- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.621
canım bende 4,5 lira test alıp yapmıştım ikinci çizgi biraz açık renk oluyor ama çiftse hamilesindir inşallah ,hadi hayırlısı olsun :)
amin canım Allah dualarını kabul etsin.aynı testi kullanıp çizginin silikleştiğini görseydin o yorumu yapabilirdik ama farklı testlere göre yorumlarsak yanlış sonuca varırız.doktora gidip kan testi yaptır kötü şeyler düşünme bence.inş kocaman bi bebişin vardır :)
Kizlar acayip gazim var onerilerinzi bekliyorum,oyle sistim ki patliycam
aynen bende bol su içmeme rağmen feci gazım var
Selam kızlarrrrr
yaaa benimde felaket gazım var ne yapacağızzzz
kendimden sogudum yaa :26:
bide karnım öyle şiş ki, desemki 5 aylıgım inanırlar yani
canımm çift çizgi silikte olsa hamişsin demektir bence en kısa zamnda kan testi yaptır ve dr a görün benimde sat 22 ağustostu..dr a görünmeliisn..İNŞALLAH hamişsindir...selam kizlar Allahim butun hamisleri korusun hamile olmak isteyenlerede nasip etsin insallah.bende 3gun once cift cizgiyi gordum sat 19 agustos.ilk kez 3gun once pahali idrar testi belirgin gosterdi cizgileri ama ucuz testle bugunde yaptim ikinci cizgi cok koyu degil acaba normalmidir yoksa degerimmi dusuyor daha hic doktora gorunmedim.
Kizlar acayip gazim var onerilerinzi bekliyorum,oyle sistim ki patliycam
canımm çift çizgi silikte olsa hamişsin demektir bence en kısa zamnda kan testi yaptır ve dr a görün benimde sat 22 ağustostu..dr a görünmeliisn..İNŞALLAH hamişsindir...
senin göbüşü bizim topıce taşıyalım gaz olması gayet doğal süt içiyorsan eğer ara ver çünkü süt inanılmaz gaz yapıyor.. kayısı suyu iç rahatlıcaksın ya da üzüm suyu bunlar güzel şeyler.. ilerde kabız olucaksınızz
olur kızz valla şöyle yan profilden bi göbüş yollayam ben size model olsun
yaa evt bende süte baglıyorum bgn içmedim mesela henüz bgn daha iyi gibiyim
içtiğim günler daha beter oluyo.. laktozsuz alıyorum güya ama..
kuru kayıısıyı mı kaynatıyoruzzz? bi deneyeyim bari.
ya sorma o kabızlıktan pek korkuyorum şimdiden :26:
canım sen nasıl oldun oğluşun nasıl iyiisiniz inşallah?
benim sıpa bi hemşireleri dikizledi sonra çıktıkiyi canım çok şükür.. ileride vitamin hapları ve kan hapı verilicek elevit kabız yapıyor ne yazık ki.. ben acayip süt içiyorum hamileliğimin başından beri ama bende hiç gaz yapmadı günde 1 litre içiyorum. hatta zararı olur mu diye dr sordum o da gaz yapmıyorsa devam et demişti.. yarın pıtpıtları mı duyucaksın hadi inşallah.. ben oğlumun pıt pıtlarını 7. haftada duymuştum keseyide 6. haftada hatta boş gebelikten şüphelenmişlerdi
ohh maşşallah sizeoğlan çapkın olcak desene şmdiden işler güçler sağlam
ne güzel yaa 1 litrede iyiymiş vallaa kız nasıl içiyon o kadar.
inşallah duyacapız canım rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın...
yaaa ne zor böyle bi senaryoyla karşılaşmak
ben stresten geberirim heralde, allah göstermesinnnnnnnn :26:
merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalımm? dün kontrolüm vardı. ikinci boş kesede hala embriyo gözükmüyor. doktor büyük ihtimal gelişmeyecek, kendiliğinden kaybolacak gibi gözüküyr dedi. diğerinde ise minnoşumu gördük, 1cm'i geçmiş..ultrasona göre 7+1 çıktı. kalp atışlarını gördük, inanılmaz bir sey yaa kendi ufacık ama kalp atışı nasıl da belli oluyorsesini de bir ara duyar gibi oldum ama tam değil.. 3 hafta sonra gidecğm bir dahaki randevuya. 20 ekim gibi.. bakalımm inşallah sağlıklı bir sekilde geçiririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?