- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.701
canım asıl kendı doktorumda degılım suan bu doktor pek ılgılı degıl maleseftmm balım lısteye eklıcem ama tahmını dogum tarıhın nee :)tıcker ın yok goremıyorumevde olunca mayısıyor ınsan bende aksamları ozellıkle evde durmamaya calısıyorum...bende tam bır meyve delısı oldum:)ayran zaten cok severım sut ıcınce de mıdem bulanıyor ama zorluyorum kendımı..pazartesıden sonra gıtmeye karar verdım anneme bıraz dınlenım
benımde kasıklarımda cok agrı var.. ılk hamılelıgımde de olmustu ama bu sankı daha fazla..
bır de aynı sekılde cok usuyorum..
gebelik takip grafiğini nasıl yapıyorduk? yardımcı olurmusunuz hanımlar ..
Oglen yemege Besıktas a gıdecegım.. ordan karsıya gecerım... doktor randevm 15:40 da..
dua edın de bu sefer rısklı bır gebelık olmasın
hanımlar merhaba :)
Ben de aranıza katıldım :)... bir kızım var Adana da yaşıyorum... daha öncekinde ekim annesiydim kısmet bakalım Mayıs annesi olabilecekiyim :)... yarın ilk kontrolümüz var inş. çok heycanlıyım.. bu duygu bambaşka ya.. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi...hepinizi kocamann kucaklıyorumm :)
usume ve kasık agrıları ayrılmaz ıkılım corap battaneyı ıle uyuyorum yınede usuyorum yanı yalnız degılsın korkma:)
kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
canım asıl kendı doktorumda degılım suan bu doktor pek ılgılı degıl malesef
pazartesı kese gormek ıcın cagırdı ozamn sorarım ımzayıda oyle yapıcam keseyı goreyım bı :)
usume ve kasık agrıları ayrılmaz ıkılım corap battaneyı ıle uyuyorum yınede usuyorum yanı yalnız degılsın korkma:)
Teşekkür ederim güzell annelerHepimiz hep güzel haberler duyalım inşAllah
Snow sanırım sende yerleşme kanaması olmuş oyüzden vermiştir bana vitaminlere 3 ay sonra devit mi ilevit mi ne ona başlayacakmışAnladığım kadarıyla çok fazla ilaç taraftarı değil zira hep beslenmene dikkat et abur cubur yok-besin takviyesi gibi ilaç kullanma direk besin al gibi... Melek inanırmısın şunu soracağım bunu soracağım derken hiç bir soru gelmedi aklıma öyle dinledim dinledim cıktı...Aslında sorular hazırlasak burda Kadın sormak istediğin birşey var mı dediğinde bön bön bakmam en azından
Bostancı Central Hospital - Fatma Nur Hanım
olabılır cnm hatta gecen kalp atısları ıcın gıttıgım doktor gerek yok bu kutu bıtınce kullanma dedi progestan ıcın.
benım gıttıgım doktor pendıkte
oyyy yandık desene:)))aman evı yakmayalımda gerısı onemlıdegılözelliklede hamileliğin son üç ayında beyin küçülüyormuş ve dogumdan 6 ay sonra toparlanıyormuş..zaten unutkan bir insanım,birde hamilelik üstüne eşimin dilinden kurtulamıcam :)
hadı gozun aydın cnm kıst de bıran once yok olur ınsallahhhMerhaba;
Dün 5+3'de keseyi gördük çok şükürHaftaya çarşamba günü kalp atışları için çağırdı doktorumuz
Sol yumurtalığımdada bir kist olmuş,takip edeceğiz dedi.Hayırlısı bakalım.
Darısı isteyen bekleyen herkesin başına..
merhaba kızlar bende mayıs annesi olucam rabbimin izniyle.
ama sizlere bir sorum olucak.
benim adetimin gecikmesinin 7.günü bugün.
dün testte pozitifi gördüm ve kanda 38.30 çıktı.
ki adetten 3 gün önce yaptıgım idrar testi negatifti.
geç döllenmedir diye düşünüyorum.
sizce degerim çok mu düşük :S
moralim bozuk sanki...
sizce bu deger nasıl? bana göre normal ama birde size sorayım dedim.yorumlarınız önemli.
işte testimin resmi,
hosgeldın aramıza gec döllenme olmus olabılır deger 5in uzerınde olunca hamılesın demek dıye bılıyorum
Eki Görüntüle 508812
hadı gozun aydın sıra kalp atıslarında aynı ılacları kullanıyoruz ama belkı bu gıtmemde artık bıraktırır dıye dusunuyorumGünaydın Mayıs bebişlerinin tatlı anneleri :)
Dünkü ultrason randevumuzda kesemizi gördük:)))
Çok heyecanlıyız, sormayın. Doktorum daha önce düşük yaptığım için şimdiden progestan ve coraspin verdi.
Bu arada ben folik asit olarak ta FOLBİOL kullanıyorum. Bilginize
Hepinizi öpüyorummm, süper moralli, harika bir gün geçirelim...
hosgeldın canım gozun aydınselam kızlar benimde adetim 5 gü geçti ama 4 gün ve 2 gün evvel beta hcg yaptırmıştım. 20,65 ve 68,91 ile başlamıştık oldu serüvene. bimde 2. bebeğim kısmetse bir Elif kızım var. daha önce de 2011 mart anneleri grup üyesiydim birlikte büyüttük bebeleri hala birlikteyiz. darısı bu gruba :)
hosgeldın aramıza tebrık ederımmhanımlar merhaba :)
Ben de aranıza katıldım :)... bir kızım var Adana da yaşıyorum... daha öncekinde ekim annesiydim kısmet bakalım Mayıs annesi olabilecekiyim :)... yarın ilk kontrolümüz var inş. çok heycanlıyım.. bu duygu bambaşka ya.. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi...hepinizi kocamann kucaklıyorumm :)
canım asıl kendı doktorumda degılım suan bu doktor pek ılgılı degıl malesef
pazartesı kese gormek ıcın cagırdı ozamn sorarım ımzayıda oyle yapıcam keseyı goreyım bı :)
hadi inşallah guzel haberle gell
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
mrb canımselam canım.pendik'te hangi doktora gidiyorsun?
canım benım yaa cok sukur atlattın herseyde yolundaymıs buyuyo bebelerımız inşallah
resmen titredim
mrb canım
remedy hospıtal gıdıyorum
Demistim bak biseycik yokmus hadi masallah rahatlamissindir artik
bebisim seninkine benziyorama utrason aletinden mi bilmiyorum foto kucuk net degil goruntu pek,
izlerken kocaman gordum 15 mm olmus
hmm bende medicine hospital(nenehatuna) gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?