- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.741
hadı bakalım.hayırlısı olsun.hoşgeldın.epey olmuşsunzu sız..neredeyse cınsıyet ogrenılecek.
en azından bı sorun olmaması çok ıyı.ınşallh kanamanda duru artık.bolca dınlen tabı.allah saglık versın.gozun aydın.merhaba kızlar sonunda dr gittim geldim şeker bir adam güzel açıklama yaptı
evet içerde düzenli bir kanama var dedi ,bunu vücut kendi yapıyor ilaçlarla düzelmez kendi kendine geçer dedi inşallah amin amin
bebeğe hiç zararı olmuyor şuanda bebek 8 haftalık gelişimi tam haftasında dedi
yat dinlen sen dedi , 2 hafta daha sık dişi 12 hafta olunca tamamsın dedi en azından yüreğim ferahladı inşallah geçer :)
bu arada 1 kilo aldım
allahıma çok şükür ilaçların yan etkisi olmasa çok rahatım bulantı falan hiç birşey yok
inşallahda böyle güzel rahat bir hamilelik geçiririrm bende sizde
sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kuacaklayalım inşallah :)
Az kaldı bakalım oğlumun cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiştik haftaya kontroller var umarım öğrenebiliriz
merhaba kızlar sonunda dr gittim geldim şeker bir adam güzel açıklama yaptı
evet içerde düzenli bir kanama var dedi ,bunu vücut kendi yapıyor ilaçlarla düzelmez kendi kendine geçer dedi inşallah amin amin
yat dinlen sen dedi , 2 hafta daha sık dişi 12 hafta olunca tamamsın dedi en azından yüreğim ferahladı inşallah geçer :)
bu arada 1 kilo aldım
allahıma çok şükür ilaçların yan etkisi olmasa çok rahatım bulantı falan hiç birşey yok
seninle aynıyız ama benim bhc 12480.79 çıktı sanırım aynı günlerde baktırdık bende bundan endişelendim bana çok yüksek geldi keseyi gördüm ama 10gün içinde bidaha gel dedi doktur kalp atışları için bu bhcg değerlerinde fikri olan varmı
selam kızlar azıcık gecikmişim galiba ama ben de mayıs annesi olacağım inşallah =) bebek gelene kadar burda hep beraber beklemek çok güzeldi şimdi bebeğin dünyaya gelişini beklemek daha güzel olur heralde..
inşallah herkes güzel bi hamilelik, güüüüüpgüzel doğum geçirir ve meleğine sağsalim kavuşur (=
Bu arada bilgilerimi yazıyorum tablo için : yaş 26, sat 14 Ağustos, tahmini doğum 21 mayıs, ve deeee ilk gebeliğiiiim
bende varım birazcık ucundan kaçırdım mayısı ama belki minik yaramaz biraz geç çıkmak isteyebilir kim bilir
bu arada 1 kilo aldım
Kızlar benide alın aranıza yaşım 24 ilk bebeğim
kızlar bu arada aranızda hamilelik kıyafeti alan var mı hangi haftada almaya başladınız ben kilo almadım ama bugün pantolon beni mahvetti ya göbeğimin alt kısmını ağrıttı
Sabah ki bulantının acısını çıkarırcasına son 2 saattir tıka basa yiyorum, sonum hayır ola
Ve çok acı yiyorum ben yaaBildiğiniz duyduğunuz bir sakıncası var mı acaba? Tatlıya bayılsamda artık bayıla bayıla yiyemıyorum, tuzlu olanlarda da acı olmazsa tatlı gibi geliyor oyüzden basıyorum acıyı
kızlar bu arada aranızda hamilelik kıyafeti alan var mı hangi haftada almaya başladınız ben kilo almadım ama bugün pantolon beni mahvetti ya göbeğimin alt kısmını ağrıttı
Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah hayirli ve saglikli bi sekilde bebegini yada bebeklerini:) dunyaya getirirsin
Cok fazla kafana takma en hayirlisi ne ise o olsun...
hoş geldin canım.. gözün aydın..kızlar benide listeye eklediğiniz için teşekkür ederim ama ben sanırım yaşımı yazmayı unutmuşum yaşım 25 . inşallah burdan güzel dostluklar kurabiliriz.
merhaba arkadaşlar,
Allah izin verirse bende sizin gibi mayıs annesi olucam inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza
bende çarşamba günü gideceğim doktora inşallah miniğimin kalp atışlarını duyarım.
troid bezlerim normal canım yapısal bır durum bendeki aileden gelen annemde oyle ablamda annem 4 cocuk dogurdu suan 58 kılo 175 boy ablam 2 cocugu var benımle aynı kıloda cok dr a gıttım test yapıldı ama genetıksel bır durum bendejı tiroidlerim normal calısıyo cok sukur
Merhaba 2013 Anneleri
Bende yeni katıldım aranıza umarım burdan takip ederiz birbirimizi
7+2 olmuş bizim ufaklık ve bugün kalp atışlarını gördüm.. Değişik bir duygu ama ben pek alışamadım henüz.Heralde tekme atınca inanıcam var olduğuna.
