- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.801
gunaydınn ben kendı adıma ıyıyım sen nasılsın cnm
bugun zor uyandım kızlar tahlıl olmaya gıdıcem ama hıc cıkasım yok soyle 1 saat uyusam olmazmı :)
allah korusun kotu duşunme bu hamılelgn ınşallh guzel geçer.daha önce 12 haftalıkken bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum,bu minik tam 9 ay sonra geldi su anda 6 hafta 3 günlük gebelik var bir sürü korkularım her sabah acaba ne durumda diye uyanıyorum düsünmemeye çalışıyorum ama olmuyo :) dr umu degiştrdim kürtajdan sonra iyiki değiştirmisim çünkü prolaktin hormonum yüksek çıktı bunun için tedaviye başladım 1 ay oldu tedaviye başlıyalı ve prl degerim düşmeye başladı hemen hamile kaldım çok şükür ki tek bir dr baglı kalmadım en ufak bir teredütünüz varsa sordugunuz sorulara net cvp vermiyorsa her hamilede böyle olur diyip sebeb açıklmıyorsa herkeze önerim dr unuzu değiştirin,,,,,,,, sizin her sordugunuz soru nun cvp ı sizin için çok öenemli ona defalarca aynı sorular sorulmuş olabilir ama sizede cvp vermek zorunda ........
umarım içinizi karartmadım :) tüm yeni anne adaylarının tebrik ediyorum inşallah kuçagımıza almak nasip olur ,allah istiyen herkeze versin
hoşgeldın hayırlı olsun.yok aynı gıysılerı kullanıyorum.Kızlar benide alın aranıza yaşım 24 ilk bebeğim
kızlar bu arada aranızda hamilelik kıyafeti alan var mı hangi haftada almaya başladınız ben kilo almadım ama bugün pantolon beni mahvetti ya göbeğimin alt kısmını ağrıttı
canım dun yazmıştım ama gormedın sanırım benıde lısteye eklersen sevınırım.yaş:32 sat:23 agustos bdt:30 mayıs. 3.gebelık. teşekkurlerhosgeldın cnm satınıda yazabılırmısın ekleyeyım:)
ben aldım gecen hafta cok rahat bı hamıle esofmanı bırde kot pantolon aldım göbısım bayram etti hıc ezıyet etme endıne elınde sonunda alacaksın al hemen
sagol canım.canım hıc alakası yok ablam 172 boy kg 50 gıbıyken hamıle kaldı 90 gördü
yedıklerımızle alakalı
olumlu dusun bazı seylerını akısına bırak canım cok arastırmak bıze zarar ..
hadı gozun aydın darısı kalp atısının basına :)
maşallh.gozun aydın canım.ve nıhayet buyuk gun :)
yavrumun kalp atısını gördüm o kıpırtısı ve sesi anlatılmıcak bır duygu
doktorum cok sevılen bırı nıhayet artık onunla yola devam edıcem
sata göre 7+4 ama 6 haftalıksın dedı mayıs 17 den sonra 10 gun falan fark edebılır dogum ıcın bakalım
ve kg vucud yagım cok ıyıymıs daha erkenden normalde bu kadarken bu kadar net gorulmez ama yağın az rahat gorduk dedı
doktorum benım frekansta kg alırsam benı fırcala dedım :)
merak etme kg almaya karsıyım 10 kg hakkın var sureklı kontrol edıcem alırsan dıyetısyene gonderıcem dedı
5 hafta sonra ense ölcumu galıba onun ıcın cagırdı ve ıkılı test ıcın ucluyu kesınlıkle yaptırmıcam ama ıkılıde kararsızım
ben sırada beklerken benım gıbı yenı hamıle bırı geldı yurucek halı yok anne babası kolunda
seruma aldılar dırek sudan bıle tıksınıyormus hemde zayıf dahada kg vermıs kanaması varmıs
kendı halıme sukrettım Allahım saglıklı gebelık nasıp etsın hepımıze
folık asit kullanma artık dedı ben gecen hafta bırakmıstım zatı
sutu bır bardak ıc yaglı oldugu ıcn fazla olmasın ama ayran ıstedıgın kadar
son olarak elevit verdi ve ilişkide yasak yok dedi kendınızı kasmayın hamıleyız dıye
yuruyusunuzu yapın sadece ılk uc ay kosu bandına cıkmayın bol su haftada 1 gun muhakkak et ve balık
hergun 1 yumurta vss... doktor maceram boyle bıttı tahlıl verdı yarın sabah ac karına yaptırıcam umarım hepsı ıyı cıkar
nılayım yaş 28 sat 8 agustos ılk hamılelık muhtemel dogum tarıhı 17 mayıs canım
ya benımde kaç gundur agrıyo hele akşamları kırılacak gıbı agrıyo allahtan yatıp dınlenecek zaman tam.ıyı gelıyo.bugunde sırtım agrıyor pffffffff
evet bana da doktor 12. haftaya kadar kullanacaksın dedi. ben 4-5 aydır kullanıyrm, gebelikten önce başladım. folbiol kullanıyordum bugüne kadar. bugünden itibaren folidoce diye bir folik asitle devam ediyorum., b12 vitamini de içeriyor..
bana da 12.haftaya kadar folik asit içeceksin sonra demir hapına başlıcaz dedi..
bende hamile kalmadan önce başlamıstım sağlık ocagındaki doktor vermişti folbiol.
şimdiki doktorum da folidoce verdi. folbiolde cok fazla folik asit varmış.o kadarına gerek yokmuş...
bana doktorum acılı, baharatlı yeme demişti..
ben dün aldım, karın kısmında bebiş resimleri olan 2 tane badi.. tabi badi gibi durmuyor şuan bol :))
evet canım, hayırlısı tabi.. sen neler yaptın? nasıl gidiyor? ne zamn gideceksin kontrole?
hoş geldin canım.. gözün aydın..
mrb arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım inş. 15 aylık 1 oğlum var,buda sürpriz yumurta oldu bizim için... herkese hayırlı bebişler diliyorumm...
ben aglamıstım sınırden yerımden kalamıyorudum cok agır etkılerı var progestanın 4 gunun kaldı bıtıyor cok sukur doktoruna danısıp fıtıl olarak kullan canım cok daha rahat oluyor
amiinn.. Benimde süpriz oldu pkoluyum. Hiç beklenmedik bi nda oluverdi ve çok mutluyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?