2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Gece kalkmaya da alistirmamak lazim diyorlar. Ben ilk gecemizde tam 4 kere yatagi islatinca mahvolmustum cocukta surekli tedirgin okuyordu kalk ustunu carsafi degis vs. Uyku sersemi asla oturup yapmak istemiyor. Biraktim napiyim zaten 3. Gunden snra gecede 1 defa yapmaya basladi. Zamanla o da biter insallah. Tam yataktayken su isteme huyundan vazgecirirsem olacak bu is sanirim. Yoksa cisini yapip yatiyor zaten. Sivi alimi onemli.

Yaa su kislik hazirlayanlara bayiliyorum.
Elinize saglik
Ben cokmu tembelim bilmiyorum ancak domates fasulye vs basit seyler atabiliyorum.
Millet neler stokluyor koca kis rahat sonra.

Yaa su kislik hazirlayanlara bayiliyorum.
Elinize saglik
Ben cokmu tembelim bilmiyorum ancak domates fasulye vs basit seyler atabiliyorum.
Millet neler stokluyor koca kis rahat sonra.
AY bende çok istiyorum şöyle güzel bi kış hazırlığı yapıp kışı rahat geçirmek. hatta misafir için birşeyler hazırlayıp ani misafirde çıkarıp hemen fırınlamak falan. ama nerde bende o vakit , o istek. ama birazda yerim yok diye koyamıyorum. derin dondurucu alacaktık ama bu sene erteledim birşey yapmaya vaktim yok neden alayım diye.
seneye alırsam ve vaktim olursa yapar atarım dondurucuya.

4 yasina kadar altına kacirma normalmis 4 yasundan sonra bir doktora goturmek gerekiyormus . Ben nazara inanirim duruyu ne zaman hic altina yapmiyor desem o gun altina yapiyor

Pamuk ben bir sene kpss ye hazirlandim 80 aldim isletme mezunuyum puanlar 82 lere kadar dustu ama gecerliligi bitti artik gozum almiyor valla calismadan da olmuyor sana basarilar dilerim.

[/QUOTE]
Bizimkisi her kakasini comelerek yapardi hatta lazimlik ya da klozete alisirmayacam dogalini bozmayip direkt alaturka tuvalete oturtacam demistim. Biz baslayali 7gun oldu cok sukur yine iyi ama dedigin gibi bu isin oturmasini hemen beklememek lazim

Yine bir sürü anne evladını kaybetti kim bilir kaç çocuk babasız kaldı. Bugün üzgünüz ama yarın hayatımıza devam edeceğiz, babasız çocuklarsa ömür boyu eksiklik çekecekler. İnanın evladıma sarılırken utanıyorum.
Bitsin artık bu karanlık günler.

allah herkese sabır versin çok zor valla. inan haber okumak istemiyorum.içim parçalanıyor. allahım bu zor günler geçsin artık.

kızlar slm nerelerdesiniz? bu sıralar hiç tadı tuzu yok kimsenin. haberler , yaşananlar kahrediyor insanı. çocuklarımızın geleceğinden korkar olduk. o evlatlar ne zorluklarla büyüyor . of allahım of geçsin bu günler bir an önce artık kimsenin yüreği yanmasın. kimse evladından, eşinden ,babasından ayrılmasın.

Amin canım dediğin gibi hiç keyfimiz yok ben de artık hiç bir yerde güvende hissetmiyorum kendimi her sabah acaba bu eşimi son görüşüm olabilir mi diye düşünüyorum Allah kötülere fırsat vermesin.

Esim artik bana haberleri izletmiyor surekli agliyorum psikolojim bozuldu gece uyuyamiyorum . Rabbim ailelere sabir versin . Benim babamda askerdi 44 yasinda kanserden öldü ben daha 3 yasinda bile dwgildim ablam 10 yasindaydi babasiz buyumunin ne demek oldugunu yasamayan bilemez rabbim kimseyede yasatmasin . Enistem jandarma ozel harekatci defalarca olumden dondu .evde bir erkege alisik olmadigim icin enisteme 4 sene boyunca sen diye hitap ettim kabullenemedim. Doga girerken aklimdaki sey yine babamdi. Rabbim analara babalar eslere sabir geride kalan cocuklara kolayliklar versin

Merhaba kizlar pazar gunu donduk evimize hic donesim gelmedi cunku yasadigim ilcede cocuklarim rahatca sokaklarda oynadi insanlar guleryuzlu ve en onemlisi guvenilirdi istanbuldan artik iyice sogudum mahallemiz dogu kokenli insanlarin yogun oldugu bir yer aksamlari molotof atip pkk sempazitani sloganlar atiliyor aksam cocuklar markete gidelim diye tutturuyorlar gitmeyelim diye bahaneler buluyorum nasil bir hale geldik kendi öz vatanimizda rahatca yasayamayacaksak asker ve polisler olmeye devam edecekse haberlerden korku filmi gibi korkarak bakacaksak daha saray soytarilari cok yasayin ulkenin kaosunda sizde bogulun ...

Artık haberlere bakmaya korkuyorum. Allah şehitlerin ailelerine sabır, dayanma gücü versin. Ülkemiz adına çok endişeliyim, çok karamsarım bu aralar yine. İnşallah herşey düzelir en kısa zamanda.

Slm kızlar bugün bir avm'ye gittik mağazanın birinde görevliler Mehmeti sevdiler filan en son işimiz bitti çıkacağız kasadaki kadınlardan biri geldi şapır şupur öptü o da yetmedi dudaklarından öptü. O kadar sinirlendim ki işin kötüsü bişey de diyemedim ona yanıyorum. Yaa ben dudağından öpmüyorum sen kimsin tanımam etmem. Bir de kendisinin de çocuğu varmış ne kadar düşüncesizlik bir anne nasıl böyle bişey yapar.

Aynı şey bizim de başımıza geldi. Tatilde bir kız gelip oğlumu öptü, ona bile sinirlenmişken birden dudaklarından öpüverdi. Hemen oğlumu çektim, dudaktan öpmüyoruz dedim. O da büyüyünce çok ararsın, kızları öpmek için peşlerinden koşarsın dedi. Sonra odada oğluma bunun yanlış olduğunu anlattım. Kız bunu görünce tekrar öptü, dudağından öpemiyorum annen kızıyor dedi. Ben de çok üzülmüştüm, ben bile oğlumu dudağından öpmüyorken tanımadığımız birisi geldi öptü diye. Sürekli, yabancılara öpmeleri için izin verme diyorum ama yok herkes pat diye öpüyor. Bizimkinin de hoşuna gidiyor, ağlasa filan çok kötü azarlıycam karşı tarafı ama yok mest oluyor benim oğlum. Çareyi uzaklaştırmak da buluyoruz.

Ne arsız bi kızmış karşına çıkan. Mehmet de Efe gibi bayılıyor birilerinin onu sevmesine öpmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…