2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Duru ayakta sallanmaya alıştı yatmadan biberondan süt içiyor gece uyanıyor ama geri uyuyor uykusu düzeldi yemek yemesi az fark etti tam yiyor sayılmaz ama elde boş kalmıyor konuşması bayagi düzeldi herkes ne dediğini anlıyor artik

Çok sevindim bak yavaş yavaş düzene girmeye başlamış. Benim oğlum birşeyler anlatmaya çalışıyor ama pek anlaşılmıyor. Bu aralar bizden duyduğu kelimeleri tekrar ediyor. Yarım yamalak söylüyor çok tatlı oluyor.

Sorma canım üzerine kış da çok şiddetli geçti. Cumartesi günü ve dün burada kar yağdı bugün de bekleniyormuş. Artık korkutuyor bu havalar beni
Oğlumun montu kirlendi, yıkamaya korkuyorum, bir bakıyorsun dışarda kar var. Geçen sene 2 tane 2 yaş montu aldık ama bir tanesi çok büyük geldiği için giydiremedik. Tek montla zor oldu bu kış.

Kızlar oğlumun gece korkuları ve kabusları başladı. Tam gece güzel güzel uyuyor derken bu çıktı. Gecenin bir yarısı çığlık atarak uyanıyor, bir süre sakinleşmiyor. Yatağıma aldığımda sürekli dönüp duruyor, sonra gözlerini açınca bizi görüp uykusu kaçıyor. Dün bununla ilgili bir yazı okumuştum, yatağında sakinleştirin kucağınıza almayın diyordu ama onu öyle korkmuş görünce insan dayanamıyır ki. Sık sık olursa doktoruna ve kreştekilere sormayı düşünüyorum.
Sakinleştikten sonra bile yatmamaya direniyor. Rüya olduğunu anlayamadığı için korkusu devam ediyor sanırım.

Dün dayanamadım yine oğluma birşeyler aldım unnadodan. Pike takımı ve t-shirt
Lcw'de de çok güzel kıyafetler gördüm ama onun bedeni büyük olabiliyor, mağazadan bakıp almaya karar verdim.

Dün dayanamadım yine oğluma birşeyler aldım unnadodan. Pike takımı ve t-shirt
Lcw'de de çok güzel kıyafetler gördüm ama onun bedeni büyük olabiliyor, mağazadan bakıp almaya karar verdim.
Alışveriş yapmak istiyorum diyordun iyi denk gelmiş.güle güle giysin efe yeni cicilerini.

Zeynepte çok derin uyumadığı için sürekli rüya görüyor ve ağlayarak Konuşarak uyanıyor.sürekli gündüz olanlardan bahsediyor.akşam eve yok anne diye ağlıyordu.tam Uyanamadığı içinde sakinleştirip tekrar uyutamıyorum

O endişeler hepimizde var sanırım ama artık 2.konusunda bende daha cesaretliyim.bende sonbaharda yada kışa Size güzel haberler Vermek istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek.

Sorma canım üzerine kış da çok şiddetli geçti. Cumartesi günü ve dün burada kar yağdı bugün de bekleniyormuş. Artık korkutuyor bu havalar beni
Bende sıkıldım soğuktan yaz gelsin istiyorum.havalar soğuk ama ben yazlık tshirt leri gömlekleri çıkardım. Ruhen yazı getirdim. Şimdi daha mutluyum

Maşallah duruya.bizde ayakta sallayarak uyuyoruz sadece.zeynepte meyveli sütlere taktı bu sıralar.Markete gidince hemen süt reyonına gidip bir sürü dolduruyor kucağına. Günde Max.2 paket içirtiyorum o da çok ısrar ederse. Eskiden süt içiremezdim şimdi abartıyor
Zeynep uyanınca tekrar uykuya dalamıyor illa tekrar sallatıyor ve bazen saatlerce salladığım oluyor

Merhaba kızlar, dün kimse yazmamış. Benim duruşmam vardı, o yüzden girip yazamadım. Biraz canım sıkıldı, birisi duruşmadan önce ay ben şimdi ne diycem, ne biliyorum ki deyip hakim karşısında yemin etmesine rağmen aleyhime şahitlik yaptı. Bir de ne kadar kolay yalan söylüyor, sinirlerim bozuldu. Şimdi hakkında nasıl bir yasal süreç yürütülür ona bakıyorum. Avukatım o kadar alışmış ki adam beni nasıl teselli edeceğini bilemedi. Allah büyük diyorum eninde sonunda yaptığının karşılığını alır ama hukuken de birşeyler yapılsa en azından başkasının canını yakmaya korkar bir daha.

Dün gece oğlum sürekli uyandı, bizi de uyutmadı. Burnu tıkalı gibiydi, serum fizyolojikle açıyoruz ama gece pek faydasını görmedi. Tam bitti hastalıklar diye sevinirken umarım yine hastalanmaz.

Geçmiş olsun canım hak yerini bulur inşallah bu ülkede kim haklıysa haksız oluyor zaten

Dün gece oğlum sürekli uyandı, bizi de uyutmadı. Burnu tıkalı gibiydi, serum fizyolojikle açıyoruz ama gece pek faydasını görmedi. Tam bitti hastalıklar diye sevinirken umarım yine hastalanmaz.
Hergün ayrı bir sorun çıkıyor biz büyüyor diye sevinirken durumda kabiz dün gece ilaçla yaptı ağlayarak günde 3 kere kaka yapan çocuk kabiz oldu memeden sonra bağırsakları düzene gidiyormuş 2 yaş civarında kabızlık çok görülurmus evde denemedigim kalmadı suyu da az iciyor biri bitiyor diğer sorun basliyor

Gecmis olsun yetiskin insan nasil utanmadan yalan soyluyor cok yazik. Icin rahat olsun er gec hak yolunu bulur.

Bitkisel bi surup var duzenliyor bagirsaklari onu bi dene istersen bir de icirebilirsen sabahlari ac karnina bi kasik zeytinyagi icir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…