- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.141
Parkta anne babanın tutumu çok önemli benceCuma günü babasıyla birlikte parka götürdük Efe'yi. Parkta başkalarını gözlemliyorum da bazen canım çok sıkılıyor. Ben başkalarının haklarına saygılı, duyarlı bir çocuk yetiştirmeye çalışıyorum ama görüyorum ki insanların hiç umrunda değil. Herkesin kendi çocuğu tabi nasıl yetiştireceğine kendisi karar verir ama büyükler kendi bencilliklerini çocuklara aşılıyor.
Ay 2 yaş kontrolü var dimi şimdi.kan idrar tahlili falan yapılacak yandık deseneYok canım niye yanlış anlıyım birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz sonuçta. Ben bezini çok inceliyorum ama görünmeyen şeyler olabilir tabi. Uzun süre ishal olunca detaylı gaita tahlili yapılmıştı ama bu aralar test filan yaptırmadık. 2 yaş kontrollerinde sorayım bir doktoruna, zaten yapılacak tahlilleri var.
Ben şimdi çamaşır makinesinde yıkanan halı alıcam apex elite diye bi seri var.anti alerjik.biz anne kız alerjik olunca bize normal halılar zarar veriyorAl kendin yika canim ne sampuani kullandiklari belli degil halilari bile vermem yikatmaya elimde olsa mecbur veriyorum rengini soldurdular halilarimin kalitesiz halilarda olmamasina ragmen hem her zaman lazim
O ne güzel mis gibi evde oturmak dimi. Darısı başıma inşallah. Bende zeyneple dışarı çıkmaya başladığımızdan beri aktivite yapamıyoruz. Günün rahat 4 saati dışarda geçiyorArcelik markasi eski modellerden işimi goruyo yenileri nasildir bilmiyorum cocuklu eve sart bence helede benim gibi koltuk ortusu kullanmayanlar icin koslanin makina icin olan hali sampuani ile yikiyorum zeynep bugun koltugu boydan boya cikolatali dondurmaya bulamis onun icinde makina acmadim temizlik isinden gina geldi kac zamandir sabunlu bezle silip duruladim leke kalmadi bu ara evim tertemiz bende ful cocuklarla aktivite halindeyim parka gittik pastel boyalarla resim yaptik toprakli bos saksimiz vardi semizotu tohumu ektik oyun hamurlariyla oynadik falan makina alacaksan netten arastir kullanici yorumlarini oku kullanimi pratik olsun aklina yatani al
Benim salon halim 6 metrekare hangi makina yikar o kadar haliyi anti alerjik hali aldi kv kac kez yikandi hala tuy atiyo sanki halida kedi yatmis gibi ben 6 ayda bir yikatip kirlenirse makinayla ben yikiyorum olup bitiyorBen şimdi çamaşır makinesinde yıkanan halı alıcam apex elite diye bi seri var.anti alerjik.biz anne kız alerjik olunca bize normal halılar zarar veriyor
Bende bu Halıları çok beğendim.silkelemekte kolay yıkamakta.Bide benim.ev yerden Isıtma normal halılar ısıyı azaltıyor o sebeple de bu Halıları tercih ettim.zeynepin odası için confetti den baktım internetten. Bide gidip yerinde görmek istiyorum
O halı anti alerjik değildir. Tüy olan hiçbir halı anti alerjik olamazmış.benim.baktığım kilim gibi ince ve tüysüz o sebeple zaten makinede yıkanıyor. Gerçi senin halıyı dediğin gibi çook büyük bi makine lazım ki oda evlere olmaz:)Benim salon halim 6 metrekare hangi makina yikar o kadar haliyi anti alerjik hali aldi kv kac kez yikandi hala tuy atiyo sanki halida kedi yatmis gibi ben 6 ayda bir yikatip kirlenirse makinayla ben yikiyorum olup bitiyor
