- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.661
günaydın arkadaşlar,
ben bugün ve yarın evdeyim. dünkü lekelenmeden sonra 2 gün istirahat verdi iş yeri hekimi.
bugün güzelce uykumu aldım kızarmış bir dilim ekmekle sütlaç yedim :))
canım çok istemişti
neyse bugün çok şükür daha iyiyim sağ kaşığımda sanki minik baloncuklar var pıtır pıtır patlıyomuş gibi :))
sizdede öyle oluyor mu?
her sabah uyandığımda bebek hala orda mı acaba diye endişelenmek istemiyorum artık, ne zaman içimiz rahat edecek bizim?
ilk cocugum erkek ismi kayra 2 yasında..sancaktepede oturuyorum..anaokulu öğretmeniyim işe girdim özel sektör ama hamileliğimi öğrenince ayrıldım hemen..hem bir cocuk hem hamilelik,hemde diğer cocuklara öğretmen değişikliği yaşatmak istemedigimden ayrıldım..hayırlısı buymuş diyorum
ben ilk deli cesareti zeynep kamil hastanesine gittim.orada normal dogum yaptırıyorlar diye..ki normal kontrole devlet hastanesine gitmemiş biri olarak zor bir dogum gercekleştirdim ama şimdi kapısına Allah düşürmesin diyorum..ama saglıkla normal dogumla aldım kucagıma yine bebeğimi..23 yasındaydım
sen nerde oturuyorsun..bende sevindim..anadolu yakasında oturduguna
canım central park sgk anlaşmalı değil mi?
bende doğum için orayı düşünebilirim çünkü kadıköy şifa da sgk anlaşması yok ve Allah korusun bebeğin küvezlik durumu olursa iflas ederiz:)
benim özel sigortam var ama o da cok geniş kapsamlı değil ve bebeği 15. günden itibaren kapsıyor.
Ne mutlu sana canım hayırlı olsun, ben de yarın ilk kontrolüme gideceğim. Bir arkadaşım o hastanede doğum yaptı çok memnun kalmış, Fatma Nur Hanım'ın da methini duydum iyi bir dr ve hastane seçimi olmuş. Allah tamamına erdirsin :)))
canım central park sgk anlaşmalı değil mi?
bende doğum için orayı düşünebilirim çünkü kadıköy şifa da sgk anlaşması yok ve Allah korusun bebeğin küvezlik durumu olursa iflas ederiz:)
benim özel sigortam var ama o da cok geniş kapsamlı değil ve bebeği 15. günden itibaren kapsıyor.
oo arayı kısa tutmuşsun.. sağlıcakla al bebeğini kucağına.. ay bende normal doğum yaptım ama Zeynep Kamil çok fena yaaa.. bravo orada doğum yapabildiysen diyorum.
ilk doğumum kolay olmuştum umarım bu da öyle olur.
bende erenköy minübüs yolunun oradayım.. bebelerimiz doğsun görüşürüz bakarsın :)
central bana çok yakın.. sgk anlaşması var evet oranın... ama küvezlik durumda artık hiçbir özel hastane küvez parası talep edemiyor yeni çıkan yasaya göre... sgk anlaşması olmasa dahi..
turtix sen nerdeydin? hangi hastaneye gidiyordun?
Bende gebelikten önce Nihan Dedeoğluna gidiyordum Kadıköy şifada çok şirin bir bayanOnuda pek severim bak
Hem genel kontrollerim rahat olsun yakın çünkü bana, hemde hastane ve Fatma Nur hanımın methini duyunca deneyim dedim , ilk randevumuz olarak memnun ayrıldım ama aklımda da Gökmen bey var onun eline su dökmezmiş :44:
pekbici bir dahaya not al git :))
arkadaşlar hamilelik unutkanlık yapıyor.. mudoda üzerimde denediğim hırkayı unutup diğer başka dükkana girmişliğim var.. unutmuşum alarm mudodan cıkarken otmedı.. joker magazasına gırerken ottu de farkettım uzerımdekı hırkayı
Ne mutlu sana canım hayırlı olsun, ben de yarın ilk kontrolüme gideceğim. Bir arkadaşım o hastanede doğum yaptı çok memnun kalmış, Fatma Nur Hanım'ın da methini duydum iyi bir dr ve hastane seçimi olmuş. Allah tamamına erdirsin :)))
Dun gece ruyamda gordum bebegimi emziriyordumHamile olmak ne tuhaf ruyalarima girmeye basladi
evet butun ruyalar tamamen bebek uzerine simdi:)
ben de dun gece (benimki cok ilginc ama ) yorumlayabilen varsa mutlu olurum, goguslerimi actim tabaga iki ayri tabak var sutumu sagiyorum ama saril saril akiyor bol bol, iki gogsum de sis ve sut akiyor. neyse aradan zaman geiyor tabaktaki sut kahverengilesiyor gibi oluyor, bozuldu herhalde diyor bir arkadasim bebegi olan kiz.. bozuldu ama normaldir diyor, sut tabak icinde hemen bozuluyor
