- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.001
AY bende çok istiyorum şöyle güzel bi kış hazırlığı yapıp kışı rahat geçirmek. hatta misafir için birşeyler hazırlayıp ani misafirde çıkarıp hemen fırınlamak falan. ama nerde bende o vakit , o istek. ama birazda yerim yok diye koyamıyorum. derin dondurucu alacaktık ama bu sene erteledim birşey yapmaya vaktim yok neden alayım diye.Yaa su kislik hazirlayanlara bayiliyorum.
Elinize saglik
Ben cokmu tembelim bilmiyorum ancak domates fasulye vs basit seyler atabiliyorum.
Millet neler stokluyor koca kis rahat sonra.
Bizimkisi her kakasini comelerek yapardi hatta lazimlik ya da klozete alisirmayacam dogalini bozmayip direkt alaturka tuvalete oturtacam demistim. Biz baslayali 7gun oldu cok sukur yine iyi ama dedigin gibi bu isin oturmasini hemen beklememek lazimBezliyken kakalarini ayakta yapmaya alistiklari icin oturarak yapmaktan cekiniyormuslar canim. Benim kizimda genelde kakasini ayakta kuloduna yapmak istiyor tam yaparken yakalasam bile oturttugumda yapmayi birakiyor yok gitti diye kalkmak istiyor. Baslarda bu sekilde tuttu poposu acidi sonra. Ustelemedim zaten baktim bigun kendisi girmis oturaga oturup yapmis anne kaka yaptim gel dedi.nasil mutlu oldum. Ama arada yine ayakta saliveriyor sanirim bu da zamanla duzelecek. Birgun iyi bakiyorum birgun umrunda degil. Henuz erken sanirim tam bu isin oturmasi icin. 10 gun oldu baslayali.
allah herkese sabır versin çok zor valla. inan haber okumak istemiyorum.içim parçalanıyor. allahım bu zor günler geçsin artık.Yine bir sürü anne evladını kaybetti kim bilir kaç çocuk babasız kaldı. Bugün üzgünüz ama yarın hayatımıza devam edeceğiz, babasız çocuklarsa ömür boyu eksiklik çekecekler. İnanın evladıma sarılırken utanıyorum.
Bitsin artık bu karanlık günler.
Yine şehit haberleri var yine kaç eve ateş düştü. Allah sabır versin.allah herkese sabır versin çok zor valla. inan haber okumak istemiyorum.içim parçalanıyor. allahım bu zor günler geçsin artık.
Amin canım dediğin gibi hiç keyfimiz yok ben de artık hiç bir yerde güvende hissetmiyorum kendimi her sabah acaba bu eşimi son görüşüm olabilir mi diye düşünüyorum Allah kötülere fırsat vermesin.kızlar slm nerelerdesiniz? bu sıralar hiç tadı tuzu yok kimsenin. haberler , yaşananlar kahrediyor insanı. çocuklarımızın geleceğinden korkar olduk. o evlatlar ne zorluklarla büyüyor . of allahım of geçsin bu günler bir an önce artık kimsenin yüreği yanmasın. kimse evladından, eşinden ,babasından ayrılmasın.
Aynı şey bizim de başımıza geldi. Tatilde bir kız gelip oğlumu öptü, ona bile sinirlenmişken birden dudaklarından öpüverdi. Hemen oğlumu çektim, dudaktan öpmüyoruz dedim. O da büyüyünce çok ararsın, kızları öpmek için peşlerinden koşarsın dedi. Sonra odada oğluma bunun yanlış olduğunu anlattım. Kız bunu görünce tekrar öptü, dudağından öpemiyorum annen kızıyor dedi. Ben de çok üzülmüştüm, ben bile oğlumu dudağından öpmüyorken tanımadığımız birisi geldi öptü diye. Sürekli, yabancılara öpmeleri için izin verme diyorum ama yok herkes pat diye öpüyor. Bizimkinin de hoşuna gidiyor, ağlasa filan çok kötü azarlıycam karşı tarafı ama yok mest oluyor benim oğlum. Çareyi uzaklaştırmak da buluyoruz.Slm kızlar bugün bir avm'ye gittik mağazanın birinde görevliler Mehmeti sevdiler filan en son işimiz bitti çıkacağız kasadaki kadınlardan biri geldi şapır şupur öptü o da yetmedi dudaklarından öptü. O kadar sinirlendim ki işin kötüsü bişey de diyemedim ona yanıyorum. Yaa ben dudağından öpmüyorum sen kimsin tanımam etmem. Bir de kendisinin de çocuğu varmış ne kadar düşüncesizlik bir anne nasıl böyle bişey yapar.
Ne arsız bi kızmış karşına çıkan. Mehmet de Efe gibi bayılıyor birilerinin onu sevmesine öpmesineAynı şey bizim de başımıza geldi. Tatilde bir kız gelip oğlumu öptü, ona bile sinirlenmişken birden dudaklarından öpüverdi. Hemen oğlumu çektim, dudaktan öpmüyoruz dedim. O da büyüyünce çok ararsın, kızları öpmek için peşlerinden koşarsın dedi. Sonra odada oğluma bunun yanlış olduğunu anlattım. Kız bunu görünce tekrar öptü, dudağından öpemiyorum annen kızıyor dedi. Ben de çok üzülmüştüm, ben bile oğlumu dudağından öpmüyorken tanımadığımız birisi geldi öptü diye. Sürekli, yabancılara öpmeleri için izin verme diyorum ama yok herkes pat diye öpüyor. Bizimkinin de hoşuna gidiyor, ağlasa filan çok kötü azarlıycam karşı tarafı ama yok mest oluyor benim oğlum. Çareyi uzaklaştırmak da buluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?