2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bugun zor uyandım kızlar tahlıl olmaya gıdıcem ama hıc cıkasım yok soyle 1 saat uyusam olmazmı :)

Ben de sağlık ocağına gittim geldim bile tshımı ölçtürdüm, iki hafta önce kayıt olmuştum gebelik kartımı kaybetmişler tekrar kayıt ettiler. Orada bir bebek vardı aşı olurken ağlamaya başladı içim gitti benim de gözlerim doldu zor tuttum kendimi iyice duygusala bağladım inş biz de o ağlama seslerini duyarız yavrularımızın

allah korusun kotu duşunme bu hamılelgn ınşallh guzel geçer.

hoşgeldın hayırlı olsun.yok aynı gıysılerı kullanıyorum.

canım dun yazmıştım ama gormedın sanırım benıde lısteye eklersen sevınırım.yaş:32 sat:23 agustos bdt:30 mayıs. 3.gebelık. teşekkurler

sagol canım.

maşallh.gozun aydın canım.

bugunde sırtım agrıyor pffffffff
ya benımde kaç gundur agrıyo hele akşamları kırılacak gıbı agrıyo allahtan yatıp dınlenecek zaman tam.ıyı gelıyo.

Son düzenleme:
banada dun folibol verdı gunde bı tane iç dedı.ama bende hiç kullanmak ıstemıyorum yan etkılerınde bulantı yapabılrı dıyo.sırf bu yuzden içesım yok korkuyorum bulantım olacak dıye.2 hamılelgımde bulantıdan yana hiç iyi gecmedı bu barı ıyı gecsın ıstıyorum psıkılojık işte içinde bulantım olacakmış gıbı.bende gece uyumadan once aldım barı etkısını uyuyunca gorururum o andad uyurum zaten dedım.sabah şukur bışey yoktu.madem oyle bende sızler gıbı yapayım 8.haftaya kadar kullanamyım zaten 15 gun sonra gıdecegım doktora.o zaman kadar kullanır doktora danışır bırakırım..

Merhaba Bayanlar

Hastaneden geliyorum
10 tüp kan verdim, doktorun istediği testlere hemşire bile yuuuh dedi
Nasıl çıkarcaz bukadar dedi de Allahtan besili ben zorlatmadan verebildim kanları
Hamilelikte zor alıyoruz içerdeki vampir içiyor kanlarını dedii
Bebeme vampir dediii kızdım biraz
İçsin bitirsin anasının kanını yeter ki sağlıklı olsun pıtırcığımm

bana da 12.haftaya kadar folik asit içeceksin sonra demir hapına başlıcaz dedi..
bende hamile kalmadan önce başlamıstım sağlık ocagındaki doktor vermişti folbiol.
şimdiki doktorum da folidoce verdi. folbiolde cok fazla folik asit varmış.o kadarına gerek yokmuş...

banada folbıol verdı..ne olcak şimdi:26:

ee daa daa nassınız anlatın bakalım nasıl gecıyo.malum en mınık bızız.bulantısı olupta kurtulan varmı.ya ben çok taktım valla kotuyu cagırıyom kendıme..kış kış gelme bulantı

bıızm dogum 30 mayıs duruyo ama sezeryan olacagım için muhtemelen mayıs ortalarında dogacak.o yuzden epey kışıyı yakalayacagım bak

Günaydın kızlar ve tatlı bebişleri

Biz bugün doktora gittikkkk

Herşey yolunda Allaha şükürler olsun

Tansiyonum düşük oluyordu
suyu az içtiğim içinmiş ,midem çok yanıyordu onun içinde şurup verdi
bir daha ki randevumuz taa bayramdan sonraya inşallah

GÜNAYDIN güzel anne adayları,

bugün evde olduğum ikinci gün ve sıkılmaya başladım bile
işe gittiğim her gün ev kadını olmak istiyorum diyorum ama evde olunca da sıkılıyorum
dün arkadaşım bana kitap vermişti ama o da biraz müstehcenmış hamişlikte pek sarmadı :)

benim mide bulantılarım geçti gibi ama göğüs ağrılarım aynı şiddetle devam ediyor

ben ve oğlumda iyi hamd olsun hareketlerini hissetmeye başladım çok muhteşem bişey darısı başına inş:) bende bu cuma gidiyorum kontrole şeker yüklemesi yaptırıcam ailemde şeker olduğu için erken yapılması gerekiyomuş aynı zamanda rutin kontroller işte oğluşumu görmek için sabırsızlanıyorum:)

slm kızlar,ben de mayıs annesi olucam Allah izin verirse:)bulantım var fazlaca,işyerinde de hiç çekilmio bi de çok iştahsızım ben ya ama çok mutluyum yine de çokk:)

mrb arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım inş. 15 aylık 1 oğlum var,buda sürpriz yumurta oldu bizim için... herkese hayırlı bebişler diliyorumm...

ben aglamıstım sınırden yerımden kalamıyorudum cok agır etkılerı var progestanın 4 gunun kaldı bıtıyor cok sukur doktoruna danısıp fıtıl olarak kullan canım cok daha rahat oluyor

bende progestan kullanıyorum sabah ,akşam birer tane gebe oldugumu ögrendigim ilk günden itibaren evet yan etkileri var bende tanisyon düşmesi yapıyo,,,,10 /5 tansiyonla geziyorum ama alışdım sanrıım hisettigim anda ayran içiyorum hem mide bulantımı alıyo hem tansiyonu dengeliyo :) mide yanmasıda var ama o diger ilaçlardan da olabilir ,,,benim ne kadar kullanıcagım belli degil
ilk 3 ayı atlattıkdan sonra karar vericez dedi dr bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…