2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gözün aydın canım kalp atısını duydun darısı başıma :)

oh oh peşpeşe herkes kalp atısını duymus yarında ben duyucam inşallah
ah bende ne ruyalar goruyorum uyanınca sasıyorum :)

gozun aydın canım hayırsıyla kalp atısınıda duyarsın inşallah

canım ya doktorunla konus muhakkak
bende bazen bır gun olmuyor dıger gun oluyor sende sureklımı kabızlık ?
kotu ruyalar bende hep goruyorum yada sacma ruyalar uyanınca sol tarafına tukur yastıgın altına unut gıtsın canım

doktoruna sorsan canım halsızlık cogumuzda var gercı gebelıkten dolayı ama senınkı dedıgın gıbı ılactan olabılır ..

günaydın kızlar iyi pazarlar

güzel haberlerle gelenlere kocaman maşallah

herkes gibi bende gece bir rüya gördüm pişmiş kırmızı et yiyordum hemde öyle böyle değil koca tepsiyi yedim (halbuki hiç sevmem)

yorumuna baktım da rüyayı gören kişi gebeyse erkek bebeğe delalettir diyor şaşırdım valla

hayırlısı bakalım yavrucuğum sağlıklı olsun sadece onu istiyorum

Son düzenleme:
Bilgiler için teşekkurler ccanım saglık ocagına nasıl gıtın pekı ben ozel doktora gıdıyorum tahlıl ıstegını dırek alıp gotursem olurmu ?

ben de özel hastaneye gidiyrm, doktorumun istediği testleri direkt sağlık ocağında yaptırdım.. sadece idrar testini ve rubellayı yapmıyrlar.. diğer bütün testler yapılıyor, ertesi gün de sonucunu alıyorsun. diğer iki testi hastanede yaptırdım, sonuçları götürdm doktoruma...

bebeğim için ise 6 7 aylık olmadan bısey almayı düşünmüyorum sonra ablamlarla toplu alısverıse cıkıcam hayırlısı bakalım ..
ben de 6-7 aydan sonra almayı düşünüyorum, henüz erken...

dıger testlerı ozelde yaptırırım o zaman cok sağol canım

gunaydın canm gecms olsn..benm karın agrım var sanırım gaz ama gecmıo bı turlu arada sısıyo karnım sert oluyr sora gecıyr bıde bende cok kotu ruyalar goruyrm sureklı ..gaz ıcın ne yapabılırım bı akılverın bana

bir arkadasim bana kullandigin suun markasini degisir bakalim bir degisiklik oluyor mu dedi
baska marka gunluk su icmeye basladim ve gaz sorunum geci
belki senin icin de etkili olur
oncesinde kivraniyordum agridan

günaydın güzel anneler mutlu huzurlu sağlıklı bir gün olsun bizim ve bebişlerimiz için
benim eti pufum uyutmuyor annesini yaagece kaç kez wcye kaldırıyor

aynen ya tuvalete kalkmaya çok üşeniyorum gece ama yapacak bir sey mecburen kalkıyrm gözü kapalı gidiyrmm.. gece kaç kez kalkmama rağmen sabah uyandığımda da çok fena sıkışmış oluyrm..

doktoruma sormuştum, haftada biri geçmesin demişti..
ama tedbir amaçlı ilk 3 ay dikkat edin diyorlar düşük riski, kanama olmasa bile..

nane erken donemde sakincali mi
ben oyle birsey duymutum o yuzden yemekte bile kullanamiyorum korkudan :44:
nane, kekik, feslegen bunlar erken donemde sakincali diye biliyorum

bana da maydanoz yeme demişlerdi.

down sendromu testi hangi aylarda yapılıyor
ikili test 11-14. haftalar arası yapılıyor.. ama ben yaptırmayı düşünmüyorumm..

merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalımm? dün kontrolüm vardı. ikinci boş kesede hala embriyo gözükmüyor. doktor büyük ihtimal gelişmeyecek, kendiliğinden kaybolacak gibi gözüküyr dedi. diğerinde ise minnoşumu gördük, 1cm'i geçmiş..ultrasona göre 7+1 çıktı. kalp atışlarını gördük, inanılmaz bir sey yaa kendi ufacık ama kalp atışı nasıl da belli oluyor sesini de bir ara duyar gibi oldum ama tam değil.. 3 hafta sonra gidecğm bir dahaki randevuya. 20 ekim gibi.. bakalımm inşallah sağlıklı bir sekilde geçiririz...

canım benim ilk hamileliğimde baya bi mülayim yapmıştı ama halsiz düşürcek kadar değil tabi... bi doktoruna danış bakalım belki bünyen kullandıkça normale döner?

doktoruna sorsan canım halsızlık cogumuzda var gercı gebelıkten dolayı ama senınkı dedıgın gıbı ılactan olabılır ..
sağolun kızlar gecen gittiğimde söyledim ama bişi demedi ilacın prospektüsünü okudum yan etkilerde yazıyor.. haftaya pazartesi kalp atışı duymak için gidicez İNŞALLAH ozman sorarım artık..