Ya cok iyi oldu esimle cok yorulduk ama degdi salon ve mutfagi yadirgiyoruz hala baskasinin evine girer gibi giriyoruz cocuklar artik evde duramaz bugun parkta bizde 2 saat kaldik nerdeyse gelince uyudular yorulmuslar bende dus aldim yemek yaptim kalktilar yemekten sonra devam oyuna gorkem hala yemiyor bugun az da olsa atistirdi biraz sende temizlik isini haftasonu esinle yap yetistiremiyorsan esin supurup sen silersin esin koltuk falan ceker tozunu alirsin esin cocuga bakar sen temizlersin sen bakarsin esin yemek yapar bir bakmissin is mis kalmamis haftan sana kalir canimcim[/QUOTE]O ne güzel mis gibi evde oturmak dimi. Darısı başıma inşallah. Bende zeyneple dışarı çıkmaya başladığımızdan beri aktivite yapamıyoruz. Günün rahat 4 saati dışarda geçiyor
Ye iç uyu ortalığı toparla yemek çamaşır bulaşık inan vakit bulamıyorum oyun oynamaya. Ama zeynep dışarda olmaktan daha mutlu o yetiyor şimdilik
seni çok iyi anlıyorum benim eşim de öyle bir tek kendi gömleklerini ütülüyor onu da bir senedir yapıyor başka da bir şeye elini sürmez.Benim eşim mi görsem inanmam. Benim eşiM öyle nazlı ki hep yorgun hep yorgun. Gören dünya iş yapıyor sanır
Tamam sabah erken gidip akşam geç geliyor trafik çekiyor ama hazır yemeğe temiz eve geliyor. Gece hiç kalkmaz çocuğa. Bende yıllarca aynı yolları gittim geldim hemde eve gelip yemek hazırladım evi Temizledim. Diyebilirsiniz sen alıştırmışın diye ama ben çok mücadele verdim bu konuda bir yardım etti 3 kere kavga etti.bende çok yoruldum bu konuda ona yalvarıp bütün gün huzursuz olacağıma 2 saatte yapıp bitiriyorum en azından sinirlerim sakin duruyor. Burda kv ninde suçu çok.hem alıştırmamış hemde ben bi iş istediğimde hemen o atlıyor oğlu çok kıymetli ya.tersledim ama ne fayda Cahile laf anlatmak öyle zorki.((
ben de iki şişe vitamin bitirdim şimdi de ocean'ın balık yağını aldım. Bizim de kiloya faydası olmadı ama bağışıklığa olmuştur inşallahBen hiç kullanmadım balık yağı, bu kış 2 şişe vitamin ilacı aldım. Etkisi oldu mu pek bilmiyorum doğrusu. Boy-kilo için bir faydası olmadı ama bağışıklık için birşey diyemeyeceğim. Bir de 2 yaşında bazı testler yapılacağı için 2 aydır filan vitamin vermiyorum ben, sonuçları etkileyip doktor yanlış yorumlamasın diye.
Valla bilmiyorum kv kisisi royalin var ya sigortali anti alerjik halisi ondan almisti mayt falan olusturmuyormus ama bildigin tuy yumagi ben begenmedim hic bence anti alerjik lafi palavra kadin devamli yikiyo ama hala tuy cikiyo kilim ben kullanamam sevmem de ama yikamak kolay olur ne yaptin hali yikama makinesi isini karar verdin miO halı anti alerjik değildir. Tüy olan hiçbir halı anti alerjik olamazmış.benim.baktığım kilim gibi ince ve tüysüz o sebeple zaten makinede yıkanıyor. Gerçi senin halıyı dediğin gibi çook büyük bi makine lazım ki oda evlere olmaz:)
Benim eşim mi görsem inanmam. Benim eşiM öyle nazlı ki hep yorgun hep yorgun. Gören dünya iş yapıyor sanırYa cok iyi oldu esimle cok yorulduk ama degdi salon ve mutfagi yadirgiyoruz hala baskasinin evine girer gibi giriyoruz cocuklar artik evde duramaz bugun parkta bizde 2 saat kaldik nerdeyse gelince uyudular yorulmuslar bende dus aldim yemek yaptim kalktilar yemekten sonra devam oyuna gorkem hala yemiyor bugun az da olsa atistirdi biraz sende temizlik isini haftasonu esinle yap yetistiremiyorsan esin supurup sen silersin esin koltuk falan ceker tozunu alirsin esin cocuga bakar sen temizlersin sen bakarsin esin yemek yapar bir bakmissin is mis kalmamis haftan sana kalir canimcim
