2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar sonunda dr gittim geldim şeker bir adam güzel açıklama yaptı

evet içerde düzenli bir kanama var dedi ,bunu vücut kendi yapıyor ilaçlarla düzelmez kendi kendine geçer dedi inşallah amin amin

bebeğe hiç zararı olmuyor şuanda bebek 8 haftalık gelişimi tam haftasında dedi

yat dinlen sen dedi , 2 hafta daha sık dişi 12 hafta olunca tamamsın dedi en azından yüreğim ferahladı inşallah geçer :)

bu arada 1 kilo aldım

allahıma çok şükür ilaçların yan etkisi olmasa çok rahatım bulantı falan hiç birşey yok

inşallahda böyle güzel rahat bir hamilelik geçiririrm bende sizde

sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kuacaklayalım inşallah :)

en azından bı sorun olmaması çok ıyı.ınşallh kanamanda duru artık.bolca dınlen tabı.allah saglık versın.gozun aydın.

Az kaldı bakalım oğlumun cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiştik haftaya kontroller var umarım öğrenebiliriz

hım senınde 2.bebeış oylemı hadaı bakım az kalmış sana.

ohh çok sevindim maşallah

için rahatlamıştır bol bol dinlen zaten bikaç hafta sonra doktorun da dediği gibi rahata ereceksin

Sabah ki bulantının acısını çıkarırcasına son 2 saattir tıka basa yiyorum, sonum hayır ola
Ve çok acı yiyorum ben yaa Bildiğiniz duyduğunuz bir sakıncası var mı acaba? Tatlıya bayılsamda artık bayıla bayıla yiyemıyorum, tuzlu olanlarda da acı olmazsa tatlı gibi geliyor oyüzden basıyorum acıyı

Son düzenleme:
daha önce 12 haftalıkken bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum,bu minik tam 9 ay sonra geldi su anda 6 hafta 3 günlük gebelik var bir sürü korkularım her sabah acaba ne durumda diye uyanıyorum düsünmemeye çalışıyorum ama olmuyo :) dr umu degiştrdim kürtajdan sonra iyiki değiştirmisim çünkü prolaktin hormonum yüksek çıktı bunun için tedaviye başladım 1 ay oldu tedaviye başlıyalı ve prl degerim düşmeye başladı hemen hamile kaldım çok şükür ki tek bir dr baglı kalmadım en ufak bir teredütünüz varsa sordugunuz sorulara net cvp vermiyorsa her hamilede böyle olur diyip sebeb açıklmıyorsa herkeze önerim dr unuzu değiştirin,,,,,,,, sizin her sordugunuz soru nun cvp ı sizin için çok öenemli ona defalarca aynı sorular sorulmuş olabilir ama sizede cvp vermek zorunda ........
umarım içinizi karartmadım :) tüm yeni anne adaylarının tebrik ediyorum inşallah kuçagımıza almak nasip olur ,allah istiyen herkeze versin

yardımım olur belki son regli 17 agustos,18/09 beta 2266- ertesi gün dr gittim noktadan daha küçük bir şey görüyorum dedi 3 gün sorna tekrar yaptrı beta dedi 21 /09 beta 6639 hemen telefonla bildirdim 24 kontrole geliyosun dedi,gittik ve keseyi gördük.... ayın 9 unda kalp atışını dinliycez su anda 6 hafta 3 günlük gebelik

hosgeldın aramıza ekledım cnm

bende varım birazcık ucundan kaçırdım mayısı ama belki minik yaramaz biraz geç çıkmak isteyebilir kim bilir

hosgeldınnn aramıza galıba bende nısan annesı olucam doktorumılk gıttıgımde 1 mayıs dedı en son gıttıgımde ultrason kagıdında 28 nısan yazıyor buhaftasonu gıdınce konusucam 3gun var arada ama olsun oan gore bebişimi takıp edıyorumben doktorun hesabına gore bugun 10+1 im sen kaç hafta kaç gunluksun?

Kızlar benide alın aranıza yaşım 24 ilk bebeğim

kızlar bu arada aranızda hamilelik kıyafeti alan var mı hangi haftada almaya başladınız ben kilo almadım ama bugün pantolon beni mahvetti ya göbeğimin alt kısmını ağrıttı

maşallah canım bolbol yat dınlen

hosgeldın cnm satınıda yazabılırmısın ekleyeyım:)

ben aldım gecen hafta cok rahat bı hamıle esofmanı bırde kot pantolon aldım göbısım bayram etti hıc ezıyet etme endıne elınde sonunda alacaksın al hemen

kızlar benide listeye eklediğiniz için teşekkür ederim ama ben sanırım yaşımı yazmayı unutmuşum yaşım 25 . inşallah burdan güzel dostluklar kurabiliriz.

bana doktorum acılı, baharatlı yeme demişti..

ben dün aldım, karın kısmında bebiş resimleri olan 2 tane badi.. tabi badi gibi durmuyor şuan bol :))

Hakkinizda hayirlisi olsun canim insallah hayirli ve saglikli bi sekilde bebegini yada bebeklerini:) dunyaya getirirsin
Cok fazla kafana takma en hayirlisi ne ise o olsun...

evet canım, hayırlısı tabi.. sen neler yaptın? nasıl gidiyor? ne zamn gideceksin kontrole?