Kızlar cok kotuyum ya gribim demıstım en son ama nasıl gripmiş bugun acile gittik serum taktılar antıbıyotık fln verdı doktor basımı kaldıramıyorum istifra ettim cıkardım bıde atesım bı cıkıyo bı ınıyo dedgınız gıbı tavuk suyuna corba yaptım ıcıyorum sımdıde ıhlamur kaynattım demlenmesını beklıyorum sizlere bi sorum olucaktı evde bı posette otlar buldum bıkere grıp olmustum aktardan almıstım ama hıc ıcmedım sımdı kaynatsam ıcsemmı acaba gebelıkte zararı olan ot çöp biliyomusunuz..??? :44: içinde ne oldugunuda bılmıyorum gorduklerım lımon kabugu+ ıhlamur+ kusburnu+tarçın+adaçayı vardı bıkaç ot daha var ama onları bılmıyorum sızce ıcmelımıyım zarar verırmı bebişimee :2: :2: :2:

canım adaçayı hamilelikte önerilmiyor arkadaşımın doktoru ona adaçayı içme demişti

Annecikler iyisinizdir inş.ben son günlerde tuhaflaşmaya başladım.acayip unutkanım,sakarım:)cuma günü düştüm:)bugün kustm:)hareketlerim ayarsız.karnım acıkıyo yemek yiyesim yok.

sizlere bi sorum var doktor bnm kanıma bakmadı hiç.bu hafta doktora gitcem kısmetse,aç mı olmam lazım?inş kalp atışını duyarım 7 haftalık olacak yavrucum kısmetse.bu arada bu daha 2. gidişimiz olacak doktora.

selam kizlar Allahim butun hamisleri korusun hamile olmak isteyenlerede nasip etsin insallah.bende 3gun once cift cizgiyi gordum sat 19 agustos.ilk kez 3gun once pahali idrar testi belirgin gosterdi cizgileri ama ucuz testle bugunde yaptim ikinci cizgi cok koyu degil acaba normalmidir yoksa degerimmi dusuyor daha hic doktora gorunmedim.

içme canım hamilelikte karışık bitki çayları önerilmiyor sade ıhlamur iç onu da çok içme, geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin

Son düzenleme:

canım bende 4,5 lira test alıp yapmıştım ikinci çizgi biraz açık renk oluyor ama çiftse hamilesindir inşallah ,hadi hayırlısı olsun :)

ben kahvaltı yapmıştım sende çok aç kalma miden falan bulanmasın hadi hayırlı haberlerle gel bende yarın gidiyorum inşalah herşey yolundadır

amin canım Allah dualarını kabul etsin.aynı testi kullanıp çizginin silikleştiğini görseydin o yorumu yapabilirdik ama farklı testlere göre yorumlarsak yanlış sonuca varırız.doktora gidip kan testi yaptır kötü şeyler düşünme bence.inş kocaman bi bebişin vardır :)

canım adaçayı hamilelikte önerilmiyor arkadaşımın doktoru ona adaçayı içme demişti

Teşekkür ederim canım bilmiyodum adaçayını soyledıgın cok ıyı oldu sağol

içme canım hamilelikte karışık bitki çayları önerilmiyor sade ıhlamur iç onu da çok içme, geçmiş olsun inşallah biran önce düzelirsin

Sağol canım demlemiştim ama içmeyeyim ozaman eşimde grip ona ıcırrım :2: Ihlamurdan ıkı bardak içtim gunde ıkı bardak içsem fazla mı olur?? :26:

ben kahvaltı yapmıştım sende çok aç kalma miden falan bulanmasın hadi hayırlı haberlerle gel bende yarın gidiyorum inşalah herşey yolundadır

ben de salı günü gitcem galiba sabredemiycem perşembe gitmeyi düşünüyorduk aslında.doktordan gelince bizi haberdar et olur mu seninle 1 gün aramız var bakalım kalplerimiz atacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…