- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.941
Özelde gittiğim doktor içinde balık yağı olan bir ilaç verdi devlette gittiğim Elevit verdi ama diğer hapı kullanıyorum yutması daha kolay bitince elevit e devamAy kızlar yaz bitiyor. Hava serinlemeye başladı, artık bizimki sabahları şort giyemiyor serin olduğu için. Ben kışı daha çok seviyorum ama hastalıklar artacak diye endişenmeye başladım. Eylülde hem oğlum hem de kendim için vitamine başlıycam. Acaba yine elevit mi alsam diye düşünüyorum. Bir ara forumda domuz jelatini var diye yorumlar okumuştum. Şimdi hamile kalsam doktorum yine elevit verir diye düşünüyorum. Duruismail sen ne kullanıyorsun?
sağol canım çok korkuyorum yeniden hamile kalsam aynı şeyleri yaşar mıyım diyeGözünaydın turtix. İnşallah güzel olur herşey.
ben hamileyken dr decavit vermişti elevit kullanmak istemeyenler de onu kullanıyorduAy kızlar yaz bitiyor. Hava serinlemeye başladı, artık bizimki sabahları şort giyemiyor serin olduğu için. Ben kışı daha çok seviyorum ama hastalıklar artacak diye endişenmeye başladım. Eylülde hem oğlum hem de kendim için vitamine başlıycam. Acaba yine elevit mi alsam diye düşünüyorum. Bir ara forumda domuz jelatini var diye yorumlar okumuştum. Şimdi hamile kalsam doktorum yine elevit verir diye düşünüyorum. Duruismail sen ne kullanıyorsun?
güle güle kullansın duru hanım dolap almak iyi oluyor bütün kıyafetleri toparlıyor orada burada eşyası kalmıyor.Duruma dün baza 3 kapaklı gardrop aldık iki kardeş kullansınlar bir müddet dedim biz odayı hazırlayınca getirecekler dün A101 dende tek kişilik yatak örtüsü aldım Alez kaldı bir tek
bende kabullendim canım hiçbirşeye yetişemeyeceğimi ama yinede insan herşey olsun istiyor. doğru diyorsun beklentimi minimum tutarsam en azından üzülmemde yapmadı diye.Benim eşim de hayatta elini sürmez ben de beklemeyi bıraktım artık beklenti minimum olunca hayal kırıklığı da minimum oluyor. Evde de her şeye tam olarak yetişemeyeceğimi kabullendim eskiden hem yetişemiyordum hem de bu yüzden şikayet ediyordum eşim hiç oralı olmuyordu bir de evet sen yetişemiyorsun deyip beni eleştiriyordu. Şu an ben de şikayeti bıraktım her şey olduğu kadar böyle ben de daha mutluyum ona sataşmadığım için o da
bende eleviti duydum o sebeple tekrar hamile olur ve doktor veirrse kullanmayı düşünmüyorum. mutlaka muhadili vardır. decavit tam olarak muhadili mi bilmiyorum ama ben hamileyken doktor bi dönem eleviti kesip decavit vermişti .Ay kızlar yaz bitiyor. Hava serinlemeye başladı, artık bizimki sabahları şort giyemiyor serin olduğu için. Ben kışı daha çok seviyorum ama hastalıklar artacak diye endişenmeye başladım. Eylülde hem oğlum hem de kendim için vitamine başlıycam. Acaba yine elevit mi alsam diye düşünüyorum. Bir ara forumda domuz jelatini var diye yorumlar okumuştum. Şimdi hamile kalsam doktorum yine elevit verir diye düşünüyorum. Duruismail sen ne kullanıyorsun?
