2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Benim de dun canim cok sikildi. Biliyorsunuz mehmet ateslenmisti dra goturduk pazartesi aksam antibiyotik basladik. O gun krese gondermedim sali gonderdim aradilar atesli diye erkenden gittim aldim carsamba da gonderdim yine aradilar ogleden sonra aldim. eve getirdim cocuk keyifli o gece hic ateslenmedi dun de sabah 38 oldu surup verdim krese gonderdim on dk sonra aramislar beni gec gordum geri dondum. Mudure hnm mehmet cok hasta diye lafa girdi bi sok oldum. Beni sorguya ceker gibi kac gun oldu antibiyotik baslamissiniz atesi niye dusmedi baska bisey olmasin. Sabah ates dusurucu vermissiniz atesi niye dusmedi hatta yukseliyor vs. Dedimki drumuz uc gunden sonra atesi duser diyor hem surup verdim ama hmn dusmez tabiki atesi. Canim cok sikildi aglamaya basladim millet basima toplandi git istersen dedi mudurum ama istemedim cunku biliyorum ki dedikleri kadar hasta degil. Kac gun beni telaslandirdilar gidip aldigimda soyledikleri gibi degildi cocuk. Sonra yarim saat bi saat sonra aradilar uyumus terlemis ve atesi dusmus. Dedimki cocuk butun gece ateslenmedi ve ikiye dogru uyudu halsizligi uykusuzluk yuzunden. Hem ben kac gundur izin aliyorum daha fazla nasil izin alayim birakacak kimsem de yok.

Kendileri krese baslarken cocuk ilk yil hasta olacak hazir olun diyorlar ama hasta olunca da hic krese gelmesin istiyorlar. Veliler mirin kirin ediyorlarmis yaa bnm cocugumun hasta oldugunu kim nereden bilecek ben kimsenin cocugunu gormuyorum. Ben de istemem o sekilde gondermek ama napiyim cok sik hasta oldu bu sene yillik izin alsam her seferinde iznim yetmezdi. diger cocuklarin arasina karistirmasinlar bulasmasindan korkuyorlarsa.
dun icim icimi yedi ama inat ettim almadim mehmeti ve butun gun ates dusurucu vermelerine gerek bile kalmamis bosuna beni telaslandirdilar. Bu arada drumuzu da aradim o da daha 72 saat olmamis antibiyotikler 72-96 saat arasinda etki gosterir dedi.
Butun gece hirsimdan uyuyamadim bugun aradim nese hanimi uzuntumu anlattim bana hala diyorki siz de haklisiniz izin alamiyorsunuz yaa daha ne kdr izin alayim. Neyse sonra biraz gonlumu aldi ama yine de kizginim

Merhaba kizlar ev hala tadilatta salon diye basladik ankastre mutfak istiyordum esim tamam dedi mutfagida dahil ettik nerdeyse 15 gun olacak salon ve mutfak yapiliyor banyo ve wc yi de esim yaptiralim dedi yeter dedim sıkıldım evimden uzak kaldim gorkem babasini ozluyor 15 gundur agzina dogru durust lokma girmiyo anneannesi ne severse yapiyo yok yemiyo kalan isleri yazin ben yokken yap dedim daha dag gibi temizlik isleri beni bekliyo sizlerin keyfi yerindedir umarim elfo hamileymissin tebrik ederim bu arada ben hala emziriyorum esma ve durunun annesi sizleri okudum iyice korktum ben ne yapicam

Selam arkadaslar ben bugun dr.a gittim kesemizi gorduk kucucuktu. Oglumdaki gibi gec dollenme olmus yani 6 hafta olmasi gerekirken 5 haftalik ama bi sıkıntı yok elhamdulillah. Ilkindeki gibi heyecan olmuyor. Elbette seviniyorsunuz ama ilkinde kosa kosa dr.a gitmistim bunda 10 gun sonra anca gittik. Ilkinde surekli karnımi düşünüyordum simdi sürekli unutuyorum. Hatta oglum bazen ustumde zipliyor o kadar daliyorum. İnşallah oglum kiskanmaz bana cok duskun geceleri yuzume dokunarak uyuyor. Allah yardimcim olsun. Turtix oglunu zeytinyagiyla veya kantaron yagiyla yagla. Ozellikle gogus ve sirtini 3 saat arayla yagla. Atesinin dustugunu goreceksin inşallah

Hadi hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin. İlk heyecan bencede olmaz adı üstünde onlar ilkti cahildik meraklıydık. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah

Ay çook kolay gelsin sen şimdi Evi iyice dipten doruğa temizlersin mecburen. Çocuklarla allah yardımcın olsun inşallah eşin en azından kabasını almıştır. Meme olayını hepsi bitince hallet çünkü başlı başına bi stres kaynağı. Sağlam sinir gerektiriyor valla

Ay turtix bu kış çok zor geçti sizin için
Kreş olayında bu hep sorun.senin çıcuğunda durduk yere mi hastalanıyor çocuklar birbirinden kapıyor hastalığı. Kreşte hastalık olayı kısır döngü. Benimde gözüm çok korktu siz yaşadıkça kendimi düşündüm.bide bizim iş yerinde müdür değişmiş yeni müdür izin konusunda çık kılmış geç kalana fırçayı çekiyormuş. Zaten yılbaşına kadar da izni.olmayacak.zor valla çalışan anne olmak gerçekten çok zor

Ay çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yoluna girer. Bizimki de 2 gündür yapmıyor inşallah kabızlık olmaz

İnsanlar çok kolay yalan söylüyor haksızlık sıradan birşey oldu artık. Her geçen gün dünya bozuluyor.Allah sonumuzu hayır etsin. İnşallah sende hakkını alırsın canim allahın adaleti büyüktür.

