2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
o çıkramamakta çok kotu ya.ilk kızımda çok kusardım burnumdan cıkardı ta o kadar fecıydı.ama ıkıncıde bulanırdım amakuasmazdım ama arasındakı fark en ıyısı kusmak en azından kusup rahatlıyosun.kusamamak daha işkence:) ınşallh ılerlemez senınkı.

sen bir sonraki kontrole ne zaman gideceksin? Bana geçen hafta 1 ay sonra gel demişti daha 1 haftası geçti zaman geçmiyor yaaa
bız daha kalp atşı gorecegız 15 gun sonra gıderım.

plates hiç yapmadım ama cııd bılen bırıyle yaparsan sanırım faydalı.

mrh kızlar benide listeye eklermisiniz sat:13 ağustos doğum tarihi 20 mayıs kilo 50 şehir bursa ilk çocuk
hoşgeldınız hayırlı oslun

merhaba kızlar bende inş. mayıs annesi olcam...suan 6 hafta 5 günlük hamileyimm...ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN........
hayırlı olsun.

ben de cok merak ediyorum canim ya
sen son 6+6da gordum ben
o gunden beri kocaman olmus saglikli bir bebisim vardir insallah
ben de gun sayiyorum yarindan sonra normal kontrole
obur hafta da ultrasona

kalp atoşlarını duydunmu sen.sız epey ılerdesınzı bız sonlarda oldugumuza daha kuçuguz:)

bulanti ne kotuymus kizlar ya
yerimden kalkamiyorum hala
ne yiyebilecegim konusunda en ufak bir fikrim yok
yiyecek aklima getiremiyorm ama aciktim da
peynir ekmek deniycem simdi

of daha kotu.kızarmış ekmekte hem mıdeyı rahatlatıyor hemde peynırle guzel gıder bak.doktordan tavsıyeydı bana.işe yarıyo.

evet meyvelı sodaları bende sevmem ama sade sodayı çok severım.

benımkılerde bı degışıklık yok henuz.

ben doktora gıdıyorum kızlar dönüşte görüşürüz
hadı gule gule.kaç haftalık oldun sen.tıckerde yokya.

hayırlı olsun hoşgeldın.

maşallh bebegıne hoşgeldın.

evet 6+6da kalp atislarini dinledik
bulantim bugun kotu
sadece patates haslamasi ve yogurt yiyebilridm kotuyum
kizarmis ekmegi deneyeyim aksam peynirle sagol tavsiyen icin

hamılelikte pek hesap olmuyo.ozellıkle bulantılar gıdınce acayıpiştahaçılıyo helekı yemek yemeyı seven bırıysenız kılo almanız kaçınılmaz oluyo.her defasında yok çok almayacagım dıyorum ama olmuyo.ilk hamılelıkte 20 kılo aldım.2.de daha çok dıkkat etmeye calışarak 15 kılo aldım.bak bunada çok kılo almak ıstemıyom dıyorum ama bakalım ne olacak..
sodayı sade içemeyenlere bı tavsıye arkadaşım onermıştı çok oluyor yarım bardak vışne suyu ve yarım bardak sodayı karıştırın alın sıze mıdenızı rahatlatacak içecek.ben içerım guzel oluyor tadı

Son düzenleme:
mrh kızlar benide listeye eklermisiniz sat:13 ağustos doğum tarihi 20 mayıs kilo 50 şehir bursa ilk çocuk
HOSGELDIN ARAMIZA EKLEDIM CANIM AMA YASINIDA YAZABILIRMISJN
merhaba kızlar bende inş. mayıs annesi olcam...suan 6 hafta 5 günlük hamileyimm...ALLAHIM BU GÜZEL DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN........
amin cnm hosgeldın aramıza
ben de cok merak ediyorum canim ya
sen son 6+6da gordum ben
o gunden beri kocaman olmus saglikli bir bebisim vardir insallah
ben de gun sayiyorum yarindan sonra normal kontrole
obur hafta da ultrasona
normal kontrol ne ki?neye bakacak?kalbımatıyo doktora gıdecegımı dusunurken
bulanti ne kotuymus kizlar ya
yerimden kalkamiyorum hala
ne yiyebilecegim konusunda en ufak bir fikrim yok
yiyecek aklima getiremiyorm ama aciktim da
peynir ekmek deniycem simdi
allah yardımcın olsun cn emınım zordur doktor bana bulntın olursa tuzlu kraker ye demsıtı
canım bende hıc koyulasmadı aynı duruyor senın neden oyle oldu bılemıyorum ama

