2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam arkadaşlar öncelikle hepinizin bebeği hayırlı olsun allahım kucağınıza alacağınız günüde yaşatsın inşallah.. bu ay bende hamile kalmayı çok istiyorum bakalım olacak mı son adetim 26 ağustos.. 2010 nisan annesiyim aynı zamanda 2,5 yaşında kızım var bana da dua edin olurmu aranıza katılayım çok istiyorum

buket bu kadar cok ıstıyorsun bebek umarım aramıza katılırsın.

Mec ben Medıcal Park Goztepe de Gokmen Iyıgun e gıdıyorum.

ılk hamılelıgımde 25.haftada neredeyse dogmak uzere olan bebegımın 36.haftaya kadar dayanmasını sagladı Gokmen bey.
erken dogum rıskımı farkettı. gercı o gece cok sancılanmıstım.

Kızlar doktorunuza daha erken ama ılerıde hatırlatırım yıne.. rahım agzı boyunuzu olcturmeyı unutturmayın. Yanı 10.haftalara geldıgınızde bır baksın doktorunuz rahım agzı boyunuza.

ben bu nedenle 26.haftadan 36.haftaya kadar yatarak gecırdım hamılelıgımı.

saol melekcim inşallah... evet doktor çok önemli benimde doktorum çok iyiydi kızım 41. haftaya kadar gelmedi en son sezeryana girdik mecburi ki zaten çatım çok dar olduğu için normal doğum şansım neredeyse sıfırmış bu durumlarda doktorun iyi olması çok ama çok önemli

Benimde Şubat 2009 doğumlu bir oğlum var.
Bakalım kısmetlerinde var ise olur bebişler

melek'cim bize biraz uzak medical park bide eşim bazı duyduğu (politik) şeylerden ötürü katiyen istemiyor orayı
ama ben iş arkadaşımdan gökmen bey'in iyi bir doktor olduğunu duymuştum

Inşallah bu sefer sonuna kadar rahat ve güzel bir hamilelik geçirirsin.
uyarın icinde ayrıca teşekkürler

melek'cim bize biraz uzak medical park bide eşim bazı duyduğu (politik) şeylerden ötürü katiyen istemiyor orayı
ama ben iş arkadaşımdan gökmen bey'in iyi bir doktor olduğunu duymuştum

Inşallah bu sefer sonuna kadar rahat ve güzel bir hamilelik geçirirsin.
uyarın icinde ayrıca teşekkürler

yaa evet Emine Erdoğan ın hastanesi falan ama aldığım hizmete bakıyorum ben biraz da..:)

kızlar benim bebeğim kaza bebeği.. yani beklemiyordum ilki de aynıydı.. bu nedenle çok hazırlıksız yakalandım ben yaa..

ashanur tansiyon düşüklüğü erken doğum nedenlerinden biridir dikkatli olmak lazım.. aşırı tuz da iyice şişmene neden olur ileride.

Ben 58 kiloydum bugun tartıldım 56 olmuşum.

2 kilo vermişim arkadaşlar.

İlk hamileliğimde de 52 ile hamile kalmıştım. 3 aylık hamileyken 48 kiloya düşmüştüm. Sonra 65 kilo ile doğuma girdim

İlkbaşta kilo veriyorum herşey koktuğu için. Cumartesi öğrendim hamile olduğumu ama 1 haftadır içtiğim sigara kokuyordu.. tadını alamıyordum.. tabiiki öğrenince içmeyi bıraktım

kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))

maşallahcanııım tebrik ederim. ne kadar mutluluk vericidir eminim. Allah her ikisini de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

tedavi ile mi kendiliğinden mi oldu:26: bi de beta hcg değerlerinin artışı nasıldı? amma soru sordum di mi

Son düzenleme:
yok canım tedaviyle değil ben adetime 4gün kala falan test yaptırdım 142 çıktı 2.gebelik olduğu için çok öenmsemedim kalp atışına bile bakmaya daha geç gidicektim ama bulantılarım aşırı oldu onu konuşayım bu sıradada kalp atışını duyarım dedim birde baktık 2kalp atışı :)

selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
çok emin olmamakla beraber allah izin verirse hamileyim şu anda
BAT ı 4 gün geçe test yaptırdım 171 çıktı, doktor normal dedi, bu cmt keseyi görmek ümidiyle gidicez bakalım
yaş 26, SAT 6 ağustos, bebişin beklenen doğum tarihi allah izin verirsee 13 mayıs , ilk bebek

Son düzenleme:

hosgeldin aramiza
umarim keseyi gorursun cumartesi gunu
saglikli bir hamilelik dilerim

selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...

ah inşallah canım, sana da hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin

kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))

çifte mutlulukkk, ne güzel olmuş
güle güle büyüsünler kucağına gelsinler inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…