- 16 Ocak 2012
- 1.888
- 342
- 113
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.921
ay sizin bu tatil olayınız çok güzel hem senin için hemde çocuklar için eminim enerji ve moral depolama yeri. kışa daha bi sakin ve huzurlu geçirirsiniz inşallah. valla keşke bizimde öyle bi imkanımız olsa ne güzerl olur valla. ama şu an için pek mümkün değil. allah kısmet ederse ikinci çocuktan sonra bende öyle yazın bir ay iznimi toplu kullanıp çocuklarla dolu dolu bir tatil istiyorum. bakalım kısmet artık.Merhaba kizlar bu aralar buraya pek bakamadim gorkemin okulu bu hafta bitti sosyallesmesinde cok yardimci oldu suphaneke yi bastan sona ezberledi cok tatli okuyo her dediklerini yaptigimizdan iyice simardi ikiside anneannelerini somuruyorlar resmen anne yapma diyorum annemde onlar cocuk hicbirsey istemesinler mi diyor zeynep genc kiz gibi onu giymem o tokayi takmam bu ayakkabiyi giymem hep naz hep naz bu arada kislik hazirliklarimizi tamamladik annemle benim bebisler gormeniz lazim bahceye giriyorlar anneanneleri tohum veriyor ellerine oyuncak capayla biri kaziyor biri ekiyor sonra elleriyle kapatiyorlar bahce suluyorlar domates biber patlican topluyorlar kucuk ciftciler annem butun gun peslerinde bende evde temizlik yemek islerini hallediyorum annemin isi benden daha zor kiskanmiyoda degilim benim etrafimda donen benimle ilgilenen bir anneannem olmadi cocukken anneannem cok despottu annemin sabrinada hayranim gecen gun zeynep yolda bisiklete biniyor (fıldır fıldır geziyor kucuk cadi) karsisina komsunun horozu cikti basladi otmeye zeynep basladi bagirma demeye bakti horoz umursamiyor bagirma dedim basimi agrittin evine git dedi gulmekten öldüm cadi ya esim haftaya cuma geliyor 10 gun izin kullanacak sonra donuyoruz esim sagolsun evi tertemiz yapmis donunce cocuklarla yapamazsin dedi dusunceli kocam bu huyunu cok seviyorum ama annesini hic sevmiyorum
kök söktürmek işte tabir bu gerçekten şu an kök söktürüyorlar valla.Durununannesi oglun olacakmis galiba hayirli olsun bir kiz bir erkek guzel oluyor pamukcum efeyede gecmis olsun sorunsuz atlatirsiniz insallah esma bu aralar bende senin gibi zorlaniyorum kök sokturuyorlar bana yine yazarim
Evet cok iyi geliyor bana ve cocuklara hayvanlari bitkileri burda canli canli taniyorlar bugun anneanneleri taze ceviz toplayip bunlara kirdirmis eller olmus kinali gibi kendileri kirinca daha şevkle yiyorlar insallah sizede nasip olur gercekten iyi oluyor cok aktifler burda dolayisiyla iyi uyuyorlar bu zeynepler cadi ki hemde nasil atarlanmak huyu anasina cekmisay sizin bu tatil olayınız çok güzel hem senin için hemde çocuklar için eminim enerji ve moral depolama yeri. kışa daha bi sakin ve huzurlu geçiriş inşallah. valla keşke bizimde öyle bi imkanımız olsa ne güzerl olur valla. ama şu an için pek mümkün değil. allah kısmet ederse ikinci çocuktan sonra bende öyle yazın bir ay iznimi toplu kullanıp çocuklarla dolu dolu bir tatil istiyorum. bakalım kısmet artık.
ay serap bu kızlar çok cadı ya kimseden korkmazlar herkese karşı atarlılar valla işimiz zor. hayvanlara bile rahat yok. bizimkide köpeklere bağırıyor evinize gidin diye.
kocanada maşallah allah nazrdan korusun inşallah.allah benim kocamın içinede versin biraz bu düşünceden.
Selam kızlar pazartesi hsg çektirdim tüplerim açıkmış çok şükür endokrinle ilgili testlerimi de bitirdim şimdi bunları drlara göstermek var sırada bakalım ne diyecekler.
Gözün aydın canımSelam kızlar pazartesi hsg çektirdim tüplerim açıkmış çok şükür endokrinle ilgili testlerimi de bitirdim şimdi bunları drlara göstermek var sırada bakalım ne diyecekler.
Bak sen duru cadısına :) maşallah çok bilmiş bu kızlar daha neler görcez bakalımBenim cadı çok fena oldu dün babası surup içelim dedi içirirseniz altıma yaparım dedi bugün de bana beni sokağa indir altına yaparım diyor
Sorma canım öyle de keşke eşim de bir işin ucundan tutsa o zaman bu kadar üzülmem yorulduğuma.Bazen kendimi sadece hizmetçi ve çocuk bakıcısı gibi hissediyorum.Eshma allah yardimcin olsun ben evdeyken eşim yardım ederken zorlanıyorum siz hem eve hem ise hem çocuğa yetişmeye calisiyorsunuz
ay çok sevindim canım zaten ben bir sorun yok tamamen tedbir amaçlı bu kadar inceleme diye hatırlıyorum. allah inşallah sağlıkla yeni bir bebiş kısmet etsin size
Sağ olun kızlar. Dr muhtemelen bir şey çıkmayacak ama yine de araştıralım dedi bakalım şimdi ne diyecekGözün aydın canım
Senin bu kız çok fenaBenim cadı çok fena oldu dün babası surup içelim dedi içirirseniz altıma yaparım dedi bugün de bana beni sokağa indir altına yaparım diyor
Benim eşim de hayatta elini sürmez ben de beklemeyi bıraktım artık beklenti minimum olunca hayal kırıklığı da minimum oluyor. Evde de her şeye tam olarak yetişemeyeceğimi kabullendim eskiden hem yetişemiyordum hem de bu yüzden şikayet ediyordum eşim hiç oralı olmuyordu bir de evet sen yetişemiyorsun deyip beni eleştiriyordu. Şu an ben de şikayeti bıraktım her şey olduğu kadar böyle ben de daha mutluyum ona sataşmadığım için o daSorma canım öyle de keşke eşim de bir işin ucundan tutsa o zaman bu kadar üzülmem yorulduğuma.Bazen kendimi sadece hizmetçi ve çocuk bakıcısı gibi hissediyorum.
Yarın zeyneple bir kaç günlüğüne annemlere gidiyorum bir iş için.eşim evde kalacak.biz gelene kadar evi süper sil diyorum burun kıvırıyor.gelde sinir olma
Ama karar aldım o yapmamış olursa bende hiç birşey yapmayacağım gelince.Evi bir kere pislik götürsün elimi bile sürmeyeceğim.Benim için zor bir durum ama sabredin o zaman anlar belki benim artık ne kadar bıktığımdan((((
Gözünaydın turtix. İnşallah güzel olur herşey.Selam kızlar pazartesi hsg çektirdim tüplerim açıkmış çok şükür endokrinle ilgili testlerimi de bitirdim şimdi bunları drlara göstermek var sırada bakalım ne diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?