- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.601
merhabalar gecen yilin mayis annesiyim zaman ne kadar çabuk geçmis hepinize saglikli bir gebelik donemi geçirmenizi diliyorum bu gunlerin kiymetini bilib ozellikle ilk bebege hamile olanlar en iyi gunleriniz çocuk bakmak çooook zor bol bol uyuyun dinlenin keyfini surun kilolari dert etmeyin 27 kilo aldim 3 ayda eski halime dondum bebekler ve emzirme kilolari gonderiyor.5.aydan itibaren sadece saf zeytinyagi surdum hiç çatlagim olmadi pahali ilaçlar almayin.hepinizin gogusleri yara olacak 1 ay emzirince iyilesecek onunda ilaci yok bunu bilin idrar yolu enfeksiyonuna dikkat edin kisin kendinize iyi bakin...
benım kasıklarım cok agrıyor canım hatta bugun hareket edınce daha cok agrıyor yatıyorum
balımm satını sölermısın lısteye eklıcemmmm
kızlar benıde alın aranıza pazar gunu ogrenndım hamıle oldugumu bugn doktora gttm kan tahlılı ıstedı snc yarın cıkcak ama 5+4 dedı buyuk ıhtımal.benıde ekleyın lısteye..yenı dostluklara merhaba demek adına sayın anneler hepımıze hatrlı dogumlar ınsallah bbebklerımız ve bız sag saglım kkrtlurz onları saglıklı bı sekılde kucagımza alırz..YAŞ 22 - SAT 4 AGUSTOS - TAHMINI DOGUM TARIHI 11 MAYIS - CINSIYET BELLI DEGIL - VE ILK BEBEGIM KISMETSE :)
stres yapma canım çok etkili oluyor dikkat et kendine.
ne kadar da genç bir anne adayısın tatlım. Allah gönlünegöre versin sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
hoş geldin canımkese görünmüş ne güzel.
Meleğimm evet gene beraberiz canım arkadaşım bende çook mutluyum
okulda samimi bir arkadaşım var ailece görüştüğümüz ona söyledim yaymadığı kalmadı. annem sülaleye yaydı arada kalanlara da ben hahahahha
ben sezeryan olduğum için erken gelecek minnoşum
canım branşın nedir? bende sabahçıyım çok zor bu sene 5ler daha erken başlıycaklar yandık. ben fen ve teknoloji öğretmeniyim ist.da
bende alcam o tişörtlerden
bende ilk hamileliğimde eve ultrason alsak mı diyodum
bende de yok canım sakin bizim kuzular
canım Allah 3 çocuğuna uzun ömür versin. üzüldüm kısmet değilmiş.
hoşgeldin kısmetiyle gelsin bebişin
dinlen bolbol tatlım.
selam hamişleeeer
ben iyiyim oğlumu kreşe yazdırdık yarın başlıyor. ben baya yoruldum bugün. doktora haftaya gidicem. bu arada hamişliğinizi fazla takıntı yapmayın rahat olun sakınan göze çöp batar. keyfini çıkarın. rahat olun dediysek dikkat etmeyi unutmayın ama.
ya ben donuyorum bu aralar zaten üşüyen bir hatundum
kendinize ve bebelere dikkattt
Aslina bakarsan bebegi gormedi kadin lekelenmede unca bos gebelik tanisi koydu zaten gec döllenme bnmki gecen sali gunu minicikti
kese bir hafta gecti buyumus kese umudum var bebegim
Gec gosterecek kendini dün cok yoruldum biroda stres oldum butun gun bide camasir yikadim bu lekede yorulmadan kaynakli
8 haftaya kadar yolu var sali gunu kendi drumda randevum var bir hafta neler gosterecek
BENDE BUGÜN ULTRASONA GİRDİM VE BEBEK GÖRÜNMEDİ MORALİM ÇOK BOZULDU AMA BUNUN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BEBEK ÇOK KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMÜYOMUŞ ANCAK 6-8 HAFTALIKKEN GÖRÜNÜRMÜŞ BÖYLE BİŞEY BAŞINIZA GELİRSE MORALİNİZİ BOZMAYIN BU NORMAL Bİ DURUMMUŞ ARKADAŞLAR
Alintidir.....
