2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/

çok geçmiş olsun canım bende hastayım yaaa berabt bi durum burnum yanıyor halsizim of yaaa yeni atlatmıştım ilaçta kuallanmam istemem ınsallah bır an önce atlatırız

gobegıme baksana az önce cektım
normalde 15+1 ım ama 5 gun onden gidioz işte 15+6 olduk
Eki Görüntüle 569742 Eki Görüntüle 569743
maşallah senin bu kadar net hissetmenin sebebi açıkça belli olmuş zaten resimde demek çok dışarda hemen derinin altında
Every resmı ekledıgımde sen yoktun topıkte bende senı etıketlemedı hepımızın oglusu capkın olacakk

ben istemem yaa olmasın çapkın kıskanırım ben yakışıklı olsun ama kızlar peşinde olmasın:44: mı acaba bilmiyorum emin değilim yaşayıp görcez inşallah

Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
Geçmiş olsun cnm adamakıllı dinlemedin ya tekrar etti demekki

KIZLARRR ben hiç bişi almamıştım ama kendimi tutamadım artık bunları aldımm
Hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın, ben de geçen gün bir tulum aldım insan görünce dayanamıyor

Hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın, ben de geçen gün bir tulum aldım insan görünce dayanamıyor
sağol canım evet ya zor tutuyorum kendimi odasınıda almak istiyorum eşim subatta alırız demişti dün ocağa ikna ettim bir an önce hazırlamak istiyrum..RABBİM erdirsin o günlere İNŞALLAH..

ben sevmiyorum bebek cantalarını o yuzden nike cantam var onu kullanmayı düşünüyorum..

günaydın mayıs anneleri
mec_ aldıgınız cicilere baktım canım botları nerden aldınız bayıldım bende kızıma almak istiyorumda

gecmiş olsun canımm bendede grip gibi bir hal var habire hapşırıyorum geniz akıntısı bendede var iğrenc bişi ya..ilaçtaa kullanamıyoruz rabbim şifa versin inşallah..

çok geçmiş olsun canım bende hastayım yaaa berabt bi durum burnum yanıyor halsizim of yaaa yeni atlatmıştım ilaçta kuallanmam istemem ınsallah bır an önce atlatırız

geçmiş olsun cnm adamakıllı dinlemedin ya tekrar etti demekki

hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın, ben de geçen gün bir tulum aldım insan görünce dayanamıyor

teşekkürler kızlar
havalarında dengesizliğinden herhalde giyimime falan da dikkat ediyorum ama
uff işte olacağı varmış akşam ütülerimi çıkardım salonun ortasın herseykaldı
ne işlerimi bitirebildim ne dinlenip iyileşebildim

kızlar sabahtan beri müzik kanalı açık müzik dinliyoruz. benim bebiş sanki oynayıp duruyor. bebek sol tarafımda. sol tarafımda ten seyirmesi gibi olup duruyor:) cok hoş birsey.

hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.

ben de kan tahlili vermiştim. bir sorun olunca araraım ben seni demişti hemşire. bugune kadar aramadıgına göre bir sorun yoktur. ben de haftada 2 kullandım kan hapını. elevit berbat bir tat bırakıyor onu da haftada 5 ancak kullanıyorum. demekki şimdilik cok harcamıyor bebek depolarımızı. ama ilerki aylarda cok harcıcaktır diye dusunuyorum

sağol canım evet ya zor tutuyorum kendimi odasınıda almak istiyorum eşim subatta alırız demişti dün ocağa ikna ettim bir an önce hazırlamak istiyrum..RABBİM erdirsin o günlere İNŞALLAH..

Yaaa biz oda alamayacağız bu evimizde yer yok zaten doğumdan 2-3 ay sonra taşınacağız, zaman geçse de biran önce çılgınca alışverişe başlasak

ben sevmiyorum bebek cantalarını o yuzden nike cantam var onu kullanmayı düşünüyorum..

Sırt çantası mı seninki?daha önce düşünmemiştim ama sırt çantası mantıklı olur bebek kucaktayken bir de kolumuzda çnta taşımak zorunda kalmayız. Ben de rengarenk desenli çantaları sevmiyorum

Bana elevitin tadı, kokusu hiç kötü gelmiyor sadece çok büyük olduğu için bazen içerken midem bulanıyor o kadar

Bana elevitin tadı, kokusu hiç kötü gelmiyor sadece çok büyük olduğu için bazen içerken midem bulanıyor o kadar
kızlar siz hepiniiz elevit kullanıyosunuz galiba ben GYNO FERRO SANOL kullanıyorum demir+folik asit+b12 varmış içinde başkada bişi kullanmıyorum...bunu kullanan varmı..

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE TATLI BEBİŞLERİ.....

ben hala destekli kullanıyorum ama rahat edemiyorum.. penye hiç kullanmadım.. bakalım..
bu arada göbüşleriniz için yağ ya da krem kullanmaya başladınız mı? ne kullanıyorsunuz? ben kakao yağı almayı düşünüyorum bu haftasonu. artık başlayaym sürmeye 4 ayımız bitti..

canım nisa hast. aradım, sgk lı 142 tl imiş. 5 ocak a randevu aldım. çalışmaya başladığımdan beri devlet hastanesine hiç gitmedim, ssatlerinden ve randevularından dolayı. özel okulda çalışıyorum, bırak 1 günü 1 saat izin alsan dersine baska hocalar girecek. çok çok zaruri bir sey olmadıktan sonra izin almıyrm..genelde cumartesileri gidiyrm doktora ya da hafta içi okuldan sonra..

kızlar siz hepiniiz elevit kullanıyosunuz galiba ben GYNO FERRO SANOL kullanıyorum demir+folik asit+b12 varmış içinde başkada bişi kullanmıyorum...bunu kullanan varmı..

ferro.......... diye bir ilaç verdi demir hapıymış. onu da bir kutu bitirdim gozum gormesin diye attım kabını. adını da bu sayede unuttum:) ama hepsi bir aradaysa onu kullanmak daha mantıklıymıs cidden

anladım canım hayırlısaı olsun....doğru çalışınca zor..

canım doktor elevit i 3. ayımda verdi. doğuma kadar kullanacaksın dedi. geçen hafta gittiğimde de kan hapı yani senin kullandığından gyno ferro sanol ile balık hapı verdi.

canım doktor elevit i 3. ayımda verdi. doğuma kadar kullanacaksın dedi. geçen hafta gittiğimde de kan hapı yani senin kullandığından gyno ferro sanol ile balık hapı verdi.
alla alla ben sadece onu kullanıyorum başka bişi vermedi... 22sinde gidicem bakalım..devam diycekmi..

bence bu doktorlar ilaç konusunda biraz fazla abartıyorlar. hepsi aynı şeyleri içeriyorsa ne diye bize hepsini aynı anda kullandırıyorlar anlamıyorum. elevit hele cok kilo aldırıyormus herkes eleviti bırakıp demir hapına devam ediyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…