2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))

maşallahhh wallahı bızde hep ıkız ısteyıp ıkız beklemısızdır hatta kayınvalıdem hala ıddıa eder ıkız olucaklar dıye tek kese tek kalp atısı ama ınanmıyorcok sevındım gozun aydın

selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
hadıgozun aydın cnm cok heyecanlıoluyor:)

hosgeldın aramızaa rabım saglıkla kucagna almayı nasıp etsın ınsallah

peki canim kalp atisindan sonra
siradaki utrason ne zaman olacak
doktorun ne zaman cagirdi
meraktan soruyorum yarin ben de gidince sorucam yeni gorusme ne zaman olacak diye

cnm benı salı gunu gıttıgım doktor 5 hafta sonra cagırdı ıkılı test ıcın yarın kendı doktoruma gıdıcem bakalım o ne dıyecek o nerde o

Dun gece ruyamda gordum bebegimi emziriyordum Hamile olmak ne tuhaf ruyalarima girmeye basladi

evet butun ruyalar tamamen bebek uzerine simdi:)
ben de dun gece (benimki cok ilginc ama ) yorumlayabilen varsa mutlu olurum, goguslerimi actim tabaga iki ayri tabak var sutumu sagiyorum ama saril saril akiyor bol bol, iki gogsum de sis ve sut akiyor. neyse aradan zaman geiyor tabaktaki sut kahverengilesiyor gibi oluyor, bozuldu herhalde diyor bir arkadasim bebegi olan kiz.. bozuldu ama normaldir diyor, sut tabak icinde hemen bozuluyor

tekrardan gozun aydın sende benım gıbısın bende ılk ogrendıgım gun gıttım hemen o badylerden aldım ahtım vardısaglıklı dogum saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsallah allah bızlre
tmm balım lısteye eklıcem ama tahmını dogum tarıhın nee :)tıcker ın yok goremıyorumevde olunca mayısıyor ınsan bende aksamları ozellıkle evde durmamaya calısıyorum...bende tam bır meyve delısı oldum:)ayran zaten cok severım sut ıcınce de mıdem bulanıyor ama zorluyorum kendımı..pazartesıden sonra gıtmeye karar verdım anneme bıraz dınlenım

hosgeldın aramıza gozun aydın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

gunaydin kizlar bebislerimiz nasil bugun
gunaydın canımmm dun benı bıraz uzdu kasıklarımda sancı vardı hareket ederken kıvrandım rsmen ama bugun daha uıyıyım
gunaydin canim
inan o kadar merak ediyorum ki nasil:18:
gormeye gidicem bugun
dun gece beyaz akintiyla karisik mercimek kadar acik pembe kan vardi
cok korkuyorum o yuzden insallah yolundadir hersey
cnm içini ferah tut umarım onemlı bırse degıldır bugun kontorlun var hadı ınsallah guzel haberler beklıyoruz senden
KiZlar Gunaydin beni listeye eklememissiniz sat 31 Temmuz yas 29 ilk

gunaydın tebrık edrım eklıyorum hemen

Günaydınnnn Meleklerr

Biz dün doktorumuza gittik tanıştıkk çok tatlı bir bayandı Anadolu yakasında olanlar için önerebilirim
Önce yasakları, yapmamam gerekenleri sıraladı, hoplama-zıplama-koşma-eğilme-ağır kaldırma filan Ama insanın nasıl hoşuna gidiyor
Sonra tartıya çıktım, eşimde orda yaa hemşireye sakın sesli söyleme diyip durdum ama bizim cingöz görmüş tabii
Veee keseciğimiziii görmeyee sıra geldiii Allahım sana milyonlarca kez şükürler olsun kiiii herşey cok güzel Doktorda çok bebeğndi Tam haftasına göre gidiyor dedi keseyi ölçtü 4+3 cıktı.. Rahmin tertemiz kistin filan yok dedi, çok güzel konumlanmışş kesemiz maşallahh-herhangi bir sıkıntı yok gayet güzel yerleşmiş- yerleşme kanaması olmamış dedi,kesenin şeklinide çok beğendi Allahım okadar güzel konuştu kiii heyecandan ekrana bakamadım bile kadını dinlemekten Kısmetse 2 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağıracağım dedi Ama aklıma takılan bir şey var; bana folik asitten başka bir ilaç vermedi:44:

bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün gece yediklerimin hepsini çıkardım ve en son süt içip uyuya kalmışım. rüyalarla boğuştum resmen. bebeğim doğmuş hemde kız emziriyorum onu sonra ben çocuğumu anneme bırakıyorum çalıştığım için ama bebeğim kayboluyo nereyi aradıysam bulamadım birde siyah üzüm gördüm. ne olduğu konusunda fikriniz varmı içim daraldı sabah hastaneye gittim dr yurtdışında yerine bakan dr sezeryandaydı anlıcağınız cumartesiye kaldım rabbim bebeğimi korusun bi kalp atışını duysam az da olsa rahatlıcam ((

maşallah sızeee anadoluyakasında hangı hastane merak ettım

cok uskur bu gunlerımıze canım ınsallah kalp atıslarını da duyup daha rahat eder ıcın

gerek duymamıstır cnm bana progestan ve cor asprın verdı ama lekelenmem oldugu ıcın

guzel haberlerle gelmıssın cok sevındım.. hangı hastane hangı doktora gıdıyordun?

