2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende salı günü gittim alttan bakarak keseyi gördü ve haftaya salı gel dedi .birde hamilikte yapılması gereken rutin testler varmış onlardan 7-8 tane onları yaptırıp götürcem salı kısmetse kalp atışlarını duycaz benim 3 cocugum olcak sizleri kaçıncı bebişiniz

canım bence değerin normal. geç döllenme olmuş olabileceğini düşünüyorum. Allah tamamına erdirsin

merak etmeyin testiniz pozitif gözüküyor kan degerlerinizde yükselir .geç döllenme olabilir yeniden yaptırırsınız yarın deger yükselir

kızlar yorumlarınız için çoook teşekkür ederim.inanın içim rahatladı.
yarın tekrar yaptırırım,inşallah ikiye katlar.
inşallah paylaşımlarımıza buradan hep beraber devam ederiz.
sonucumu alınca tekrar gelirim kızlar.
tekrar çoook teşekkürler

kızlar ben biraz uyuyacağım bu progestan bende acayip uyku yaptı:S

görüşürüz tekrar
yeni gelenler hoş geldiniz
hep beraber muhteşem bir hamilelik süreci geçirmemiz dileği ile

Günaydın Mayıs bebişlerinin tatlı anneleri :)

Dünkü ultrason randevumuzda kesemizi gördük:)))

Çok heyecanlıyız, sormayın. Doktorum daha önce düşük yaptığım için şimdiden progestan ve coraspin verdi.

Bu arada ben folik asit olarak ta FOLBİOL kullanıyorum. Bilginize

Hepinizi öpüyorummm, süper moralli, harika bir gün geçirelim...

canımmm masallah sıze ınsallah hayat sesınızede ( kalp atıslarını ) en yakın zamanda duyarsınız :) darısı benım basıma kesımızı görmedık daha 10 gun sonra gel dedı :) zamanı onemlı degıl yeterkı görüyüm onu

hadi gzün aydın canım. darısı kalp atışına olsun

tatlım benım adet gunumde yaptırdıgım test 13.1 cıkmıstı 5 gun gectıkten sonra 115 olmus ama bnmkı de gec döllenme buyuk ıhtımal hamılesın sen hıc canını sıkma Rabbı kucagına almayı nasıp eder ınsallah :)) hayırlı olsunn

selam kızlar benimde adetim 5 gü geçti ama 4 gün ve 2 gün evvel beta hcg yaptırmıştım. 20,65 ve 68,91 ile başlamıştık oldu serüvene. bimde 2. bebeğim kısmetse bir Elif kızım var. daha önce de 2011 mart anneleri grup üyesiydim birlikte büyüttük bebeleri hala birlikteyiz. darısı bu gruba :)

amııııın ınsallah. bende dayanamadım valla gıttım aldım hemen :) süper tatlı ama bunlar :))

ben daha baslamadım bugun alıp eczaneden baslayacagım.. Ben de folbıol alırım herhalde.. Benım oglum talasemi tasıyıcısı ve her gun folbıol folık asıt verıyorum ona..hayatı boyunca da alacak

hosgeldın.. Bende Mart 2009 annelerı grubundaydım. Subatta geldı oglum gercı.. sız de arayı kısa tutanlardansınız.. saglıcakla gelsın bebegınız

Oglen yemege Besıktas a gıdecegım.. ordan karsıya gecerım... doktor randevm 15:40 da..

dua edın de bu sefer rısklı bır gebelık olmasın

hanımlar merhaba :)

Ben de aranıza katıldım :)... bir kızım var Adana da yaşıyorum... daha öncekinde ekim annesiydim kısmet bakalım Mayıs annesi olabilecekiyim :)... yarın ilk kontrolümüz var inş. çok heycanlıyım.. bu duygu bambaşka ya.. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi...hepinizi kocamann kucaklıyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…