2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Agzinin ortasina yapistiracaksin boylelerin hijyen gorgu yu gectim belki agzinda ucuk var aft var vb.soyleseydin keske bende kendi cocuklarimi opmem dudagindan askim annem diye seslenen anne babalarada ayrica gicigim canim de bitanem de askim nedir ya

bayramdan sonra evde yine tadilata basliyoruz esim iznini ayarlayabilirse banyo wc komple kirilacak banyom siyah-beyaz olacak mutfagimda siyah-beyaz yaptirmistim of yine toz toprak olacak yine temizlik banyo isi bitince cocuklara genc odasi almayi dusunuyorum erken mi sizce genc odasi için

Evet öyle yapmak lazımdı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.

evin içindeyken tadilat çok zor ama bitince de iyi ki yaptırmışım dersin. Bence alabilirsin odalarını ayıracak mısın

dudaktan öpmek mi? allahım nasıl insanlar var ya? siz ne düşünüyorsunuz biliyorum ama ben çocukların anne baba da dahil dudaktan öpmesine karşıyım. ben kızımı hiç öpmedim dudağından kimseyede öptürmem kusura bakmasın kimse. turtix canım insanın basireti bağlanıyor bazen hiçbirşey yapamadan yada diyemeden olan oluyor. bence tamamen kadının dengesizliği .

sanırım şu an dönemleri o. benim kızda öpmek isteyen herkese öptürüyor kendini. hatta herkese mavi boncuk dağitıyor. taksiden inerken taksiciye görüşürüz by by diyor. yolda geçen arabalara el sallıyor. site içinde kadın erkek hiç farketmez merhaba yada görüşürüz diyor. valla benim kızla fena rezil oluyorum yollarda

aslında çocukları yüzden öpmek çok sağlıksız birşey . elini öp , kolunu öp niye illa yüzü. ben annesi iken kızımı öperken bile düşünüyorum ama başkaları malesef. tamam sakınılan göze çöp batar ama çöp batmasın diye de önüne gelene çocuğumu öptüremem. özelliklede kışın

benim eltimin kızı grip bir arkadaşının öpmesi sebebiyle bir hafta ateşli yattı hastalıktan.

ay serapçım ne güzel evi yenilettin bu sene. evet tadilat zor mor ama sonrası herşeye değiyor. bence genç odasının için neden erken olsun. mesela zeynepin odasıda çocuk odası değil. sadece yatağı ve masası küçük. dolabı beyaz ve büyük her yaşa uygun. halısı perdesi de öyle. genç odası al nevresimi halısı falan biraz daha çocuk işi alırsın.

sadece yatak konusunda emin değilim. bazalar yüksek oluyor ya onlarda nasıl yatıracaksın zeynepi. mesela benimki bazada yatsa her gece yerde bulur kendini

bayram tatili uzatılacak diyorlar inşallah uzatılır da bi tatil yaparız. aslında bir yere gitme planımız yok ama annemlere gidelim diyorum. aslında biz bayramın ilk gübü burda kv lerde oluyoruz ama perşembe gününe kadar da burda bekleyemem. eşime diycem gidelim annemlere çarşamba dönep bayram günü burda olur sonra yine gideriz anemlere .zaten 2 saat mesefa istanbulla arası.

evin içindeyken tadilat çok zor ama bitince de iyi ki yaptırmışım dersin. Bence alabilirsin odalarını ayıracak mısın
Mutfak salon yapilirken ben ve cocuklar annemde kaldik banyo yapilirkende kalamayiz zaten malum tuvalet ihtiyaci falan mutfak ve salonumdan cok memnunum iyiki yaptirmisiz insallah banyomda guzel olur dun bir ustayla gorustuk benim ve esimin gozu tutmadi isin en onemli kismi usta cunku birkac ustayla daha konusucaz kafamiza yatarsa hemen baslayacagiz hayirlisi artik

