- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.721
evet canim ya cok sukur
kalbini gorunce derin nefes aldim
hala vajinama dogru agri sokuluyor ama demek ki hamilelikten kaynaklanan birsey bu, icine icine agri oluyor
kasiklar cok normal tam aksine
evet canim ya cok sukur
kalbini gorunce derin nefes aldim
hala vajinama dogru agri sokuluyor ama demek ki hamilelikten kaynaklanan birsey bu, icine icine agri oluyor
kasiklar cok normal tam aksine
benzer tabıkı teyzesı 2 gun var aralarında hem bellımı olur belkı aynı gun dogarlarmaşallahhh
canım benim de SAT 6 Ağustosbeni de listeye ekleyiiiiin.. SAT 5 Ağustos Yaş 29 Tahmini doğum 13 Mayıs
ya every aynı seylerı yasıyoruz o agrı dunden berı bendede var yururken ozellıkle gulemıyorum hapsurmak ıstemıyorum
beni de listeye ekleyiiiiin.. SAT 5 Ağustos Yaş 29 Tahmini doğum 13 Mayıs
gözün aydın, ben de heyecanla kalp atışlarını duyabileceğim kontrolü bekliyorum..
ciddi misin
ben otururken yururken hep oluyor
iki gundur ayni sekilde
vajinaya dogru sokuluyor bir agri
kadina gosterek anlattim bugun
alttan alttan birsey oluyor ya
cok garip birsey ya
ama bugun teyit ettim yolunda herseybuyuyen rahime baglidir herhalde bu da hafta haftadegisik seyler yasiyoruz
hadi gzün aydın canım. darısı kalp atışına olsun
ya of ya herkes 4 5 haftalıkken jeseyı grmus doktor bana gstermedı ılglnmedı bıle ya delırcm kan sonuucumu grmedn ultrasona sokmak mı ıstemedı acaba smdı gtcem snc alıcm ama doktrdn rndewu almadım sonucu saglık ocagnda yaptrdm ordn alıp hastaneye gtrcm randewum olmadan bakar mı acaba..
Selam kızlar bende katıldım aranıza
Sat 14 ağustos
beklenen doğum tarihimde 22 Mayıs[/QUOT
hosgeldın cnm aramıza gozun aydın yasını ve kacıncı bebıs oldugunu da yazarmısın
ya of ya herkes 4 5 haftalıkken jeseyı grmus doktor bana gstermedı ılglnmedı bıle ya delırcm kan sonuucumu grmedn ultrasona sokmak mı ıstemedı acaba smdı gtcem snc alıcm ama doktrdn rndewu almadım sonucu saglık ocagnda yaptrdm ordn alıp hastaneye gtrcm randewum olmadan bakar mı acaba..
kızlar bn gdıorm smdı saglık ocagına sonucu almaya ordan hastaneye ugrcm bakalım ıyı haberlerler donerım ınsallah bır bır bucuk saate gelırım kısmetese bekleyın benı bebıslere ıı bakın :)grssssrz
canım benim de SAT 6 Ağustos
sen görebildin mi keseyi?
evet cnm gördüm, sende şimdi görebilirsin sanırım...
Selam kızlar bende katıldım aranıza
Sat 14 ağustos
beklenen doğum tarihimde 22 Mayıs
inşallah canım, aslında bi an önce gitmek istiyorum ama boş dönmemek için cmt ye kadar sabredeyim diyorum
gitmişken bişeyler görelim
peki karından görebildi mi sende ?hangi gün gitmiştin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?