- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.601
iyi akşamlar annişler,
dün doktordan sonra yazamadım size, dün kontrolümüz vardı...
tansiyonum biraz düşüktü sadece
üstten usg de bebişimi gördük çok şükür, doktorumuz sadece 2sn kalbini dinletti
kalp kapakcıklarına zarar veriyor o nedenle fazla dinletmiyorum dedi ama Rabbime şükürler olsun herşey yolunda dedi
biraz akıntım fazla olduğu için kan sulandırıcı iğne verdi 100 gramlık 1 kez vurulmam için birde istirahat yazdı
bir sürü tahlil istedi ancak hepsini hatırlamıyorum şuanda salı akşam sonuçlarını alacağız ayın 6sında tekrar muayenem var
Inşallah bu sorunları da atlatır hamileliğin keyifli dönemine geçerim
Öpüyorum herkesi kocaman, pazartesi uğrayacağım tekrar
günaydınn sevgili anneleerr
dün doktora gittimmm
dumdumdumdum kalp atışlarını duyduk minnoşunnn, 6mm şu an
6+4 dedi, sata göre 7+5 olması gerekiyodu, 1 hafta geriden
ama ilk gittiğimde 2 hafta geride demişti doktor, demek yakalamış bebişimmm
son 4 gündür de mide bulantılarım çok fenaydı,kalbini de duyduk şükürr
rüyamda da ne gördümmm çok komik
yeni hamilelik kangrular gibiymiş, bebişim çıkmış kucağmda böyle oynadık ettik, erkekti bu arada
sonra ağzımın içine soktum koca bebek kayboldu girdi içime, nasıl bi bilim kurgu kurmuşsam kafamda
öpüyorum hepiniziii
rabbım ıns hepımızın saglıkla bebeklerını kucagına almayı nasıp eder
hamıle oldugumu 2. haftada hıssettım ve adet olmadan 5 gun once yaptıgım teste pozıtıf cıktı pazartesı doktora gıttıgımde karından keseyı gordum 2 hafta sonrası ıcın randevu verdı ıns o zamanda kalp atıslarını duyarım ve saglıkla huzurla dogumu beklerım
gunaydın guzel anne adayları
ben kabızlıkla savasıyorum dun doktorumu aradım ulamadım annecım saolsun kayısı kaynattı da bıraz ıyıyım ve bende basur var doktorumla bu konuyu konusmam gerek canım yanıyor:26:
ve dun gece karın agrısıyla uyandım cok korktum bebegıme bırsey olacak dıye ssımdı yok cok sukur sonra da kötu kötu ruyalar gordum allah hayra cıkartsın
ya benimde bir derdim var dr demir ilacı verdi ilk başta çok af edersiniz wc ye cıkamıyordumm ama şimdide bağırsaklarımız bozdu bu beni halsiz düşürüo..napmam lazım yada demir ilacı böyle yaparmı normalmi..
Bilgiler için teşekkurler ccanım saglık ocagına nasıl gıtın pekı ben ozel doktora gıdıyorum tahlıl ıstegını dırek alıp gotursem olurmu ?
ben de 6-7 aydan sonra almayı düşünüyorum, henüz erken...bebeğim için ise 6 7 aylık olmadan bısey almayı düşünmüyorum sonra ablamlarla toplu alısverıse cıkıcam hayırlısı bakalım ..
ben de özel hastaneye gidiyrm, doktorumun istediği testleri direkt sağlık ocağında yaptırdım.. sadece idrar testini ve rubellayı yapmıyrlar.. diğer bütün testler yapılıyor, ertesi gün de sonucunu alıyorsun. diğer iki testi hastanede yaptırdım, sonuçları götürdm doktoruma...
ben de 6-7 aydan sonra almayı düşünüyorum, henüz erken...
gunaydın guzel anne adayları
ben kabızlıkla savasıyorum dun doktorumu aradım ulamadım annecım saolsun kayısı kaynattı da bıraz ıyıyım ve bende basur var doktorumla bu konuyu konusmam gerek canım yanıyor:26:
ve dun gece karın agrısıyla uyandım cok korktum bebegıme bırsey olacak dıye ssımdı yok cok sukur sonra da kötu kötu ruyalar gordum allah hayra cıkartsın
gunaydın canm gecms olsn..benm karın agrım var sanırım gaz ama gecmıo bı turlu arada sısıyo karnım sert oluyr sora gecıyr bıde bende cok kotu ruyalar goruyrm sureklı ..gaz ıcın ne yapabılırım bı akılverın bana
günaydın güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun bizim ve bebişlerimiz için
benim eti pufum uyutmuyor annesini yaagece kaç kez wcye kaldırıyor
kizlar birsey sorucam size gerci ozel olacak ama iliskiye devam ediyor musunuz
benim dusuk tehdidim yok cok sukur ama 12. haftaya kadar iliski yok diyor doktor surekli esimi durduramiyorum artikben ise oyle korkmaya basladim ki, 12. haftadan sonra bile emin degilim birsey olur mu korkusundan ama sonucta sakincasi olmamasi lazim
nane erken donemde sakincali mi
ben oyle birsey duymutum o yuzden yemekte bile kullanamiyorum korkudan :44:
nane, kekik, feslegen bunlar erken donemde sakincali diye biliyorum
ikili test 11-14. haftalar arası yapılıyor.. ama ben yaptırmayı düşünmüyorumm..down sendromu testi hangi aylarda yapılıyor
canım benim ilk hamileliğimde baya bi mülayim yapmıştı ama halsiz düşürcek kadar değil tabi... bi doktoruna danış bakalım belki bünyen kullandıkça normale döner?
