2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım bende 4,5 lira test alıp yapmıştım ikinci çizgi biraz açık renk oluyor ama çiftse hamilesindir inşallah ,hadi hayırlısı olsun :)

insallah bir sorun yoktur uc gundur ust uste yapiyorum ilk gunki pahali testti digerleri ayni tip ucuzundan o tip cizgiyi acik gosterio ama dune gore biraz koyulmasini beklemist aslinda o yuzden endiselendim.bu arada seninde bebisim hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin :)

haklisin aslinda testler farkli belki hissiyatlari ayni degildir.ben yurtdisindayim ve burda cok zor kan testi yaptirmak simdi pazartesi randevu alcam doktor o yonlendircek derken 1ayi bulur belki gecer kan sonucu yani endiseyle yasamaya devam etcem bir sure.moral verdigin icin cok tsk canim hayirli hamilelikler gecirelim hep beraber insallah

Selam kızlarrrrr

yaaa benimde felaket gazım var ne yapacağızzzz
kendimden sogudum yaa :26:
bide karnım öyle şiş ki, desemki 5 aylıgım inanırlar yani

bende kabızlık ve gaz sorunu yaşıyorum kayısı kaynatıp içtim sabah iyi geldi biraz deneyin sizlerde

Selam kızlarrrrr

yaaa benimde felaket gazım var ne yapacağızzzz
kendimden sogudum yaa :26:
bide karnım öyle şiş ki, desemki 5 aylıgım inanırlar yani

senin göbüşü bizim topıce taşıyalım gaz olması gayet doğal süt içiyorsan eğer ara ver çünkü süt inanılmaz gaz yapıyor.. kayısı suyu iç rahatlıcaksın ya da üzüm suyu bunlar güzel şeyler.. ilerde kabız olucaksınızz

merhaba kızlar.bende sabah gıdecegım doktora bakalım ..bende hiç gaz yok..hiç sık ıdrarada cıkmıyorum.valla hiç belırtım yok.bu gebelıgım degışık başladı bakalım kusacak dereceye gelmıyorum ama mıdem hfıfıten sıkıntı yaratıyo sankı yaglı şeyler yesem kusacagım psıkolıjısı var.herşeye elım gıtmıyo.tatlı çok severım yok yemıyorum.bugun guzel mandalına yedım.ay ekşi ekşi ıyı geldisiz nasılsınız.kuçuk kız yattı.buyuk hala az daha durayım dıye yalvarıyo:)

Son düzenleme:
canımm çift çizgi silikte olsa hamişsin demektir bence en kısa zamnda kan testi yaptır ve dr a görün benimde sat 22 ağustostu..dr a görünmeliisn..İNŞALLAH hamişsindir...

canımm çift çizgi silikte olsa hamişsin demektir bence en kısa zamnda kan testi yaptır ve dr a görün benimde sat 22 ağustostu..dr a görünmeliisn..İNŞALLAH hamişsindir...

insallah pazartesi arayacam bakalim doktoru ne dicek insallah hersey yolundadir kan testi yapildi sonuc aciklandi derken 1ayi gececek zaten burda yurtdisidayim. hakkimizda hayirlisi olsun ins cvp icin cok tsk ederim :).

olur kızz valla şöyle yan profilden bi göbüş yollayam ben size model olsun
yaa evt bende süte baglıyorum bgn içmedim mesela henüz bgn daha iyi gibiyim
içtiğim günler daha beter oluyo.. laktozsuz alıyorum güya ama..
kuru kayıısıyı mı kaynatıyoruzzz? bi deneyeyim bari.
ya sorma o kabızlıktan pek korkuyorum şimdiden :26:

canım sen nasıl oldun oğluşun nasıl iyiisiniz inşallah?

Kızlar bu arada yarın bizim dr kontrolümüz var :26:
çokk heyecanlıyım gece nasıl uyucam bilmiyorum..
bide taa akşam 6'da offffff
dualarınızı bekliyorum inşallah güzel haberlerle döneriz pıtpıtlarımızı duyupta

benim sıpa bi hemşireleri dikizledi sonra çıktık iyi canım çok şükür.. ileride vitamin hapları ve kan hapı verilicek elevit kabız yapıyor ne yazık ki.. ben acayip süt içiyorum hamileliğimin başından beri ama bende hiç gaz yapmadı günde 1 litre içiyorum. hatta zararı olur mu diye dr sordum o da gaz yapmıyorsa devam et demişti.. yarın pıtpıtları mı duyucaksın hadi inşallah.. ben oğlumun pıt pıtlarını 7. haftada duymuştum keseyide 6. haftada hatta boş gebelikten şüphelenmişlerdi

ohh maşşallah size oğlan çapkın olcak desene şmdiden işler güçler sağlam
ne güzel yaa 1 litrede iyiymiş vallaa kız nasıl içiyon o kadar.
inşallah duyacapız canım rabbim yüzümüzü kara çıkarmasın...
yaaa ne zor böyle bi senaryoyla karşılaşmak
ben stresten geberirim heralde, allah göstermesinnnnnnnn :26:

zaten anne olduğun için içgüdülerin sağlam oluyor ben biliyodum normal gebelik oldugunu bekleme süreci zor geçti yine de canım..
ilk kese görme heycanı. sonra kalp atımı..
sonra cinsiyet, ardından tekmelerin hissedilmesi
kıyafetlerin alınması odaların hazırlanması çok güzel yaa inş isteyen herkese nasip olur annelik..
4 ay geçmiyor şimdi bana
oğlumu özlüyorumm kucağıma almak için can atıyorumm

Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah hayirli ve saglikli bi sekilde bebegini yada bebeklerini:) dunyaya getirirsin
Cok fazla kafana takma en hayirlisi ne ise o olsun...

bir arkadasim bana kullandigin sutun markasini degisir bakalim bir degisiklik oluyor mu dedi
baska marka gunluk sut icmeye basladim ve gaz sorunum geci
belki senin icin de etkili olur
oncesinde kivraniyordum agridan

su yazmisim t harfi cikmiyor klavyede iyi basmayinca
sut olacakti

kızlar bu sabah bebeısımızın kalp atslarını dınlıcez ınsalah cok heycanlıyım kocam 12den berı hastanelerde sıra almak ıcın ugrasıo adam ısten geldı dogru hastaneye az omce geldı yemek yedı gene gıttı kıyamam bn ona ya ınsallah hayrlısı olr bebısımız saglıklıdır.ama bnı bu karın ve kasık agrıları yemın edıorm öldurecek ya cok haddınden fazla agrım var dayanamıorm artk bu kadar sancılı karın karın agrısı veken var mı kızlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…