2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Acikcasi durumla zor oluyor keşke bir 6 ay sonra olsaydı dedim ama Rabbim yardım ediyor

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. her doktor bir olmuyor iyice incelesinlerde varsın konuşmasınlar. benimde doktor bana hiç anlatmadı hatta sabah kahvatısını iyi yapmadım diye fırçada yemiştim.
ama doktor çok iyiydi. zeynep uyuyordu bir elini de sıkmıştı parmaklarını tam göremedi diye benim gönderdi yemek falan yedirdi dolaştırdı öyle tekrar baktı . tam görünce gönderdi.

peki fotoğraf verdi mi? kime benziyor. ? zeynep detaylıda aynı babası gibiydi doğdu aynı babasıydı.

Acikcasi durumla zor oluyor keşke bir 6 ay sonra olsaydı dedim ama Rabbim yardım ediyor
zeynep bu sıralar sürekli kucağında taşıttırıyor kendini. evden çıktığımızda yapışıyor kucağına al diye. ne yapartsam yapayım yok ikna olmuyor. geçen rüzgar vardı birde zeynepi kucağımda taşıdım terleyip çarptırdım kendimi. şimdi dünden beri hastayım her yerim ağrıyor , midem bulanıyor. üzerine birde regl .tam oldu. dün onu düşündüm ben şimdi hamile olsaydım ne yapardım diye. hadi yakın yerlere arabası ile götürüyorum da okula giderken ne yapardık bilmiyorum.

allah yardımcın oldun canım allah sana güç ve bol bol sabır versin bu süreçte.

Yok hiç fotoğraf vermedi doğum doktoru da pipi resmini veriyor yüzünü bir kere gördüm duru bana benziyordu doğduğunda dedesiydi aynı şimdi yine küçük ben oldu göz rengi farklı sadece

6 ay sonrada olsa 6 yil sonrada olsa ayni olurdu bir an once olmasi daha iyi ben bazen keske ikiz olarak dogsalardi yada gorkem 8 aylukken hamile kalsaymisim diyorum cocukluk arkadasimin 4 yasinda ikizleri var kendisi esi ogretmen iyiki ikiz olmuslar diyor ben ona ikizler nasil diye soruyorum o da bana senin ikizler nasil diyo iki cocuk bakmak tek cocuk bakmaktan kolay bence

Zeynepte hep parmak emerken gorunurdu gorkem cok karizmatik pozlar verirdi doktor oglun cok yakisikli olacak demisti aynen oyle oldu annesinin tatlisi zeynepte malum emme bagimlisiydi anne karninda ne olacaklarinin sinyallerini veriyorlar

Gecmis olsun hic kucagina alistirma dayimin kizi oyleydi 40 kilo kadinin kucagindan inmezdi kizi simdi kol sinirleri zedelenmis hafif bir sey bile tutarken kolum agriyor diyor bel agrisi da hala cekiyo kizida acayip tembel bir bardak suyu bile kalkip icmez ayagina ister valla ben yurutuyorum cok yorulduguna inanirsam o zaman aliyorum esim hic dayanamaz hatta ikisini birden kucaklar bazen alman anneler kadar katilasabiliyorum ama sorumluluklariyla buyusunler istiyorum

Ay almak istemiyorum hatta almamak için şekilden şekile giriyorum vicdan falan yapıyorum ama öyle bunaltıyorki beni yollarda o zaman mecburen alıyorum. benimde sırtım ve belim çok ağrıyor malum artık ağırlar ve sürekli hareket halinde olunca daha da ağır hissediliyorlar. inşallah bu huyunu bir an önce bırakır

zeynep karnımda çok sakin bir bebekte. beni çok zorlamadı geceleri falan hiç uyandırmadı. hatta herkes annesi gibi sakin olacak diyordu herkes. ne zaman doktora gitsek hep uyuduğunu söylerdi.
ama bir doğdu pir doğdu. uykusuz ve yaramaz bir kız. meğerse fırtına öncesi sessizlikmiş. enerji depoluyormuş.

Merhaba kizlar dun esimle alisverise ciktik ikeayada bakalim dedik allahim girmez olaydim beynim yerinden cikacakti kalabalik bogucu sıkıcı klostrofobim hortladi resmen esime nolur cikalim dedim bayilicam seneler once gitmistik baska bir subesine cocuklara oyuncak almistik artik onunden gecmem urunleri asiri dandik aman ordan yapi markete gittik kendime geldim bayiliyorum yapi marketlere kiyafet almaktan hic hoslanmam yapi marketlerden cikasim gelmez bir haftadir bayram temizligindeyim birgun cam perde birgun sil supur toparla isleri yaptim bugunde mutfagi indirdim temizledim rahatim artik bayrama hazirim bu arada supurgem bozuldu internetten siparis ettim bakalim nasil cikacak elekrolux kullanan varmi ben hic kullanmadimda nasildir acaba

Bir kerede ben gitmiştim nasıl çıkacağımı bilememistim . Elektrolux kullanmadım benimki bosch memnun kalırsın inşallah
Aynen bende oyle oldum dandik dandik mallari kapisiyor millet aksam pazari mubarek supurgem bugun geldi begendim guzelmis elecrolux magazasi olan musterim vardi o urunleri cok iyi derdi birde ben deneyim dedim benim onceki boschtu mikrodalga alicam birde arastiriyorum ihtiyaclar hic bitmiyo

günaydın kızlar nasılsınız? nasıl geçti bayramınız. okullarda açıldı gerçi aramızda çocuğu okula başlayacak yok diye biliyorum.

bizim bayramdan bahsedeyim ben biraz. aslında bayram öncesi biz izinli olunca tatil erken başladı. annemlere gitmiştik. bayağı gezdik te. bayram sabahı annemle babam kurban kesmeye köye gittiler. neden kahvaltıda yoklar diye eşim kızdı ve bizi toparlayıp eve getirdi. tamam eşim haklı kabul ediyorum kahvaltı yapıp gitselerdi bayram sabahı daha iyi olurdu ama köydede çok erken kesmeye başlıyorlar kurban. onlarda kesip bir an önce gelmek istediler. anlayacağınız arada kaldım ve ilk günüm sürekli ağlayarak geçti.
eşim şimdi bizimkilerle konuşmuyor ben ne yapıcam bilmiyorum.
aslında onun ailesi bana neler yaptı ben onun hatrına herşeye katlandım ama erkek milleti asla öyle değilmiş bugün anladım.

Bizim bayram eşimin ailesiyle iyiydi erişte ben ve eşimle konuşmuyor sebebini bilmiyoruz da geben bayram kardeşiyle boğaz bogaza geldi ondan önce annemle kavga etti annemin elini öpmeden arabada yattı gitti şimdi sıra bizde esimde ben bir daha evine gitmem ben en ufak birsey demedim hep ben alttan alıyorum diyor e benimde bir ablam var oda korkudan birsey diyemiyor keşke gelmese daha iyi

Geçmiş bayramınız kutlu olsun. Ben niyeyse hiçbir şeyi yetiştiremiyorum bu aralar, tatil bayram derken çok ihmal ettim buraları. Bize gelen yardımcı bacağını kırdı, ben de başkasını almak istemedim sürekli temizlik yapıyorum evde. Temizlik, yemek derken gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kpss'ye çalışmayı da bıraktım, acilen kendime çeki düzen vermem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…