2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

hosgeldın aramızaa..beım kader arkadasım aynı sorunu bende yasıyorum bende de hemoraıd var gecengun bayılıcaktım artık :26:doktorumu aradım o gun ulasamdım annecım saolsun kayısı kaynattı ıctım bıraz rahatladım ama hemoraıde care bulamadım baya şişti ve canımı yakmaya basladı hamıelıkten once hiç şişme fln olmamıstı.cumartesı gıttıgımde konusucam doktorumla sıcak su ya oturun dıye okudum ama doktora sormadan onuda yapmak ıstemedim..

Bebegimin ilk patigini aldimdaha bekliycektik ama bugun magaza dolasirken dayanamadik

ben hazıran gıbı bı tulum almıstım cnm
ama ondan once esımın 3yıl once aldığı pembe ayakkabılarımız duruo:)
ve halasının ıtalyadan aldsığı pızza kullelı önlüğü:))))))
allahım gıydiremyı nasıp etsın hepımıze
dahada bısey alamam odasını b ıle doğduktan sonra getırtıcem son haftalara doğru
yatagımın yanında duracak beşiği olur yalnızca

biz de kabız olana aç karnına sabah bir kaç kaşık has zeytinyağı içirirler. hamilelere zararı olacağını da sanmıyorum ama araştırmakta fayda var tabi.. hatta bebeklere bile veriliyor.

maşallah canım sızeesabırla beklıceksın canım tuzlu seyler ye cnm ıyı gelır

maşallah meleğine
bizde yarın duyarız pıtpıtları inş.
herşeyin yolunda gitmesi süper..
sabır sabır sabır..(dayanabilirsek)

maşallh gozun aydın canım.

teşekkürler kızlar inş darısı diger bekleyen arkadaşlarımızın başına.
hepimiz duyalım pıtpıtlarımızı sonrada saglıkla büyüsün bebeklerimiz

bu arada bi arkadaşıma doktoru kabızlık için kabak çekirdeği önermiş 9 haftalık hamile arkadaşımda.
kabız olcagınız hiettigin anda başla kabak çekirdegi yiyebilirsin demiş, aklınızda olsun

birde ben size şey soracaktım yine bu dr arkadaşıma günlük ped kullanma demiş mantar vs yapıyomuş.
peçete koyuyomuş arkadaşım akıntısı için.
ya ama ben kullanıyorum günlük ped ve onsuzda pek yapamıyorum
gerçekten zararlımı sizce siz kullanıyormusunuz?

cnm ben o meretten amelıyat oldum 3 yıl once..
dediğin gii yakacak kadar sıcak suya oturmak cok ıyı gelıo ama oda bebeğe ıyı gelmez
ılık su olabılır belkı yınede ordakı dolaşımı artırır

bıde progtolog diye bir krem vardı o cok ıyı gelıodu bana..
doktor magnezyum vermıstı suya bi ölçek eklıodum wc ye cıkarken yumusak kıvamda olmasını saglıodu
doktorum gebelikte senı mahveder bu demıstı ıyıkı amelıyat olmusum dıorum
doktora gıdıp muayene olması bile cok inciticiydi:)))) vajjınal usg fılan cok cok daha ıyıydı o pozısyondan
allah kımseye yasatmasın..

benim tansiyonumda sürekli düşük 9-5 bazen 10-5 :44:

canım normal tansiyonun benım genelde 8/4 8/3 7/3 6/3 bunun üstüne çıkmadı 10 haftadır ama doktor buna bile normal diyor.. damarlarımız genişlediği için böyle oluyormus 4 ayda daha da düşecekmiş bunun düşüğü nasıl olur bilmem

Ben gecede 2-3 defa çığlıkla uyanıyorum korkuyorum. Geçer inş

sıcak suya değil de ılık suya oturabilirsin canım.birde ben geceleri yatmadan önce zeytin yağlı bir pamuğu makatımın üzerine koyup sabaha kadar öyle yatıyorum.normalde fayda ederdi ama bu kez hiçbişey fayda etmedi.bebeğim için kaygılanıyorum.doktor bişey olmaz dedi ama öyle ıkınıyorum ki inanan üzerimdeki tişört terden sırılsıklam oluyor.hele de wcnin beyaz yüzeyinde gördüğüm kan mahvediyor beni.diyorum ki belki pregesteronu içmeyi bırakınca hafifler biraz.allak herkese acil şifalar versin

Cnm sana bir rahatsızlık vermiyorsa birşey diyemem ama ben de günlük ped kullanamıyorum mantar yapıyor, bir ara enfeksiyon olmuştu dr günlük ped kullanıyorsan bırak demişti pek tavsiye etmiyorlar çünkü kuru kalamıyorsun

kızlar size bir sorum olacak.ilk muayenemi 5+4 de gittim keseyi gördük. 2. muayneme 7+1 de gittim kalp atışlarını duyduk. doktorum yeni randevu için 11+5 de gelmemi ikili test yapacağını söyledi. neredeyse 1 ay hiç doktora gitmemiş olcam.ekimin 1 de gittim 31 de gitcem tekrar.bana bu ara çok uzun geldi.sizler ne sıklıkta gidiyorsunuz.sizlere ikili testle ilgili birşey söylediler mi ?

biz de kabız olana aç karnına sabah bir kaç kaşık has zeytinyağı içirirler. hamilelere zararı olacağını da sanmıyorum ama araştırmakta fayda var tabi.. hatta bebeklere bile veriliyor.

sağol canım bunu denememiştim.yarın sabah deneyeceğim.bakarsın fayda sağlar.tekrar teşekkürler

metmapid canım valla bende çok işe yaradı aç karnına içiyorum yarım saat bırsey yemıyorum daha sonra hafif bı kahvaltı... eğer tok karnına içersen çok öğürmen olur bulanın iki katına çıkar canım

Dr dogru demis mantar yapabilir hava akimi olmuyor orda,pamuklu ic camasiri giyilmeli mazallah gebelikte bisey olmasin,kagit pecete daha fena gunluk pedden nedeni de kagittaki kimyasallar sivi ile birlesince yine mantar yapiyor,dikkat etmek lazim

Himm 6-7tanesi tanidik geliyo sanki gebelik checkup ı adı altında bana da yapildi bazıları ama 10tup çok geldi banada tabi bı bildikleri vardir:d bende de 3 tüp dü galiba sonradan Demir b12 ve d vitamini icin 2tup daha verdim3hafta sonrasında o kadar her doktorun hastanenin uygulaması farklı oluyo tabi :)

Ben de en son 6+2'de gittim 1 ay sonra gel dedi, ikili testten de bahsetmedi bir sorun görmüyorsa 1 aydan önce çağırmıyorlar herhalde burada birçok insan bizim gibi çağrıldı sanırım

sakın sıcak suya oturma düşük sebebi rahim kaslarını gevşetiyor... Allah korusun kötü şeyler olur doktorum sıcak banyoyu bile önermedi ılık suyla banyo yap dedi

canım pıtpıtları duymuşsunuz çok sevindim darısı başımıza

ben evlenmeden önce günlük ped yüzünden enfeksiyon geçirmiştim o gün bu gün doktor yasakladı kullanmıyorum ıslak bırkatığı için daha çabuk enfeksiyon geçirmemizi sağlıyormuş
en güzeli pamuklu iç çamaşırı kullanmak ve sık sık çamaşırını değiştirmek peçete de bana pek mantıklı gelmiyor ki çoğu dioksin içeriyor ağartma işleminden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…