2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hadi canım gözün aydın bolca dua et Allah seni onsuz onu sensiz bırakmasın..

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.hayırlı olsun bebişleriniz.

Biz yarın doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım inş iyi haberlerini alırız bebeğimin

hosgeldın aramızaaaaaa

oyyy kuzum maşallahhh sızeeeçok sukur pıt pıtları atlattınnıye folık asıtı bıraktırdı kı cnm 3 ay dıye bılıyorum ama

canım güzel haberlerine çok sevinidim

aynı durumdayız seninle kanama var ama çok şükür bebişlere zarar vermiyor
Allah hep gönlümüzü ferahlatacak haberler aldırsın ve verdirsin Inşallah

üstteki mesajımın tekrarı olmuş

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.hayırlı olsun bebişleriniz.

Biz yarın doktora gidiyoruz çok heyecanlıyım inş iyi haberlerini alırız bebeğimin
anaaammm balım kalp atıslarını duycaksın ınsallahh cok guzel haberlerle gel ınsallah

bende eklenmeyi bekliyorum

sat: 19 agustos
yas: 28
1 oglum var ikinci gebeligim olacak bu.

hosgeldın aramıza eklıyorum hemen

oyyy kuzum maşallahhh sızeeeçok sukur pıt pıtları atlattınnıye folık asıtı bıraktırdı kı cnm 3 ay dıye bılıyorum ama

cok farklı bır duyguymus 4 gözle yenıden goreceğim günü beklıyorum :)
canım doktorum doğallıktan yana en bastan berı folık asıt kullanmasanda olur dıyordu
ılk bır kac hafta bebeğe faydalıymıs dıger doktorumda kalp atısına kadar kullan demişti
3 ay senden duydum canım kullanan varmı hala kızlar ?

Son düzenleme:

canım gözünaydın

benim doktorum da bıraktırdı folic asıtı cuma gününden beri kullanmıyorum

valla canım 3 kuzenim var onlarda 3 aya kadr kullandı ben de kullanıyorum 12 hafta bitene kadar kullanacaksın dedi bebekte ki noral tüp defekti diye bir hastalık oluyormus onu engelliyormus o yuzden veriyorlarmıs ve mecburmuş doğal yollarla alınamıyormuş yetersiz kalıyormuşben günde 3 tane kullanıyorum folıcplus diye bı folik asit günde 1lt süt içiyorum 250 gr kadr peynir ve 2 kase yoğurt yiyorum ama yine günde 3 tane folık asıt sartı koydu

cabuk gcsın gunler bende cumartesı ıple cekıyorumm
tam nedenını bılmıyorum yanlıs bırsey soylemım ama ılk 3 ay kullanılması gerek dıye bılıyorum ama tabı her doktor farklı bana hamılelıkten once vrmemıstı bırcok kısıye verıyor doktorlar

evet bana da doktor 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi. ben 4-5 aydır kullanıyrm, gebelikten önce başladım. folbiol kullanıyordum bugüne kadar. bugünden itibaren folidoce diye bir folik asitle devam ediyorum., b12 vitamini de içeriyor..

canım gözünaydın

benim doktorum da bıraktırdı folic asıtı cuma gününden beri kullanmıyorum
, sağol canım

elevit verdi artık bunu kullan dedi gebelıkte eskılerımız ne ılac ne baska sey hersey dogal gıdıyordu
ılaca ne olursa olsun karsıyım doktorun verdıgı harıc cok zorlanmadıkca ne agrı kesıcı ne gavıscon gbı ılaclar kullanmıcam
canım sneın yedıklerın proteın agırlıklı folık asit kırmızı pancar gıbı gıdalarla olur .. senın doktorununda bıldıgı vardır elbet gunde 3 defa verdiğine göre ..

halat getırıyım onunla çek :) dedıgın gıbı her doktorun farklı görüşü
bu arada ayakkabıyı sordum kendıde kullanıyormus ılk 2 3 ay dengede durmakta zorlanılıyormus ve ayak basenler agrıyormus
hamılelık ıcın önermedi ama dogumdan sonra kullanabılırmısım artık bebısle sahılde turlarız :)

canım folik asitin kalsiyum d vitamını ve folık asit 400mıkrogram toplam 1200mg sence sütün yogurdun içinde kalsıyum yokmu :) ama tabı doktorlar en iyisini bılır belki sen ıhtıyacın olan farklıdır ama çevremde ne kadr hamile varsa kullanıyorbütün ka tahlillerim normal her hafta yapılıyor her hafta kontrole gidiyorum bugun gectı pazartesi gittiğimde sorcam kafam karıştı

herkeze iyi geceler hanımlar 1 haftadır giremiyorum bulantım felaket durumda ne yemek kokusu ne parfüm nede soğan görmek kokusunu duymak istemiyorumm kısacası ikinci hamileliğimde aynı bebişim sağolsun
bu arada folidoce kullanıyorum ben hamilelikten önce verdi ama hamileliğimi öğrenince başladım kullanıyorum hala çarşamba kontrolüm var bıraktırırmı veya değiştirirmi bilmiyorum:44:

bende folıcplus kullanıyrdum doktorum folıdoce ye baslattı gunde 1 tane alsan yeter bundan demıstı
sormak ıstedıgım bırsey var folıcasıt benı sısırıyo 2 ay once dusuk yapmıstım o zamanlarda kullanıyordum dusuk olunca bıraktım 1 haftada şişliğim inmişti şimdi 3 haftada gene şiştim:S
böyle bir durum yasayan var mı

evet cnm ilk hamileliğimde üç ay önceden başlamıştım folic asite resmen davul gibi olmuştum..
sanırım folidoce'da böyle bi sıkıntı yok yaşamadım henüz.. yan etkilerini bilmiyorum..

evet cnm ilk hamileliğimde üç ay önceden başlamıştım folic asite resmen davul gibi olmuştum..
sanırım folidoce'da böyle bi sıkıntı yok yaşamadım henüz.. yan etkilerini bilmiyorum..

ben yenıden şiştim gobegım 4 aylık hamıle kadar var ( normalde yok denecek gibiydi) haftasonuna dogru doktora gıdeceğim bakalım ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…