2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Hadi hayırlısı olsun canım zeynep inşallah çabuk alışır. Bu arada evinizde de temiz temiz yeni yeni oturun.

Gerçekten meme uff oldu deyince bizimkinde açıp öpüyordu.doktora git diyordu .kkuzularımıZ bizi daha çok düşünüyor

Zeynepté uyumadan önce çok anlatıyor bişeyler.bazen şarkı söylüyor. Kendini uyutmasın diue elinden geleni yapıyor.kızıyorum bazen hadi uyu diye ama anlattıkları da çok hoşuma gidiyor

Ben 3-4 ay önce lazımlık aldım.bi ara bezini çıkartınca yapıyordu oraya ama çiş var diye hiç işaret vermedi zaten kış soğuk diye hiç açmadım.şimdi klozet kapağı aldım bide lavaboya erişsin diye tabure.sırf ellerini yıkasın diye klozete oturuyor sonra hemen ellerini yıkamak istiyor. Biraz hava ısınsın ben bezi çıkarıp iyice deneyeceğim

Biz eve Salıncak kurduk ayakta salla salla baş olmadı anneme vardı onda uyuyor du bizde eve yaptık . 2 gündür iştah yine yok duru büyüyen kadar yemek düzene girmeyecek anladim

Biz eve Salıncak kurduk ayakta salla salla baş olmadı anneme vardı onda uyuyor du bizde eve yaptık . 2 gündür iştah yine yok duru büyüyen kadar yemek düzene girmeyecek anladim
Nasıl salıncak kurdunuz canım merak ettim.bizde de sadece sallayarak uyutma işe yarıyor.ayaklarım kopuyor bazen salla salla.

Nasıl salıncak kurdunuz canım merak ettim.bizde de sadece sallayarak uyutma işe yarıyor.ayaklarım kopuyor bazen salla salla.
Çingene Salıncağı deriz ondan kurduk 2 kapı arasına annem de var orda daha rahat uyuyorum denedik bizde sürekli kurulu değil uyku saatlerinde kuruyorum hicbirsey engel de olmuyor

iyi geceler herkese Nasılsıniz kızlar. Ben ancak girmeye fırsat buldum. Neredeyse bütün gün dışardayız artık. Pazar park market derken 3-4 saatimiz rahat dışarda geçiyor.Zeynep çok mutlu bu durumdan.hatta sitedeki parkı beğenmiyor büyük parka gitmek istiyor

Günaydın.
Bu aralar oğlum çok nazlı ve mızmız. Bundan 2 ay öncesine kadar kendi kendine yemek yiyen çocuk, önüne tabak konulunca atmaya filan çalışıyor. Yediği yemek miktarı yarı yarıya azaldı. Uykuya bir türlü geçemiyor, her akşam sinirlerimi bozuyor. Bir şekilde uyuyor ama o uyuduktan sonra üzülüyorum sabırsız davrandığım için. Yazın tatile gidince yemeği önüne koyarız yer diyorduk ama şimdi biz bile yemek yedirirken zorlanıyoruz. Niye böyle oldu bilmiyorum. 2 yaşından sonra yemeğe ilgileri azalırmış ama bizimki farklı gibi. İnattan filan da yapmıyor, öyle olunca davranışları daha farklı oluyor çünkü. Akşamları birşeyler anlatmak istiyor ama anlatamayınca sinirleniyor. Kitapları seviyor bu aralar. Bir kaç kez okurken üstüne bastı, ben de kızdım şimdi ne zaman beni sinirlendirmek istese aynı şeyi yapıyor. Böyle durumlarda çok tepki vermemek gerekiyor ama yapamıyorum ki. Neye sinirlendiğimi çok iyi biliyor ve inadıma yapıyor, bizimkinin 2 yaş sendromu böyle gidiyor şimdilik.

Ay canım ne güzel birlikte gezip vakit geçirebiliyorsunuz. Bizimki parkı seviyor ama markette zapt etmek çok zor. Bir oraya bir buraya gidiyor, rafları karıştırıyor, ağlıyor, kasada sıra olursa beklemek istemiyor. Açık alanda bu kadar huysuzluk yapmıyor kendi başına bir yerlere gitmek istemesini saymazsak tabi. Bazen inanılmaz uyumlu bir çocuk oluyor, şaşırıp kalıyorum.
Evde yalnız kaldığımızda sürekli peşimde. Tuvaletten çıkana kadar kıyameti koparıyor. Bu huyundan nasıl vazgeçirecem bilmiyorum. Anlatıyorum, konuşuyorum, oyalanacak birşeyler veriyorum ama yok. O evdeyken yemek bile ısıtamıyorum inanılmaz tepki gösteriyor. Babasına karşı bu kadar değil. Çocuk doğduğundan beri böyle eşim bile ikinizi yalnız bırakmak istemiyorum diyor. Evde birisi daha olduğunda çok rahatız. Yalnız kalmaktan korkuyor desem babasıyla yalnız kalınca niye bu kadar büyük tepkiler vermiyor anlamıyorum.

Bence seni özlüyor yada ilgi bekliyor olabilir.Ben zeyneple Biraz ilgilenmeyeyim hemen hırçınlık yapıyor.bende Yanlız oyalansın istiyorum ama zeynep sürekli beni çekiştirip yanında olmamı istiyor.
Çocukların nazi annelerine

Aslında yaptıkları yaşlarına göre çok normal.merak ediyorlar karıştırıyorlar.markette Bizde tutamıyoruz zeynepi. Ben hemen birşey alıp çıkacaksan markete gidiyorum yoksa alışverişi eşime yaptırıyorum.bugün kuaföre gidicem ilk defa zeyneple umarım durur
zaten sadece kaş işim var.
Geçen KV zeynepin etrafı çok karıştırdığını ima edip arkasından ah benim iki çocuğumda birşey karıştırmaZdı demez mi nasıl sinir oldum. Bende cevabını verdim bütün kötü huyları bana çekmiş ben çok karıştırırdım dedim sustu
Sonrada benim kızım karıştırmıyor sadece merak ediyor dedim.ne cahil insanlar Ya.eğer kızıma o baksa hiçbir yeri elletmeZ oyuncaklarını bile dağılmasına izin vermez herhalde.
Çocuk bu merak ederek öğrenir.hem beniM evim benim dağınıklığım kime ne.
Ay yine sinir oldum aklıma gelince.

Efe 2 yaş sendromuna girmiş herhalde yada yanlış anlama banada çok akıl veren oluyor ama kakasinda parazit baktirsan ben baktiracagim iştahsızlık gece huzursuzluk yaparmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…