- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.781
canım bende çarşamba gidicem doktora benimde muhtemel doğum tarihi 28 mayıs bakalım doktor neler dicek ulturosonsa kaç haftalık çıkıcak inş bi sorun olmaz canım sen hiçbişeyi stres yapma bişey olmıcaksada olur benimde ara ara sağ tarafımda oluyo adet sancısı gibi rahim genişliyomuş o yüzden oluyomuş ağrı daha erken ama arkadaşıma doktor öyle demiş bendede bulANTI falan yok çok şükür aksine acayip yemek yiyom.sabırsızlıkla bekliyorum çarşamba günün:)arkadaşlar selamlar,
kafamda bir sürü sorulaaar sorular...
SAT 16 Ağustos
B hcg 18 eylül= 37,9
B Hcg 20 Eylül= 119
B H cg 26 Eylül= 2105
6 haftalık hamileyim gibi görünüyor. Çarşamba günü ilk kez doktora gideceğim inşallah, görebilirim sağlıklı küçüğü. ama biliyorsunuz insan sürekli birşeylere kafa takıyor, şimdi de dış gebelik olayına taktım.
benim Allah' a şükür kanamam filan yok ama sol tarafımda alt karında ağrım var diğer tarafta değil, ama ağrı öyle dayanılmaz boyutlarda değil, arada bir gelip geçiyor.
bir yerde okudum tek taraflı ağrı kötüymüş. sizin bu konuda bir bilginiz var mı? iki tarafta mı oldu ağrılarınız? ya da ağrılarınız oldu mu?
bir de mide bulantılarım başlamadı benim. inşallah hiç başlamaz diye umut kapladı içimi var mı öle bir ihtimal?
yardım, cevap lütfeen...
anaaammm balım kalp atıslarını duycaksın ınsallahh cok guzel haberlerle gel ınsallah
Arkadaşlar 2 aydır gecelerî uykusuzluk çekiyorum, gündüzlerinde uyuyamıyorum , geceleri uyuduğum zamanda kabuslar görüp çığlık atarak uyanıyorum ,hamilelik ile alakası var mı bilmiyorum ama aranızda benîm gibî olan var mı
hanımlar bugün annem geliyor bir süre kalacak yanımda ,eşimde yarın işe başlıyor ,
çok güzel rüyalar gördüm kesin güzel hediyeler getiriyor bana :)
Hepinizin günü güzel geçsin beişleriniz sağlıkla biraz daha büyüsün
yalnız bu progestana dayanamıyorum ben aglayacam sinirden ,baş dönemsi mide agrısı bulantı ne var yapıyor
bu arada bebiş 40 günlükken bile cinsiyeti ögreniliyormuş , bizim burda renkli ultrason bile yok ,annemde diyor cinsiyetini ögrendinmi bebeği zor gördüm , anneme ve eşime göre kızımız olacak :)
bende folıcplus kullanıyrdum doktorum folıdoce ye baslattı gunde 1 tane alsan yeter bundan demıstı
sormak ıstedıgım bırsey var folıcasıt benı sısırıyo 2 ay once dusuk yapmıstım o zamanlarda kullanıyordum dusuk olunca bıraktım 1 haftada şişliğim inmişti şimdi 3 haftada gene şiştim:S
böyle bir durum yasayan var mı
Arkadaşlar 2 aydır gecelerî uykusuzluk çekiyorum, gündüzlerinde uyuyamıyorum , geceleri uyuduğum zamanda kabuslar görüp çığlık atarak uyanıyorum ,hamilelik ile alakası var mı bilmiyorum ama aranızda benîm gibî olan var mı
Geçen gün Kaan Kocatepe'nin sayfasında 8. haftayı okuyordum orada da bu haftadan sonra folik asit kullanmanıza gerek yok diyordu, bana dr birşey söylememişti o yüzden arada içip arada içmiyorum öyle takılıyorum
, sağol canım
elevit verdi artık bunu kullan dedi gebelıkte eskılerımız ne ılac ne baska sey hersey dogal gıdıyordu
ılaca ne olursa olsun karsıyım doktorun verdıgı harıc cok zorlanmadıkca ne agrı kesıcı ne gavıscon gbı ılaclar kullanmıcam
canım sneın yedıklerın proteın agırlıklı folık asit kırmızı pancar gıbı gıdalarla olur .. senın doktorununda bıldıgı vardır elbet gunde 3 defa verdiğine göre ..
halat getırıyım onunla çek :) dedıgın gıbı her doktorun farklı görüşü
bu arada ayakkabıyı sordum kendıde kullanıyormus ılk 2 3 ay dengede durmakta zorlanılıyormus ve ayak basenler agrıyormus
hamılelık ıcın önermedi ama dogumdan sonra kullanabılırmısım artık bebısle sahılde turlarız :)
canım folik asitin kalsiyum d vitamını ve folık asit 400mıkrogram toplam 1200mg sence sütün yogurdun içinde kalsıyum yokmu :) ama tabı doktorlar en iyisini bılır belki sen ıhtıyacın olan farklıdır ama çevremde ne kadr hamile varsa kullanıyorbütün ka tahlillerim normal her hafta yapılıyor her hafta kontrole gidiyorum bugun gectı pazartesi gittiğimde sorcam kafam karıştı
bende folıcplus kullanıyrdum doktorum folıdoce ye baslattı gunde 1 tane alsan yeter bundan demıstı
sormak ıstedıgım bırsey var folıcasıt benı sısırıyo 2 ay once dusuk yapmıstım o zamanlarda kullanıyordum dusuk olunca bıraktım 1 haftada şişliğim inmişti şimdi 3 haftada gene şiştim:S
böyle bir durum yasayan var mı
hanımlar bugün annem geliyor bir süre kalacak yanımda ,eşimde yarın işe başlıyor ,
yalnız bu progestana dayanamıyorum ben aglayacam sinirden ,baş dönemsi mide agrısı bulantı ne var yapıyor
bu arada bebiş 40 günlükken bile cinsiyeti ögreniliyormuş , bizim burda renkli ultrason bile yok ,annemde diyor cinsiyetini ögrendinmi bebeği zor gördüm , anneme ve eşime göre kızımız olacak :)
günaydın kızlar nasılsınız annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?