2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Parkta anne babanın tutumu çok önemli bence
Evet çocuk özgür olmalı ama diğer çocuklar à zarar verecek şekilde değil.Çocuk bu bilmeden birşey yapar buna kimse birşey diyemez ama anne babaların gözü sürekli çıcuğunda olmalı bence.bizimkiler şu an çok bilinçsiz hareketler yapıyor
Zeynep dışarda sürekli deli gibi koşuyor.hemde önüne bakmadan diğer çocuklar bazen itiyor bizimki itmenin farkında değil oyun sanıyor. Zeyneple yaşıt tüm çocuklar şu an parkta salıncak benim park benim modunda buna kısımda dahil
Hatta camdan bağırıyor evdeyken.ÇocukLar eve park benim diye

Ay 2 yaş kontrolü var dimi şimdi.kan idrar tahlili falan yapılacak yandık desene
Bizimki artık ne yapar düşünemiyorum bile
Ben bide göz muayenesi yaptırcam bende göz tembelliği var doktor 2 yaşında bakalım demişti

Al kendin yika canim ne sampuani kullandiklari belli degil halilari bile vermem yikatmaya elimde olsa mecbur veriyorum rengini soldurdular halilarimin kalitesiz halilarda olmamasina ragmen hem her zaman lazim
Ben şimdi çamaşır makinesinde yıkanan halı alıcam apex elite diye bi seri var.anti alerjik.biz anne kız alerjik olunca bize normal halılar zarar veriyor
Bende bu Halıları çok beğendim.silkelemekte kolay yıkamakta.Bide benim.ev yerden Isıtma normal halılar ısıyı azaltıyor o sebeple de bu Halıları tercih ettim.zeynepin odası için confetti den baktım internetten. Bide gidip yerinde görmek istiyorum

O ne güzel mis gibi evde oturmak dimi. Darısı başıma inşallah. Bende zeyneple dışarı çıkmaya başladığımızdan beri aktivite yapamıyoruz. Günün rahat 4 saati dışarda geçiyor
Ye iç uyu ortalığı toparla yemek çamaşır bulaşık inan vakit bulamıyorum oyun oynamaya. Ama zeynep dışarda olmaktan daha mutlu o yetiyor şimdilik[/QUOTE]
Ya cok iyi oldu esimle cok yorulduk ama degdi salon ve mutfagi yadirgiyoruz hala baskasinin evine girer gibi giriyoruz cocuklar artik evde duramaz bugun parkta bizde 2 saat kaldik nerdeyse gelince uyudular yorulmuslar bende dus aldim yemek yaptim kalktilar yemekten sonra devam oyuna gorkem hala yemiyor bugun az da olsa atistirdi biraz sende temizlik isini haftasonu esinle yap yetistiremiyorsan esin supurup sen silersin esin koltuk falan ceker tozunu alirsin esin cocuga bakar sen temizlersin sen bakarsin esin yemek yapar bir bakmissin is mis kalmamis haftan sana kalir canimcim

Benim salon halim 6 metrekare hangi makina yikar o kadar haliyi anti alerjik hali aldi kv kac kez yikandi hala tuy atiyo sanki halida kedi yatmis gibi ben 6 ayda bir yikatip kirlenirse makinayla ben yikiyorum olup bitiyor

Benim salon halim 6 metrekare hangi makina yikar o kadar haliyi anti alerjik hali aldi kv kac kez yikandi hala tuy atiyo sanki halida kedi yatmis gibi ben 6 ayda bir yikatip kirlenirse makinayla ben yikiyorum olup bitiyor
O halı anti alerjik değildir. Tüy olan hiçbir halı anti alerjik olamazmış.benim.baktığım kilim gibi ince ve tüysüz o sebeple zaten makinede yıkanıyor. Gerçi senin halıyı dediğin gibi çook büyük bi makine lazım ki oda evlere olmaz:)

