- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.621
ıkınzıın de son adet tarıhının aynı olması aynı zamanda ıkınızınde bebek olusumunun dollenmenın aynı gun oldugu anlamına gelmez degıl mı?
ben ılk dogdugu zamandan berı dıkkat ettım ama hep bıraktım kac gece.... bana cok baglı olmasın kendı kucukten ayrı kalmayı ogrensın ozguvenı yerınde olsun dedım... zor gunler gecırmedık degıl..fakat ıkımızde alıstık... en azından gelecegım oglum oraya 5 gun sonra dedıgımı gercekten gıdecegımı bılıyor ve beklıyor.. Bızde Subat ta 4 olacagız..
ıkı cocugun arasında 4 yas 3 ay olacak yanı..kısmetse
evet canım geçen cuma çok minik bi kese gördükyarın yine ultrason yaptıracağım ama korkuyorum:18:
o farkli bir tecrubeymis senin icin
bu baska bir hamileliksimdi herseyin iyi olacagina inan sen
ilk zamanlar cok stres yasatiyoruz bebisimize de tedirgin olup
ama hic gerek yok
ben de dusuk yapmistim 8 ay once
guzel haberlerle gelirsin umarim bebisini gorursun
ya kızlar bnm karın ve kasık agrılarım hala dewm edıo gecmedı.bugun doktora gttım bızım burdA kadın duma yogn talep oldugu ıcınde sabh erkn gtmen gerekıo hastaneye sıra almk ıcın bız de bu sabh ggtt bekledık orda snra sıra aldık MUAYNEYE grdım ıcerı ddm bole bole gnm gectı 8 gun ewde test yaptım poztf sn adet tarhımı srdu o tarhten hesapladı kagıda yazdı 5+4 dıe.ultrasona falan sokmadı..gebelık varsa ıkı hafta sonra gel kalp atıslarını dınlıcez dedı. soncta bn ıntenttnde hesaplıyorum onu . ebede dedı sana ultrasonda bakması gerekıo dedı 6.hafta da kalp atısları duyuluomus e bnde 6.hafta ıcındeım ndn bana bakmadı ve bnm agrım olmasına ragmn karnım cok agrıo sag kasıgım cayır cyır yanıo apandıst olabılır dıo herkes hamılelıkte sık gruluo dıolar..korkuorumm
ben ılk dogdugu zamandan berı dıkkat ettım ama hep bıraktım kac gece.... bana cok baglı olmasın kendı kucukten ayrı kalmayı ogrensın ozguvenı yerınde olsun dedım... zor gunler gecırmedık degıl..fakat ıkımızde alıstık... en azından gelecegım oglum oraya 5 gun sonra dedıgımı gercekten gıdecegımı bılıyor ve beklıyor.. Bızde Subat ta 4 olacagız..
ıkı cocugun arasında 4 yas 3 ay olacak yanı..kısmetse
slmm :) ne guzel ALLAH c.c tamamina erdirsin arkadasim yurt disindamisin elevit kullaniyosunya bende onu kullaniyorum :) ewt tadi cok kotu ozellikle mide bulantiis ve kusunca igrennnc oluyoo
Kızlaaaaar ablalaaar mrb :)) bugun doktora gıttım sonunda doktorumu buldum cok sukur hamılemıyım ben kesın bısey söleyın yoksa cıldırcam dedım ee aksını söyleyen mı oldu tabı hamılesın baksana degerıne ıyı dedı :) coook sükürelevit diye bı multıvıtamın verdıtadı ıgrenc ööğğ. geç döllenmıs galıba 10 gun sonra gel ultrasona bakalım dedı cok heyecanlıyımmmm :* hamıleyımmmmm o kadar sevındım kı hemen lcw ye gıdıp kendıme hamıle t shırtlerınden aldım ıyıce hamıle modundayım yanı. neyse coook öptüm hepinizi :)) bu arada benle bebegımıde listeye ekleyın snowflakeN :))) sat.06 agustos 20 yasındayım bebegım dogum tarıhı 14.15.2013
Kızlar, yarın doktor randevum var. Çok heyecanlıyım. İlk kez ultrasondan bakılacak.. Dua edin bana..
canım devlet hastanesine mi gittin??eğer öyleyse sanırım azcık savsaklamıs seni.eğer icin rahat değilse özel hastaneye git derim ben.biz ilk öğrenip gittiğimizde alttan ultrasonla baktı ki benimki 4+6ydı..
hay çok şükür sende rahatladın bende rahatladım :d geç döllenmişssin senn dikkat et kendıne üşütme
gunaydin kizlar bebislerimiz nasil bugun
gunaydin canim
inan o kadar merak ediyorum ki nasil:18:
gormeye gidicem bugun
dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar acik pembe kan vardi
cok korkuyorum o yuzden insallah yolundadir hersey
moralini bozma sakin onemli degildir merak etme,hersey yolundadir ,dr a gidiyorsun bugun zaten ,buyumus mudur bebegin :)ben de cok merak ediyorum ama izin vermedi iste dr2 hafta sonra gidicem gormeye
KiZlar Gunaydin beni listeye eklememissinizsat 31 Temmuz yas 29 ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?