sağolun kızlar gecen gittiğimde söyledim ama bişi demedi ilacın prospektüsünü okudum yan etkilerde yazıyor.. haftaya pazartesi kalp atışı duymak için gidicez İNŞALLAH ozman sorarım artık..doktoruna sorsan canım halsızlık cogumuzda var gercı gebelıkten dolayı ama senınkı dedıgın gıbı ılactan olabılır ..
Kızlar cok kotuyum ya gribim demıstım en son ama nasıl gripmiş bugun acile gittik serum taktılar antıbıyotık fln verdı doktor basımı kaldıramıyorum istifra ettim cıkardım bıdeatesım bı cıkıyo bı ınıyo dedgınız gıbı tavuk suyuna corba yaptım ıcıyorum sımdıde ıhlamur kaynattım demlenmesını beklıyorum sizlere bi sorum olucaktı evde bı posette otlar buldum bıkere grıp olmustum aktardan almıstım ama hıc ıcmedım sımdı kaynatsam ıcsemmı acaba gebelıkte zararı olan ot çöp biliyomusunuz..??? :44: içinde ne oldugunuda bılmıyorum gorduklerım lımon kabugu+ ıhlamur+ kusburnu+tarçın+adaçayı vardı bıkaç ot daha var ama onları bılmıyorum sızce ıcmelımıyım zarar verırmı bebişimee :2: :2: :2:
Kızlar cok kotuyum ya gribim demıstım en son ama nasıl gripmiş bugun acile gittik serum taktılar antıbıyotık fln verdı doktor basımı kaldıramıyorum istifra ettim cıkardım bıdeatesım bı cıkıyo bı ınıyo dedgınız gıbı tavuk suyuna corba yaptım ıcıyorum sımdıde ıhlamur kaynattım demlenmesını beklıyorum sizlere bi sorum olucaktı evde bı posette otlar buldum bıkere grıp olmustum aktardan almıstım ama hıc ıcmedım sımdı kaynatsam ıcsemmı acaba gebelıkte zararı olan ot çöp biliyomusunuz..??? :44: içinde ne oldugunuda bılmıyorum gorduklerım lımon kabugu+ ıhlamur+ kusburnu+tarçın+adaçayı vardı bıkaç ot daha var ama onları bılmıyorum sızce ıcmelımıyım zarar verırmı bebişimee :2: :2: :2:
selam kizlar Allahim butun hamisleri korusun hamile olmak isteyenlerede nasip etsin insallah.bende 3gun once cift cizgiyi gordum sat 19 agustos.ilk kez 3gun once pahali idrar testi belirgin gosterdi cizgileri ama ucuz testle bugunde yaptim ikinci cizgi cok koyu degil acaba normalmidir yoksa degerimmi dusuyor daha hic doktora gorunmedim.
Annecikler iyisinizdir inş.ben son günlerde tuhaflaşmaya başladım.acayip unutkanım,sakarım:)cuma günü düştüm:)bugün kustm:)hareketlerim ayarsız.karnım acıkıyo yemek yiyesim yok.
sizlere bi sorum var doktor bnm kanıma bakmadı hiç.bu hafta doktora gitcem kısmetse,aç mı olmam lazım?inş kalp atışını duyarım 7 haftalık olacak yavrucum kısmetse.bu arada bu daha 2. gidişimiz olacak doktora.
selam kizlar Allahim butun hamisleri korusun hamile olmak isteyenlerede nasip etsin insallah.bende 3gun once cift cizgiyi gordum sat 19 agustos.ilk kez 3gun once pahali idrar testi belirgin gosterdi cizgileri ama ucuz testle bugunde yaptim ikinci cizgi cok koyu degil acaba normalmidir yoksa degerimmi dusuyor daha hic doktora gorunmedim.
canım adaçayı hamilelikte önerilmiyor arkadaşımın doktoru ona adaçayı içme demişti
içme canım hamilelikte karışık bitki çayları önerilmiyor sade ıhlamur iç onu da çok içme, geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin
ben kahvaltı yapmıştım sende çok aç kalma miden falan bulanmasın hadi hayırlı haberlerle gel bende yarın gidiyorum inşalah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?