2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

insallah bugun miniginin kalp atislarini dinler mutlu olursunuz, buyumustur 9. haftadaymissin belki gaz sancisidir o, siddetli oluyor baya

Gunaydin kizlar bugun gaz acisindan daha iyiyim,sabaha kadar bosaltmisim karnimi uykumda olan garip kocama oldu sabaha kadar nasil nefes aldi acaba

iki gun ust uste kirmizi mercimek corbasi ic canim
ve kayisi ye ya da komposto birsey kalmiyor
bir de ikinma konusunda zorlama oyle duydum diger topicteki kizlardan ilk 3 ay iyi degilmis
bugun yapayım mercımek corbası dun ıcmıstım kayısıyı kaynattı annem ıcıyorum 1 bardak ıyı gelıyor
doktora ulasamsdım tatlım cumartesı gıttıgımde yuzyuze konsuurm artık off ben de her gece gormeye basladım bızım serıfe hamıleyken cok gorurdu ne alaka derdım kıza cok dogruymus

Kizlar acayip gazim var onerilerinzi bekliyorum,oyle sistim ki patliycam

Selam kızlarrrrr

yaaa benimde felaket gazım var ne yapacağızzzz
kendimden sogudum yaa :26:
bide karnım öyle şiş ki, desemki 5 aylıgım inanırlar yani

kızlar süt cok gaz yapıyor bırde sade soda ıyı gelebılır

gunaydınnnn

ohbee progestanın bıtmesıne 5 gunum kaldı gun sayıyorum resmen sınır oldum o ılaca..

doktora gıtmeme de az kaldı ama gunler gecmıyo bıran once gecsın artık bebısımın buyumus halını cok merak edıyorum

Günaydın güzel anne adayları, hepinize sıkıntısız güzel bir gün diliyorum :)

Gunaydin kizlar bugun gaz acisindan daha iyiyim,sabaha kadar bosaltmisim karnimi uykumda olan garip kocama oldu sabaha kadar nasil nefes aldi acaba

Benim de çok fena gazım oluyor, evde birşekilde rahatlıyorum da geçen akşam misafirlikteydik çatlayacaktım az kalsın dedim dayanamıyorum biz kalkalım kusura bakmayın. Ben kefir içiyorum o iyi geliyor sanki

Bir de kaç gecedir rüyamda birşeyler yiyorum bir gün et, diğer gün çorba dün gece da jelibon yiyordum, bir taraftan da ya bunlar da zararlı ama diyorum ama bayağı bir götürüyorum bunları söylerken de :))))

ya kızlar cidden bu gazdan çektiğimiz nedir benim karnım aksamları 5 aylık gibi oluyor gecen bizde misafirlikteydik catlayacaktım eve geldimde rahatladım gaz woman olduk resmen

ya kızlar cidden bu gazdan çektiğimiz nedir benim karnım aksamları 5 aylık gibi oluyor gecen bizde misafirlikteydik catlayacaktım eve geldimde rahatladım gaz woman olduk resmen

sade soda deneyelım benım suanda yok gectı gıbı hıc denemedım ama arastırdım sade soda ıyı gelır dıyorlar

hadi hayırlısı canım inşallah duyarsınız pıt pıtları devlet hastanesine mi gidiyorsun randevu almak bukadar zormu çok şaşırdım

valla benimki de alıştı artık uykuda uyanıkken her daim

Günaydın kızlar
Bu sabah mide bulantısı ile uyandım 1-2 öğürdüm Allahtan çıkarmadım ama hala mide bulantım devam ediyor Çubuk yiyorum ama çıkarıp çıkarmamak arasında kalmak daha kötüymüş

sen bir sonraki kontrole ne zaman gideceksin? Bana geçen hafta 1 ay sonra gel demişti daha 1 haftası geçti zaman geçmiyor yaaa

Günaydın canlar, epeydir bakamadım buralara umarım hepiniz bebeklerinizde birlikte sağlıklısınızdır. msjlarınızı okumaya çalışıcam birazdan.
Ama benim öncelikle sormak istediğim bişey var hamile pilatesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ben 3 ayı doldurduktan sonra yapmak istiyorum ama, sizce sakıncası varmıdır? elbette doktoruma da danışıcam önce size bir sorayım dedim :)

sade sodayıda hiç sevmem ki ben ya canım meyveli olmuyor mu?

Soda değil canım, maden suyu içmen gerek...Üstlerini oku mutlaka çünkü sodanın sadece rahatlatma özelliği dışında sana bir katkısı yok. Maden suyu ise mineral içeriyor hamilelikte önemli mineralde...Meyvelide sakın içme tatlandırıcılı hepsi...

Ayrıca içtiğiniz markalarada dikkat edin, sular gibide maden sularının ve sodaların zararlı maddeleri olanları var...Ben araştırırken bulmuştum;

*****Hıfzıssıhha ve Halk Sağlığı Laboratuvarlarında gerek kaynağından alınan, gerekse piyasadan toplanan numunelerin yapılan analizlerin sonucunda, Sırma, Sarıkız, Efe, Beypazarı ve Özkaynakdan oluşan beş marka maden suyu ve sodasında nitrite rastlanmadı. Uludağ marka maden suyunun analizlerinde ise kaynağından alınan numuneler temiz çıkarken, piyasadan alınan numunelerinin birinde nitrit, diğerinde ise amonyak belirlendi.

Kızılay, Askoop Kızılcahamam, Salihli, Kınık, Şifa, Çınar, Kula, Yıldız, Çamlık ve Kuzuluk maden sularında ise nitrit tespit edildi. Karakoca, Çaldağ, Erzincan ve Gökova marka maden sularının analiz sonuçları ise henüz belli olmadı.

*****SAĞLIK VE GIDA GÜVENLİĞİ HAREKETİ UYARIYOR VE SORUYOR

Nitratlar 50 mg/l N03 yüksek oranda nitrat içeren suları içenler zararlıdır. Ayrıca boğaz hastalıklarına ve kan hastalıklarına yol açabilir. Bebeklere kesinlikle nitratilı sular içirilmemelidir. Midelerinde nitrite indirgenerek mavi hastalık denilen kan zehirlenmesine neden olur. Nitritler, nitratlara benzer etki gösterirler, ancak çok daha tehlikelidirler. Kan zehirlenmesine, kanda oksijen taşınmasını engelleyerek oksijensizlikten boğulmaya sebep olurlar. Kaynağını endüstriyel kirlenme ve gübreler oluşturur.

-alıntıdır- 2010 arşivi / belki aralarında düzelmiş olan vardır :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…