Bizde ocean in balik yagini bitirdik simdi ocean multi kullaniyoruz sanki bu daha iyi gibiben de iki şişe vitamin bitirdim şimdi de ocean'ın balık yağını aldım. Bizim de kiloya faydası olmadı ama bağışıklığa olmuştur inşallah
Fantom robotix var hepsi burada da indirimde onu almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun.Valla bilmiyorum kv kisisi royalin var ya sigortali anti alerjik halisi ondan almisti mayt falan olusturmuyormus ama bildigin tuy yumagi ben begenmedim hic bence anti alerjik lafi palavra kadin devamli yikiyo ama hala tuy cikiyo kilim ben kullanamam sevmem de ama yikamak kolay olur ne yaptin hali yikama makinesi isini karar verdin mi
Ooo senin isin zor o zaman esin fazla ehlikeyif galiba ne yap biliyor musun hergun bir odayi bastan sona temizle annem oyle yapar ben pata kute eve genel girisirim annem tek tek halleder hem cok zamanini almaz[/QUOTE]Benim eşim mi görsem inanmam. Benim eşiM öyle nazlı ki hep yorgun hep yorgun. Gören dünya iş yapıyor sanır
Tamam sabah erken gidip akşam geç geliyor trafik çekiyor ama hazır yemeğe temiz eve geliyor. Gece hiç kalkmaz çocuğa. Bende yıllarca aynı yolları gittim geldim hemde eve gelip yemek hazırladım evi Temizledim. Diyebilirsiniz sen alıştırmışın diye ama ben çok mücadele verdim bu konuda bir yardım etti 3 kere kavga etti.bende çok yoruldum bu konuda ona yalvarıp bütün gün huzursuz olacağıma 2 saatte yapıp bitiriyorum en azından sinirlerim sakin duruyor. Burda kv ninde suçu çok.hem alıştırmamış hemde ben bi iş istediğimde hemen o atlıyor oğlu çok kıymetli ya.tersledim ama ne fayda Cahile laf anlatmak öyle zorki.((
Aynen ben annenin yolundan gidiyorum.mesela bi haftayı temizlik haftası ilan ediyorum ve o hafta odaları banyo mutfağı sıraya koyup yapıyorum.Ooo senin isin zor o zaman esin fazla ehlikeyif galiba ne yap biliyor musun hergun bir odayi bastan sona temizle annem oyle yapar ben pata kute eve genel girisirim annem tek tek halleder hem cok zamanini almaz
Iyi memnun kalisan soyle aklimizda bulunsun egzaman ne durumda benim ki baya azaldi son gittigim doktorun verdigi merhem baya ise yaradi alerjiler basa bela bende toz polen kimyasallara varFantom robotix var hepsi burada da indirimde onu almayı düşünüyorum fiyatıda çok uygun.
Bende salona şöyle çok şık bi halı almak isterdim ama halı olayı çamaşır olayı beni çok kötü yapıyor
Şimdiye kadar idare ettim ama Zeynep te alerjik bünyeli olunca Güzellik ten çok sağlıklı olsun diyorum şimdi
bi çocuğum olsun oda alerjik olur büyük ihtimalle.
Cold mix kullaniyor musun aciyor oDün gece Zeynepin burnu tıkalıydı bütün gece uyumadı unutmadı da
Sabah 7 ye kadar 1 saat Ancak uyudum
Bu akşam.burnunu açmaya çalıştım inşallah bu gece uyur yoksa uykusuzluktan düşüp bayılıcam
Ellerimdekiler geçti çok şükür şimdilikIyi memnun kalisan soyle aklimizda bulunsun egzaman ne durumda benim ki baya azaldi son gittigim doktorun verdigi merhem baya ise yaradi alerjiler basa bela bende toz polen kimyasallara var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?