- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.781
uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
maşallahgobegıme baksana az önce cektım
normalde 15+1 ım ama 5 gun onden gidioz işte 15+6 oldukEki Görüntüle 569742 Eki Görüntüle 569743
Every resmı ekledıgımde sen yoktun topıkte bende senı etıketlemedıhepımızın oglusu capkın olacakk
Geçmiş olsun cnm adamakıllı dinlemedin ya tekrar etti demekkiUff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
Hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın, ben de geçen gün bir tulum aldım insan görünce dayanamıyorKIZLARRR ben hiç bişi almamıştım ama kendimi tutamadım artık bunları aldımm
sağol canım evet ya zor tutuyorum kendimi odasınıda almak istiyorum eşim subatta alırız demişti dün ocağa ikna ettimHepsi çok güzelmiş güle güle kullanın, ben de geçen gün bir tulum aldım insan görünce dayanamıyor
selam herkese,
bebek bakım çantalarına bakıyoruz kardeşim için, kafam çok karıştı,
okiedog diye bir marka var, güzel gözüküyor çantaları,
yoksa sırt çantası mı almak lazım nike'tan Adidas'tan bilemiyorum.
:18:
gecmiş olsun canımm bendede grip gibi bir hal var habire hapşırıyorum geniz akıntısı bendede var iğrenc bişi ya..ilaçtaa kullanamıyoruz rabbim şifa versin inşallah..
çok geçmiş olsun canım bende hastayım yaaaberabt bi durum burnum yanıyor halsizim of yaaa yeni atlatmıştım ilaçta kuallanmam istemem ınsallah bır an önce atlatırız
geçmiş olsun cnm adamakıllı dinlemedin ya tekrar etti demekki
hepsi çok güzelmiş güle güle kullanın, ben de geçen gün bir tulum aldım insan görünce dayanamıyor
sağol canım evet ya zor tutuyorum kendimi odasınıda almak istiyorum eşim subatta alırız demişti dün ocağa ikna ettimbir an önce hazırlamak istiyrum..RABBİM erdirsin o günlere İNŞALLAH..
ben sevmiyorum bebek cantalarını o yuzden nike cantam var onu kullanmayı düşünüyorum..
aynen canımm..:))Yaaa biz oda alamayacağız bu evimizde yer yok zaten doğumdan 2-3 ay sonra taşınacağız, zaman geçse de biran önce çılgınca alışverişe başlasak
kızlar siz hepiniiz elevit kullanıyosunuz galiba ben GYNO FERRO SANOL kullanıyorum demir+folik asit+b12 varmış içinde başkada bişi kullanmıyorum...bunu kullanan varmı..Bana elevitin tadı, kokusu hiç kötü gelmiyor sadece çok büyük olduğu için bazen içerken midem bulanıyor o kadar
kızlar ben bugun emzırme sutyenini giymeye basladım
destekli sutyenlerim artık canımı yakmaya baslamıstı
ama bu cok yumusak ve rahat da penye ve desteklıler gıbı olmuyor
yalnız gogusler hıc acımıyor ve rahat
bir de dogum sonrası gıymek ıcın korse aldım karnı topluyormus
ben kolan hastanesinde yaptırmıştım canım evet pahalı devlet hastanesinde randevular dolmuştu o yüzden özelde yaptırdım ama 20.haftada yapılacak test için alcam erkenden..bence devletten randevu al çalışıyosan 1 gün izin verirler heralde..
kızlar siz hepiniiz elevit kullanıyosunuz galiba ben GYNO FERRO SANOL kullanıyorum demir+folik asit+b12 varmış içinde başkada bişi kullanmıyorum...bunu kullanan varmı..
anladım canım hayırlısaı olsun....doğru çalışınca zor..GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE TATLI BEBİŞLERİ.....
canım nisa hast. aradım, sgk lı 142 tl imiş. 5 ocak a randevu aldım. çalışmaya başladığımdan beri devlet hastanesine hiç gitmedim, ssatlerinden ve randevularından dolayı. özel okulda çalışıyorum, bırak 1 günü 1 saat izin alsan dersine baska hocalar girecek. çok çok zaruri bir sey olmadıktan sonra izin almıyrm..genelde cumartesileri gidiyrm doktora ya da hafta içi okuldan sonra..
kızlar siz hepiniiz elevit kullanıyosunuz galiba ben GYNO FERRO SANOL kullanıyorum demir+folik asit+b12 varmış içinde başkada bişi kullanmıyorum...bunu kullanan varmı..
alla alla ben sadece onu kullanıyorum başka bişi vermedi... 22sinde gidicem bakalım..devam diycekmi..canım doktor elevit i 3. ayımda verdi. doğuma kadar kullanacaksın dedi. geçen hafta gittiğimde de kan hapı yani senin kullandığından gyno ferro sanol ile balık hapı verdi.
canım doktor elevit i 3. ayımda verdi. doğuma kadar kullanacaksın dedi. geçen hafta gittiğimde de kan hapı yani senin kullandığından gyno ferro sanol ile balık hapı verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?