2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım asıl kendı doktorumda degılım suan bu doktor pek ılgılı degıl malesef
pazartesı kese gormek ıcın cagırdı ozamn sorarım ımzayıda oyle yapıcam keseyı goreyım bı :)

benımde kasıklarımda cok agrı var.. ılk hamılelıgımde de olmustu ama bu sankı daha fazla..

bır de aynı sekılde cok usuyorum..

usume ve kasık agrıları ayrılmaz ıkılım corap battaneyı ıle uyuyorum yınede usuyorum yanı yalnız degılsın korkma:)

kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaa cok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.

Oglen yemege Besıktas a gıdecegım.. ordan karsıya gecerım... doktor randevm 15:40 da..

dua edın de bu sefer rısklı bır gebelık olmasın

allah korusun canım, güzel haberlerle gell

hoşgeldinnn
inşallah canımm

usume ve kasık agrıları ayrılmaz ıkılım corap battaneyı ıle uyuyorum yınede usuyorum yanı yalnız degılsın korkma:)

ben de bi üşüyorum, yün örme çorap hırka giyiyorum, sonra bi ateş basıyo, herşeyi çıakrıorum, yine üşüme yine terleme ortası yok

=)) gözünaydın o zaman canım, ohh hamiş hamiş günlere devam o zaman

bende diyorum neden üşüyorum bu aralar.ayaklarım buzz gibi.gece de üşüyorum.demek hamileliktenmiş...
bende daha dr randevumu almadım.önce kan sonucumu alayım da Allah'ın izniyle...
sanırım 1000 i geçince kese görünüyor.onun için beklemem lazım az daha.

merhaba ben de aranıza yeni katıldım doktor randevum yarın sadece idrar testi yaptırdım pozitif.5 hafta 3 günlük hesaplara göre.ama şu an hiç bir belirti yok normal yaşama devam ediyorum.kızımda çok bulantılarım olmuştu inşallah bu sefer olmaz..

olabılır cnm hatta gecen kalp atısları ıcın gıttıgım doktor gerek yok bu kutu bıtınce kullanma dedi progestan ıcın.

benım gıttıgım doktor pendıkte

özelliklede hamileliğin son üç ayında beyin küçülüyormuş ve dogumdan 6 ay sonra toparlanıyormuş..zaten unutkan bir insanım,birde hamilelik üstüne eşimin dilinden kurtulamıcam :)
oyyy yandık desene:)))aman evı yakmayalımda gerısı onemlıdegıl
hadı gozun aydın cnm kıst de bıran once yok olur ınsallahhh

hadı gozun aydın sıra kalp atıslarında aynı ılacları kullanıyoruz ama belkı bu gıtmemde artık bıraktırır dıye dusunuyorum
hosgeldın canım gozun aydın
hosgeldın aramıza tebrık ederımm

canım benım yaa cok sukur atlattın herseyde yolundaymıs buyuyo bebelerımız inşallah

Demistim bak biseycik yokmus hadi masallah rahatlamissindir artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…