2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
özelliklede hamileliğin son üç ayında beyin küçülüyormuş ve dogumdan 6 ay sonra toparlanıyormuş..zaten unutkan bir insanım,birde hamilelik üstüne eşimin dilinden kurtulamıcam :)

evet oluyor pıt pıt durumu.. normal süreçler bunlar..ama hıc bır zaman ıcımız rahat etmeyecek :)artık annelık basladıgı zaman hele hıc bır zamaaann..

oo arayı kısa tutmuşsun.. sağlıcakla al bebeğini kucağına.. ay bende normal doğum yaptım ama Zeynep Kamil çok fena yaaa.. bravo orada doğum yapabildiysen diyorum.
ilk doğumum kolay olmuştum umarım bu da öyle olur.
bende erenköy minübüs yolunun oradayım.. bebelerimiz doğsun görüşürüz bakarsın :)

central bana çok yakın.. sgk anlaşması var evet oranın... ama küvezlik durumda artık hiçbir özel hastane küvez parası talep edemiyor yeni çıkan yasaya göre... sgk anlaşması olmasa dahi..

turtix sen nerdeydin? hangi hastaneye gidiyordun?

turtix sen nerdeydin? hangi hastaneye gidiyordun?[/QUOTE]

4. levent'teyim ama yakın olduğu için KKavacık Medistate'e gideceğim. Sadiye Eren doktorum. Kontrole gitmiştim oraya düşükten sonra kadın beni acayip rahatlatmıştı anne gibiydi bakalım umarım yine öyle davranır da oraya devam ederim

Bende gebelikten önce Nihan Dedeoğluna gidiyordum Kadıköy şifada çok şirin bir bayan Onuda pek severim bak
Hem genel kontrollerim rahat olsun yakın çünkü bana, hemde hastane ve Fatma Nur hanımın methini duyunca deneyim dedim , ilk randevumuz olarak memnun ayrıldım ama aklımda da Gökmen bey var onun eline su dökmezmiş :44:

Central hospital bana da cok yakın
ben aslında medical park da Gökmen bey'in methini duymuştum ancak eşim bazı (politik) durumlardan ötürü kesinlikle oraya gitmek istemiyor:))

geçen sene bende şifa hastanesinde tahir bey'e miyom ameliyatı olmuştum ve cok sevdik onu, gerçekten idealist bir doktor
bakalım bir aksilik çıkmazsa onda devam edeceğiz Inşallah

benim arkadaşım 2 ay önce erken doğum yaptı ve amerikan hastanesinde 18.600 TL küvez parası istediler canım
o yüzden tedbirli olmak istiyorum

canım galiba fazla irdelememek gerekiyor. Önce Allah'a sonra Doktor'a emanet bebişlerimiz
Tabii içimizin de rahat etmesi önemli, bakalım eşimi ikna edebilirsem 1 kere de Gökmen bey'e muayene olurum:)

Sanırım bende de b12 eksikliği var ama bu hamilelikle ilgili değil, önceden de hep unuturdum bi sekmeden diğer sekmeye gecerken bunu niye açtım ne yapacaktım ben şimdi diye unutan biriyim hamilelikte düşünemiyorum artık Hatta şimdi hamile olduğumu unuttum küütt diye otururken eğildimm nasıl ağrı girdi kasıklarıma :44: Bişey olmaz dimii bebeğim ben burdayım mı demek istedii :18:

Bende ona istinaden gittimm ve gerçekten yaklaşım iyi eee haliyle hamile bir bayan olarak 2 kat ilgi bekliyorsun sadece eşinden değil herkesden
İnşallahh hepimizin Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Dun gece ruyamda gordum bebegimi emziriyordum Hamile olmak ne tuhaf ruyalarima girmeye basladi

kızlar ben de rüyamda gördümm =))
dün gece 11 gibi yattık , uyku tutmadı , kalktım geldim yine foruma, forumla yatıp forumla kalkınca iyice bebek bebek oldum =)))
rüyamda daha 1-1,5 aylıkken işte şimdi doğurmuşum, ama bebek normal bebek, sadece iç organları gelişmemişmiş, yatıp uydukça gelişcekmiş, yatak odamızda yatağımızda yatıyo öyle minnoş, çok tatlııı
kuzenimin eşi de hamile, onun da bebişini gördüm , doğmuş kucağımızda gezdiriyoruz =))
o günler gerçek olacak inşallah, minnoş minnoş gezcez birlikteeee

çok güzel haberler canım, hep böyle devam etsinn =))

ohh dinlen tatlım keyfini sür
ben de sürekli aynı endişedeyim, eve bi ultrason cihazı mı alsak napsak, bakar bakar dururuzzz
benim de hasta olcak gibi ağrılarım sızılarım vardı, iki gündür bişey yok, hiçbişey hissetmiyorum karnımla ilgili
hadi hayırlısı bakalımmmm

Ben ilk doğumumu Gökmen beyde yaptım. bugün yine ona gideceğim.. sadece benim dönemimde bu kadar da pöpüler değildi yeni yeni popüler oluyordu.. şimdi randevu almak zor.. çok yoğun doktorları sevmem :)
gerçi Gökmen bey gece Levent ten hastaneye 15 dk da geldi ve doğumhanedeydi :)

valla onceden hastaneyle herseyı konusun... gercı cok zamanımız var...