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün gece yediklerimin hepsini çıkardım ve en son süt içip uyuya kalmışım. rüyalarla boğuştum resmen. bebeğim doğmuş hemde kız emziriyorum onu sonra ben çocuğumu anneme bırakıyorum çalıştığım için ama bebeğim kayboluyo nereyi aradıysam bulamadımbirde siyah üzüm gördüm. ne olduğu konusunda fikriniz varmı içim daraldı sabah hastaneye gittim dr yurtdışında yerine bakan dr sezeryandaydı anlıcağınız cumartesiye kaldım rabbim bebeğimi korusun bi kalp atışını duysam az da olsa rahatlıcam ((
Günaydınnnn Meleklerr
Biz dün doktorumuza gittik tanıştıkk çok tatlı bir bayandı Anadolu yakasında olanlar için önerebilirim
Önce yasakları, yapmamam gerekenleri sıraladı, hoplama-zıplama-koşma-eğilme-ağır kaldırma filanAma insanın nasıl hoşuna gidiyor
Sonra tartıya çıktım, eşimde orda yaa hemşireye sakın sesli söyleme diyip durdum ama bizim cingöz görmüş tabii
Veee keseciğimiziii görmeyee sıra geldiii Allahım sana milyonlarca kez şükürler olsun kiiii herşey cok güzelDoktorda çok bebeğndi Tam haftasına göre gidiyor dedi keseyi ölçtü 4+3 cıktı.. Rahmin tertemiz kistin filan yok dedi, çok güzel konumlanmışş kesemiz maşallahh-herhangi bir sıkıntı yok gayet güzel yerleşmiş- yerleşme kanaması olmamış dedi,kesenin şeklinide çok beğendi Allahım okadar güzel konuştu kiii heyecandan ekrana bakamadım bile kadını dinlemekten Kısmetse 2 hafta sonra kalp atışını duyduktan sonra ayda 1 çağıracağım dedi Ama aklıma takılan bir şey var; bana folik asitten başka bir ilaç vermedi:44:
günaydın arkadaşlar,
ben bugün ve yarın evdeyim. dünkü lekelenmeden sonra 2 gün istirahat verdi iş yeri hekimi.
bugün güzelce uykumu aldım kızarmış bir dilim ekmekle sütlaç yedim :))
canım çok istemişti
neyse bugün çok şükür daha iyiyim sağ kaşığımda sanki minik baloncuklar var pıtır pıtır patlıyomuş gibi :))
sizdede öyle oluyor mu?
her sabah uyandığımda bebek hala orda mı acaba diye endişelenmek istemiyorum artık, ne zaman içimiz rahat edecek bizim?
Bende gebelikten önce Nihan Dedeoğluna gidiyordum Kadıköy şifada çok şirin bir bayanOnuda pek severim bak
Hem genel kontrollerim rahat olsun yakın çünkü bana, hemde hastane ve Fatma Nur hanımın methini duyunca deneyim dedim , ilk randevumuz olarak memnun ayrıldım ama aklımda da Gökmen bey var onun eline su dökmezmiş :44:
Central hospital bana da cok yakın
ben aslında medical park da Gökmen bey'in methini duymuştum ancak eşim bazı (politik) durumlardan ötürü kesinlikle oraya gitmek istemiyor:))
geçen sene bende şifa hastanesinde tahir bey'e miyom ameliyatı olmuştum ve cok sevdik onu, gerçekten idealist bir doktor
bakalım bir aksilik çıkmazsa onda devam edeceğiz Inşallah
benim arkadaşım 2 ay önce erken doğum yaptı ve amerikan hastanesinde 18.600 TL küvez parası istediler canım
o yüzden tedbirli olmak istiyorum
Central hospital bana da cok yakın
ben aslında medical park da Gökmen bey'in methini duymuştum ancak eşim bazı (politik) durumlardan ötürü kesinlikle oraya gitmek istemiyor:))
geçen sene bende şifa hastanesinde tahir bey'e miyom ameliyatı olmuştum ve cok sevdik onu, gerçekten idealist bir doktor
bakalım bir aksilik çıkmazsa onda devam edeceğiz Inşallah
benim arkadaşım 2 ay önce erken doğum yaptı ve amerikan hastanesinde 18.600 TL küvez parası istediler canım
o yüzden tedbirli olmak istiyorum
Merhaba;
Dün 5+3'de keseyi gördük çok şükürHaftaya çarşamba günü kalp atışları için çağırdı doktorumuz
Sol yumurtalığımdada bir kist olmuş,takip edeceğiz dedi.Hayırlısı bakalım.
Darısı isteyen bekleyen herkesin başına..
Merhaba;
Dün 5+3'de keseyi gördük çok şükürHaftaya çarşamba günü kalp atışları için çağırdı doktorumuz
Merhaba;
Merhaba;
gözünaydın canımm
alttan mı baktırdın peki, karından görebildi mi?
hadı gozunuz aydın.. saglıcakla kucagınıza alın ınsallah
meraba sizinle aynıyız bende dün 5+3 deydim ve haftaya salı gidicem kalp atışları için sizinde sat 6 agustosmu ha kkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?