2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Haftasonu düğün için ankaraya gittik 2 gece kaldık geceleri duru çok sıkıntı çıkarttı uyumadi düğünde sürekli oynadı kalabalık bir müddet hoşuna gidiyor sonra yalnız kalalim istiyor yıllık izinde tatile gitmek istiyorduk ama vazgeçtim duruyla gece sikinti

ben çok fena öksürüyorum dün de yorulmuştum baktım bizim oğlanın uyuyacağı yok eşime ben yatıyorum sen ilgilen dedim baktım cüzdanımı açmış ehliyet kimlik ne varsa eline almış yanıma geldi kızdım ben de kaybolacaklar diye içeri gittim geri bi geldim arkasını dönmüş yatakta yatıyor sonra döndü bana suçlu suçlu bakıyor. ben yattım tekrar o da gitti keçeli kalemini almış yanıma ben çıkarmışım herhalde hatırlamıyorum bütün nevresimimi boyamış hem de siyah kalemle el yüz her yer boya sabah gördüm. babası gelmiş o sırada babası görmesin diye boyalı yerin üstune yatmis. Bu aralar hep muzurluk pesinde

Ayy benimki de konussa ya artik cok ozeniyorum. Masallah zeynepe

tatilin sana faydasi olacagini dusunuyorsan git bence her yerde huysuzluk yapiyorlar nasilsa degisiklik olur

Turtix canim gecmis olsun
insallah hastaliklar bitip gitsin artik.
yavrular cok yoruluyor.

Pamukprensinannesi mahkemen icin uzuldum. Bu tarz insanlarla ugrasmak cidden zor. Umarim hak yerini bulur.

Eshma ve durununannesi kuzular memeyi birakmis hadi gozunuz aydin.
bizde emzik birakmayi dusunuyoruz artik bugun yarin niyetim var bakalim.

Bahar geldi artik hava cok guzel burda.
surekli bi park durumu tabi
camdan bakip parki goruyor cikiyoruz girmek bilmiyor agla kiyamet yandik valla.

Maşallah Zeynep'e Bizimki kelimeleri çok yutuyor, bazen birşeyler söylüyor ama pek anlaşılmıyor. Ben de şöyle dillense de oturup sohbet etsek istiyorum.

Bir ara Efe'nin doktoru da kreş açmayı düşünüyordu. Hatta o dönem açmış olsaydı onun kreşine gönderecektik. Sonra sanırım vazgeçti, isim hakkını filan vermeyi düşünüyordu. Çalışan ve çocuğunu emanet edecek yakınları bulunmayan anneler için hastalık olayı çok sıkıntı. Bizimkinin burnu akıyor, dün öğretmeni ağladı filan dedi kreşe göndermedik bugün. Akşam geldiğinde keyifsizdi ama sonradan açıldı. Sabah da iyiydi. Sanırım hasta olunca naz yapacak birilerini arıyorlar, o ilgiyi göremeyince huzursuz oluyorlar iyice. Kreştekilerde bu huzursuzluğu hemen hastalığa bağlayıp alın diyorlar.

Çok kalabalık olmayan, sakin bir yere gitseniz belki o kadar huzursuz olmaz. Bizimki 3 günden sonra sıkılıyor, kalabalık olunca sakinleşmek için ortam arıyor onu bulamayınca arıza çıkarmaya başlıyor. Geçen sene yürüyemediği için 4.günden sonra zorlanmıştık biz. Emekleyecek yer arıyor, otel odası uygun değil, kuma değmiyor bile, yatak dar alıyor otel de problemli olunca dönmüştük.

Geçmiş olsun. Efe de bazen çok haylaz oluyor, hangi arada neyi nasıl yapmış ben de anlamıyorum. Ortada kalem, boya bırakmıyoruz zaten anında duvarları, üstünü başını boyamaya kalkıyor.