Ben 2 hafta once Florence Nıghtıngale Kızıltoprak hastanesıne gece acıle goturdum oglumu. Kı bu hastanenın hıc bır bolumunde sgk anlasması yok.. Dedım kı acıl de cocuklardan para alınmaması gerekıyor sonra baktılar eeevet aaa dogru dedıler.. 6 lira ödedim çıktım..

Normalde de oğlumu çocuk doktoruna oraya götürüyorum 135 lira veriyorum o da indirimli fiyat

off off of 18 binnn ne demekkk
ama amerikan zaten çok üst bi hastane bildiğim kadarıyla, oraya gelen diş hastaları bile 300 500 bahşiş bırakıyomuş personele
türkiye hastanesi size yakın mı bilmiyorum ama orası da uygun ve gayet ilgililer, temiz bi yer
bu arada bağcılarda açılan medipol mega hastaneler kompleksi süppper bi yer, 10 yıldızlı otel gibi
şu an operatör doktorlarda muayne ücretsiz yeni açıldığı için sanırım, çok içeriğini bilmiyorum da ben gittim, ücret vermedim
prof olanlar da 50 lira
ama test fiyatları nasıl onları bilemiyorum, hani şu aylarda sadece keseyi görmek için gidiyoruz ya düşünebilirsiniz
ben orda devam etmeyi düşünüyorum, en yakın güzel hastane o var bana

Merhaba;

Dün 5+3'de keseyi gördük çok şükürHaftaya çarşamba günü kalp atışları için çağırdı doktorumuz

Sol yumurtalığımdada bir kist olmuş,takip edeceğiz dedi.Hayırlısı bakalım.

Darısı isteyen bekleyen herkesin başına..

ferem sen nerde oturuyordun? o hastane yeni açıldığı iiçin iyi olabilir.

Gül ikizlerimizin annesi hoşgeldin. nasılsın?

merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam rabbimin izniyle.
ama sizlere bir sorum olucak.
benim adetimin gecikmesinin 7.günü bugün.
dün testte pozitifi gördüm ve kanda 38.30 çıktı.
ki adetten 3 gün önce yaptıgım idrar testi negatifti.
geç döllenmedir diye düşünüyorum.
sizce degerim çok mu düşük :S
moralim bozuk sanki...
sizce bu deger nasıl? bana göre normal ama birde size sorayım dedim.yorumlarınız önemli.
işte testimin resmi,

Eki Görüntüle 508812

gözünaydın canımm
alttan mı baktırdın peki, karından görebildi mi?

hadı gozunuz aydın.. saglıcakla kucagınıza alın ınsallah

meraba sizinle aynıyız bende dün 5+3 deydim ve haftaya salı gidicem kalp atışları için sizinde sat 6 agustosmu ha kkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:

Peki kan tahlili filan istemedi mi?

merhaba kızlar, nasılsınız?

bugün 5+6 gün oldu. usg yapıldı. yapan dr'un o kararsızlığı beni öldürdü. ay ikize de benziyor ama olmayabilir de. rahimde kanama odakları mı var acaba şeklinde....kendi doktoruma ulaşamıyordum bir süredir. ona ulaştım. 1 hafta sonra çağırdı. kan sulandırıcı iğne ve B vitamini kullanmamı önerdi. zaten stresli olan ben yeniden kurgulamaya başladım.

Son düzenleme:
gözünaydın canımm
alttan mı baktırdın peki, karından görebildi mi?

Teşekkür ederim.Karnımdan görebildi doktorum,alttan bakmasına gerek kalmadı.Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah.

hadı gozunuz aydın.. saglıcakla kucagınıza alın ınsallah

Amin..Cümlemiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım.

meraba sizinle aynıyız bende dün 5+3 deydim ve haftaya salı gidicem kalp atışları için sizinde sat 6 agustosmu ha kkımızda hayırlısı olsun

Benim Sat:5 ağustos.İnşallah hepimiz o dünyanın en güzel sesleri olan miniklerimiz kalp atışlarını duyarız..Dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…