- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.021
Bu yaz bırakmasını çok isterim ama oğlum hiçbir şeyin farkında değil. Kaka bile yaptığında çok nadir rahatsız olup değiştirmemi istiyor. Bezi şişiyor, hiç oralı bile değil. Ben bazı işaretleri görmeden başlamayı düşünmüyorum doğrusu. Ne zaman hazır olduğunu hissedersem o zaman başlıycam.Kızlar daha erken belki ama tuvalet olayını ne zaman düşünüyorsunuz. Ben havalar biraz daha ısınsın mayıs başında bi denemek istiyorum bi aksilik olmazsa
Allah Allah ozgurluk alani kisitli olunca mi boyle oluyormus. Mehmete bisey teklif etmelerine gerek yok gel diyene gidiyor, sariliyor ben de acaba sevgiye mi ihtiyaci var diyordum.Bak sen öğrenmiş demek ki çok akıllılar bunlar maşallah. Bir ara bizimki de herkese gidiyordu. Hatta kreşteki öğretmenleriyle görüşmüştüm. Gel sana bunu vereyim diyene gidiyor. Öğretmenleri demek ki özgürlük alanı kısıtlı evde daha çok özgürlük verin demişlerdi. Biraz genişlettik. Şimdi pek gitmiyor ama korkuyorum yine de. Bdv'de çocuk kaçırma girişimiyle ilgili yazı vardı dün. Allah korusun, kötü insanlarla karşılaştırmasın, şimdiden tembihlemek lazım bazı konuları. Çağıran olunca müdahale ediyorum anneden babadan izin aldın mı, biz teyzeyi amcayı tanımıyoruz ama diyorum. Mümkün olduğunca birşey vermemelerini istiyorum ama laf geçirilmiyor millete.
2 yaş kontrolünde alerji olayını biz de konuşalım diyoruz. Sürekli burnu akıyor, kreşteki doktor alerji olabilir demiş. Geçmiş olsun size.
Mehmet 19,5 ay emdi krese gittigi icin ve butun gun beni gormedigi icin bu kadar sikinti olmamistiBen de sizin tecrübelerden sonra emen bebeğim olursa 18. ayda bıraktırırım diye düşünüyorum ama kış hastalık olursa pat diye kesilmez herhalde.
Biz de ayni durumdayiz boyle giderse yaza birakamayiz ama yaza daha var belki bi gelisme gosterirBu yaz bırakmasını çok isterim ama oğlum hiçbir şeyin farkında değil. Kaka bile yaptığında çok nadir rahatsız olup değiştirmemi istiyor. Bezi şişiyor, hiç oralı bile değil. Ben bazı işaretleri görmeden başlamayı düşünmüyorum doğrusu. Ne zaman hazır olduğunu hissedersem o zaman başlıycam.
Bizdeki durum farklıydı canım çiğ balık, çikolata filan veriyorlardı. Almak için yanlarına gidiyordu Efe. Bazen ben de senin gibi düşünüyorum, millete kendini sevdirmek için şebeklik filan yapıyor. Niye böyle bir ihtiyaç duyuyor diye düşünüyordum. Bizim çocuklar pek fazla akraba, komşu görmüyor. Bu yaştaki çocuklar kendilerini göstermek isterlermiş, isimleriyle hitap edilmesi, kendi fotolarını videolarını görmeleri hoşuna gidermiş. Bunu gidermek içşn başkalarına gidiyorlar bence. Şimdiden uyarmak lazım tabi.Allah Allah ozgurluk alani kisitli olunca mi boyle oluyormus. Mehmete bisey teklif etmelerine gerek yok gel diyene gidiyor, sariliyor ben de acaba sevgiye mi ihtiyaci var diyordum.
Öyle ama benim pek ümidim yok doğrusu. Hareketleri, kendisi hala bebek gibi. Geçen gün kreşte bir veli ay ne tatlı, bir yaşında var mı, erken yürüdü galiba demiş öğretmenine. Öğretmeni de bakmayın öyle durduğuna büyük o belli etmiyor demiş. Yavrum bir de bezden kurtulursa artık millet kadına bak 1 yaşında çocuğa tuvalet eğitimi vermiş derBiz de ayni durumdayiz boyle giderse yaza birakamayiz ama yaza daha var belki bi gelisme gosterir
bılgım yok ama sorsaksa soylemezler tanıdık olmayınca 3 4 sene once bayanlara bır ası yapılmıstı turkıye genelınde asıların skt si bıteceği için yapılmış ebe arkadas bana yaptırtmamıstıKızlar aklıma takılıyor, sizinle de paylaşayım istedim. Elektrik kesintileri nedeniyle aile hekimliklerinde aşılarla ilgili haber vardı gazetelerde. Uzun süreli kesinti nedeniyle aşılar bozulabilirmiş. Daha 2 ay var ama acaba bozulmuş olabilir mi diye bir endişem var sonuçta her yerde jeneratör yoktur. Aşı vakti gelince hemşireye soracam ama doğruyu söyler mi diye de endişeleniyorum.
