2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım bende çarşamba gidicem doktora benimde muhtemel doğum tarihi 28 mayıs bakalım doktor neler dicek ulturosonsa kaç haftalık çıkıcak inş bi sorun olmaz canım sen hiçbişeyi stres yapma bişey olmıcaksada olur benimde ara ara sağ tarafımda oluyo adet sancısı gibi rahim genişliyomuş o yüzden oluyomuş ağrı daha erken ama arkadaşıma doktor öyle demiş bendede bulANTI falan yok çok şükür aksine acayip yemek yiyom.sabırsızlıkla bekliyorum çarşamba günün:)

Arkadaşlar 2 aydır gecelerî uykusuzluk çekiyorum, gündüzlerinde uyuyamıyorum , geceleri uyuduğum zamanda kabuslar görüp çığlık atarak uyanıyorum ,hamilelik ile alakası var mı bilmiyorum ama aranızda benîm gibî olan var mı

hanımlar bugün annem geliyor bir süre kalacak yanımda ,eşimde yarın işe başlıyor ,

çok güzel rüyalar gördüm kesin güzel hediyeler getiriyor bana :)

Hepinizin günü güzel geçsin beişleriniz sağlıkla biraz daha büyüsün

yalnız bu progestana dayanamıyorum ben aglayacam sinirden ,baş dönemsi mide agrısı bulantı ne var yapıyor

bu arada bebiş 40 günlükken bile cinsiyeti ögreniliyormuş , bizim burda renkli ultrason bile yok ,annemde diyor cinsiyetini ögrendinmi bebeği zor gördüm , anneme ve eşime göre kızımız olacak :)

Son düzenleme:

bende uyuyamıyorum canım kabus değil de saçma sapan rüyalar görüyorum geçen gece tepsi tepsi et yiyordum bu gece de baklava saat 5 ten beri ayaktayım eşim korktu benden uyurgezer mi oldun ne işin var gecenin bu saatinde evde dolanıyorsun diyor

Son düzenleme:

tadını cıkar canım benim annem çalışıyor hiç öyle bi şansım olmayacak,

dinlen bol bol annecin döktürsün yemekleri sende bi güzel ye

ilk hamileliklerde 20. haftada cinsiyet öğrenmek daha garantiymiş bikaç arkadaşımda doktorlar erken haftalarda yanılmışlardı geç olsun sağlam olsun

benim hamileliğimi kimse bilmiyor henüz ancak ilk baştan beri içime erkek olacak diye doğuyor hayırlısı

bende folıcplus kullanıyorum günde 3 tane benım göbeğinde maşallahı var garanti 5 aylık dıye ıddaya giriyorlar hamıle kalmadan önce de göbeklıydım bıraz sanırsam folik asit şişiriyor çünkü kullanmaya başladıgımdan beri iyi şiştim ondan olabilirÇ)) yada bebeklerimiz büyük diyelim gönül tesellisi olsun

Geçen gün Kaan Kocatepe'nin sayfasında 8. haftayı okuyordum orada da bu haftadan sonra folik asit kullanmanıza gerek yok diyordu, bana dr birşey söylememişti o yüzden arada içip arada içmiyorum öyle takılıyorum

Ben de hep huzursuz uyuyorum geceleri garip garip rüyalar görüyorum, sonra da moralim bozuluyor acaba kötü birşey mi olacak diye ama hormonlardandır herhalde

canım bence sen sürekli kullan zaten folik asit suda eriyen bir vitamin oldugu için vucudun ihtiyacını alıyor geri kalan kısmıda idrarla atılıyor.

o zmn dogumdan sonra alırıız napalım:)

canım kafanı karıstırma her doktorun bakısı farklı tedavı anlayısıda

hamılelık oncesı kullandıgımda bende cok ıştah acmıstı folıkasıt yemekten şişmiştim :)

ben aglamıstım sınırden yerımden kalamıyorudum cok agır etkılerı var progestanın 4 gunun kaldı bıtıyor cok sukur doktoruna danısıp fıtıl olarak kullan canım cok daha rahat oluyor

40 gunlukkenmı ooo :) ya erken ogrenmek ıyı degıl aslında cevremde kız beklerken dogumda oglu olan bıle oldu :)
ılerkı aylarda ıyıce emın olmak gerek sonra kızımıza mavı oglumuza pembe gıydırmeyelım :)

bende kötü rüyalar goruyorum hatta bı keresınde bagırarak uyanmısım bazende goz yaslarımla uyanıyorum
hayırlara gıtsın ıcımızdekı gerılımmı ruyada dısa yansıyor acaba...

bugun zor uyandım kızlar tahlıl olmaya gıdıcem ama hıc cıkasım yok soyle 1 saat uyusam olmazmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…