- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.581
hoş geldin ve de hayırlı olsun canım. 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahselam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
çok emin olmamakla beraber allah izin verirse hamileyim şu anda
BAT ı 4 gün geçe test yaptırdım 171 çıktı, doktor normal dedi, bu cmt keseyi görmek ümidiyle gidicez bakalım
yaş 26, SAT 6 ağustos, bebişin beklenen doğum tarihi allah izin verirsee13 mayıs , ilk bebek
selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
yok canım tedaviyle değil ben adetime 4gün kala falan test yaptırdım 142 çıktı 2.gebelik olduğu için çok öenmsemedim kalp atışına bile bakmaya daha geç gidicektim ama bulantılarım aşırı oldu onu konuşayım bu sıradada kalp atışını duyarım dedim birde baktık 2kalp atışı :)
inşallah hepimiz canımhoş geldin ve de hayırlı olsun canım. 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))
selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
çok emin olmamakla beraber allah izin verirse hamileyim şu anda
BAT ı 4 gün geçe test yaptırdım 171 çıktı, doktor normal dedi, bu cmt keseyi görmek ümidiyle gidicez bakalım
yaş 26, SAT 6 ağustos, bebişin beklenen doğum tarihi allah izin verirsee13 mayıs , ilk bebek
inşallah hepimiz canım
seninle hemen hemen aynı günümüz
sen gördün mü keseyi, hangi aşamadasın?
ah inşallah canım, sana da hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin
amin canım inşallahh..
inşallah tatlım ya
ben kimyasal gebelik geçirmiştim 6-7 ay önce, o yüzden çok da hamile moduna giremedim
kaybetmekten korkuyorum
cmt yi iple çekiyorum
tebrikler. darısı başımıza. ben ultrasona gitmeye korkuyorum ya:18:
ınsallah canım görürsünüz sizde en kısa zamanda ben keseyi 5haftalıkken görmüştüm,6haftalıkkende kalp atıslarını duyduk darısı başınıza..
peki canim kalp atisindan sonra
siradaki utrason ne zaman olacak
doktorun ne zaman cagirdi
meraktan soruyorum yarin ben de gidince sorucam yeni gorusme ne zaman olacak diye
ben gecen hafta kalp atisini gormustum dr um siradaki ultrasonu 2 hafta sonraya verdi,3 ayin sonunda da ikili tarama testi yapilcak .
Kontroller ilk ay yogun son ay yogun oluyor genelde.. onun dısında ayda 1 cagırmaları lazım.. zaten o kadar da ıyı degıl sık ultrasona gırmek..o nasıl bır ısık ki derının kac kat altına ulasabılıyor?
kızlar doguma hazırlık kursuna falan gıtmeyı dusunen var mı?
melek okadar heyecanlıyımki anlatamam bi anda 5kişilik bir aile olacağız :))
merhabalar gecen yilin mayis annesiyim zaman ne kadar çabuk geçmis hepinize saglikli bir gebelik donemi geçirmenizi diliyorum bu gunlerin kiymetini bilib ozellikle ilk bebege hamile olanlar en iyi gunleriniz çocuk bakmak çooook zor bol bol uyuyun dinlenin keyfini surun kilolari dert etmeyin 27 kilo aldim 3 ayda eski halime dondum bebekler ve emzirme kilolari gonderiyor.5.aydan itibaren sadece saf zeytinyagi surdum hiç çatlagim olmadi pahali ilaçlar almayin.hepinizin gogusleri yara olacak 1 ay emzirince iyilesecek onunda ilaci yok bunu bilin idrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin kisin kendinize iyi bakin...
merhabalar gecen yilin mayis annesiyim zaman ne kadar çabuk geçmis hepinize saglikli bir gebelik donemi geçirmenizi diliyorum bu gunlerin kiymetini bilib ozellikle ilk bebege hamile olanlar en iyi gunleriniz çocuk bakmak çooook zor bol bol uyuyun dinlenin keyfini surun kilolari dert etmeyin 27 kilo aldim 3 ayda eski halime dondum bebekler ve emzirme kilolari gonderiyor.5.aydan itibaren sadece saf zeytinyagi surdum hiç çatlagim olmadi pahali ilaçlar almayin.hepinizin gogusleri yara olacak 1 ay emzirince iyilesecek onunda ilaci yok bunu bilin idrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin kisin kendinize iyi bakin...
melek okadar heyecanlıyımki anlatamam bi anda 5kişilik bir aile olacağız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?