- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #48.961
bence en zoru çiş eğitimi derim. neden çünkü çocukların tamamen hazır olduğu zamanı kollamakla alakalı birşey. ama hallettikten sonrada büyük rahatlıkmış valla. biz çok şükür hallettik. tabiki geceleri altına kaçırdığı falan oluyor ama daha çok küçükler olabilir diye düşünüyorum.Bi de oglana cis egitimine basladik iki gundur. Konuşması iyi elh.o yüzden cabuk kavriyor gibi ama wc ye gitmeyi reddediyor. Hem cis var diyor. Artik dayanamadigi noktada birakmaya basliyor bu defa kosuyor tuvalete. Cocuk yetiştirmek hakikaten zor is
Zor olmuştur illaki neyse ki bitmiş şimdi uzat ayaklarını dinlen. Senin ilk doğum normal miydi? Sezeryansa zamanın daha da azalmıştırNasilsiniz kizlar yazamadım bayadir. Ev taşıdık. Zor oldu ama cok sukur kardeslerim esim bir olup hallettiler. Ben kendimi yormamaya calissam da illaki yoruldum. Halsizdim uzun zamandir.degerlerime bakildi genel olarak iyi cikti ama b12 dusuk biraz haftalik igne vurulacam. Artik 26haftalik olduk. Gunler hizla geciyor zaman daraliyor stresliyim
Zaman ne kadar çabuk geçiyor. Amin bi bakmışız aylar geçmiş buradan doğum yaptığınızı müjdeliyorsunuzElfo bende 20 haftalik oldum rabbim bebeklerimizi sag sslim kucagimiza almayi nasip etsin
Ayy bi biz kaldık bizimki lazımlığa oturmayınca ben de denemekten vazgeçtim beklemedeyim neyi beklediğimi de bilmiyorum işin kötüsüKolay gelsin, bizimkinde hala tık yok. Kakasını yaptıktan sonra söylüyor, bazen çiş yapıyorum diyor ama gerçekten yapıyor mu bilmiyorum. Yaz başına göre durumu daha iyi ama hala cesaret edemiyorum ben, bir de kreştekiler bizimle konuşmadan kesinlikle başlamayın dediler o yüzden ağırdan alıyorum. İnşallah çabucak atlatırsınız.
Benim oğlan bir süredir geceleri güzel uyuyordu geçen perşembe gece kustu düzgün uyuyamadım ertesi gün gözlerim kan çanağı gibiydi rahata alışmışım hemen çok etkilendimay o uykusuzluk bizim yaşam biçimimiz olacak herhalde çocuklar büyüyene kadar. zeynepte haftasonları hep erken kalkar. aslında onun için normal bi durum haftaiçi gibi geliyor ona ama bizde biraz uyusunda uyuyalım diye düşünüyoruz.
dün gecede nedense sürekli uyandı ve sürekli sallayarak uyutmamı istedi. tam uyutuyorum dalmaya çalışıyorum hopp anne anne başlıyor. en son açtım kanepeyi beraber yattık. ama şimdi uykusuzluktan zombi gibiyim
Maşallah cinsiyeti ne bebeğinElfo bende 20 haftalik oldum rabbim bebeklerimizi sag sslim kucagimiza almayi nasip etsin
Sezeryan yapmistim o sebeple dogum kasim sonu gibi olacak nasipse. Hic hazir degilim niye boyleyim bilmiyorum oglumun kucuklugunde cok zorlanmistim basa donecegim korkusu sardi psikolojim bozulmaya basladi.Zor olmuştur illaki neyse ki bitmiş şimdi uzat ayaklarını dinlen. Senin ilk doğum normal miydi? Sezeryansa zamanın daha da azalmıştır
Bugün endokrin ve kadın doğuma gittim tiroit takibi yapılacak. Gebelik için denemeye başlayabilirsiniz dedi eğer hamile kalırsam hemen gideceğim önlem için bir iki ilaç verebilirmis. Ben çok kararsızım ne yapsam bilmiyorum eşimle konuşacağım bakalım o ne diyecek
Sezeryan yapmistim o sebeple dogum kasim sonu gibi olacak nasipse. Hic hazir degilim niye boyleyim bilmiyorum oglumun kucuklugunde cok zorlanmistim basa donecegim korkusu sardi psikolojim bozulmaya basladi.oglumda gun sayardim bir an önce dogsa sevsek diye bu defa zaman gectikte stres oluyorum
kolay gelsin canım o gece kaçırmalar bizdede oluyor halen. dediğin gibi tamamen gece yapmak istememek ve çok sıvı tüketmekten tutamadıklarından oluyor. bu işi hallet sonra güzel bi temizlik yaparsın kışın temiz temiz oturursun inşallah.Selam kizlar nasilsiniz
Ne zamandir yazamadim ama hep okuyorum sizi
Turtix gozun aydin cnm tahliller temizmis
Bizde son 1 haftadir haziranda baslayip biraktigimIz cis egitimimize
geri donduk o nedenle baya yorucu gecti.
O zaman 5 gun dayanabilmistim demekki azmetsem bitecekti bu is. Ilk gunler yine baya bir inatlasti ama bu defa daha sakin ve sabirliydim cunku kararliydim o nedenle astik neyseki.suan 8. Gunumuz masallah pek bi kazamiz kalmadi geceleri sadece tutamiyor o da cise kalk kizim dedigimde kizip kalkmadigi icin yatarkende su iciyor zilli. Ama bittim desem yeri gercekten en zoru bu ismis oyle bir sabir istiyorki peygamber olsak ancak dayaniriz bu kadarina diyorum bazen.
Halilarim filan fora zaten ev dandini tam manasiyla bitirelim su isi derrriiiin bir temizlik olacak kadin alicam halilar yikamaya filan kisa temiz girelim degilmi.
Benim oğlan bir süredir geceleri güzel uyuyordu geçen perşembe gece kustu düzgün uyuyamadım ertesi gün gözlerim kan çanağı gibiydi rahata alışmışım hemen çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?