güle güle kullansın duru hanım yeni eşyalarını. yeni oda olmuş prenses hanımaDuruma dün baza 3 kapaklı gardrop aldık iki kardeş kullansınlar bir müddet dedim biz odayı hazırlayınca getirecekler dün A101 dende tek kişilik yatak örtüsü aldım Alez kaldı bir tek
ay kız sorma büyüdüklerini düşününce bende bir garip oluyorum şimdi bile arada atar yapınca şaşırıyorum ki büyüdükçe ergenlikleri olacak falan ay düşününce içim tuhaf oluyor.Oğlum bu hafta kreşe gidiyor. Arkadaşlarını özlemiş bayağı, arkidiş arkidiş diye dolanıyor etrafta. Geçen akşam dışarı çıkacaktık, nereye gidiyoruz dedi, dondurma yemeğe dedim, arkidiş gitcem ben dedi şok olduk eşimle. İnsan bir tuhaf oluyor, ilerde büyüyünce arkadaşlarıyla dışarı çıkınca cam önlerinde beklerim artık
Kolay gelsin, bizimkinde hala tık yok. Kakasını yaptıktan sonra söylüyor, bazen çiş yapıyorum diyor ama gerçekten yapıyor mu bilmiyorum. Yaz başına göre durumu daha iyi ama hala cesaret edemiyorum ben, bir de kreştekiler bizimle konuşmadan kesinlikle başlamayın dediler o yüzden ağırdan alıyorum. İnşallah çabucak atlatırsınız.Bi de oglana cis egitimine basladik iki gundur. Konuşması iyi elh.o yüzden cabuk kavriyor gibi ama wc ye gitmeyi reddediyor. Hem cis var diyor. Artik dayanamadigi noktada birakmaya basliyor bu defa kosuyor tuvalete. Cocuk yetiştirmek hakikaten zor is
Hayırlı olsun, hem çocuk hem hamilelik ev taşıma işini halledebilmişsin. Bravo valla, benim bu ev taşıma işlerinden çok gözüm korkuyor. Bu kadar eşya nasıl toplanır bilmiyorum.Nasilsiniz kizlar yazamadım bayadir. Ev taşıdık. Zor oldu ama cok sukur kardeslerim esim bir olup hallettiler. Ben kendimi yormamaya calissam da illaki yoruldum. Halsizdim uzun zamandir.degerlerime bakildi genel olarak iyi cikti ama b12 dusuk biraz haftalik igne vurulacam. Artik 26haftalik olduk. Gunler hizla geciyor zaman daraliyor stresliyim
Bir yandan hemen büyüsün istiyorum bir yandan zaman yavaş geçsin hep benim minik oğlum olarak kalsın istiyorum. Ergenlikten ben de çok korkuyorum. Kız olsa belki anlayabilirim gibi geliyor ama erkek olunca geriliyorum biraz. Eşim de hiç öyle atarlanma filan olmamış, kv küçükken sindirdiği için ergenliği bile rahat geçmiş adamın. Bazen soruyorum bize böyle derse naparız diye şaşırıyor, niye desin ki ben hiç ergenlikte öyle düşünmedim diyor. Ya insan hiç mi beni anlamıyorlar, geri kafalılar, herşeyi bildiklerini sanıyorlar filan düşünmez ama yok adamda. O zamanlar bike annem harika, herşeyin doğrusu bilir düşüncesi varmış.ay kız sorma büyüdüklerini düşününce bende bir garip oluyorum şimdi bile arada atar yapınca şaşırıyorum ki büyüdükçe ergenlikleri olacak falan ay düşününce içim tuhaf oluyor.
Hala eczaneye gidip soramadım, decaviti bir sorucam ama doğrusu tüm ilaçlarda o tür katkılar olabilir diye de düşünüyorum. Benim tahlillerde bir sorun çıkmıyor ama uykusuzluktan sanırım sürekli yorgun hissediyorum kendimi. Oğlumdan önce erken yatıp, geç kalkardım hafta sonları. Şimdi 6:30'da ayaktayız. Haftaiçi zor uyandırıyoruz, çocuk haftasonu uyumuyor. Artık kafamı koyduğum gibi uyuyamıyorum ben. Haftaiçi uyurdum şimdi uykuya dalmakta zorlanıyorum.bende eleviti duydum o sebeple tekrar hamile olur ve doktor veirrse kullanmayı düşünmüyorum. mutlaka muhadili vardır. decavit tam olarak muhadili mi bilmiyorum ama ben hamileyken doktor bi dönem eleviti kesip decavit vermişti .