Doğru söylüyorsun benim de endişem bu. Eşim özel doktorunda yaptıralım diyor ama bir taraftan niye para verelim devletin bedava yaptığı aşıya diye düşünüyorum. Aşı zamanı yaklaşınca arayıp soracam, en ufak bir şüpheniz varsa söyleyin özelde yaptıralım diycem. En azından konuyu takip ettiğimi anlarlar.bılgım yok ama sorsaksa soylemezler tanıdık olmayınca 3 4 sene once bayanlara bır ası yapılmıstı turkıye genelınde asıların skt si bıteceği için yapılmış ebe arkadas bana yaptırtmamıstı
İnşallah uyku olayını da çözersiniz en kısa zamanda.selam kızlar nasılsın nasılsınız
Zeynep ayağımda uyutmaya çalışıyorum Size bi selam vereyim dedim.İnşallah herkes iyidir.
Biz memeyi unuttuk şükür uyku olayının hallolması biraz zaman alacak.şimdilik zorda olsa ayakta sallayarak müzik dinleyerek uyuyor. Uyumayı öğrensin yavaş yavaş yatağında uyumaya alıştıracağım inşallah
Hayırlısı olsun allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. 2013 mayıs annelerinden duyduğum ilk hamilelik. Darısı isteyen herkesin başınaSelam arkadaslar. Nasilsiniz sık girme firsatim olmuyor. Sizle bi haber paylasmak istiyorum. Hamileyim:) olsa nasil olur diye düşünürken bi anda geliverdi. Oglum 22 mayis 2013 dogumlu diğeri dogana kadar 2.5 yasinda olacak nasip olursa. Oglumu buyuturken baya zorlanmistim. Sagligimiz yerindeydi hamd olsun ama ilk bir yas uyku sorunu beni mahvetti. İnşallah ikinci oyle olmaz. Acikcasi korkuyorum. Cunku bu kadar cabuk beklemiyordum. Rabbim boyle takdir etmiş.
Hayırlı olsun. İlk zamalar zorluğunu çekersin ama 1 yıl sonra herşey düzene girmiş olur. Benim de bu aralar çok sık aklıma geliyor. Hep oğlum 3 yaşını kardeşiyle kutlayacak derdim, hala şansım var ama iş durumlarından 1 yıl daha beklerim diyorum. Allah sağlıcakla doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin.Selam arkadaslar. Nasilsiniz sık girme firsatim olmuyor. Sizle bi haber paylasmak istiyorum. Hamileyim:) olsa nasil olur diye düşünürken bi anda geliverdi. Oglum 22 mayis 2013 dogumlu diğeri dogana kadar 2.5 yasinda olacak nasip olursa. Oglumu buyuturken baya zorlanmistim. Sagligimiz yerindeydi hamd olsun ama ilk bir yas uyku sorunu beni mahvetti. İnşallah ikinci oyle olmaz. Acikcasi korkuyorum. Cunku bu kadar cabuk beklemiyordum. Rabbim boyle takdir etmiş.
Hayırlı olsun ben de merak ediyordum ikinciyi bekleyen mayıs annesi var mı diye. Benim oğluşum da beni zorladı inşallah ikinciler ağbilerinden daha kolay olurlarSelam arkadaslar. Nasilsiniz sık girme firsatim olmuyor. Sizle bi haber paylasmak istiyorum. Hamileyim:) olsa nasil olur diye düşünürken bi anda geliverdi. Oglum 22 mayis 2013 dogumlu diğeri dogana kadar 2.5 yasinda olacak nasip olursa. Oglumu buyuturken baya zorlanmistim. Sagligimiz yerindeydi hamd olsun ama ilk bir yas uyku sorunu beni mahvetti. İnşallah ikinci oyle olmaz. Acikcasi korkuyorum. Cunku bu kadar cabuk beklemiyordum. Rabbim boyle takdir etmiş.
Geçmiş olsun. En zoru hastayken kreşe bırakmak zorunda olmak. Böyle zamanlarda insan keşke ailem yanımda olsaydı diye düşünüyor.pazar sabaha karşı oğluş ateşlendi dra götürdük antibiyotik verdi. dün izin almıştım evdeydim bu sabah mecbur kreşe bıraktım içim parçalandı.
Mesajını okuyunca sonbahara senden güzel haberler alacakmışız gibi hissettim. Hayırlısı olsun inşallah. Ben de ya ikinciyi Efe kadar sevemezsem, ya mutsuz olursa, ya Efe'yle eskisi kadar ilgilenemeyip onu mutsuz edersem, ikisine yetemeyip çocukları yarım bırakırsam diye düşünüp endişeleniyorum.Hayırlı olsun ben de merak ediyordum ikinciyi bekleyen mayıs annesi var mı diye. Benim oğluşum da beni zorladı inşallah ikinciler ağbilerinden daha kolay olurlar
Ben de niyeti bozdum ama öncelikle tiroidimin düzene girmesi lazım tahlil yaptırdım ilacımı düzenli kullanmaya başladım bir de dişçiye gittim dolgu yapılacak. Bu meseleler hallolunca denemeye başlayacağım tabi kaç ayda hamile kalabilirim Allah bilir.
Daha sık gel de hislerini paylaş bizimle. Bazen düşünüyorum çok garip geliyor ikinciyle yeterince ilgilenebilir miyim yoksa Mehmet'i mi ihmal ederim vs vs...
Aynen oyle sabah tam arabesk modumdaydim. Ahh benim cefakar yavrum hasta hasta kreslere birakiyoruz seni diye agladimGeçmiş olsun. En zoru hastayken kreşe bırakmak zorunda olmak. Böyle zamanlarda insan keşke ailem yanımda olsaydı diye düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?