2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Kızlaaaaar ablalaaar mrb :)) bugun doktora gıttım sonunda doktorumu buldum cok sukur hamılemıyım ben kesın bısey söleyın yoksa cıldırcam dedım ee aksını söyleyen mı oldu tabı hamılesın baksana degerıne ıyı dedı :) coook sükür elevit diye bı multıvıtamın verdıtadı ıgrenc ööğğ. geç döllenmıs galıba 10 gun sonra gel ultrasona bakalım dedı cok heyecanlıyımmmm :* hamıleyımmmmm o kadar sevındım kı hemen lcw ye gıdıp kendıme hamıle t shırtlerınden aldım ıyıce hamıle modundayım yanı. neyse coook öptüm hepinizi :)) bu arada benle bebegımıde listeye ekleyın snowflakeN :))) sat.06 agustos 20 yasındayım bebegım dogum tarıhı 14.15.2013

saf zeytınyagı catlaklara ıyı gelıyormu bende dogal ne kullanabılırız onu arastırıyordum
ve dedıgın gıbı bugunlerın degerını bılmek lazım annem ablam hep dıyor uykuyu arıcakmısız:)

benım kasıklarım cok agrıyor canım hatta bugun hareket edınce daha cok agrıyor yatıyorum

balımm satını sölermısın lısteye eklıcemmmm

7 eylulde olmam gerekıyordu bir öncekide 8 eylül
bugun agrım hafıf dindi alışverişe cıktım ıkı gundur tek yaptıgım yatmak esım zorla cıkardı ıyıde oldu
canım cok süt ve ayran cekıyor :) mıgrosta gunluk sutler buldum keçi sütü aldım arada ondanda ıcerım artık
sen sanslısın aılen cok yakınında annen bakar sana kendını yorma ben anneme kıyamıyorum babama bakıyor bırde ben yuk olmuyayım
buna ragmen yemek yolluyor sağolsun

kızlar benıde alın aranıza pazar gunu ogrenndım hamıle oldugumu bugn doktora gttm kan tahlılı ıstedı snc yarın cıkcak ama 5+4 dedı buyuk ıhtımal.benıde ekleyın lısteye..yenı dostluklara merhaba demek adına sayın anneler hepımıze hatrlı dogumlar ınsallah bbebklerımız ve bız sag saglım kkrtlurz onları saglıklı bı sekılde kucagımza alırz..YAŞ 22 - SAT 4 AGUSTOS - TAHMINI DOGUM TARIHI 11 MAYIS - CINSIYET BELLI DEGIL - VE ILK BEBEGIM KISMETSE :)

hosgeldın arkadasım..saglıcakla alman dılegıyle...

merhaba canım.bende anasınıfı öğretmeniyim.ist.dayım bende. eş durumu tayini ile geldim 2.senem burda.bende sabahcıyım.bugün toplantıda sizin yani sabahcıların 7de derse baslıyacaklarını duydum ve üzüldüm.biz şanslıyız gene 8.30da başlayacak dersimiz :))

canım kıyamam sana ya.cok üzüldüm.cok gecmiş olsun.üzülme sen zaten mayıs annesisin :))

hoşgeldin canımmmm :) mutlu saglıklı hamılelık gecırırsın ve bebegımızı saglıkla alırız ınsallah kucagımıza :))

Gözün aydın canım, sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah...

Hoş geldin arkadaşım aramıza, sayımız gittikçe çoğalıyor.. ne güzel :)

slmm :) ne guzel ALLAH c.c tamamina erdirsin arkadasim yurt disindamisin elevit kullaniyosunya bende onu kullaniyorum :) ewt tadi cok kotu ozellikle mide bulantiis ve kusunca igrennnc oluyoo

saf zeytınyagı catlaklara ıyı gelıyormu bende dogal ne kullanabılırız onu arastırıyordum
ve dedıgın gıbı bugunlerın degerını bılmek lazım annem ablam hep dıyor uykuyu arıcakmısız:)

ewt arkadaslarr gercektenn gazli bebeklerde ilk 3 ay ozellikle cook zor geciyoo benim bir kizim var tecrubeliyim yani ama her cocuk bir degil ve kimisi zorla uyandiriyoo :) oyleside var :) ama 2 yasdan sonra nerdeyse tamamen rahatliyosunuzz zamann cook cabuk geciyoor :)

zumraa kac yasında kızın?

benım de oglum var 3.5 yasında..1 haftadır Izmır de.. ve cok ozledım ( 1 hafta daha bekleyıp sonra almaya gıdecegım..cok ozledım cookkkkk

zumraa kac yasında kızın?

benım de oglum var 3.5 yasında..1 haftadır Izmır de.. ve cok ozledım ( 1 hafta daha bekleyıp sonra almaya gıdecegım..cok ozledım cookkkkk

kizim kasimda 3 e giriyor :) ayy biz ayrilamayizz heralde iyi oglun duruyoor benim cadi aksamlari 1.30 saattlik temizlik iisim var kizimm anne sen ise gitme babaa ise gitsiin diyoo

ben yavastan yavastan toparlanıp yatagıma gıdeyım..sabah ıse gıtmek ıcın 6 da kalkıyorum

Cumartesı sabah 4 gunlugune Fethıye ye gıdecegım.. ama hıc bırsey hazır degıl..hatta camasırlar bıle yıkanmadı daha..

Yarın ogleden sonra aksamustu ılk doktor muayneme gıdecegım.. umarım bu da ılkı gıbı rısklı bır gebelık olmaz.
serklaj yaptırmama gerek kalmaz. hamılelıgımı yatarak gecırmek ıstemıyorum.

herseyın hayırlısı..

yolun acik olsun arkadasim..hakkimizda herseyin hayirlisii :)

ben ılk dogdugu zamandan berı dıkkat ettım ama hep bıraktım kac gece.... bana cok baglı olmasın kendı kucukten ayrı kalmayı ogrensın ozguvenı yerınde olsun dedım... zor gunler gecırmedık degıl..fakat ıkımızde alıstık... en azından gelecegım oglum oraya 5 gun sonra dedıgımı gercekten gıdecegımı bılıyor ve beklıyor.. Bızde Subat ta 4 olacagız..

ıkı cocugun arasında 4 yas 3 ay olacak yanı..kısmetse

ya kızlar bnm karın ve kasık agrılarım hala dewm edıo gecmedı.bugun doktora gttım bızım burdA kadın duma yogn talep oldugu ıcınde sabh erkn gtmen gerekıo hastaneye sıra almk ıcın bız de bu sabh ggtt bekledık orda snra sıra aldık MUAYNEYE grdım ıcerı ddm bole bole gnm gectı 8 gun ewde test yaptım poztf sn adet tarhımı srdu o tarhten hesapladı kagıda yazdı 5+4 dıe.ultrasona falan sokmadı..gebelık varsa ıkı hafta sonra gel kalp atıslarını dınlıcez dedı. soncta bn ıntenttnde hesaplıyorum onu . ebede dedı sana ultrasonda bakması gerekıo dedı 6.hafta da kalp atısları duyuluomus e bnde 6.hafta ıcındeım ndn bana bakmadı ve bnm agrım olmasına ragmn karnım cok agrıo sag kasıgım cayır cyır yanıo apandıst olabılır dıo herkes hamılelıkte sık gruluo dıolar..korkuorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…