- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #49.041
Acikcasi durumla zor oluyor keşke bir 6 ay sonra olsaydı dedim ama Rabbim yardım ediyorTesekkur ederim canim baya ilerledin buyuk gune az kaldi ha hayirlisiyla alirsin insallah kucagina bir kiz bir erkek guzel oluyor duru ablaligi kaniksadi mi bulantilarin azalmistir artik kucuk cocukla hamilelik cokta zor olmuyor dimi bana oyle gelmisti yada unuttum mu acaba
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. her doktor bir olmuyor iyice incelesinlerde varsın konuşmasınlar. benimde doktor bana hiç anlatmadı hatta sabah kahvatısını iyi yapmadım diye fırçada yemiştim.Ultrasondan Çıktık sorun yok allaha şükür ama benimde ömrümden ömür gitti uzman hickonusmadi banada göstermedi bebeği duruda doktor bizede anlatıp göstermişti ama bu kadar incelememisti her doktor farklı
zeynep bu sıralar sürekli kucağında taşıttırıyor kendini. evden çıktığımızda yapışıyor kucağına al diye. ne yapartsam yapayım yok ikna olmuyor. geçen rüzgar vardı birde zeynepi kucağımda taşıdım terleyip çarptırdım kendimi. şimdi dünden beri hastayım her yerim ağrıyor , midem bulanıyor. üzerine birde regl .tam oldu. dün onu düşündüm ben şimdi hamile olsaydım ne yapardım diye. hadi yakın yerlere arabası ile götürüyorum da okula giderken ne yapardık bilmiyorum.Acikcasi durumla zor oluyor keşke bir 6 ay sonra olsaydı dedim ama Rabbim yardım ediyor
Yok hiç fotoğraf vermedi doğum doktoru da pipi resmini veriyor yüzünü bir kere gördüm duru bana benziyordu doğduğunda dedesiydi aynı şimdi yine küçük ben oldu göz rengi farklı sadecegözün aydın canım allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. her doktor bir olmuyor iyice incelesinlerde varsın konuşmasınlar. benimde doktor bana hiç anlatmadı hatta sabah kahvatısını iyi yapmadım diye fırçada yemiştim.
ama doktor çok iyiydi. zeynep uyuyordu bir elini de sıkmıştı parmaklarını tam göremedi diye benim gönderdi yemek falan yedirdi dolaştırdı öyle tekrar baktı . tam görünce gönderdi.
peki fotoğraf verdi mi? kime benziyor. ? zeynep detaylıda aynı babası gibiydi doğdu aynı babasıydı.
6 ay sonrada olsa 6 yil sonrada olsa ayni olurdu bir an once olmasi daha iyi ben bazen keske ikiz olarak dogsalardi yada gorkem 8 aylukken hamile kalsaymisim diyorum cocukluk arkadasimin 4 yasinda ikizleri var kendisi esi ogretmen iyiki ikiz olmuslar diyor ben ona ikizler nasil diye soruyorum o da bana senin ikizler nasil diyo iki cocuk bakmak tek cocuk bakmaktan kolay benceAcikcasi durumla zor oluyor keşke bir 6 ay sonra olsaydı dedim ama Rabbim yardım ediyor
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. her doktor bir olmuyor iyice incelesinlerde varsın konuşmasınlar. benimde doktor bana hiç anlatmadı hatta sabah kahvatısını iyi yapmadım diye fırçada yemiştim.
ama doktor çok iyiydi. zeynep uyuyordu bir elini de sıkmıştı parmaklarını tam göremedi diye benim gönderdi yemek falan yedirdi dolaştırdı öyle tekrar baktı . tam görünce gönderdi.
peki fotoğraf verdi mi? kime benziyor. ? zeynep detaylıda aynı babası gibiydi doğdu aynı babasıydı.
Zeynepte hep parmak emerken gorunurdu gorkem cok karizmatik pozlar verirdi doktor oglun cok yakisikli olacak demisti aynen oyle oldu annesinin tatlisi zeynepte malum emme bagimlisiydi anne karninda ne olacaklarinin sinyallerini veriyorlargözün aydın canım allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. her doktor bir olmuyor iyice incelesinlerde varsın konuşmasınlar. benimde doktor bana hiç anlatmadı hatta sabah kahvatısını iyi yapmadım diye fırçada yemiştim.
