2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin:)ben de zorla çıkarıorum rahatlamak için aslında ama çok bulanıyo midem,napalım dayanıcaz bebişlerimiz için...ben Şişli memorialda Altuğ Semiz e gidiyorum,bir arkadaşım tavsiye etti,şimdilik iyi gidiyor

10 tüp neki kızımda dr a gittiğim gün şeker yüklemeleri yapıldı her türlü test
toplamda 14 tüp kan verdim 1 günde.. ailede ne şeker hastası olan var nede şüphesi olan

bende gecen hafta salı gittim doktora 7hafta6günlüktü. yani bugun 8hafta 6 gün oldu..kalp atışını da duyduk.hatta gördük bi et parçası naasıl çırpınıyor... Allah nasıl bişey yaratıyor inanılmaz. Cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz walla. Buarada idrar tahlilimde bol lökosit çıktı.yani enfeksiyon varmış tekrar tahlil verdim. eğer üreme yaparsa ilaç kullancaksın dedi doktorum.bugun yarın çıkar onun da sonucu...

bütün mayıs annelerine merhabalar,
allah nasip ederse ben de mayıs annesi olucam :)
Mide bulantılarından bende inanılmaz şikayetçi durumdayım. inşallah bu ilk 3 aylık dönemi hepimiz hayırlısıyla atlatırda hamileliğin keyifli dedikleri dönemini yaşamaya başlarız.

listeye de eklerseniz sevinirim.

İlk hamileliğim
yaş 28
tahmini doğum tarihimiz:04.05.2012

normalde o kadar çok su içiyorumki ben aşırı denecek tabirde ama bulantı yüzünden içemiyorum hasretim suya içince dönmeye başlıyor midem (((

merhaba benide eklermisiniz
yaş 26
11 ağustos
tahmini doğum 18 mayıs
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil
hosgeldın aramıza ekledım canım tebrık ederım

hosgeldın aramıza gozun aydın sat ını da yazabılırmısn

Ooooo yuh demek istiyorum ifadem olmadıgı icin belli edemiyorum 10tup ilk defa duydum ya neler istedi bı kart fln verdilermiki acaba şahsen çok merak ettim dogrusu hemde 10 tüp alınınca kanın kaldimiki canim:)

Anti Hbs - HCV - HIV 1/2
Anti toxoplazma IGG - IGM (Ayrı ayrı tüp halinde)
APTT
CMV IGG/IGM (Ayrı ayrı tüp Halinde)
HBSAG
Hemogram otomatize (en az 18 parametre)
OGTT
Protrombin
Rubella IGG/IGM (Ayrı ayrı tüp)
TSH
VDRL-RPR
Glukoz (açlık)
Birde artı idrar kültürü

Aç karnına alıyor , artık sonlara dogru gözüm karardı midem bulandı ama bir kere kelebek takıyorlar ordan tüp değiştirip dolduruyor.Tak çıkar değil yani
Sonuçlar tek tek çıkıyor internetten kontrol ediyorum, her değeri google aratıyorum meraktan kalbim güm güm
Doktora mail atacağım tamamlanınca
Umarım aksi bir durum yoktur:18:

10 tüp neki kızımda dr a gittiğim gün şeker yüklemeleri yapıldı her türlü test
toplamda 14 tüp kan verdim 1 günde.. ailede ne şeker hastası olan var nede şüphesi olan

Bende tekim sanıyordumm, kadın kanımı emip bitircek diyede korkmuştum ama 14 tüpte rekor herhalde :44:
Maşallahh demek istiyorum sana canım

Son düzenleme:
saol cnm he bide 75 mg şeker yüklemesi yapmıştı mahvolmuştum resmen bide demesinlermi yalnış yapılmış hamilelere ya 50 yada 100 mg yükleme yapılıyor diye 75 mg yükleme yüksek çıkınca 2 gün sonra aynı şekilde 100 mg yüklemeyle yine mahvoldum ((( hatırlamak dahi istemiyorum bu olaydan sonra dr bana şeker hastası ünvanı verdi ve hemen dr değiştirdim
ara ara kan şekerm ölçüldü hiç birşey çıkmadı mahvolduğumla kaldım..

izmirde olan arkadaşlar varmı??
metropole gidiyorum ama drdan memnun değilim..
kordon tıp güzel gittim daha önce ama tahlilleri çok çok pahalı..
ne yapıcam bilmiyorum..

