- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.741
Gunaydın kızlr cokkkkk uykum varyataktan bır turlu cıkamadım tlfu kapatıp uyumaya devam etsem ne de guzel olurduu
günaydın canım aynen eşimi işe gönderdim yatıym dedim sağa dön sola dön midem gurul gurul kalktım artık kahvaltı yaptım ama hala açım sanki :)aclık ınsanı bu saatte ayaga diker mı ya sankı günlerdir aç kalmıs gbyım :)) ama malesef aç kaldım sıgara böreklerımı yaktım(((((((((((((
aclık ınsanı bu saatte ayaga diker mı ya sankı günlerdir aç kalmıs gbyım :)) ama malesef aç kaldım sıgara böreklerımı yaktım(((((((((((((
ben kolan hastanesinde yaptırmıştım canım evet pahalı devlet hastanesinde randevular dolmuştu o yüzden özelde yaptırdım ama 20.haftada yapılacak test için alcam erkenden..bence devletten randevu al çalışıyosan 1 gün izin verirler heralde..hıım pahalıymış, nereye yaptırmıştın?
...
Ben de çok acıkmıştm bütün gece rüyamda kek gördüm, sabah da bir hevesle kahvaltı hazırlamaya koyuldum bir baktım tüp bitmiş, kettle ile idare ettik ama yumurtamı pişiremediğim için hala açım
Gunaydın canım benım sıpa sagolsun haftasonları yemek ıcın uyandırıyo benıaclık ınsanı bu saatte ayaga diker mı ya sankı günlerdir aç kalmıs gbyım :)) ama malesef aç kaldım sıgara böreklerımı yaktım(((((((((((((
yaa ekmeğim yok evde:) gece aç boğaz kocam yemiş oruç tutucam dıye ınsan kızını düşünmez mı ya benı geçtim çok da yagmur yagıyor markete gidemıyorum sinirden saçlarım diken diken oldu uyansın boğacam herifi(( gece nöbete gitmese yapacağımı biliyordum ama uyuması da lazım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
yaa ekmeğim yok evde:) gece aç boğaz kocam yemiş oruç tutucam dıye ınsan kızını düşünmez mı ya benı geçtim çok da yagmur yagıyor markete gidemıyorum sinirden saçlarım diken diken oldu uyansın boğacam herifi(( gece nöbete gitmese yapacağımı biliyordum ama uyuması da lazım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Krep filan yapabilirsin cnm sakin ol, açlığını bastırırsın en azından
kızlar bi arkadaşımla dertleşiyordum onun da bebeği olmuyo normal yollardan...2 defa tüp bebek denemesi olmuş ama tutmamış..şubatta 3.deneyecekler..benden dua etmemi istedi ki zaten hiç dualarımdan çıkmıyor..şimde ben de sizden onun için dua istiyorum..ismi ayşe..ayşe diye dua ederseniz RABBİM karnımızdaki meleklerimiz adına belki arkadaşıma da nasip eder..
günaydın kızlar...bu yazımı dün gece kimse görmedi mi..
çok yağlı geliyor bana krep yersem ıkı gün çekerim aaaa mayam var poğaça falan yapayım sabahın bu saatınde çektiğim ızdıraba bak ya:)) ahhhhh ahhh bır doğsun aklı azcık yerıne gelsin onun poposuna öyle bır şaplatcam kı bı saat canının acısına ağlıcak:) bu kadar nazlı sımarık kız mı olur ya:) hep aç hep kandırıkçı hep uğraştırıyor daha el kadardan yemek seçiyor:))) bırde daha gece yatarken konustuk ama kızım sen artık kızsın erkek değilsin öyle sürekli yemek isteme yarın öbürgün konusmaya başlayınca ılk kelımen rejım yapacam olur ama anlayan kım nasıl babası öyle kızı:) yok yok bu çoçuk halen kibar olmadığına göre kendini erkek sanıyor
Ben gördüm cnm merak etme gerekeni de yaptım
Ahh nazlı kızım benımannesı buyumek ıcın ugrasıyo ne yapsın bende arada sınır oluyorum hep ac hep ac bırde durtup duruyo yemek dıye konusuyorum arada oglum dur cok yemek mıdemı mahvedıyo ara arayıyelım dıyorum da kım dınlıyoooo[/QUOT
bizim bu kuzucuklarla işimiz çok zor valla.... ölçüyü bilseler barı onu da bılmıyorlar olan bıze oluyor:) neyse ben bıraz daha burda kalırsam içimde isyan çıkacak:)
günaydın kızlar...bu yazımı dün gece kimse görmedi mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?