2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ee daa daa nassınız anlatın bakalım nasıl gecıyo.malum en mınık bızız.bulantısı olupta kurtulan varmı.ya ben çok taktım valla kotuyu cagırıyom kendıme..kış kış gelme bulantı

bennn :) geçen hastaneye yattım birşeyciğim kalmadı :) tabi ilaç kullanıyorum sabah uyanır uyanmaz aç karnına bulantı hapı içiyorum doktor günde iki tane dedi ama ben bitane içiyorum bütün gün bomba gibiyim ne bulantı ne birşey:) önume gelen herşeyi yiyorum :)

selam :)
sat 13 ağustos, beklenen doğum tarihim: 20 mayıs
30 yaşındayım
4,5 yaşında bir kızım var. 2. bebemmmm (haziranda da boş gebelik geçirdim malesef)
kilomu da yazayım çok fena 80 !

ee daa daa nassınız anlatın bakalım nasıl gecıyo.malum en mınık bızız.bulantısı olupta kurtulan varmı.ya ben çok taktım valla kotuyu cagırıyom kendıme..kış kış gelme bulantı

üzüldüm çokmu kötü geçeyo hamileliklerin inşallah bunda olmaz folbiol bende çok bulantı yaptı folic plas iyi geldi bulantı yapmadı..kaçıncı haftanda başlıyo benimde hiç yok bende kendimi bi tuhaf hissediyorum ilkindede hiç olmadı hamileliği unutuyorum

kızlarrrrrrrrrr selam
biz dün pıtpıtlarımızı gördükk-duydukkkk
maşşallah mercimeğime herşey yolundaymış, doktor içimizi rahatlattı çok şükür
bir dahaki randevumuz 29 ekimde, daha çok varrrrrr nasıl geçecek zamannnnn şimdiden başladık

birde benim dünden beri acaip bi mide bulantım var içeriisi nasıl kazınıyor anlatamam,
yediklerim geri geliyo, yutamıyorum ya zorla kahvaltı ettim sabah çok fenaaaaaaa

GORMEMSIIM CNM EKLEDIM...bı belım bı sırtım cok cekıcez sanırım
gozunuz aydın cnm gecmıs olsun
slm kızlar,ben de mayıs annesi olucam Allah izin verirse:)bulantım var fazlaca,işyerinde de hiç çekilmio bi de çok iştahsızım ben ya ama çok mutluyum yine de çokk:)

mrb arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım inş. 15 aylık 1 oğlum var,buda sürpriz yumurta oldu bizim için... herkese hayırlı bebişler diliyorumm...

mrb kızlar nasılsınız nasıl gdiyor hamişlik
hosgeldınız aramıza saglıkla kucagınıza alın bebıslerınızı ınslalah
progestanın tansıyon dusukluyugu yaptıgını bılmıyordum demekkı o halsızlıgım fln o yuzden oluyormus bana son kutuya bıtır baska kullanma dedı zaten cuma bıtıyor cumartesı kontrolumuz var
30 yaşındayım
4,5 yaşında bir kızım var. 2. bebemmmm (haziranda da boş gebelik geçirdim malesef)

hosgeldın aramzıa sglıkla kucagına al ınsallah

slmlar hanımlar
bugün midem sanki biraz daha iyi aç kaldıkça daha çok bulantım oluyor sanki kazınma başlamadan sürekli atıştırıyorum bugün.
ilk hamileliğimde 7 kilo aldım bunda 30 alırım herhalde

pprogestan aşırı baş dönmesi ve bulantı yapıyor ilk hamileliğimde 3 ay sarhoş gibi etrafa tutuna tutuna gezdim..
çok şükür kazasız belasız atlattım az daha dayanın hepsi geçecek bebişler doğduktan sonra gülüp geçicez

maşallah canım sızeesabırla beklıceksın canım tuzlu seyler ye cnm ıyı gelır

maşallah meleğine
bizde yarın duyarız pıtpıtları inş.
herşeyin yolunda gitmesi süper..
sabır sabır sabır..(dayanabilirsek)

cnm bende bulantı hapı kullanıyorum ama hiç bir işe yaramıyor şu an?

slm kızlar,ben de mayıs annesi olucam Allah izin verirse:)bulantım var fazlaca,işyerinde de hiç çekilmio bi de çok iştahsızım ben ya ama çok mutluyum yine de çokk:)