benım bugun doktora gıttıgımde ılk konusacagım sey 2 tane var olan cıkolata kıstım, rahım agzı boyu :)) ılk sorunlar uzerıne yanı...

pekbicici hangi doktora gittin bende anadolu yakasındayım..hangi doktora gidiecem henuz karar veremedim..ıkıncı hamileliğim oldugundan sanırım pek bir meraklı değilim ilkinde hemen doktora gitmiştim..hatta ultrasonda devamlı görmek iin binbir çeşit bahane bulup dr.gidiyorduk eşimle:)

benımde kasıklarımda cok agrı var.. ılk hamılelıgımde de olmustu ama bu sankı daha fazla..

bır de aynı sekılde cok usuyorum..

evet ikincide böyle oluyor sanırım.. gerçi ben ilkinde de çok birşey anlamadım hamileliğimden.

kaç yaşında ilk çocuğun kız mı erkek mi? nerde oturuyorsun? çalışıyor musun?

Neden ilk doğum yaptığın doktoruna gitmiyorsun? ilk doktorun kimdi? kaç yaşındaydın?

ay ne kadar çok soru sordum ama anadolu yakası annesi görünce :)

Teşekkür ederim güzell anneler Hepimiz hep güzel haberler duyalım inşAllah

Snow sanırım sende yerleşme kanaması olmuş oyüzden vermiştir bana vitaminlere 3 ay sonra devit mi ilevit mi ne ona başlayacakmış Anladığım kadarıyla çok fazla ilaç taraftarı değil zira hep beslenmene dikkat et abur cubur yok-besin takviyesi gibi ilaç kullanma direk besin al gibi... Melek inanırmısın şunu soracağım bunu soracağım derken hiç bir soru gelmedi aklıma öyle dinledim dinledim cıktı...Aslında sorular hazırlasak burda Kadın sormak istediğin birşey var mı dediğinde bön bön bakmam en azından

Bostancı Central Hospital - Fatma Nur Hanım

Son düzenleme:

ilk cocugum erkek ismi kayra 2 yasında..sancaktepede oturuyorum..anaokulu öğretmeniyim işe girdim özel sektör ama hamileliğimi öğrenince ayrıldım hemen..hem bir cocuk hem hamilelik,hemde diğer cocuklara öğretmen değişikliği yaşatmak istemedigimden ayrıldım..hayırlısı buymuş diyorum

ben ilk deli cesareti zeynep kamil hastanesine gittim.orada normal dogum yaptırıyorlar diye..ki normal kontrole devlet hastanesine gitmemiş biri olarak zor bir dogum gercekleştirdim ama şimdi kapısına Allah düşürmesin diyorum..ama saglıkla normal dogumla aldım kucagıma yine bebeğimi..23 yasındaydım

sen nerde oturuyorsun..bende sevindim..anadolu yakasında oturduguna

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2. meleğini canım
Ben Bostancı Central Hospital Fatma Nur Hanıma gidiyorum...Sakin,mazlum,mülayim bir tip...Huzurlu bir ses tonu var.Kasmıyor-kastırmıyor

günaydın arkadaşlar,

ben bugün ve yarın evdeyim. dünkü lekelenmeden sonra 2 gün istirahat verdi iş yeri hekimi.
bugün güzelce uykumu aldım kızarmış bir dilim ekmekle sütlaç yedim :))
canım çok istemişti

neyse bugün çok şükür daha iyiyim sağ kaşığımda sanki minik baloncuklar var pıtır pıtır patlıyomuş gibi :))
sizdede öyle oluyor mu?
her sabah uyandığımda bebek hala orda mı acaba diye endişelenmek istemiyorum artık, ne zaman içimiz rahat edecek bizim?

Ben Bostancı Central Hospital Fatma Nur Hanıma gidiyorum...Sakin,mazlum,mülayim bir tip...Huzurlu bir ses tonu var.Kasmıyor-kastırmıyor

canım central park sgk anlaşmalı değil mi?
bende doğum için orayı düşünebilirim çünkü kadıköy şifa da sgk anlaşması yok ve Allah korusun bebeğin küvezlik durumu olursa iflas ederiz:)
benim özel sigortam var ama o da cok geniş kapsamlı değil ve bebeği 15. günden itibaren kapsıyor.

pekbici bir dahaya not al git :))

arkadaşlar hamilelik unutkanlık yapıyor.. mudoda üzerimde denediğim hırkayı unutup diğer başka dükkana girmişliğim var.. unutmuşum alarm mudodan cıkarken otmedı.. joker magazasına gırerken ottu de farkettım uzerımdekı hırkayı

Ne mutlu sana canım hayırlı olsun, ben de yarın ilk kontrolüme gideceğim. Bir arkadaşım o hastanede doğum yaptı çok memnun kalmış, Fatma Nur Hanım'ın da methini duydum iyi bir dr ve hastane seçimi olmuş. Allah tamamına erdirsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…