- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.641
kızlar bu sabah bebeısımızın kalp atslarını dınlıcez ınsalah cok heycanlıyım kocam 12den berı hastanelerde sıra almak ıcın ugrasıo adam ısten geldı dogru hastaneyeaz omce geldı yemek yedı gene gıttı kıyamam bn ona ya ınsallah hayrlısı olr bebısımız saglıklıdır.ama bnı bu karın ve kasık agrıları yemın edıorm öldurecek ya cok haddınden fazla agrım var dayanamıorm artk bu kadar sancılı karın karın agrısı veken var mı kızlar ya
bugun yapayım mercımek corbası dun ıcmıstımiki gun ust uste kirmizi mercimek corbasi ic canim
ve kayisi ye ya da komposto birsey kalmiyor
bir de ikinma konusunda zorlama oyle duydum diger topicteki kizlardan ilk 3 ay iyi degilmis
doktora ulasamsdım tatlım cumartesı gıttıgımde yuzyuze konsuurm artık off ben de her gece gormeye basladım bızım serıfe hamıleyken cok gorurdu ne alaka derdım kıza cok dogruymuscanım ya doktorunla konus muhakkak
bende bazen bır gun olmuyor dıger gun oluyor sende sureklımı kabızlık ?
kotu ruyalar bende hep goruyorum yada sacma ruyalar uyanınca sol tarafına tukur yastıgın altına unut gıtsın canım
doktoruna sorsan canım halsızlık cogumuzda var gercı gebelıkten dolayı ama senınkı dedıgın gıbı ılactan olabılır ..
gunaydın canm gecms olsn..benm karın agrım var sanırım gaz ama gecmıo bı turlu arada sısıyo karnım sert oluyr sora gecıyr bıde bende cok kotu ruyalar goruyrm sureklı ..gaz ıcın ne yapabılırım bı akılverın bana
Kizlar acayip gazim var onerilerinzi bekliyorum,oyle sistim ki patliycam
Selam kızlarrrrr
yaaa benimde felaket gazım var ne yapacağızzzz
kendimden sogudum yaa :26:
bide karnım öyle şiş ki, desemki 5 aylıgım inanırlar yani
Gunaydin kizlar bugun gaz acisindan daha iyiyim,sabaha kadar bosaltmisim karnimi uykumdaolan garip kocama oldu sabaha kadar nasil nefes aldi acaba
ya kızlar cidden bu gazdan çektiğimiz nedir benim karnım aksamları 5 aylık gibi oluyor gecen bizde misafirlikteydik catlayacaktım eve geldimde rahatladım gaz woman olduk resmen
sade soda deneyelım benım suanda yok gectı gıbı hıc denemedım ama arastırdım sade soda ıyı gelır dıyorlar
sade sodayıda hiç sevmem ki ben ya canım meyveli olmuyor mu?
kızlar bu sabah bebeısımızın kalp atslarını dınlıcez ınsalah cok heycanlıyım kocam 12den berı hastanelerde sıra almak ıcın ugrasıo adam ısten geldı dogru hastaneyeaz omce geldı yemek yedı gene gıttı kıyamam bn ona ya ınsallah hayrlısı olr bebısımız saglıklıdır.ama bnı bu karın ve kasık agrıları yemın edıorm öldurecek ya cok haddınden fazla agrım var dayanamıorm artk bu kadar sancılı karın karın agrısı veken var mı kızlar ya
Gunaydin kizlar bugun gaz acisindan daha iyiyim,sabaha kadar bosaltmisim karnimi uykumdaolan garip kocama oldu sabaha kadar nasil nefes aldi acaba
sade sodayıda hiç sevmem ki ben ya canım meyveli olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?