Merhaba , Allah ısmet ederse aynı gün gözüküyor doğumumuz ,benimde bulantım var ama çıkmıyo bişey sürekli içim dönüyo.
Tabi içimdeki miniğin bunu yaptığını bildiğim için üzülmüyorum, aksine kendini bana hatırlatıyo , dikkat et kendineki banada iyi bak diyo :) hayırlısıyla alırız bebişlerimizi inşallah kucağımıza .
kızlar bu arada doktor seçimlerinizi yaptınızmı giden varsa nerde hangi doktora yazarsa biz seçmeyenler içinde bilgi olur teşekkürler şimdiden

ben aglamıstım sınırden yerımden kalamıyorudum cok agır etkılerı var progestanın 4 gunun kaldı bıtıyor cok sukur doktoruna danısıp fıtıl olarak kullan canım cok daha rahat oluyor

fitil kullanamamki canımya , dr 3 aya kadar yatacaksın dedi, bende düngece aglama seviyesine geldim vallahi

Son düzenleme:

merhaba benide eklermisiniz
yaş 26
11 ağustos
tahmini doğum 18 mayıs
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil

maşallh gozun aydın canım.

olsun az dınlenmek ıyı gelır sanada.:)

hoşgeldın hayırlı olsun bebegın.

mrb arkadaşlar bende mayıs annesi olacagım inş. 15 aylık 1 oğlum var,buda sürpriz yumurta oldu bizim için... herkese hayırlı bebişler diliyorumm...
hayırlı olsun canım.

yaa ne kullanıyosun bulantı hapı yazsana.banada doktor bulantı hapı yazdı ama içinde 10 tanecık ayol 5 gun anca gıder o bana şimdılık bulanmıyorum ama neymış o ıyı gelen merak ettım.oh ne guzel ınan bulanmamak daha guzel.

ne güzel ya ben 6+3 ken gıttım dra 10 15 gun sonra gel kalp ritimlerini ölçelim dedı nıye o kadar uzaga attıgı yaa cok merak edıyorm bnde
benımkıde oyle oldu bence doktorlar garantıye alıyolar şimdi gıdeceksın kalp atışı yok uzulleceksın neden dıye.en ıyısı garantı olsun.bızded aynısı oldu 10-15 gun sonra gel kap atışını duyalım dedı..

30 yaşındayım
hoşgeldın.saglıklalaırsın bunu ınşallh.

evet canım ya benım bulantılar maalesef benı çok etılıyo.ınşallh bunda yaşamam..ılk çocukta 4.hafta başladı 2.de 6 haftada başladı.başlarsa yanı anca haftaya başlar of.ınşallh usprız olur.

maşallh gozun aydın canım.

tamam canım teşekkur ettım.

cnm bende bulantı hapı kullanıyorum ama hiç bir işe yaramıyor şu an?
of zor valla.hiç faydası yoksa hiç kullanma bence.allah yardımcın olsun yat dınlen uyu en azından boyle boyle gececek zaman.

uyuyamıyorumki yatınca daha çok bulantı oluyor 3 buçuk yaşındada kızım var yatabilmek hayal geceleride zaten sabaha kadar dönüp duruyorum..

kızımda 7. haftada başlamıştı bulantım 2. bebişte erken oldu biraz napalım sağlıklı olsunlarda..

Son düzenleme:

2.bebekse evet haklısın oyle bı lüksümüz olmuyo senın bakımına muhtaç bı yavrun oluyo.aynısını yaşadım .2.ye hamıleyken şiddetke uykum gelırdı kuçuk oynamak için benı çagırıdı kalk oyun oynayalım dıye.ınsanda dermanmı var oynayacak elımı kaldırsam bulanıysdum.ama oyle boyle kalkıyosun yok uykusu yemegı.allah kuvvet versın.

Ooooo yuh demek istiyorum ifadem olmadıgı icin belli edemiyorum 10tup ilk defa duydum ya neler istedi bı kart fln verdilermiki acaba şahsen çok merak ettim dogrusu hemde 10 tüp alınınca kanın kaldimiki canim:)😲

evet allahtan kızım yaşına göre çoğu şeyin farkında sürekli kraker su getiriyor bana üzmemeye çalışıyor annesinin küçük papatyası masayı toplamaya çalışıyor ben siliyorum arkamdan tekrar ıslak mendillerle siliyor
en çokta kucağıma alamadığıma üzülüyorum oda farkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…