kızlar benıde alın aranıza pazar gunu ogrenndım hamıle oldugumu bugn doktora gttm kan tahlılı ıstedı snc yarın cıkcak ama 5+4 dedı buyuk ıhtımal.benıde ekleyın lısteye..yenı dostluklara merhaba demek adına sayın anneler hepımıze hatrlı dogumlar ınsallah bbebklerımız ve bız sag saglım kkrtlurz onları saglıklı bı sekılde kucagımza alırz..YAŞ 22 - SAT 4 AGUSTOS - TAHMINI DOGUM TARIHI 11 MAYIS - CINSIYET BELLI DEGIL - VE ILK BEBEGIM KISMETSE :)
Kızlaaaaar ablalaaar mrb :)) bugun doktora gıttım sonunda doktorumu buldum cok sukur hamılemıyım ben kesın bısey söleyın yoksa cıldırcam dedım ee aksını söyleyen mı oldu tabı hamılesın baksana degerıne ıyı dedı :) coook sükürelevit diye bı multıvıtamın verdıtadı ıgrenc ööğğ. geç döllenmıs galıba 10 gun sonra gel ultrasona bakalım dedı cok heyecanlıyımmmm :* hamıleyımmmmm o kadar sevındım kı hemen lcw ye gıdıp kendıme hamıle t shırtlerınden aldım ıyıce hamıle modundayım yanı. neyse coook öptüm hepinizi :)) bu arada benle bebegımıde listeye ekleyın snowflakeN :))) sat.06 agustos 20 yasındayım bebegım dogum tarıhı 14.15.2013
selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
Kızlaaaaar ablalaaar mrb :)) bugun doktora gıttım sonunda doktorumu buldum cok sukur hamılemıyım ben kesın bısey söleyın yoksa cıldırcam dedım ee aksını söyleyen mı oldu tabı hamılesın baksana degerıne ıyı dedı :) coook sükürelevit diye bı multıvıtamın verdıtadı ıgrenc ööğğ. geç döllenmıs galıba 10 gun sonra gel ultrasona bakalım dedı cok heyecanlıyımmmm :* hamıleyımmmmm o kadar sevındım kı hemen lcw ye gıdıp kendıme hamıle t shırtlerınden aldım ıyıce hamıle modundayım yanı. neyse coook öptüm hepinizi :)) bu arada benle bebegımıde listeye ekleyın snowflakeN :))) sat.06 agustos 20 yasındayım bebegım dogum tarıhı 14.15.2013
saf zeytınyagı catlaklara ıyı gelıyormu bende dogal ne kullanabılırız onu arastırıyordum
ve dedıgın gıbı bugunlerın degerını bılmek lazım annem ablam hep dıyor uykuyu arıcakmısız:)
ay maşallah.ne güzel.bizde seninle aynıyız ama biz sadece keseyi gördük( nazar:
zumraa kac yasında kızın?
benım de oglum var 3.5 yasında..1 haftadır Izmır de.. ve cok ozledım( 1 hafta daha bekleyıp sonra almaya gıdecegım..cok ozledım cookkkkk
ben yavastan yavastan toparlanıp yatagıma gıdeyım..sabah ıse gıtmek ıcın 6 da kalkıyorum
Cumartesı sabah 4 gunlugune Fethıye ye gıdecegım.. ama hıc bırsey hazır degıl..hatta camasırlar bıle yıkanmadı daha..
Yarın ogleden sonra aksamustu ılk doktor muayneme gıdecegım.. umarım bu da ılkı gıbı rısklı bır gebelık olmaz.
serklaj yaptırmama gerek kalmaz. hamılelıgımı yatarak gecırmek ıstemıyorum.
herseyın hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?