Ya cok iyi oldu esimle cok yorulduk ama degdi salon ve mutfagi yadirgiyoruz hala baskasinin evine girer gibi giriyoruz cocuklar artik evde duramaz bugun parkta bizde 2 saat kaldik nerdeyse gelince uyudular yorulmuslar bende dus aldim yemek yaptim kalktilar yemekten sonra devam oyuna gorkem hala yemiyor bugun az da olsa atistirdi biraz sende temizlik isini haftasonu esinle yap yetistiremiyorsan esin supurup sen silersin esin koltuk falan ceker tozunu alirsin esin cocuga bakar sen temizlersin sen bakarsin esin yemek yapar bir bakmissin is mis kalmamis haftan sana kalir canimcim[/QUOTE]
Benim eşim mi görsem inanmam. Benim eşiM öyle nazlı ki hep yorgun hep yorgun. Gören dünya iş yapıyor sanır
Tamam sabah erken gidip akşam geç geliyor trafik çekiyor ama hazır yemeğe temiz eve geliyor. Gece hiç kalkmaz çocuğa. Bende yıllarca aynı yolları gittim geldim hemde eve gelip yemek hazırladım evi Temizledim. Diyebilirsiniz sen alıştırmışın diye ama ben çok mücadele verdim bu konuda bir yardım etti 3 kere kavga etti.bende çok yoruldum bu konuda ona yalvarıp bütün gün huzursuz olacağıma 2 saatte yapıp bitiriyorum en azından sinirlerim sakin duruyor. Burda kv ninde suçu çok.hem alıştırmamış hemde ben bi iş istediğimde hemen o atlıyor oğlu çok kıymetli ya.tersledim ama ne fayda Cahile laf anlatmak öyle zorki.((

seni çok iyi anlıyorum benim eşim de öyle bir tek kendi gömleklerini ütülüyor onu da bir senedir yapıyor başka da bir şeye elini sürmez.

ben de iki şişe vitamin bitirdim şimdi de ocean'ın balık yağını aldım. Bizim de kiloya faydası olmadı ama bağışıklığa olmuştur inşallah

Valla bilmiyorum kv kisisi royalin var ya sigortali anti alerjik halisi ondan almisti mayt falan olusturmuyormus ama bildigin tuy yumagi ben begenmedim hic bence anti alerjik lafi palavra kadin devamli yikiyo ama hala tuy cikiyo kilim ben kullanamam sevmem de ama yikamak kolay olur ne yaptin hali yikama makinesi isini karar verdin mi

Benim eşim mi görsem inanmam. Benim eşiM öyle nazlı ki hep yorgun hep yorgun. Gören dünya iş yapıyor sanır
Tamam sabah erken gidip akşam geç geliyor trafik çekiyor ama hazır yemeğe temiz eve geliyor. Gece hiç kalkmaz çocuğa. Bende yıllarca aynı yolları gittim geldim hemde eve gelip yemek hazırladım evi Temizledim. Diyebilirsiniz sen alıştırmışın diye ama ben çok mücadele verdim bu konuda bir yardım etti 3 kere kavga etti.bende çok yoruldum bu konuda ona yalvarıp bütün gün huzursuz olacağıma 2 saatte yapıp bitiriyorum en azından sinirlerim sakin duruyor. Burda kv ninde suçu çok.hem alıştırmamış hemde ben bi iş istediğimde hemen o atlıyor oğlu çok kıymetli ya.tersledim ama ne fayda Cahile laf anlatmak öyle zorki.(([/QUOTE]
Ooo senin isin zor o zaman esin fazla ehlikeyif galiba ne yap biliyor musun hergun bir odayi bastan sona temizle annem oyle yapar ben pata kute eve genel girisirim annem tek tek halleder hem cok zamanini almaz

ben de iki şişe vitamin bitirdim şimdi de ocean'ın balık yağını aldım. Bizim de kiloya faydası olmadı ama bağışıklığa olmuştur inşallah
Bizde ocean in balik yagini bitirdik simdi ocean multi kullaniyoruz sanki bu daha iyi gibi

Fantom robotix var hepsi burada da indirimde onu almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun.
Bende salona şöyle çok şık bi halı almak isterdim ama halı olayı çamaşır olayı beni çok kötü yapıyor
Şimdiye kadar idare ettim ama Zeynep te alerjik bünyeli olunca Güzellik ten çok sağlıklı olsun diyorum şimdi
bi çocuğum olsun oda alerjik olur büyük ihtimalle.

