
gerci ozel olacak ama
iliskiye devam ediyor musunuz
benim dusuk tehdidim yok cok sukur ama 12. haftaya kadar iliski yok diyor doktor surekli
esimi durduramiyorum artikben ise oyle korkmaya basladim ki, 12. haftadan sonra bile emin degilim birsey olur mu korkusundan
ama sonucta sakincasi olmamasi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?