2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

en ideal yaş farkı 4yaş,tebrikler :))

evet canım geçen cuma çok minik bi kese gördük yarın yine ultrason yaptıracağım ama korkuyorum:18:

ay ne güzell =) ben de cmt gittim, bişey göremedik, vajinal mi baktırdın karından mı
rahimde kalınlaşma var, bu iyi bişey dedi, kesenin şu an görünmemesi de normal dedi
hadi sen yarın görün , ben de cumartesiyi bekliyorum sabırsızlıklaa =))

evt canım ya insanın elinde değil
inşallah sırayla buraya minnoşlarımızın doğduğunu da yazarız =))

canım devlet hastanesine mi gittin??eğer öyleyse sanırım azcık savsaklamıs seni.eğer icin rahat değilse özel hastaneye git derim ben.biz ilk öğrenip gittiğimizde alttan ultrasonla baktı ki benimki 4+6ydı..

himmm ewtt zor olmusdur gercekten..ama ben kendi istemedigi ve zorda kalmadigimizsurece yani mecburii zamanlar disinda ayrilamam ya :) dogumumdada buyuk ihtimall tabii ogunler nasip olursa hastanede aile odasi oluyor kizimla bebisimle beraber kaliriz ins..

slmm :) ne guzel ALLAH c.c tamamina erdirsin arkadasim yurt disindamisin elevit kullaniyosunya bende onu kullaniyorum :) ewt tadi cok kotu ozellikle mide bulantiis ve kusunca igrennnc oluyoo

canımmm amınnn cok tsk ederım cümlemizi.. Türkiyede yım ama burdada var tadı ıgrenc bısey zor ıctım bugun :))

hay çok şükür sende rahatladın bende rahatladım :d geç döllenmişssin senn dikkat et kendıne üşütme

canım devlet hastanesine mi gittin??eğer öyleyse sanırım azcık savsaklamıs seni.eğer icin rahat değilse özel hastaneye git derim ben.biz ilk öğrenip gittiğimizde alttan ultrasonla baktı ki benimki 4+6ydı..

ewt cnm dewlete gttım yarın kan sonucumu almaya gdıcm agrım var dıcm eer gene ılgılnmesse ole yapcaz artık.

hay çok şükür sende rahatladın bende rahatladım :d geç döllenmişssin senn dikkat et kendıne üşütme

valla ya kendimi strese soktum senıde :) hakkını helal et canım ya :))) cok saol herseyımı dınledın ferahlatmaya calıstın Allah bınbır kere razı olsunnn :)

gunaydin canim
inan o kadar merak ediyorum ki nasil:18:
gormeye gidicem bugun
dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar acik pembe kan vardi
cok korkuyorum o yuzden insallah yolundadir hersey

moralini bozma sakin onemli degildir merak etme,hersey yolundadir ,dr a gidiyorsun bugun zaten ,buyumus mudur bebegin :)ben de cok merak ediyorum ama izin vermedi iste dr 2 hafta sonra gidicem gormeye

moralini bozma sakin onemli degildir merak etme,hersey yolundadir ,dr a gidiyorsun bugun zaten ,buyumus mudur bebegin :)ben de cok merak ediyorum ama izin vermedi iste dr 2 hafta sonra gidicem gormeye

daha kalp atislarini yeni gorucem insallah
ama icimi ferah tutmaya calisiyorum
az miktardaydi devami gelmedi o yuzden rahatlamaya calisiyorum
bakalim hersey iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…