evet 6+6da kalp atislarini dinledik
bulantim bugun kotu
sadece patates haslamasi ve yogurt yiyebilridm kotuyum
kizarmis ekmegi deneyeyim aksam peynirle sagol tavsiyen icin

zaten olacaksa kalp atşından sonra bulantılar başlıyomaalesef.ben suan fena degılım.benımde başlarsa 1 hafta sonra başlar off.bu barı rahat gecse.çok zor oluyo bulantı.ama şukur 12 haftalarda kayboluyo allahtan.
dene dene bana ıyı gelırdı.

ben doktora gıdıyorum kızlar dönüşte görüşürüz
cook guzel haberle gel ınsallahhh

hosgeldınız aramıza saglıkla kucagınıza alın ınsallah
bu dogru mu kizlar ya
topicte cok duydum
genelde kilosu olanlar hamilelikte zayif olanlara gore daha az kilo aliyormus
cevredeki ornekler de oyleymis
bu bana eselli oluyor da biraz cunku gobegim var benim

evet bende oyle duydum ama ben kendıme guvenemıyorumhamıle kalmadan once 10 kılo verdım ıyıkıde vermısım en aızndan su 10 kıloyu gerı alsam yeter

selam kızlarrrr yaaa benim midem cok yanıyoo napsam şaşırdım ya...offf...(

selam kızlarrrr yaaa benim midem cok yanıyoo napsam şaşırdım ya...offf...(

gavısgon var.bana doktor onu yazmadım başka bi ilaç yazdım bu daha ıyı dedı ama ılaçları akşam ustu alacagım.neymış bakayım bakalım.ne zaman gıdeceksın doktora sen.yazar bı ılaç doktor

slm kıslarr benımde 4-5 gundur midem daha kötü
kalkar kalmaz cubuk kraker yıyorum bastırsın dıye daha kusmadım
bende kusmayı sevmıorum cok kötü oluorum..
aranızda öğretmen olan varmı
nasıl ders anlatıosunuz kısalr benım agzımı acınca hava doluo sankı mıdeme
ve nefesım bana yetmıo cumleler yarım kalıo ve halsızim
hepsıne razıoyım bebişim ıyı olsunda
yarın dra gıtcem su kan tatlıllerı varmıs yaptırılacak onlar ıcın

gavısgon var.bana doktor onu yazmadım başka bi ilaç yazdım bu daha ıyı dedı ama ılaçları akşam ustu alacagım.neymış bakayım bakalım.ne zaman gıdeceksın doktora sen.yazar bı ılaç doktor
hmm demir ilacı kullanıyorum canım bende sanırım o yapıo...ben pazartesi gidicem dr a kalp atışı için :44: ekimde..mide ilacı kullanmak zararlı diilmidirki..bilmiorumkii..

banada dedı 10-15 gun sonra gelde hem kap atışını gorelım hemde kan tahlılı yaptıralım dedı.:26:
hmm demir ilacı kullanıyorum canım bende sanırım o yapıo...ben pazartesi gidicem dr a kalp atışı için :44: ekimde..mide ilacı kullanmak zararlı diilmidirki..bilmiorumkii..

yok canım hamılleer için kullanılan ılaçlar var ondan.mıde yanması çok normal helekı ılerleyen zamanlarda bebek baskı yaptıkça daha çok yanıyo.

selam kızlar azıcık gecikmişim galiba ama ben de mayıs annesi olacağım inşallah =) bebek gelene kadar burda hep beraber beklemek çok güzeldi şimdi bebeğin dünyaya gelişini beklemek daha güzel olur heralde..

inşallah herkes güzel bi hamilelik, güüüüüpgüzel doğum geçirir ve meleğine sağsalim kavuşur (=

Bu arada bilgilerimi yazıyorum tablo için : yaş 26, sat 14 Ağustos, tahmini doğum 21 mayıs, ve deeee ilk gebeliğiiiim

henüz çok erken canım sen böyle şeyler için stres yapma hiç

kontrolün olduğu için gerginsin onu da anlayabiliyorum istersen biraz uyu kontrolüne daha çok var bebişi de yorma

inşallah güzel haberlerle geleceksin

hoşgeldın canım hayırlı olsun.

bende varım birazcık ucundan kaçırdım mayısı ama belki minik yaramaz biraz geç çıkmak isteyebilir kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…