2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)


  • Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Özelde gittiğim doktor içinde balık yağı olan bir ilaç verdi devlette gittiğim Elevit verdi ama diğer hapı kullanıyorum yutması daha kolay bitince elevit e devam
 
Duruma dün baza 3 kapaklı gardrop aldık iki kardeş kullansınlar bir müddet dedim biz odayı hazırlayınca getirecekler dün A101 dende tek kişilik yatak örtüsü aldım Alez kaldı bir tek
 
ben hamileyken dr decavit vermişti elevit kullanmak istemeyenler de onu kullanıyordu
 
Duruma dün baza 3 kapaklı gardrop aldık iki kardeş kullansınlar bir müddet dedim biz odayı hazırlayınca getirecekler dün A101 dende tek kişilik yatak örtüsü aldım Alez kaldı bir tek
güle güle kullansın duru hanım dolap almak iyi oluyor bütün kıyafetleri toparlıyor orada burada eşyası kalmıyor.
 
bende kabullendim canım hiçbirşeye yetişemeyeceğimi ama yinede insan herşey olsun istiyor. doğru diyorsun beklentimi minimum tutarsam en azından üzülmemde yapmadı diye.
 
bende eleviti duydum o sebeple tekrar hamile olur ve doktor veirrse kullanmayı düşünmüyorum. mutlaka muhadili vardır. decavit tam olarak muhadili mi bilmiyorum ama ben hamileyken doktor bi dönem eleviti kesip decavit vermişti .

valla pamukçum kış yaklaştıkça bende korkmaya başladım kış demek hastalık demek çocuklar için. yavaş yavaş vitamine başlasak iyi olacak çocuklar için. ben gidip bi tahlil yaptırayım diyorum kendime ona göre belki doktor vitamin takviyesi verir banada.
 
Duruma dün baza 3 kapaklı gardrop aldık iki kardeş kullansınlar bir müddet dedim biz odayı hazırlayınca getirecekler dün A101 dende tek kişilik yatak örtüsü aldım Alez kaldı bir tek
güle güle kullansın duru hanım yeni eşyalarını. yeni oda olmuş prenses hanıma zeynepin 3 kapaklı dolabı var inanır sadece şu an giydiği kıyafetler olmasına rağmen her yeri full dolu. çok eşyasımı var yoksa büyük diye çok rahat mı yerleştirdik bilmiyorum ama inan kardeşi olsa onada yeni dolap almak zorunda kalırız herhalde.
 
ay kız sorma büyüdüklerini düşününce bende bir garip oluyorum şimdi bile arada atar yapınca şaşırıyorum ki büyüdükçe ergenlikleri olacak falan ay düşününce içim tuhaf oluyor.
 
Nasilsiniz kizlar yazamadım bayadir. Ev taşıdık. Zor oldu ama cok sukur kardeslerim esim bir olup hallettiler. Ben kendimi yormamaya calissam da illaki yoruldum. Halsizdim uzun zamandir.degerlerime bakildi genel olarak iyi cikti ama b12 dusuk biraz haftalik igne vurulacam. Artik 26haftalik olduk. Gunler hizla geciyor zaman daraliyor stresliyim
 
Bi de oglana cis egitimine basladik iki gundur. Konuşması iyi elh.o yüzden cabuk kavriyor gibi ama wc ye gitmeyi reddediyor. Hem cis var diyor. Artik dayanamadigi noktada birakmaya basliyor bu defa kosuyor tuvalete. Cocuk yetiştirmek hakikaten zor is
 
Kolay gelsin, bizimkinde hala tık yok. Kakasını yaptıktan sonra söylüyor, bazen çiş yapıyorum diyor ama gerçekten yapıyor mu bilmiyorum. Yaz başına göre durumu daha iyi ama hala cesaret edemiyorum ben, bir de kreştekiler bizimle konuşmadan kesinlikle başlamayın dediler o yüzden ağırdan alıyorum. İnşallah çabucak atlatırsınız.
 