Bu arada mide bulantım var evet ama hafif hatta iştahım açıldı desem yeridir. İnşallah hep böyle devam eder de sağlıklı bir gebelik geçiririz.
bu dogru mu kizlar ya
topicte cok duydum
genelde kilosu olanlar hamilelikte zayif olanlara gore daha az kilo aliyormus
cevredeki ornekler de oyleymis
bu bana eselli oluyor da birazcunku gobegim var benim
olumlu dusun bazı seylerını akısına bırak canım cok arastırmak bıze zarar ..Gülsevdam
çok sağ ol, içimi rahatlattın Allah razı olsun. olumsuz şeyler okumayacağım diyorum ama merakıma yeniliyorum işte şu 3 ayı sağlıkla atlatsak gerisi daha kolay olur inşallah
selamlar.
bugun sabah doktora gıttık keseyı görduk.dış gebelık falan degıl.yanı resmı olarak hamıleyım dıyebılrız artık.rabbım bana 3.kez anneligi nasıp ettı suprız bı bebektı ne dıyelım artık bundan sonra saglıkla gelsın yavrum.
listeye eklenmek ısterım.32 yaşındayım.3.gebeligim.sat.23 agustos.bdt.30 mayıs.allah burdakı arkadaşlarımısa saglıkla sıhatle yavrususnu kucaklamasını dılerım..gecmışe bırazdan bakayım.epey ılerlemış
hadı gule gule.kaç haftalık oldun sen.tıckerde yokya..
selam kızlar azıcık gecikmişim galiba ama ben de mayıs annesi olacağım inşallah =) bebek gelene kadar burda hep beraber beklemek çok güzeldi şimdi bebeğin dünyaya gelişini beklemek daha güzel olur heralde..
inşallah herkes güzel bi hamilelik, güüüüüpgüzel doğum geçirir ve meleğine sağsalim kavuşur (=
Bu arada bilgilerimi yazıyorum tablo için : yaş 26, sat 14 Ağustos, tahmini doğum 21 mayıs, ve deeee ilk gebeliğiiiim
bu arada 1 kilo aldım
Az kaldı bakalım oğlumun cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiştik haftaya kontroller var umarım öğrenebiliriz
Sabah ki bulantının acısını çıkarırcasına son 2 saattir tıka basa yiyorum, sonum hayır ola
Ve çok acı yiyorum ben yaaBildiğiniz duyduğunuz bir sakıncası var mı acaba? Tatlıya bayılsamda artık bayıla bayıla yiyemıyorum, tuzlu olanlarda da acı olmazsa tatlı gibi geliyor oyüzden basıyorum acıyı
daha önce 12 haftalıkken bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum,bu minik tam 9 ay sonra geldi su anda 6 hafta 3 günlük gebelik var bir sürü korkularım her sabah acaba ne durumda diye uyanıyorum düsünmemeye çalışıyorum ama olmuyo :) dr umu degiştrdim kürtajdan sonra iyiki değiştirmisim çünkü prolaktin hormonum yüksek çıktı bunun için tedaviye başladım 1 ay oldu tedaviye başlıyalı ve prl degerim düşmeye başladı hemen hamile kaldım çok şükür ki tek bir dr baglı kalmadım en ufak bir teredütünüz varsa sordugunuz sorulara net cvp vermiyorsa her hamilede böyle olur diyip sebeb açıklmıyorsa herkeze önerim dr unuzu değiştirin,,,,,,,, sizin her sordugunuz soru nun cvp ı sizin için çok öenemli ona defalarca aynı sorular sorulmuş olabilir ama sizede cvp vermek zorunda ........
umarım içinizi karartmadım :) tüm yeni anne adaylarının tebrik ediyorum inşallah kuçagımıza almak nasip olur ,allah istiyen herkeze versin
selam anne adayları,bende 6.haftadayım kızım 2 yaşında ama ne zman bulantılarım başladı hatırlamıyorum.midem bulnmayınca korkuyorum kalp atışını duymayınca tedirgin oluyor insan.ee tabi bulansın istemiyorumda merak işte.bide bende idrar yolu enf.var ilaç kullanmaya korkuyorum bişey yapar diye.ha bu arada benide ekleyin listeye yaş 29,sat 19 ağustos tahmini doğum tarihi 26 mayıs sezeryan olduğu için erken olabilir ama 2.çocuk nasipse işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?