Teşekkürler canım. Bizim burada hava hala serin, 2 gündür güneş var ama pek ısıtmıyor, ben de bugün keyfi yerinde olursa götürmeyi düşünüyorum parka.

Teşekkürler canım. Bizim burada hava hala serin, 2 gündür güneş var ama pek ısıtmıyor, ben de bugün keyfi yerinde olursa götürmeyi düşünüyorum parka.
Parkın tadını alınca içeri girmek istemiyorlar.biz 2-3 gündür sabahtan 2 saat öğleden sonrada en az 1 saat çıkıyoruz. Bu sabahta kalkar kalkmaz almış yeleği büyük parka gidicem diye ağlıyor.bende kızdım biraz kahvaltını yap annede evi süpürsün gidicez diye.öğle uykusundan sonrada yine aynı ağlama olacak eminim.
Onun içiN park süper enerji atıyor ama ben çok yoruluyorum peşinde .birde ev işi yemek falan kaluyor öylece.
Bu yaz bizi sokaktan toplarlar artik

Zeynepte öyle ilk önce kalabalık hoşuna gidiyor sonra beni çekiştiriyor sürekli yanlız oynayalım diye.
Benim de tatile çok ihtiyacım var ama eşim hiç oralı değil. Hep zeynep İ bahane ediyor.günü birlik gideriz falan diyor Çanakkale'ye. Ben tatil köyü olsun istiyorum.bide 2 ci olunca yine bi kaç sene gidemeyiz o sebeple bu sene gittik gittik.
Zeynep huysuzluk yapıcak eminim ama olsun 2-3 gün değişiklik iyi olur

Bugün biz de dışarı çıktık, parka gittik. Park güneş alıyordu, üşümeden terlemeden oynadık biraz. Hava düne göre daha iyiydi, yaz gelecek herhalde

Sonunda bugun bitti temizlik kemiklerim sizliyo ama degdi istedigim gibi oldu hersey bir tablet cikolatayla kendimi odullendiriyorum simdi ve birde haberim var zeynep le emzirme isini biraktik uc gundur iki gundur anneme gidemedim annemde hazir ayri kaldiniz ayir dedi zaten bu ayin sonunda ayiracaktim ilk bu gece ben uyuttum insallah cabuk unutur

Temizledim canim öldüm ama ustalarlada ugrasmak ayrica cabasi sen daha iyi bilirsin kesme isini cabuk hallederim gibi geliyo zeynepe gogsum aciyo kaniyo dedim beni optu sarildi israr etmedi artik rahat cumle kuruyoruz anne meme aciyo mu iyilesecek aglama diyo pamuk sekerim benim ya

Gule gule oturun canim
eminim pilin bitmistir ama degmistirde
Simdiden gozun aydin meme isi hallolur ins kolayca. Artik az cok akillari erdigi icin bazi seyleri aciklayabiliyoruz neyseki.
bizde emzik isini hallettik sanirim bugunde vermedim bi defa istedi sadece ama tutturmadi korktugum gibi neyseki. Uzun sursede uykuya daldik. Cok sukur.
melegim nasilda bici bici konusuyor. Agzinda meme olmayinca uyku oncesi susmak bilmiyor cidden bi ara huniyi takicam sandim.

Insallah tuvalet egitimlerimizde kolayca olur. Ben en cok ondan korkuyorum.
artik lazimlik alip ufaktan baslamak istiyorum. Wc ye bi defa bende bende yapicam cis diye istedi oturtayim dedim ama oturmadi kacti. Birde lazimlik deneyelim bakalim cani isteyecekmi kucuk hanfendinin.

Hadi canım gözünaydın, güle güle oturun evinizde. Çocuklar da güle güle kirletsin temiz evi
Maşallah Zeynep çabuk ayrılmış memeden.

Ay niyeyse çok rahatım bu konuda. Ben anca seneye Mart, Nisan gibi bırakır diye düşünüyorum. İnşallah beni şaşırtır kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…