- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.641
kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))
hadıgozun aydın cnm cok heyecanlıoluyor:)selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
çok emin olmamakla beraber allah izin verirse hamileyim şu anda
BAT ı 4 gün geçe test yaptırdım 171 çıktı, doktor normal dedi, bu cmt keseyi görmek ümidiyle gidicez bakalım
yaş 26, SAT 6 ağustos, bebişin beklenen doğum tarihi allah izin verirsee13 mayıs , ilk bebek
peki canim kalp atisindan sonra
siradaki utrason ne zaman olacak
doktorun ne zaman cagirdi
meraktan soruyorum yarin ben de gidince sorucam yeni gorusme ne zaman olacak diye
Dun gece ruyamda gordum bebegimi emziriyordumHamile olmak ne tuhaf ruyalarima girmeye basladi
tekrardan gozun aydın sende benım gıbısın bende ılk ogrendıgım gun gıttım hemen o badylerden aldım ahtım vardıKızlaaaaar ablalaaar mrb :)) bugun doktora gıttım sonunda doktorumu buldum cok sukur hamılemıyım ben kesın bısey söleyın yoksa cıldırcam dedım ee aksını söyleyen mı oldu tabı hamılesın baksana degerıne ıyı dedı :) coook sükürelevit diye bı multıvıtamın verdıtadı ıgrenc ööğğ. geç döllenmıs galıba 10 gun sonra gel ultrasona bakalım dedı cok heyecanlıyımmmm :* hamıleyımmmmm o kadar sevındım kı hemen lcw ye gıdıp kendıme hamıle t shırtlerınden aldım ıyıce hamıle modundayım yanı. neyse coook öptüm hepinizi :)) bu arada benle bebegımıde listeye ekleyın snowflakeN :))) sat.06 agustos 20 yasındayım bebegım dogum tarıhı 14.15.2013
tmm balım lısteye eklıcem ama tahmını dogum tarıhın nee :)tıcker ın yok goremıyorum7 eylulde olmam gerekıyordu bir öncekide 8 eylül
bugun agrım hafıf dindi alışverişe cıktım ıkı gundur tek yaptıgım yatmak esım zorla cıkardı ıyıde oldu
canım cok süt ve ayran cekıyor :) mıgrosta gunluk sutler buldum keçi sütü aldım arada ondanda ıcerım artık
sen sanslısın aılen cok yakınında annen bakar sana kendını yorma ben anneme kıyamıyorum babama bakıyor bırde ben yuk olmuyayım
buna ragmen yemek yolluyor sağolsun
kızlar benıde alın aranıza pazar gunu ogrenndım hamıle oldugumu bugn doktora gttm kan tahlılı ıstedı snc yarın cıkcak ama 5+4 dedı buyuk ıhtımal.benıde ekleyın lısteye..yenı dostluklara merhaba demek adına sayın anneler hepımıze hatrlı dogumlar ınsallah bbebklerımız ve bız sag saglım kkrtlurz onları saglıklı bı sekılde kucagımza alırz..YAŞ 22 - SAT 4 AGUSTOS - TAHMINI DOGUM TARIHI 11 MAYIS - CINSIYET BELLI DEGIL - VE ILK BEBEGIM KISMETSE :)
gunaydın canımmm dun benı bıraz uzdu kasıklarımda sancı vardı hareket ederken kıvrandım rsmen ama bugun daha uıyıyımgunaydin kizlar bebislerimiz nasil bugun
cnm içini ferah tut umarım onemlı bırse degıldır bugun kontorlun var hadı ınsallah guzel haberler beklıyoruz sendengunaydin canim
inan o kadar merak ediyorum ki nasil:18:
gormeye gidicem bugun
dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar acik pembe kan vardi
cok korkuyorum o yuzden insallah yolundadir hersey
KiZlar Gunaydin beni listeye eklememissinizsat 31 Temmuz yas 29 ilk
Günaydınnnn Meleklerr
Biz dün doktorumuza gittik tanıştıkk çok tatlı bir bayandı Anadolu yakasında olanlar için önerebilirim
Önce yasakları, yapmamam gerekenleri sıraladı, hoplama-zıplama-koşma-eğilme-ağır kaldırma filanAma insanın nasıl hoşuna gidiyor
Sonra tartıya çıktım, eşimde orda yaa hemşireye sakın sesli söyleme diyip durdum ama bizim cingöz görmüş tabii