kızlar benide listeye eklediğiniz için teşekkür ederim ama ben sanırım yaşımı yazmayı unutmuşum yaşım 25 . inşallah burdan güzel dostluklar kurabiliriz.
hoş geldin canım.. gözün aydın..

selam anne adayları,bende 6.haftadayım kızım 2 yaşında ama ne zman bulantılarım başladı hatırlamıyorum.midem bulnmayınca korkuyorum kalp atışını duymayınca tedirgin oluyor insan.ee tabi bulansın istemiyorumda merak işte.bide bende idrar yolu enf.var ilaç kullanmaya korkuyorum bişey yapar diye.ha bu arada benide ekleyin listeye yaş 29,sat 19 ağustos tahmini doğum tarihi 26 mayıs sezeryan olduğu için erken olabilir ama 2.çocuk nasipse işallah.

Son düzenleme:

cok farklı bır duygu kalp atısını duymak yasayınca anlıcaksın

canım kımısı yedıgını yakar senın gıbı aılede genetık kımıde ne yese yarar mısalı kılo alır
sanslısın cocuklarında sana ceker ınsallah

aynen bende alışamadım tuhafım :) karın buyuyunce dank edıcek aklımıza gebe oldugumuz :) hayırlı olsun canım

bu dogru mu kizlar ya
topicte cok duydum
genelde kilosu olanlar hamilelikte zayif olanlara gore daha az kilo aliyormus
cevredeki ornekler de oyleymis
bu bana eselli oluyor da biraz cunku gobegim var benim

canım hıc alakası yok ablam 172 boy kg 50 gıbıyken hamıle kaldı 90 gördü
yedıklerımızle alakalı

Gülsevdam
çok sağ ol, içimi rahatlattın Allah razı olsun. olumsuz şeyler okumayacağım diyorum ama merakıma yeniliyorum işte şu 3 ayı sağlıkla atlatsak gerisi daha kolay olur inşallah
olumlu dusun bazı seylerını akısına bırak canım cok arastırmak bıze zarar ..

hadı gozun aydın darısı kalp atısının basına :)

hadı gule gule.kaç haftalık oldun sen.tıckerde yokya..

kalp atısını duyana kadar yapmamak ıcın zor sabrettım artık tıckerım var:)

hosgeldın canım gozun aydın

kesınlıkle katılıyorum doktor cok onemlı bugun nıhayet asıl doktoruma gıttım
ıkı doktor arasında cokfark var ..

Az kaldı bakalım oğlumun cinsiyetini 12. haftasında öğrenmiştik haftaya kontroller var umarım öğrenebiliriz

off ya 12. haftada öğrenebılırmıyız ya ne guzel hadı bakalım ılk kım öğrenicek

canım doktor herseyın azı karar dedı asırıya kacma
nar eksısını cok severım naneyıde bır tutam nane bır cay kasıgı nar eksısı kullan zararı yok dedı
acıda fazlası normalde bıle ıyı degıl ..

ınsallah sağlıkla kucagına alırsın canım o ana kadar acabalar malesef bıtmıyor senın durumunda bı ıkı katı ama olumlu dusun gecmısı unut canım
anne olucaksın inşallah

hosgeldınız aramıza kızlar gozunuz aydın

ve nıhayet buyuk gun :)
yavrumun kalp atısını gördüm o kıpırtısı ve sesi anlatılmıcak bır duygu
doktorum cok sevılen bırı nıhayet artık onunla yola devam edıcem
sata göre 7+4 ama 6 haftalıksın dedı mayıs 17 den sonra 10 gun falan fark edebılır dogum ıcın bakalım
ve kg vucud yagım cok ıyıymıs daha erkenden normalde bu kadarken bu kadar net gorulmez ama yağın az rahat gorduk dedı
doktorum benım frekansta kg alırsam benı fırcala dedım :)
merak etme kg almaya karsıyım 10 kg hakkın var sureklı kontrol edıcem alırsan dıyetısyene gonderıcem dedı
5 hafta sonra ense ölcumu galıba onun ıcın cagırdı ve ıkılı test ıcın ucluyu kesınlıkle yaptırmıcam ama ıkılıde kararsızım
ben sırada beklerken benım gıbı yenı hamıle bırı geldı yurucek halı yok anne babası kolunda
seruma aldılar dırek sudan bıle tıksınıyormus hemde zayıf dahada kg vermıs kanaması varmıs
kendı halıme sukrettım Allahım saglıklı gebelık nasıp etsın hepımıze
folık asit kullanma artık dedı ben gecen hafta bırakmıstım zatı
sutu bır bardak ıc yaglı oldugu ıcn fazla olmasın ama ayran ıstedıgın kadar
son olarak elevit verdi ve ilişkide yasak yok dedi kendınızı kasmayın hamıleyız dıye
yuruyusunuzu yapın sadece ılk uc ay kosu bandına cıkmayın bol su haftada 1 gun muhakkak et ve balık
hergun 1 yumurta vss... doktor maceram boyle bıttı tahlıl verdı yarın sabah ac karına yaptırıcam umarım hepsı ıyı cıkar

nılayım yaş 28 sat 8 agustos ılk hamılelık muhtemel dogum tarıhı 17 mayıs canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…