- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.841
Merhaba , Allah ısmet ederse aynı gün gözüküyor doğumumuz ,benimde bulantım var ama çıkmıyo bişey sürekli içim dönüyo.
Tabi içimdeki miniğin bunu yaptığını bildiğim için üzülmüyorum, aksine kendini bana hatırlatıyo , dikkat et kendineki banada iyi bak diyo :) hayırlısıyla alırız bebişlerimizi inşallah kucağımıza .
kızlar bu arada doktor seçimlerinizi yaptınızmı giden varsa nerde hangi doktora yazarsa biz seçmeyenler içinde bilgi olur teşekkürler şimdiden
benim tansiyonumda sürekli düşük 9-5 bazen 10-5 :44:
hosgeldın aramıza ekledım canım tebrık ederımmerhaba benide eklermisiniz
yaş 26
11 ağustos
tahmini doğum 18 mayıs
ilk bebeğimiz
cinsiyet belli değil
bütün mayıs annelerine merhabalar,
allah nasip ederse ben de mayıs annesi olucam :)
Mide bulantılarından bende inanılmaz şikayetçi durumdayım. inşallah bu ilk 3 aylık dönemi hepimiz hayırlısıyla atlatırda hamileliğin keyifli dedikleri dönemini yaşamaya başlarız.
listeye de eklerseniz sevinirim.
İlk hamileliğim
yaş 28
tahmini doğum tarihimiz:04.05.2012
Ooooo yuh demek istiyorum ifadem olmadıgı icin belli edemiyorum 10tup ilk defa duydum ya neler istedi bı kart fln verdilermiki acaba şahsen çok merak ettim dogrusu hemde 10 tüp alınınca kanın kaldimiki canim:)
10 tüp neki kızımda dr a gittiğim gün şeker yüklemeleri yapıldı her türlü test
toplamda 14 tüp kan verdim 1 günde.. ailede ne şeker hastası olan var nede şüphesi olan
saol cnm he bide 75 mg şeker yüklemesi yapmıştı mahvolmuştum resmen bide demesinlermi yalnış yapılmış hamilelere ya 50 yada 100 mg yükleme yapılıyor diye 75 mg yükleme yüksek çıkınca 2 gün sonra aynı şekilde 100 mg yüklemeyle yine mahvoldum((( hatırlamak dahi istemiyorum bu olaydan sonra dr bana şeker hastası ünvanı verdi ve hemen dr değiştirdim
ara ara kan şekerm ölçüldü hiç birşey çıkmadı mahvolduğumla kaldım..
hosgeldın aramıza ekledım canım tebrık ederım
hosgeldın aramıza gozun aydın sat ını da yazabılırmısn
canım hoşgeldin senin hamileliklerin arasında fark varmı seninle aynıyız ikiside aynımı geçiyor
izmirde olan arkadaşlar varmı??
metropole gidiyorum ama drdan memnun değilim..
kordon tıp güzel gittim daha önce ama tahlilleri çok çok pahalı..
ne yapıcam bilmiyorum..
daha önce 12 haftalıkken bebegin kalbi durdugu için kürtaj oldum,bu minik tam 9 ay sonra geldi su anda 6 hafta 3 günlük gebelik var bir sürü korkularım her sabah acaba ne durumda diye uyanıyorum düsünmemeye çalışıyorum ama olmuyo :) dr umu degiştrdim kürtajdan sonra iyiki değiştirmisim çünkü prolaktin hormonum yüksek çıktı bunun için tedaviye başladım 1 ay oldu tedaviye başlıyalı ve prl degerim düşmeye başladı hemen hamile kaldım çok şükür ki tek bir dr baglı kalmadım en ufak bir teredütünüz varsa sordugunuz sorulara net cvp vermiyorsa her hamilede böyle olur diyip sebeb açıklmıyorsa herkeze önerim dr unuzu değiştirin,,,,,,,, sizin her sordugunuz soru nun cvp ı sizin için çok öenemli ona defalarca aynı sorular sorulmuş olabilir ama sizede cvp vermek zorunda ........
umarım içinizi karartmadım :) tüm yeni anne adaylarının tebrik ediyorum inşallah kuçagımıza almak nasip olur ,allah istiyen herkeze versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?