- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.761
Ahh nazlı kızım benımannesı buyumek ıcın ugrasıyo ne yapsın bende arada sınır oluyorum hep ac hep ac bırde durtup duruyo yemek dıye konusuyorum arada oglum dur cok yemek mıdemı mahvedıyo ara arayıyelım dıyorum da kım dınlıyoooo[/QUOT
bizim bu kuzucuklarla işimiz çok zor valla.... ölçüyü bilseler barı onu da bılmıyorlar olan bıze oluyor:) neyse ben bıraz daha burda kalırsam içimde isyan çıkacak:)
Olsun annesi yesin de büyüsün işte, iştahlı olsunlar sonra doğduklarında elimizde tabakla peşlerinden koşturmayalım
çok yağlı geliyor bana krep yersem ıkı gün çekerim aaaa mayam var poğaça falan yapayım sabahın bu saatınde çektiğim ızdıraba bak ya:)) ahhhhh ahhh bır doğsun aklı azcık yerıne gelsin onun poposuna öyle bır şaplatcam kı bı saat canının acısına ağlıcak:) bu kadar nazlı sımarık kız mı olur ya:) hep aç hep kandırıkçı hep uğraştırıyor daha el kadardan yemek seçiyor:))) bırde daha gece yatarken konustuk ama kızım sen artık kızsın erkek değilsin öyle sürekli yemek isteme yarın öbürgün konusmaya başlayınca ılk kelımen rejım yapacam olur ama anlayan kım nasıl babası öyle kızı:) yok yok bu çoçuk halen kibar olmadığına göre kendini erkek sanıyor
bende gördüm cnm duamı da ettim...Rabbim inşallah kavuşturur bebeğine...
günaydın kızlar...bu yazımı dün gece kimse görmedi mi..
günaydın kızlar . ay bizim bu açlığımız nolacak hakikaten kendimi nasıl yemek masasına attığımı bilmiyorum valla kıtlıktan çıkmış gibiyim
gobegıme baksana az önce cektım
normalde 15+1 ım ama 5 gun onden gidioz işte 15+6 oldukEki Görüntüle 569742 Eki Görüntüle 569743
kızlar iki gün önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim..yeni hamileyken yaptırdğım tahlillerde toplamda 11-12 tüp kan almışlardı sinir olmuştum zaten kanım az iyice azalttılar diye..ilk iki tahlilimde de kan değerim düşük çıkmıştı..ondan sonra eleviti pek düzenli kullanmadım içim almadı bi türlü..haftada 2-3 içsem iyi durumdaydı yani..nohut, kurufasulye, mercimek, bulgur buldukça yedim..yumurta ve peynir yedim bol bol..eti de çok sevmesemde az yedim..bi de kendime ceviz bal ve çekirdekli üzümü rondoda çekip bir macun hazırladım..ondan da aç karnına bir çorba kaşığı yedim..bugün eşim kansonucumu almış ve değerlerimin normal oludğunu söylediinanılmaz mutlu oldum..çünkü doktorum demir hapı vermişti ve onu bile kullanmıyordum çok düşük olduğuna emin olayım öyle başlarım diyodum..hatta dün suçlu hissedip bir tane demir hapı içtim ve midem akşama kadar yandı durdu..umarım eşim yanlış bakmamıştır çünkü öyle çok sevindimki hastayken bile hap içemem nefret ederim heleki bu hap midemi çok kötü yaptı..sizin değerler ne durumda??bu sıralarda ikinci kez baktırdınız mı?
gecmiş olsun canımm bendede grip gibi bir hal var habire hapşırıyorum geniz akıntısı bendede var iğrenc bişi ya..ilaçtaa kullanamıyoruz RABBİM şifa versin İNŞALLAH..Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
bende acım accccc hemde cokkkkk
bırı onume hazır kahvaltı getırse nooollluuuuurrrr
kızlar iki gün önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim..yeni hamileyken yaptırdğım tahlillerde toplamda 11-12 tüp kan almışlardı sinir olmuştum zaten kanım az iyice azalttılar diye..ilk iki tahlilimde de kan değerim düşük çıkmıştı..ondan sonra eleviti pek düzenli kullanmadım içim almadı bi türlü..haftada 2-3 içsem iyi durumdaydı yani..nohut, kurufasulye, mercimek, bulgur buldukça yedim..yumurta ve peynir yedim bol bol..eti de çok sevmesemde az yedim..bi de kendime ceviz bal ve çekirdekli üzümü rondoda çekip bir macun hazırladım..ondan da aç karnına bir çorba kaşığı yedim..bugün eşim kansonucumu almış ve değerlerimin normal oludğunu söylediinanılmaz mutlu oldum..çünkü doktorum demir hapı vermişti ve onu bile kullanmıyordum çok düşük olduğuna emin olayım öyle başlarım diyodum..hatta dün suçlu hissedip bir tane demir hapı içtim ve midem akşama kadar yandı durdu..umarım eşim yanlış bakmamıştır çünkü öyle çok sevindimki hastayken bile hap içemem nefret ederim heleki bu hap midemi çok kötü yaptı..sizin değerler ne durumda??bu sıralarda ikinci kez baktırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?