- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.561
saol melekcim inşallah... evet doktor çok önemli benimde doktorum çok iyiydi kızım 41. haftaya kadar gelmedi en son sezeryana girdik mecburi ki zaten çatım çok dar olduğu için normal doğum şansım neredeyse sıfırmış bu durumlarda doktorun iyi olması çok ama çok önemli
buket bu kadar cok ıstıyorsun bebek umarım aramıza katılırsın.
Mec ben Medıcal Park Goztepe de Gokmen Iyıgun e gıdıyorum.
ılk hamılelıgımde 25.haftada neredeyse dogmak uzere olan bebegımın 36.haftaya kadar dayanmasını sagladı Gokmen bey.
erken dogum rıskımı farkettı. gercı o gece cok sancılanmıstım.
Kızlar doktorunuza daha erken ama ılerıde hatırlatırım yıne.. rahım agzı boyunuzu olcturmeyı unutturmayın. Yanı 10.haftalara geldıgınızde bır baksın doktorunuz rahım agzı boyunuza.
ben bu nedenle 26.haftadan 36.haftaya kadar yatarak gecırdım hamılelıgımı.
buket bu kadar cok ıstıyorsun bebek umarım aramıza katılırsın.
Mec ben Medıcal Park Goztepe de Gokmen Iyıgun e gıdıyorum.
ılk hamılelıgımde 25.haftada neredeyse dogmak uzere olan bebegımın 36.haftaya kadar dayanmasını sagladı Gokmen bey.
erken dogum rıskımı farkettı. gercı o gece cok sancılanmıstım.
Kızlar doktorunuza daha erken ama ılerıde hatırlatırım yıne.. rahım agzı boyunuzu olcturmeyı unutturmayın. Yanı 10.haftalara geldıgınızde bır baksın doktorunuz rahım agzı boyunuza.
ben bu nedenle 26.haftadan 36.haftaya kadar yatarak gecırdım hamılelıgımı.
listede yer alan reyyan07 nickli arkadaşımızın bebekleri ikizmiş. Şimdi haberini aldım. Çok sevindim
kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))
kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))
selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
çok emin olmamakla beraber allah izin verirse hamileyim şu anda
BAT ı 4 gün geçe test yaptırdım 171 çıktı, doktor normal dedi, bu cmt keseyi görmek ümidiyle gidicez bakalım
yaş 26, SAT 6 ağustos, bebişin beklenen doğum tarihi allah izin verirsee13 mayıs
selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
hosgeldin aramiza
umarim keseyi gorursun cumartesi gunu
saglikli bir hamilelik dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?