Gecmis olsun hic kucagina alistirma dayimin kizi oyleydi 40 kilo kadinin kucagindan inmezdi kizi simdi kol sinirleri zedelenmis hafif bir sey bile tutarken kolum agriyor diyor bel agrisi da hala cekiyo kizida acayip tembel bir bardak suyu bile kalkip icmez ayagina ister valla ben yurutuyorum cok yorulduguna inanirsam o zaman aliyorum esim hic dayanamaz hatta ikisini birden kucaklar bazen alman anneler kadar katilasabiliyorum ama sorumluluklariyla buyusunler istiyorumzeynep bu sıralar sürekli kucağında taşıttırıyor kendini. evden çıktığımızda yapışıyor kucağına al diye. ne yapartsam yapayım yok ikna olmuyor. geçen rüzgar vardı birde zeynepi kucağımda taşıdım terleyip çarptırdım kendimi. şimdi dünden beri hastayım her yerim ağrıyor , midem bulanıyor. üzerine birde regl .tam oldu. dün onu düşündüm ben şimdi hamile olsaydım ne yapardım diye. hadi yakın yerlere arabası ile götürüyorum da okula giderken ne yapardık bilmiyorum.
allah yardımcın oldun canım allah sana güç ve bol bol sabır versin bu süreçte.
Ay almak istemiyorum hatta almamak için şekilden şekile giriyorum vicdan falan yapıyorum ama öyle bunaltıyorki beni yollarda o zaman mecburen alıyorum. benimde sırtım ve belim çok ağrıyor malum artık ağırlar ve sürekli hareket halinde olunca daha da ağır hissediliyorlar. inşallah bu huyunu bir an önce bırakırGecmis olsun hic kucagina alistirma dayimin kizi oyleydi 40 kilo kadinin kucagindan inmezdi kizi simdi kol sinirleri zedelenmis hafif bir sey bile tutarken kolum agriyor diyor bel agrisi da hala cekiyo kizida acayip tembel bir bardak suyu bile kalkip icmez ayagina ister valla ben yurutuyorum cok yorulduguna inanirsam o zaman aliyorum esim hic dayanamaz hatta ikisini birden kucaklar bazen alman anneler kadar katilasabiliyorum ama sorumluluklariyla buyusunler istiyorum
Aynen bende oyle oldum dandik dandik mallari kapisiyor millet aksam pazari mubarek supurgem bugun geldi begendim guzelmis elecrolux magazasi olan musterim vardi o urunleri cok iyi derdi birde ben deneyim dedim benim onceki boschtu mikrodalga alicam birde arastiriyorum ihtiyaclar hic bitmiyoBir kerede ben gitmiştim nasıl çıkacağımı bilememistim . Elektrolux kullanmadım benimki bosch memnun kalırsın inşallah
günaydın kızlar nasılsınız? nasıl geçti bayramınız. okullarda açıldı gerçi aramızda çocuğu okula başlayacak yok diye biliyorum.
bizim bayramdan bahsedeyim ben biraz. aslında bayram öncesi biz izinli olunca tatil erken başladı. annemlere gitmiştik. bayağı gezdik te. bayram sabahı annemle babam kurban kesmeye köye gittiler. neden kahvaltıda yoklar diye eşim kızdı ve bizi toparlayıp eve getirdi. tamam eşim haklı kabul ediyorum kahvaltı yapıp gitselerdi bayram sabahı daha iyi olurdu ama köydede çok erken kesmeye başlıyorlar kurban. onlarda kesip bir an önce gelmek istediler. anlayacağınız arada kaldım ve ilk günüm sürekli ağlayarak geçti.
eşim şimdi bizimkilerle konuşmuyor ben ne yapıcam bilmiyorum.
aslında onun ailesi bana neler yaptı ben onun hatrına herşeye katlandım ama erkek milleti asla öyle değilmiş bugün anladım.[/QUOTEd geçmiş olsun mi diyim ne diyim erkekler halden anlamıyor hiç hep biz idare edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?