2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hoş geldin ve de hayırlı olsun canım. 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
tebrikler. darısı başımıza. ben ultrasona gitmeye korkuyorum ya:18:

maşallah canım. ben de hep ikizim olsun isterdim ama kısmet işte. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın

kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))

Gül tekrar tebrik ederim seni canım.. zor günler bekliyor seni..şimdiden güç depola :))

tebrık ederım.. saglıcakla bebegınızı kucagınıza almanız dılegıyle...

tebrikler. darısı başımıza. ben ultrasona gitmeye korkuyorum ya:18:

ınsallah canım görürsünüz sizde en kısa zamanda ben keseyi 5haftalıkken görmüştüm,6haftalıkkende kalp atıslarını duyduk darısı başınıza..

inşallah tatlım ya
ben kimyasal gebelik geçirmiştim 6-7 ay önce, o yüzden çok da hamile moduna giremedim
kaybetmekten korkuyorum
cmt yi iple çekiyorum

o farkli bir tecrubeymis senin icin
bu baska bir hamileliksimdi herseyin iyi olacagina inan sen
ilk zamanlar cok stres yasatiyoruz bebisimize de tedirgin olup
ama hic gerek yok
ben de dusuk yapmistim 8 ay once

guzel haberlerle gelirsin umarim bebisini gorursun

peki canim kalp atisindan sonra
siradaki utrason ne zaman olacak
doktorun ne zaman cagirdi
meraktan soruyorum yarin ben de gidince sorucam yeni gorusme ne zaman olacak diye

peki canim kalp atisindan sonra
siradaki utrason ne zaman olacak
doktorun ne zaman cagirdi
meraktan soruyorum yarin ben de gidince sorucam yeni gorusme ne zaman olacak diye

ben gecen hafta kalp atisini gormustum dr um siradaki ultrasonu 2 hafta sonraya verdi,3 ayin sonunda da ikili tarama testi yapilcak .

Kontroller ilk ay yogun son ay yogun oluyor genelde.. onun dısında ayda 1 cagırmaları lazım.. zaten o kadar da ıyı degıl sık ultrasona gırmek..o nasıl bır ısık ki derının kac kat altına ulasabılıyor?

kızlar doguma hazırlık kursuna falan gıtmeyı dusunen var mı?

iste bu durum da bana ilginc geliyor, ben yurt disindayim 4.hafta keseyi gorduk hamileligim onaylandi ve doktor bana 12.haftaya kadar utrasona girmemeyi onerdi
sonra kendi doktoruma gittim kontrolumu yapti ve o da 12.hafta utrason dedi, ben de eee kalp atislari dedim, sirf ben istiyorum diye bakilcak bakariz dedi ama yoksa burda ilk zamanlarda yapmiyorlar utrason anlamadim hic, ama insan merak ediyor nasil gidiyor kalp atislari yolunda mi
o yuzden ben yarin gidicem ama sonraki gorusme buyuk ihtimal 12.hafta olacak diycek
4 hafta nasil bekliycem sonra

every adın neydi? yurtdısında nerede yasıyorsun? kac yasındasın? ılk bebegın mı? bızım Mart 2009 annelerınde de vardı cok gurbetcı anne:) hepsıyle face de halen gorusuyoruz

merhabalar gecen yilin mayis annesiyim zaman ne kadar çabuk geçmis hepinize saglikli bir gebelik donemi geçirmenizi diliyorum bu gunlerin kiymetini bilib ozellikle ilk bebege hamile olanlar en iyi gunleriniz çocuk bakmak çooook zor bol bol uyuyun dinlenin keyfini surun kilolari dert etmeyin 27 kilo aldim 3 ayda eski halime dondum bebekler ve emzirme kilolari gonderiyor.5.aydan itibaren sadece saf zeytinyagi surdum hiç çatlagim olmadi pahali ilaçlar almayin.hepinizin gogusleri yara olacak 1 ay emzirince iyilesecek onunda ilaci yok bunu bilin idrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin kisin kendinize iyi bakin...

melek okadar heyecanlıyımki anlatamam bi anda 5kişilik bir aile olacağız :))

ucuzmu beklıyorsun yoksa :)

tesekkurler bebegınızle bol saglıklı gunler.. bende Subat 2009 annesıyım. bılmezmııyım o gogus yarasını...ahh ahh gecıyor gıdıyor hepsı ıste..benımde hıc catlagım olmadı ama kılolarımın hepsını veremedım.. bunlar hep kısıye gore farklılık gosterıyor tabııkı..
sızın de bu aralar zor zamanlarınız .. ılerleyen zamanda bır yandan rahatlarken bır yandan baska zorluklar baslayacak..

tesekkurler bebegınızle bol saglıklı gunler.. bende Subat 2009 annesıyım. bılmezmııyım o gogus yarasını...ahh ahh gecıyor gıdıyor hepsı ıste..benımde hıc catlagım olmadı ama kılolarımın hepsını veremedım.. bunlar hep kısıye gore farklılık gosterıyor tabııkı..
sızın de bu aralar zor zamanlarınız .. ılerleyen zamanda bır yandan rahatlarken bır yandan baska zorluklar baslayacak..

Son düzenleme:
melek okadar heyecanlıyımki anlatamam bi anda 5kişilik bir aile olacağız :))

Gül biz bu kadar şok etkisi yaşadıysak seni hiç düşünemiyorum..arada facedeyim belki birşeyler yazmışsındır diye.. canım çok sevindim adına.. Kocaman abla oldu artık kızın.. ay süper yaa..

aynen oyle oglum çok yaramaz hiç oturmuyorum kilo kisiye gore degisir tabi ama gidiyor çogu yinede bebegim 3.5 aylik oldu ama çok uzun geldi bana bu yaz ugrastiriyor çok herkese kolayliklar diliyorum ne diyim çok zor çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…