Evet canim cok zor gecti annemle ayni sehirde olsaydim bu kadar sikinti cekmezdim. Insallah zeynep cok hastalanmaz ya da mudurun de insafa gelir. Benimkiler anlayislilar sagolsunlar izin veriyorlar ama verdikleri izin krestekileri memnun etmiyor.
Yilbasina kadar neden iznin olmayacak? Bulundugun yildan bir gun bile calissan yillik izni hakediyorsun. Ben kasim ayinda basladim ise 20 gun izni hakettim hatta kullanmadim bu yila devretti.

Ay çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yoluna girer. Bizimki de 2 gündür yapmıyor inşallah kabızlık olmaz
Seviyorsa hurma filan yedir kayisi kompostosu icir biz bi defa ciddi bir kabizlik yasamistik bir ay kendine gelememisti cocuk yemeden icmeden kesilmisti

Gerçekten öyle oluyor mu bilmiyordum. Bana olmaz dediler bende o sebeple hep öyle düşünüyordum.ama çok mutlu oldum şimdi. Ay bu kadar uzun işten Ayrılınca iyice koptum mevzuattAn falan.

Geçmiş olsun canım hak yerini bulur inşallah bu ülkede kim haklıysa haksız oluyor zaten

Gecmis olsun yetiskin insan nasil utanmadan yalan soyluyor cok yazik. Icin rahat olsun er gec hak yolunu bulur.

Teşekkürler kızlar. Ben de mutlaka gerçekler er ya da geç ortaya çıkar, kim ne yaptıysa karşılığını görür diyorum ama 1 yıldan beri bunlarla uğraşıyorum. Bazen ya onlar kazanırsa diye düşünmeden edemiyorum.

Geçmiş olsun. Bizimkinin bu aralar damakları kaşınıyor, ne bulursa ağzına sokuyor, mikrop kapıyor sanırım bizde de tam tersi çok sık kaka yapma durumu var. İshal olacak diye korkuyorum. Gerçekten her gün yeni sıkıntıları çıkıyor.

Kreşin bu özelliğini ben de sevmiyorum. Özellikle ateş konusunda çok pimpirikliler. Dediğin gibi biraz ateşi çıksa hemen arayıp, çocuğu almamızı istiyorlar. 37,5 veya 38 derecede ciddi sıkıntı yapıyorlar. Biz de kaç kez kötü diye gittik ama aslında o kadar da sorun yapılacak birşey olmadığını gördük. Revir odası gibi bir yer olsa keşke diye düşünüyorum ben de. Sürekli izin alınmıyor, e ateş bu 1 günde de geçmiyor ki izin alsan da yetmiyor. Ben bazen her işte bir hayır vardır, en azından bu sene evde olduğum için oğlumla ilgilenebildim diyorum. Çocuğun keyfi yerindeyse sadece biraz ateşi varsa idare edebilmeleri gerekir bence.

Mutfak da aradan çıkmış canım öyle teselli bul. 15 günde ben de çok sıkılırdım kesin, eve yerleşince tadilat olmuyor gerçekten de. İnşallah ustalar düzgün çalışıyordur da temizliği hemen halledersin dönünce.

Ben de ilk heyecan gibi olur mu diye düşünüyorum bazen. İnsan tecrübeli olunca daha rahat oluyor demek ki.

Ay kızlar şaka maka bizimkilerin 2 yaş günlerine az kaldı.nedense bir heyecan sardı beni.öyle büyük bi organizasyon yok geçen seneki gibi.aile arası birkaç ta akraba çağırmayı düşünüyorum samimi olduklarımızdan.ama yinede bu sene zeynep çok meraklı doğum gününe.mum görsün hemen iyiki doğdun zeynep yapalım diyor.
Artık iyice Dillendik biz cümle kuruyor. Bugün dışarı çıkıcaz eşim hadi hazırlan dedi bana.Zeynepte gelmiş ben hazırım baba diyor çok güldük
Akşamda eşim yere düşen birşeyi ağzına alıyor diye Zeynepe Alma sakın dedi biraz sesli.Zeynep bütün akşam Trip attı babasına. hiç pas vermiyor yüzüne Bile bakmıyor.yandık bu kız çok nazlı olacak valla.

bizim de son 4 azı çıkmaya hazırlanıyor, eli hep ağzında bir de antibiyotik kullandı ya kakası hep cıvık

senin de çocuğunu bırakabileceğin kimse yok çok zorlanırdın bence de bu işin de hayrı bu olabilir.
iş yerinden arkadaşım bir kreşe gönderiyor sahibi çocuk doktoruymuş ve kreşte de revir varmış. ateşlendiğinde sadece beni arayıp haber veriyorlar gereken her şeyi yapıyorlar diyor dr muayene ediyormuş reçetesini yazıyormuş ve revirde tutuyorlarmış çocuğu gelin alın demek yok. şimdi aynı kreş bizim burada şube açıyor. haklarını yemeyeyim şu anda gönderdiğim kreşten memnunum bir tek hastalık konusunda canımı sıktılar ama aklıma da bir alternatif düşmedi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…