2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bence en zoru çiş eğitimi derim. neden çünkü çocukların tamamen hazır olduğu zamanı kollamakla alakalı birşey. ama hallettikten sonrada büyük rahatlıkmış valla. biz çok şükür hallettik. tabiki geceleri altına kaçırdığı falan oluyor ama daha çok küçükler olabilir diye düşünüyorum.
bizimki de ilk başladığımızda bi kere tuvalete yapıyorsa 3 kere altına yapıyordu.birgün tamamen vazgeçmek üzereydim . iyiki vazgeçmemişim. zamanla alıştı. biz çişi kolay hallettik ama kaka olayını halledene kadar 3-4 gün yapmadığı oldu. ama bi kitap var güle güle kakalar diye. o bizim çok işimize yaradı. bei çıkarmadan bir ay önce falan o kitabı okumaya başladık. sonra tuvalet olayını o kitap üzerinden yürüttük.

Doktora gitmistik acilde nobeti varmis geri geldik 3lu testimiz temuz cikmisti onu aldik. Duru sabah gec kalkar Erken kalkmaya alişık degiliz bebek olunca ne yaparim bilmiyorum. Dun anne ben cocuk oldum kardes bebek diyor laflari boylarindan buyuk

Zor olmuştur illaki neyse ki bitmiş şimdi uzat ayaklarını dinlen. Senin ilk doğum normal miydi? Sezeryansa zamanın daha da azalmıştır

Ayy bi biz kaldık bizimki lazımlığa oturmayınca ben de denemekten vazgeçtim beklemedeyim neyi beklediğimi de bilmiyorum işin kötüsü

Benim oğlan bir süredir geceleri güzel uyuyordu geçen perşembe gece kustu düzgün uyuyamadım ertesi gün gözlerim kan çanağı gibiydi rahata alışmışım hemen çok etkilendim

Bugün endokrin ve kadın doğuma gittim tiroit takibi yapılacak. Gebelik için denemeye başlayabilirsiniz dedi eğer hamile kalırsam hemen gideceğim önlem için bir iki ilaç verebilirmis. Ben çok kararsızım ne yapsam bilmiyorum eşimle konuşacağım bakalım o ne diyecek

Selam kizlar nasilsiniz
Ne zamandir yazamadim ama hep okuyorum sizi
Turtix gozun aydin cnm tahliller temizmis

Bizde son 1 haftadir haziranda baslayip biraktigimIz cis egitimimize
geri donduk o nedenle baya yorucu gecti.
O zaman 5 gun dayanabilmistim demekki azmetsem bitecekti bu is. Ilk gunler yine baya bir inatlasti ama bu defa daha sakin ve sabirliydim cunku kararliydim o nedenle astik neyseki.suan 8. Gunumuz masallah pek bi kazamiz kalmadi geceleri sadece tutamiyor o da cise kalk kizim dedigimde kizip kalkmadigi icin yatarkende su iciyor zilli. Ama bittim desem yeri gercekten en zoru bu ismis oyle bir sabir istiyorki peygamber olsak ancak dayaniriz bu kadarina diyorum bazen.
Halilarim filan fora zaten ev dandini tam manasiyla bitirelim su isi derrriiiin bir temizlik olacak kadin alicam halilar yikamaya filan kisa temiz girelim degilmi.

Zor olmuştur illaki neyse ki bitmiş şimdi uzat ayaklarını dinlen. Senin ilk doğum normal miydi? Sezeryansa zamanın daha da azalmıştır
Sezeryan yapmistim o sebeple dogum kasim sonu gibi olacak nasipse. Hic hazir degilim niye boyleyim bilmiyorum oglumun kucuklugunde cok zorlanmistim basa donecegim korkusu sardi psikolojim bozulmaya basladi. oglumda gun sayardim bir an önce dogsa sevsek diye bu defa zaman gectikte stres oluyorum

ay çok sevindim bak tekrar bebek için hiçbir engel yok. kararsız olmakta haklısın inan bende bu konuda hep kararsızım.
bazen çok istiyorum özellikle bebek görünce , sevince ama bazen zeynep biraz daha büyüsün diye düşünüyorum.
gerçi şimdi borca girdik tekrar. annemlerin ordan arsa aldık. çok ani oldu kredi falan çektik 3 senelik. öyle olunca ikinci çocukta tekrar ücretsiz izine çıkmak istediğim için bir süre ertelememiz gerekicek sanırım. tabi herşey kader kısmet. bu kışı bi geçirelim sonrasına bakıcaz artık.

ilklerde öyleydi gün sayıyorduk hatta bi sayfamız vardı şafak sayar gibi yazıyorduk oraya:)

ikincilerde nasıl olacak bilmiyorum. allah başta sen ve duruismail olmak üzere tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin. bebeğinizi sağlıklı kucağınıza alın inşallah.

kolay gelsin canım o gece kaçırmalar bizdede oluyor halen. dediğin gibi tamamen gece yapmak istememek ve çok sıvı tüketmekten tutamadıklarından oluyor. bu işi hallet sonra güzel bi temizlik yaparsın kışın temiz temiz oturursun inşallah.

Benim oğlan bir süredir geceleri güzel uyuyordu geçen perşembe gece kustu düzgün uyuyamadım ertesi gün gözlerim kan çanağı gibiydi rahata alışmışım hemen çok etkilendim

ay uykusuzluk çok zor valla

Tuvalet egitimimiz gayet guzel gidiyordu cok sukur ama buyuk tuvaletini hic yapmamisti.sanirim sıkıyordu bugun bikac defa yapti ama comelmek ya da klozete oturmak istemiyor. Kakasini kilotuna yapti. Hatta artik tum kilotlari yikadigim icin islak oldugundan sortunu kilotsuz giydirmistim kakasi salonun tam ortasina düşmüş. Ne zaman ogrenir acaba

Ben bir an evvel dogsun istiyorum zoe gunler gecsin biraz buyusun istiyorum durumda cok gazim olmustu dikisten hic sikinti cekmedim gaz icin neler yaparim onu arastiriyorum yurume haricinde beni ebe yurutmemisti bende bilmiyordum sabah gazla kalktim bir hafta cektim ama durunun herseyinide kendim yaptim yibede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…