Hayırlı olsun, hem çocuk hem hamilelik ev taşıma işini halledebilmişsin. Bravo valla, benim bu ev taşıma işlerinden çok gözüm korkuyor. Bu kadar eşya nasıl toplanır bilmiyorum.
Zaman ne çabuk geçiyor. Yarısından fazlası gitmiş, şimdi bebiş için hazırlıklar da başlar. Kolay gelsin sana.
 
ay kız sorma büyüdüklerini düşününce bende bir garip oluyorum şimdi bile arada atar yapınca şaşırıyorum ki büyüdükçe ergenlikleri olacak falan ay düşününce içim tuhaf oluyor.
Bir yandan hemen büyüsün istiyorum bir yandan zaman yavaş geçsin hep benim minik oğlum olarak kalsın istiyorum. Ergenlikten ben de çok korkuyorum. Kız olsa belki anlayabilirim gibi geliyor ama erkek olunca geriliyorum biraz. Eşim de hiç öyle atarlanma filan olmamış, kv küçükken sindirdiği için ergenliği bile rahat geçmiş adamın. Bazen soruyorum bize böyle derse naparız diye şaşırıyor, niye desin ki ben hiç ergenlikte öyle düşünmedim diyor. Ya insan hiç mi beni anlamıyorlar, geri kafalılar, herşeyi bildiklerini sanıyorlar filan düşünmez ama yok adamda. O zamanlar bike annem harika, herşeyin doğrusu bilir düşüncesi varmış.
 
Hala eczaneye gidip soramadım, decaviti bir sorucam ama doğrusu tüm ilaçlarda o tür katkılar olabilir diye de düşünüyorum. Benim tahlillerde bir sorun çıkmıyor ama uykusuzluktan sanırım sürekli yorgun hissediyorum kendimi. Oğlumdan önce erken yatıp, geç kalkardım hafta sonları. Şimdi 6:30'da ayaktayız. Haftaiçi zor uyandırıyoruz, çocuk haftasonu uyumuyor. Artık kafamı koyduğum gibi uyuyamıyorum ben. Haftaiçi uyurdum şimdi uykuya dalmakta zorlanıyorum.
 
sağol canım çok korkuyorum yeniden hamile kalsam aynı şeyleri yaşar mıyım diye
İnşallah olmaz canım sonuçta sağlıklı bir gebeliğin de var. İçini ferah tut, aklına kötü şeyler getirmemeye çalış. Ben çok karamsar bir insanım, aklıma gelen şeyler de hep başıma gelir. Bazen acaba çağırıyor muyum diye düşünüyorum. Keşke herşeyin olumlusunu düşünen pozitif bir insan olsam diyorum.
 
Duruma dün baza 3 kapaklı gardrop aldık iki kardeş kullansınlar bir müddet dedim biz odayı hazırlayınca getirecekler dün A101 dende tek kişilik yatak örtüsü aldım Alez kaldı bir tek
Güle güle kullansınlar. Oğlumun odasında koca bir gardrop var ama bizim eşyalar ile dolu. Büyük bir eve taşınamazsak ikinci çocuk olunca onu boşaltmam gerekecek.
 
bende senin gibiyim canım herşeyin hep olumsuzunu düşünüyorum malesef . bi arkadaşım vardı eski iş yerinde ben böyle olumsuz olunca sürekli bana "think pozitif get pozitif" derdi. bazen olumsuzu düşününce hep o söz geliyor aklıma o zaman biraz olumlu düşünmeye başlıyorum.
 
ay o uykusuzluk bizim yaşam biçimimiz olacak herhalde çocuklar büyüyene kadar. zeynepte haftasonları hep erken kalkar. aslında onun için normal bi durum haftaiçi gibi geliyor ona ama bizde biraz uyusunda uyuyalım diye düşünüyoruz.
dün gecede nedense sürekli uyandı ve sürekli sallayarak uyutmamı istedi. tam uyutuyorum dalmaya çalışıyorum hopp anne anne başlıyor. en son açtım kanepeyi beraber yattık. ama şimdi uykusuzluktan zombi gibiyim
 
allah yardımcın olsun canım .hamilelik çocuk ve ev taşıma eminim çok zor olmuştur. bundan sonra dinlen bol bol kendini toparlarsın. gerçi büyük yaramaz bırakır mı dinlen diye .
hamileliğinde yarıyı geçmiş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin küçük bebişinide inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…