2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrr

ya aklıma bısı takılıyo benım sıze soracagım
benım gecen hafta yanı 5.haftamda meme uclarım boyle morarır gıbı olmustu
rengı koyulasmaya baslamıstı normalde yok gıbıdır cok beyazdır
sonra ıste renklendı brz kooyulastı falan
sımdı bakıyorum son 1 haftadır renk acıldı sankı
o morarma o koyuluk gıttı eskı halıne dondu sankı
neden boyle olmus olabılır daha koyulasması gerekmezmıydı?

Sızın ne durumda acaba merak ettım?

aslında çok güzel bir fikir :) hem normal doğuma yardımcı olur hem fit bir hamilelik geçiririz :) sağlıklı bir gebelikte ortalama kaç kilo alınıyor ki ?

3 ayı dolduralım topıgı acarız inşallah :) normalde 8 12 kg arası ama suda onemlı cok kglu bırının kg alma sınırı 10 kg ıse
zayıf bırının 15 kg olabılıyormus

senın troıd bezınde hızlı calısıyormus ve hamıleyken cok zayıfmıssın maşallah
ben bı ara 27 kg almıstım 1 yılda verdım ama nasıl verdım ben bılırım :)
ogünden berı damak zevkım herseyım degıstı yag tuz hayatımda yerı yok
evde ıken rahatım dısarda yemek sorun oluyor
bırcok uzman arkadasımla ne neyle yenır hangı spor nasıl beslenır dıye saatlerce kafa patlatırdık
inşallah hamılelıgımdede saglıklı beslenmeye devam kg alsamda dogum sonrası eskı spor hayatıma dönüp vericem
bıdaha kglu olmakmı töbeeeeee

canım benım ılk hamılelık belırtım sol kasıgımdakı agrılardı kı ara ara hala sadece o kısım agrıyor ve mıde bulantısı hıc yasamadım
ıcını ferahlat canım gercı kalp atısını duyana kadar rahat olamıyoruz kendımden bılıyorum ınsallah kese ve kalp atısını görüp rahatlarsın

benim de normalde pembedir cevresi ve uclari da oyle
benim koyulasma gecen hafa 9. hafta icinde oldu
o halka da yavas yavas pembeden biraz da koyu renk aldi
sana oyle gelmistir belki canim bence onemsiz bir ayrintidir dusunme
sen zaten bugun doktora gidiyorsun di mi kalp atisi icin

deryacım nbr kaçta doktor randevun?

selam kızlarrr

ya aklıma bısı takılıyo benım sıze soracagım
benım gecen hafta yanı 5.haftamda meme uclarım boyle morarır gıbı olmustu
rengı koyulasmaya baslamıstı normalde yok gıbıdır cok beyazdır
sonra ıste renklendı brz kooyulastı falan
sımdı bakıyorum son 1 haftadır renk acıldı sankı
o morarma o koyuluk gıttı eskı halıne dondu sankı
neden boyle olmus olabılır daha koyulasması gerekmezmıydı?

Sızın ne durumda acaba merak ettım?

ben hafta sonu giremedim hiç annemlerdeydim bol bol sebze yedim organik olması içimi rahattlattı anacım doldurdu poşete evede getirdim biraz annemlerde yediğim domates ise bizim evde yediğimiz ne acaba merak etmedim değil arada çok çok fark var herneyse herkes için güzel bir hafta olmasını diliyorum

ne bılım everycım aklıma takılıyo kac gundur
o gunlerde renk farkı barızdı cnku suanda gorulen bıısı yok
off neyse dusunmıcem

bugun dr randevum aksam saat 6 da
cok meraktayım

ne bılım everycım aklıma takılıyo kac gundur
o gunlerde renk farkı barızdı cnku suanda gorulen bıısı yok
off neyse dusunmıcem

bugun dr randevum aksam saat 6 da
cok meraktayım

yok canim ya aklina takma bence
ara ara gogus agrin da gecer yumusar gibi gelir sana sonra yine baslar
bak bu da aklinda olsun ben gogus agrim gecince cok korkuyordum ama birkac gun sonra siddetle yeniden basliyor
zaten hep donem donem baska seyler oluyor
gecen hafta bel agrimdan kivraniyordum, bu hafta eser yok ama kalca agrim var bir de bulanti
surekli degisik seyler hissedebiliyor insan

canım benim de bir ara koyulaşır gibi oldu şimdi açıldı eski rengine geldi ancak genişleme oldu onun farkındayım bence takma kafana ilerleyen zamanlarda kararıcak zaten

merhaba arkadaşlar,
Allah izin verirse bende sizin gibi mayıs annesi olucam inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza
bende çarşamba günü gideceğim doktora inşallah miniğimin kalp atışlarını duyarım.

troid bezlerim normal canım yapısal bır durum bendeki aileden gelen annemde oyle ablamda annem 4 cocuk dogurdu suan 58 kılo 175 boy ablam 2 cocugu var benımle aynı kıloda cok dr a gıttım test yapıldı ama genetıksel bır durum bendejı tiroidlerim normal calısıyo cok sukur

Merhaba 2013 Anneleri

Bende yeni katıldım aranıza umarım burdan takip ederiz birbirimizi

7+2 olmuş bizim ufaklık ve bugün kalp atışlarını gördüm.. Değişik bir duygu ama ben pek alışamadım henüz.Heralde tekme atınca inanıcam var olduğuna.

Bu arada mide bulantım var evet ama hafif hatta iştahım açıldı desem yeridir. İnşallah hep böyle devam eder de sağlıklı bir gebelik geçiririz.

bu dogru mu kizlar ya
topicte cok duydum
genelde kilosu olanlar hamilelikte zayif olanlara gore daha az kilo aliyormus
cevredeki ornekler de oyleymis
bu bana eselli oluyor da biraz cunku gobegim var benim

canım benim de bir ara koyulaşır gibi oldu şimdi açıldı eski rengine geldi ancak genişleme oldu onun farkındayım bence takma kafana ilerleyen zamanlarda kararıcak zaten

ayy canım ne bileyim ya tmm hiç renk değişmese anlıcam daha erken de
işte bi değişip şmdide eski haline dönünce illaaa bi telaş aldı beni huyum kurusun..
neyseki sendede olmuş öyle bi değişim hafiften.
ay bn dün gece hiç saglıklı bi uyku uyuyamadım sivrisinekler yüzünden o kdr gerginimki şuanda da
dr streside var bugünü bi bitirsem hayırlısıyla rahatlasam allahım :26:

Gülsevdam
çok sağ ol, içimi rahatlattın Allah razı olsun. olumsuz şeyler okumayacağım diyorum ama merakıma yeniliyorum işte şu 3 ayı sağlıkla atlatsak gerisi daha kolay olur inşallah

Son düzenleme:
selamlar.
bugun sabah doktora gıttık keseyı görduk.dış gebelık falan degıl.yanı resmı olarak hamıleyım dıyebılrız artık.rabbım bana 3.kez anneligi nasıp ettı suprız bı bebektı ne dıyelım artık bundan sonra saglıkla gelsın yavrum.
listeye eklenmek ısterım.32 yaşındayım.3.gebeligim.sat.23 agustos.bdt.30 mayıs.allah burdakı arkadaşlarımısa saglıkla sıhatle yavrususnu kucaklamasını dılerım..gecmışe bırazdan bakayım.epey ılerlemış

Son düzenleme:

deryam esas doğuma yakın kararıyor ve buyuyor dert etme herseyi simdiden canım bebeğinde gayet sağlıklıdır içini ferah tut stress yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…