Oyy kıyamammm
Ahh şu doktorlar yok muu
Sana ve bebişine birşey olmamış sağlıkla almışın kızını çok şükür
Dilerim bu bebişinde sağlıkla kucağına gelir canım
Sen bunda testleri yaptırdın mı?

saol canım inşallah sağ salim alırız bebişelerimizi kucağımıza
yok gittiğim dr ne test nede başka bişey yaptırdı tansiyona kiloya bile bakmadı ilgisiz..

canım hoşgeldin senin hamileliklerin arasında fark varmı seninle aynıyız ikiside aynımı geçiyor

merhaba canim, guzel soru sormussun aslinda :) ogluma hamis kaldigimi bilmeden yani adetime yakin cok kotu mide yanmasi ve feci bas dönmesi yasamistim 1hafta falan surdu bu bas dönmesi ve mide yanmasi doguma kadar cektim ve 8.ci haftada baslayan bulantimda dogumdan sonra gecmisti.Simdiki gebeligimse hic hissettirmedi fiziksel anlamda ama acayip sinirli ve sabirsiz hircin olmustum adete yakin zamanda ruhsal cok degismistim yani dayanamiyordum hic biseye esim oglumu severken kesin aglatir mizlatir opmekten ikiside hoslanir oynasirlar ama ben cildircak gibi oluyordum uzaklasiyordum yanlarindan. tabii testler pozitif cikinca anladik hormonlarim etkisinden oldugunu.su anda daha bulanti yok insallah olmaz ama zaman gosterecek bunu.sanada hayirli hamilelikler canim.

herkese merhabalar arkadaşlar.
umarım hepinizin hamileliği iyi gidiyordur.ben cuma doktora gittim kesemizi gördük.darısı kalp atışlarını duymaya inşallah.
Yalnız ciddi bir sorunum var.acayip derecede kabızlık var.düşük tehlikesi var diye günde 3 tane pregestoron içiyoyum.sanırım ilaç da tetikledi.zaten önceden beri hemorait ve çatlak problemim vardı.önceden doğal yollarla önlüyordum.(kayısı-incir...vb)Ama şimdi kabızlığa çare bulamıyorum.hafta sonu gittim doktora başka bir kadındoğumcu vardı.fitil verdi hemorait için.iki gün kullandım,iyi geldi ama prespektüsünü okudum hamilelerde ilk 3 ay kullanılmaz yazıyor.kendi doktoruma sordum.o da "fitil kullanma dedi bana magnezyum tozu verdi,kabızlığı önlemek için ama nafile.her sabah wc de kan ter içinde kalıyorum.ıkınmaktan bebeğimi düşüreceğim diye çok korkuyorum.

benim yaşadıklarımı yaşayan arkadaşlar lütfen bana fikir verin.ben ne yapayım? 9 ay böyle mi devam eder bu kabızlık.

izmirde olan arkadaşlar varmı??
metropole gidiyorum ama drdan memnun değilim..
kordon tıp güzel gittim daha önce ama tahlilleri çok çok pahalı..
ne yapıcam bilmiyorum..

Canım,ben izmirde tınaztepe hastanesine gidiyorum ama yeni başladım sayılır yarın ikinci randevuma gidicem inş. şimdilik bir sorunum yok doktorla ama bakalım ilerleyen dönemler gösterecek inş. sende kendine uygun bir doktor bulabilirsin.

cnm merhaba ıncelıkle kaybın ıcın cok uzgunum
eğer 12 haftasa kalbı durmussa kan pıhtılaşması ıcın testler yapıldımı
doktorun iğne önerdimi cnm bu gebeliğin icin
mutlaka arastır cnm en azından sonuçlanıncaya kadarda coraspın kullan druna sorup
cunku genelde bebeklerın kalp durmasının nedenı kan pıhtılaşması oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…