Ooo senin isin zor o zaman esin fazla ehlikeyif galiba ne yap biliyor musun hergun bir odayi bastan sona temizle annem oyle yapar ben pata kute eve genel girisirim annem tek tek halleder hem cok zamanini almaz[/QUOTE]
Aynen ben annenin yolundan gidiyorum.mesela bi haftayı temizlik haftası ilan ediyorum ve o hafta odaları banyo mutfağı sıraya koyup yapıyorum.
Kadın işine gireyim dedim benim evde balkonu içeri alınca cam çok oldu
Kadın günün çoğunu cam silerek geçirdi.esas benim istediğim yerlerde yalap şap oldu sırf erken bitsin diyé.
Eşin yardımı özellikle çocuktan sonra çok önemli oluyor ben iki yılda fiziksel olarakta ruhsal olarakta bu Yüzden daha çok yıprandım
Sırf bu nedenle ikinci çocuk için ben kendimin hazır olduğu zamanı bekliyorum.

Dün gece Zeynepin burnu tıkalıydı bütün gece uyumadı unutmadı da
Sabah 7 ye kadar 1 saat Ancak uyudum
Bu akşam.burnunu açmaya çalıştım inşallah bu gece uyur yoksa uykusuzluktan düşüp bayılıcam

Biz geldik dün gördük bebeği çok küçük geldi durumdan sonra 3 kilo sarışın bir bebek duru küçük ka (kaan) diyor kizim eve götürelim mi bebegi diyoruz Hayır istemiyorum diyor kardes istemiyor şimdiden

Ooo senin isin zor o zaman esin fazla ehlikeyif galiba ne yap biliyor musun hergun bir odayi bastan sona temizle annem oyle yapar ben pata kute eve genel girisirim annem tek tek halleder hem cok zamanini almaz
Aynen ben annenin yolundan gidiyorum.mesela bi haftayı temizlik haftası ilan ediyorum ve o hafta odaları banyo mutfağı sıraya koyup yapıyorum.
Kadın işine gireyim dedim benim evde balkonu içeri alınca cam çok oldu
Kadın günün çoğunu cam silerek geçirdi.esas benim istediğim yerlerde yalap şap oldu sırf erken bitsin diyé.
Eşin yardımı özellikle çocuktan sonra çok önemli oluyor ben iki yılda fiziksel olarakta ruhsal olarakta bu Yüzden daha çok yıprandım
Sırf bu nedenle ikinci çocuk için ben kendimin hazır olduğu zamanı bekliyorum.[/QUOTE]
Aman takma kafana oldugu kadar olmadigi kader yapabildigin kadarini yap zaten cocuklu ev her daim isil isil olmaz esma benim salonun camida kocaman oldu salon genisleyince kol koparan cinsten yilmak yok enerjini dusurme daha yolun basindayiz cocuklar okula baslayinca maraton o zaman baslayacak kadin tutma yazik ona verdigin paraya ben hic tutmadim ama kimse memnun kalmiyor sisirip geciyorlarmis bizim 3 gunde yaptigimizi birkac saatte yapinca haliyle is sisirme oluyor esinlede keyifli oldugu bir saatinde durumunu anlat yardimini iste gerekirse tavir yap seninde dinlenmeye ihtiyacin var

Iyi memnun kalisan soyle aklimizda bulunsun egzaman ne durumda benim ki baya azaldi son gittigim doktorun verdigi merhem baya ise yaradi alerjiler basa bela bende toz polen kimyasallara var

Cold mix kullaniyor musun aciyor o

Iyi memnun kalisan soyle aklimizda bulunsun egzaman ne durumda benim ki baya azaldi son gittigim doktorun verdigi merhem baya ise yaradi alerjiler basa bela bende toz polen kimyasallara var
Ellerimdekiler geçti çok şükür şimdilik
Ama diz kapağı ve bilektekiler bir türlü geçmiyor. Benim için en büyük alerjen toz. Bi tane burnuma girsin tamamdır hayat bi anda değişiyor.tıkalı burun sürekli hapşırık valla çok zor.Biz neyse de çocukları korumak lazım
Onların hayatları etkilenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…