valla pamukçum kış yaklaştıkça bende korkmaya başladım kış demek hastalık demek çocuklar için. yavaş yavaş vitamine başlasak iyi olacak çocuklar için. ben gidip bi tahlil yaptırayım diyorum kendime ona göre belki doktor vitamin takviyesi verir banada.
İnşallah olmaz canım sonuçta sağlıklı bir gebeliğin de var. İçini ferah tut, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Ben çok karamsar bir insanım, aklıma gelen şeyler de hep başıma gelir. Bazen acaba çağırıyor muyum diye düşünüyorum. Keşke herşeyin olumlusunu düşünen pozitif bir insan olsam diyorum.sağol canım çok korkuyorum yeniden hamile kalsam aynı şeyleri yaşar mıyım diye
Güle güle kullansınlar. Oğlumun odasında koca bir gardrop var ama bizim eşyalar ile dolu. Büyük bir eve taşınamazsak ikinci çocuk olunca onu boşaltmam gerekecek.Duruma dün baza 3 kapaklı gardrop aldık iki kardeş kullansınlar bir müddet dedim biz odayı hazırlayınca getirecekler dün A101 dende tek kişilik yatak örtüsü aldım Alez kaldı bir tek
bende senin gibiyim canım herşeyin hep olumsuzunu düşünüyorum malesef . bi arkadaşım vardı eski iş yerinde ben böyle olumsuz olunca sürekli bana "think pozitif get pozitif" derdi. bazen olumsuzu düşününce hep o söz geliyor aklıma o zaman biraz olumlu düşünmeye başlıyorum.İnşallah olmaz canım sonuçta sağlıklı bir gebeliğin de var. İçini ferah tut, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Ben çok karamsar bir insanım, aklıma gelen şeyler de hep başıma gelir. Bazen acaba çağırıyor muyum diye düşünüyorum. Keşke herşeyin olumlusunu düşünen pozitif bir insan olsam diyorum.
ay o uykusuzluk bizim yaşam biçimimiz olacak herhalde çocuklar büyüyene kadar. zeynepte haftasonları hep erken kalkar. aslında onun için normal bi durum haftaiçi gibi geliyor ona ama bizde biraz uyusunda uyuyalım diye düşünüyoruz.Hala eczaneye gidip soramadım, decaviti bir sorucam ama doğrusu tüm ilaçlarda o tür katkılar olabilir diye de düşünüyorum. Benim tahlillerde bir sorun çıkmıyor ama uykusuzluktan sanırım sürekli yorgun hissediyorum kendimi. Oğlumdan önce erken yatıp, geç kalkardım hafta sonları. Şimdi 6:30'da ayaktayız. Haftaiçi zor uyandırıyoruz, çocuk haftasonu uyumuyor. Artık kafamı koyduğum gibi uyuyamıyorum ben. Haftaiçi uyurdum şimdi uykuya dalmakta zorlanıyorum.
allah yardımcın olsun canım .hamilelik çocuk ve ev taşıma eminim çok zor olmuştur. bundan sonra dinlen bol bol kendini toparlarsın. gerçi büyük yaramaz bırakır mı dinlen diye .Nasilsiniz kizlar yazamadım bayadir. Ev taşıdık. Zor oldu ama cok sukur kardeslerim esim bir olup hallettiler. Ben kendimi yormamaya calissam da illaki yoruldum. Halsizdim uzun zamandir.degerlerime bakildi genel olarak iyi cikti ama b12 dusuk biraz haftalik igne vurulacam. Artik 26haftalik olduk. Gunler hizla geciyor zaman daraliyor stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?