2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar ben bugun emzırme sutyenini giymeye basladım
destekli sutyenlerim artık canımı yakmaya baslamıstı
ama bu cok yumusak ve rahat da penye ve desteklıler gıbı olmuyor
yalnız gogusler hıc acımıyor ve rahat
bir de dogum sonrası gıymek ıcın korse aldım karnı topluyormus

Gunaydın kızlr cokkkkk uykum var yataktan bır turlu cıkamadım tlfu kapatıp uyumaya devam etsem ne de guzel olurduu

aclık ınsanı bu saatte ayaga diker mı ya sankı günlerdir aç kalmıs gbyım :)) ama malesef aç kaldım sıgara böreklerımı yaktım (((((((((((((

aclık ınsanı bu saatte ayaga diker mı ya sankı günlerdir aç kalmıs gbyım :)) ama malesef aç kaldım sıgara böreklerımı yaktım (((((((((((((
günaydın canım aynen eşimi işe gönderdim yatıym dedim sağa dön sola dön midem gurul gurul kalktım artık kahvaltı yaptım ama hala açım sanki :) buda benim göbüşüm ama 2-3 hafta önceki hali..:)

Ben de çok acıkmıştm bütün gece rüyamda kek gördüm, sabah da bir hevesle kahvaltı hazırlamaya koyuldum bir baktım tüp bitmiş, kettle ile idare ettik ama yumurtamı pişiremediğim için hala açım

hıım pahalıymış, nereye yaptırmıştın?

...
ben kolan hastanesinde yaptırmıştım canım evet pahalı devlet hastanesinde randevular dolmuştu o yüzden özelde yaptırdım ama 20.haftada yapılacak test için alcam erkenden..bence devletten randevu al çalışıyosan 1 gün izin verirler heralde..

Son düzenleme:

yaa ekmeğim yok evde:) gece aç boğaz kocam yemiş oruç tutucam dıye ınsan kızını düşünmez mı ya benı geçtim çok da yagmur yagıyor markete gidemıyorum sinirden saçlarım diken diken oldu uyansın boğacam herifi (( gece nöbete gitmese yapacağımı biliyordum ama uyuması da lazım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Gunaydın canım benım sıpa sagolsun haftasonları yemek ıcın uyandırıyo benı haftaıcı de uyuyacam dıye ınat edıyo

Krep filan yapabilirsin cnm sakin ol, açlığını bastırırsın en azından

Günaydın kızlar... Keyifler nasıl.... sabah sabah açlıkla uykudan kalkanlar olmuş eeee normal artık bebekler büyüyor ve açlığımız daha da artıyor...

bebeklerimizi görmeye bi gün daha yaklaştık aynı zamanda hafta sonuna da....

cnm eşinde napsın bak ne güzel oruç tutacak ondan yemiş... poğaca yap yada hamur kızart diycem de açsın fazla beklemek istemiyorsun. arkadaşın dediği gibi krepte güzel olur...

Krep filan yapabilirsin cnm sakin ol, açlığını bastırırsın en azından

çok yağlı geliyor bana krep yersem ıkı gün çekerim aaaa mayam var poğaça falan yapayım sabahın bu saatınde çektiğim ızdıraba bak ya:)) ahhhhh ahhh bır doğsun aklı azcık yerıne gelsin onun poposuna öyle bır şaplatcam kı bı saat canının acısına ağlıcak:) bu kadar nazlı sımarık kız mı olur ya:) hep aç hep kandırıkçı hep uğraştırıyor daha el kadardan yemek seçiyor:))) bırde daha gece yatarken konustuk ama kızım sen artık kızsın erkek değilsin öyle sürekli yemek isteme yarın öbürgün konusmaya başlayınca ılk kelımen rejım yapacam olur ama anlayan kım nasıl babası öyle kızı:) yok yok bu çoçuk halen kibar olmadığına göre kendini erkek sanıyor

günaydın kızlar...bu yazımı dün gece kimse görmedi mi..

Ahh nazlı kızım benım annesı buyumek ıcın ugrasıyo ne yapsın bende arada sınır oluyorum hep ac hep ac bırde durtup duruyo yemek dıye konusuyorum arada oglum dur cok yemek mıdemı mahvedıyo ara arayıyelım dıyorum da kım dınlıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…