2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

günaydınlar,

hafta sonuna 1 gün kaldı aslında ama ben 2 diyorum çünkü daha bugünü çekeceğiz
sabah sabah rüzgar yağmur kalk hazırlan işe gel
yollar kalabalık, serviste arkamda oturan denyo hor hor horladı herkes nasıl sinir oldu ama kimse bişey demedi tabii
bugün depresif moddayım

Inşallah gününüz güzel geçer, öpüyorum herkesi

günaydın kızlar . ay bizim bu açlığımız nolacak hakikaten kendimi nasıl yemek masasına attığımı bilmiyorum valla kıtlıktan çıkmış gibiyim

günaydın fıstıklar..herkese hayırlı günler olsun inş...bugün rüyamda banyoya giriyorum birden bebeğimi doğuruyorum minicik bişey doğuyo haliyle..(18haftalık) :)sonra nefes almıyo yaşamıyo diye üzülüyorum annemi çağırıyorum annem diyoki emzir o kendine gelir diyo..emziriyorum bende gerçekten emmeye başlıyo çok tatlıydı yaa el kadardı, yerim ben onu

benim kızım niye böyle değil ya

Sadece yediğim meyveleri ve çorbaları seviyor, diğer yediklerimi zorla yiyorum ne bir tatlı ne başka bişey
kurt gibi acıkmıyorum, acıkmalara uyanmıyorum

galiba tipik nazlı kız modeli olacak, zilli kızım

Günaydın kızlaarrr :)
Gününüz çok güzel geçsin ve sağlıkla geçsin
Ben her zaman " Yüce Allahım her isteyene nasib et" diye dua ederim,anne olmak çok bambaşka bişey ve bi o kadar zor..Allah herşeyin en iyisini en hayırlısını bilir..Dua etmekten de başka bi çare gelmez insanın elinden..İnşallah sağlıklı,sıhhatli ve kolaylıkla bi bebekleri olur onların da..Rabbim isteyen herkese versin.Amin.

kızlar iki gün önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim..yeni hamileyken yaptırdğım tahlillerde toplamda 11-12 tüp kan almışlardı sinir olmuştum zaten kanım az iyice azalttılar diye..ilk iki tahlilimde de kan değerim düşük çıkmıştı..ondan sonra eleviti pek düzenli kullanmadım içim almadı bi türlü..haftada 2-3 içsem iyi durumdaydı yani..nohut, kurufasulye, mercimek, bulgur buldukça yedim..yumurta ve peynir yedim bol bol..eti de çok sevmesemde az yedim..bi de kendime ceviz bal ve çekirdekli üzümü rondoda çekip bir macun hazırladım..ondan da aç karnına bir çorba kaşığı yedim..bugün eşim kansonucumu almış ve değerlerimin normal oludğunu söyledi inanılmaz mutlu oldum..çünkü doktorum demir hapı vermişti ve onu bile kullanmıyordum çok düşük olduğuna emin olayım öyle başlarım diyodum..hatta dün suçlu hissedip bir tane demir hapı içtim ve midem akşama kadar yandı durdu..umarım eşim yanlış bakmamıştır çünkü öyle çok sevindimki hastayken bile hap içemem nefret ederim heleki bu hap midemi çok kötü yaptı..sizin değerler ne durumda??bu sıralarda ikinci kez baktırdınız mı?

günaydın kızlar . ay bizim bu açlığımız nolacak hakikaten kendimi nasıl yemek masasına attığımı bilmiyorum valla kıtlıktan çıkmış gibiyim

aynen canım yaa sürekli bişeyler yiyesim var.. açık büfe bi otelde konaklamalıyız bu devirde..gerçi simdiden 3-4 kilo almışım :26::26:

bende acım accccc hemde cokkkkk

bırı onume hazır kahvaltı getırse nooollluuuuurrrr

Maaşallah cnm bana da dr henüz kan ilacı vermedi en son 1 ay önce kan değerlerime bakılmıştı normaldi, dün yine kan verdim sağlık ocağına bugün sonucunu alacağım bnm de normal çıkar umarım. Sadece elevit kullanıyorum bu aralar bir de işe filan giderken yanımda bir poşet bulunduruyorum içinde ceviz, çekirdekli üzüm, vs var tavsiye ederim hem şifa niyetine hem de azcık açlığımı bastırmış oluyorum

Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/

Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
gecmiş olsun canımm bendede grip gibi bir hal var habire hapşırıyorum geniz akıntısı bendede var iğrenc bişi ya..ilaçtaa kullanamıyoruz RABBİM şifa versin İNŞALLAH..

KIZLARRR ben hiç bişi almamıştım ama kendimi tutamadım artık bunları aldımm

Eklentiler

• $0abebek-set-5-PARCA-bakim-tasima-kanguru-alt-ana__68548810_0.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $Hastane-CIKISI-5-parca__69055763_0.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $Hastahane-CIKISI-10-PARCA-IKIZLER-BEBE__63512468_0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 28
selam herkese,
bebek bakım çantalarına bakıyoruz kardeşim için, kafam çok karıştı,
okiedog diye bir marka var, güzel gözüküyor çantaları,
yoksa sırt çantası mı almak lazım nike'tan Adidas'tan bilemiyorum.
:18:

walla canım eleviti içmesende olur bende arad bir içiyorum kilo aldırıyormus die.ama doktor demir hapını sakın aksatma dedi..çok gerekli bi hap.hem senin için hemde bebek.ben aksam yatmadan önce içiyorum. birde süt ürünlerinnde 2 saat sonra falan içmen lazım hapı..yanma falan yapmıyor bende ama kabızlık yapıyo sanırım.ama katlacazzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…