Oyle oldu esma zaten bu eve gelin geldigimden beri tadilat yap yap bitiremedik ama deydi mutfagim cok eski degildi kiracilar kullanmisti icime sinmiyordu tavanindan duvarina kornisine kadar ne varsa sokturdum hayalimdeki mutfagi yaptirdim esimlede zevklerimiz uyuyor allahtan salonda kucuktu genislettik sira banyo wc de biz tadilata basladik bir kere kendimizi durduramiyoruz Görkem Ve zeynepin odasi var görkemin genis bir karyolasi zeynepin anca bir sene daha kullanabilecegi bir karyolasi var bende a dan z ye yenilemek istiyorum odalarini benim de endisem genc odalarinin yatak yiksekligi gorkem biraz daginik yatiyo zeynepte dusermi acaba diye dusunuyorum birde simdi bizim secip begendiklerimizi onlar buyuyunce begenmezlerse diye aklimdan geciyo bocalamam ondan

Sicak kanli bu zeynepler benimkide aynen oyle herkese bay bay gorusuruz diyo birde artik konusmayi artik cok ilerletti herkesle rahatca sohbet edebiliyor soyledikleri cok anlasilir telafuzlarina cok dikkat ediyor soyleyemedigini bana tekrarlatip dogrusunu soylemeye calisiyor uzun cumleler kurabiliyor babam iki aydir gormemisti gecen hafta gittik zeynep 3.5 yasinda gibi konusuyor hizli ilerliyor diyor esma kizlar cok alemler valla civil civillar birde cok susluler cadilar

Biz iyiyiz canım sen nasılsın . Yarın ayrıntılı ultrason var onun stresi sardı beni . Bebişe kıyafet bakıyorum yavaştan 23 hafta olduk artık . Duru da yaramazlık devam dün akşam kuvetinde yıkaniyor sanırsın Banu Alkan bir havalar bir haller .bayram tatili de uzadı gerçi bizi etkilemiyor ama. Birde ablamlar geliyor bayrams

ay ne büyük bir heyecan o ayrıltılı ultrason. bir o kadarda stresli. . maşallah bayağı büyümüş bebek zaman çabuk ilerliyor gerçekten. ay ben zeynepte daha cinsiyet belli değilken bile bir dünya unisex kıyafet almıştım. ama ikinci için aynı durum söz konusu olur mu bilmiyorum.

banu alkan mı? ay kız bizim kızlar harbiden çok süslü olacaklar. giyim kuşam falan yandık desene. aslında babalar yandı..bayram evet uzadı ama idari izin olduğu için özel sektör çalışıyor , resmi dairelerde de çalışan olacak. ben inşallah pozitif ayrımcılık göreceğim bu bayram

maşallah canım şimdi erkek kıyafeti bakacaksın değişik olacak senin için kızlar kadar çeşit yok ama olsun.
geçen hafta bayram tatilinin uzayacağını duyduğumda kayınvalidemlere gidip daha uzun kalacağım için pek sevinmemiştim herkes dalga geçti benimle.
Abla kardeş güzel bir tatil geçirirsiniz darısı başıma

Serap kolay gelsin sıkıntı çekiliyor ama sonrası güzel oluyor
Tesekkur ederim canim baya ilerledin buyuk gune az kaldi ha hayirlisiyla alirsin insallah kucagina bir kiz bir erkek guzel oluyor duru ablaligi kaniksadi mi bulantilarin azalmistir artik kucuk cocukla hamilelik cokta zor olmuyor dimi bana oyle gelmisti yada unuttum mu acaba

Gozun aydin esma kadin olmaninda azicik bir faydasi olsun artik degil mi

Ultrasondan Çıktık sorun yok allaha şükür ama benimde ömrümden ömür gitti uzman hickonusmadi banada göstermedi bebeği duruda doktor bizede anlatıp göstermişti ama bu kadar incelememisti her doktor farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…