Veee keseciğimiziii görmeyee sıra geldiii Allahım sana milyonlarca kez şükürler olsun kiiii herşey cok güzelDoktorda çok bebeğndi Tam haftasına göre gidiyor dedi keseyi ölçtü 4+3 cıktı.. Rahmin tertemiz kistin filan yok dedi, çok güzel konumlanmışş kesemiz maşallahh-herhangi bir sıkıntı yok gayet güzel yerleşmiş- yerleşme kanaması olmamış dedi,kesenin şeklinide çok beğendi Allahım okadar güzel konuştu kiii heyecandan ekrana bakamadım bile kadını dinlemekten Kısmetse 2 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağıracağım dedi Ama aklıma takılan bir şey var; bana folik asitten başka bir ilaç vermedi:44:
Günaydınnnn Meleklerr
Biz dün doktorumuza gittik tanıştıkk çok tatlı bir bayandı Anadolu yakasında olanlar için önerebilirim
Önce yasakları, yapmamam gerekenleri sıraladı, hoplama-zıplama-koşma-eğilme-ağır kaldırma filanAma insanın nasıl hoşuna gidiyor
Sonra tartıya çıktım, eşimde orda yaa hemşireye sakın sesli söyleme diyip durdum ama bizim cingöz görmüş tabii
Veee keseciğimiziii görmeyee sıra geldiii Allahım sana milyonlarca kez şükürler olsun kiiii herşey cok güzelDoktorda çok bebeğndi Tam haftasına göre gidiyor dedi keseyi ölçtü 4+3 cıktı.. Rahmin tertemiz kistin filan yok dedi, çok güzel konumlanmışş kesemiz maşallahh-herhangi bir sıkıntı yok gayet güzel yerleşmiş- yerleşme kanaması olmamış dedi,kesenin şeklinide çok beğendi Allahım okadar güzel konuştu kiii heyecandan ekrana bakamadım bile kadını dinlemekten Kısmetse 2 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağıracağım dedi Ama aklıma takılan bir şey var; bana folik asitten başka bir ilaç vermedi:44:
pekbicici hangi doktora gittin bende anadolu yakasındayım..hangi doktora gidiecem henuz karar veremedim..ıkıncı hamileliğim oldugundan sanırım pek bir meraklı değilim ilkinde hemen doktora gitmiştim..hatta ultrasonda devamlı görmek iin binbir çeşit bahane bulup dr.gidiyorduk eşimle:)
maşallah sızeee anadoluyakasında hangı hastane merak ettım
cok uskur bu gunlerımıze canım ınsallah kalp atıslarını da duyup daha rahat eder ıcın
gerek duymamıstır cnm bana progestan ve cor asprın verdı ama lekelenmem oldugu ıcın
guzel haberlerle gelmıssın cok sevındım.. hangı hastane hangı doktora gıdıyordun?
benım bugun doktora gıttıgımde ılk konusacagım sey 2 tane var olan cıkolata kıstım, rahım agzı boyu :)) ılk sorunlar uzerıne yanı...
evet ikincide böyle oluyor sanırım.. gerçi ben ilkinde de çok birşey anlamadım hamileliğimden.
kaç yaşında ilk çocuğun kız mı erkek mi? nerde oturuyorsun? çalışıyor musun?
Neden ilk doğum yaptığın doktoruna gitmiyorsun? ilk doktorun kimdi? kaç yaşındaydın?
ay ne kadar çok soru sordum ama anadolu yakası annesi görünce :)
pekbicici hangi doktora gittin bende anadolu yakasındayım..hangi doktora gidiecem henuz karar veremedim..ıkıncı hamileliğim oldugundan sanırım pek bir meraklı değilim ilkinde hemen doktora gitmiştim..hatta ultrasonda devamlı görmek iin binbir çeşit bahane bulup dr.gidiyorduk eşimle:)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2. meleğini canım
Ben Bostancı Central Hospital Fatma Nur Hanıma gidiyorum...Sakin,mazlum,mülayim bir tip...Huzurlu bir ses tonu var.Kasmıyor-kastırmıyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2. meleğini canım
Ben Bostancı Central Hospital Fatma Nur Hanıma gidiyorum...Sakin,mazlum,mülayim bir tip...Huzurlu bir ses tonu var.Kasmıyor-kastırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?