- 4 Haziran 2009
- 12.117
- 1.133
- 223
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.721
o çıkramamakta çok kotu ya.ilk kızımda çok kusardım burnumdan cıkardı ta o kadar fecıydı.ama ıkıncıde bulanırdım amakuasmazdım ama arasındakı fark en ıyısı kusmak en azından kusup rahatlıyosun.kusamamak daha işkence:) ınşallh ılerlemez senınkı.Günaydın kızlar
Bu sabah mide bulantısı ile uyandım 1-2 öğürdüm Allahtan çıkarmadım ama hala mide bulantım devam ediyorÇubuk yiyorum ama çıkarıp çıkarmamak arasında kalmak daha kötüymüş
bız daha kalp atşı gorecegız 15 gun sonra gıderım.sen bir sonraki kontrole ne zaman gideceksin? Bana geçen hafta 1 ay sonra gel demişti daha 1 haftası geçti zaman geçmiyor yaaa
plates hiç yapmadım ama cııd bılen bırıyle yaparsan sanırım faydalı.Günaydın canlar, epeydir bakamadım buralara umarım hepiniz bebeklerinizde birlikte sağlıklısınızdır. msjlarınızı okumaya çalışıcam birazdan.
Ama benim öncelikle sormak istediğim bişey var hamile pilatesi hakkında ne düşünüyorsunuz? ben 3 ayı doldurduktan sonra yapmak istiyorum ama, sizce sakıncası varmıdır? elbette doktoruma da danışıcam önce size bir sorayım dedim :)
hoşgeldınız hayırlı oslunmrh kızlar benide listeye eklermisiniz sat:13 ağustos doğum tarihi 20 mayıs kilo 50 şehir bursa ilk çocuk
hayırlı olsun.merhaba kızlar bende inş. mayıs annesi olcam...suan 6 hafta 5 günlük hamileyimm...ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN........
ben de cok merak ediyorum canim ya
sen son 6+6da gordum ben
o gunden beri kocaman olmus saglikli bir bebisim vardir insallah
ben de gun sayiyorum yarindan sonra normal kontrole
obur hafta da ultrasona
kalp atoşlarını duydunmu sen.sız epey ılerdesınzı bız sonlarda oldugumuza daha kuçuguz:)
bulanti ne kotuymus kizlar ya
yerimden kalkamiyorum hala
ne yiyebilecegim konusunda en ufak bir fikrim yok
yiyecek aklima getiremiyorm ama aciktim da
peynir ekmek deniycem simdi
of daha kotu.kızarmış ekmekte hem mıdeyı rahatlatıyor hemde peynırle guzel gıder bak.doktordan tavsıyeydı bana.işe yarıyo.
evet meyvelı sodaları bende sevmem ama sade sodayı çok severım.kızlar daha once bır cok kez yazdım kutu sutlerde vıtamın gereklı seyler yok
en ıyısı kapıya gelen hakıkı ıyı bır sut satıcı bulmak buda mumkun olmucagı ıcın gunluk sut
hergun 500 ml tuketıyorum artı 1 lt yakın ayran ve 200 ml maden suyu hıc karnım sısmıyor ..
ah o agrılar bendede fazlasıyla var2 saat sonra randevum var benımde bugun 6 saat bıle uyuyamadım erkenden kalktım saatlerı sayıyorum ınsallah kalp atıslarını duyarız canım :)
kesınlıkle meyvelı soda olmaz cola gıbı zararlı kızlar doktorlarınıza sorun bana sadece maden suyu dedı doktor
benımkılerde bı degışıklık yok henuz.selam kızlarrr
ya aklıma bısı takılıyo benım sıze soracagım
benım gecen hafta yanı 5.haftamda meme uclarım boyle morarır gıbı olmustu
rengı koyulasmaya baslamıstı normalde yok gıbıdır cok beyazdır
sonra ıste renklendı brz kooyulastı falan
sımdı bakıyorum son 1 haftadır renk acıldı sankı
o morarma o koyuluk gıttı eskı halıne dondu sankı
neden boyle olmus olabılır daha koyulasması gerekmezmıydı?
Sızın ne durumda acaba merak ettım?
hadı gule gule.kaç haftalık oldun sen.tıckerde yokya.ben doktora gıdıyorum kızlar dönüşte görüşürüz
hayırlı olsun hoşgeldın.merhaba arkadaşlar,
Allah izin verirse bende sizin gibi mayıs annesi olucam inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bebeklerimizi alırız kucağımıza
bende çarşamba günü gideceğim doktora inşallah miniğimin kalp atışlarını duyarım.
Merhaba 2013 Anneleri
Bende yeni katıldım aranıza umarım burdan takip ederiz birbirimizi
7+2 olmuş bizim ufaklık ve bugün kalp atışlarını gördüm.. Değişik bir duygu ama ben pek alışamadım henüz.Heralde tekme atınca inanıcam var olduğuna.
Bu arada mide bulantım var evet ama hafif hatta iştahım açıldı desem yeridir. İnşallah hep böyle devam eder de sağlıklı bir gebelik geçiririz.
maşallh bebegıne hoşgeldın.