2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
canım sen gel bana sana hazırlıyayım güzel bir kahvaltı :)

ahh canımm benımmm
tamam ucak bıletımı alıp gelıyom hemen
sen basla hazırlıga ama bu gıdısle ancak ıkındıye yetısırım

ayy baharr bız bugun selmayla buluscazzz bızım dıger topıcten hanı

Günaydınn babies
Dün gece 1 e kadar tektimm
Benim messi koncam maça gitti
Hala küsüm buarada
Bugün ne gelecek bakalım
Sabah sabah yine araştırmacı gazeteciliğim tuttu
Farklı sitelerde haftalık yorumlar nasıl diye baktım vee okuduğum bir şey beni hem şaşırttı hemde bir kez daha Mevlama aşk duydum
Nasıl bir kurgu ve yaratılıştır Yarabbim
Bakın ne diyor

'Yenidoğan bir bebek ilk haftalarda sadece siyah ve beyaz renkleri net olarak görebilir. Göğüs ucunuzda beliren bu siyahlaşma bebeğinizin emmek için doğru bir hedefleme yapmasına yardımcı olacaktır. Doğa onu emzirebilmeniz için hem size hem de bebeğinize yardımcı oluyor ve elinden geleni yapıyor. Siz de bu mükemmel sıvıyı bebeğinize vermek için bilgilenmeli ve çabalamalısınız.'

Buarada bebeem taze fasulye boyutundaymışş

Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/

Canım çook geçmiş olsunn
Bol bol ılık su iç ve c vitami al
Virüste biz gibi çoook sevdi seni bırakmıyorr kuzummm (Polyanna yönünden bakmak böyle bişey )

Canım ben sırt çantası alacağımm
Ötekileri zaten ne bana hitap ediyor nede omzumu yamutmak gibi bir düşüncem varr
Hatta anne sırt çantaları diye özel üretimler var
Biberon koyma yeri falan varmış içindee ama pahalı biraz 160 tl cıvarında bakalım insin diye bekliyorum

günaydın mayıs anneleri
mec_ aldıgınız cicilere baktım canım botları nerden aldınız bayıldım bende kızıma almak istiyorumda

hepsiburada'dan aldım

canım çok geçmiş olsun bende sendenim
selpak'cıları zengin ettim 3 haftadır sesim düzelmedi
hamilelikte bağışıklık sistemi zayıfladığı için yakaladığı yerde yüklüyormuş hastalığı

bol bol dinlenmeye çalış, ıhlamur bal limon iç, üst solunum yollarını rahatlatır

Haftaya kan verecem tekrar canım bende ılac kullanmıyorum yedıgıme ıctıgıme dıkkat edıom 5aydan sonra demır happı verebılırım dedı doktorum

çok geçmiş olsun canım bende hastayım yaaa berabt bi durum burnum yanıyor halsizim of yaaa yeni atlatmıştım ilaçta kuallanmam istemem ınsallah bır an önce atlatırız
Kızlar cokkk gecmıs olsun ıns tez zamanda ıyılesırsınız ben hasta olacam dıye aklım cıkıyo her kıs hasta olurum 10penesılın yemeden kendıme gelemem bu kıs hasta olursam bıttım demektır
Cıkıntısı baya var tatlım sankı hemen altında gıbı yavrumun oldugu yer tamda orası hayu suyu guzel olsun yavrumun

kızlar siz hepiniiz elevit kullanıyosunuz galiba ben GYNO FERRO SANOL kullanıyorum demir+folik asit+b12 varmış içinde başkada bişi kullanmıyorum...bunu kullanan varmı..

bende forro sanol kullanıyordum kabızlık yapıyo dedim.bu sefer değiştirdi ama adını bilmiyorum..
bi de bişey sorcam doktor bana marincap verdi balık hapı.eczaneden almaya gittim eczacı ETA die başka bi hap önerdi.ödül almış bir hap içinde kesinlikle çinko yok.şimdi hamileler bunu kullanıyo dedi. fiyatı 25 tl içinde 30 adet vra. marinkap 15 tl içinde 60 tane var..satış yapmak için mi dedi anlamadım.sonuç olarak ikisini de almadım

hımm bu sırt çantası olayını hiç düşünmemiştim doğru bi araştırmak lazım:44:
senin eşin fenerli değilmiydi ya fenerinki bugün ama ?
evet insanın duygulanmaması mümkün değil içim bi cız ediyo okuyunca ama hangi siteden aldıysan doğacılar heralde

kızlar selam..hepinize hayırlı gebelikler dilerim..
mec arkadasım olur..canım msne gelirmisin yoksun :))

bu arada nisaya giden mihrimah arkadas hangi doktora gidiyor..bende doktorumu bıraktımda nisada doktor arastırıyorum..
asiye hanım devam ediyormu bilgin varmı?

bende acım accccc hemde cokkkkk

bırı onume hazır kahvaltı getırse nooollluuuuurrrr

ah yakın olsaydık sana mükellef bi kahvaltı hazırlardım benimde yalnız başıma canım istemiyo hiç

kızlar şu kan olayı kafama takılıyo sizin kan değeriniz kaç çıkıyo??
ben 5 haftalıkken sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım doktor kanın çok düşük şimdiden kan hapı kullanman lazım dedi verdi
kendi doktorum gerek yok kanın normal dedi son gittiğimizde 2li tarama için kan verirken kan alan sen çok kansızsın hap kullanıyon mu dedi doktora söyledim yoo türk kadınına göre kanın gayet iyiki hapı bidaha ki ay vercem dedi et ciğer falanda yiyemiyom inş sorun olmaz

canım bendede tam tersi ishal yapıo anlamadım gitti :) marincapı biliorum ben kullanmadım ama annem kullanıyodu balık hapı bence dr neyi yazdıysa onu al canım..

günaydın koca göbüşlüleeerrrrr
ya siz yeni yeni cicişler alıyorsunuz ben sizi çok kıskanıyorum :26::26::26:
ne bileyim henüz içimden bişeyler almak gelmiyor...niye acabaki?
az daha beklicem galiba.....

ayy canım ne guzel bı bılgı paylasmıssın
tuylerım tiken tiken oldu
guzel rabbım sen ne buyuksun

pekbicici cnm sen bakmışındır özellikle anneler için olanı varsa bi resim koysana ya ben şimdi bakmiim 2 saat sırt çantasını diyorum

Kız kendi maçııı
Haftalık 22 kıllı bacak maç yapıyorr işte

Çanta bu ben siyahı istiyordum ama kalmamışş :44:

Rahat pedli sırt askıları, nefes alabilen sırt kumaşı, geniş hacim ve bol miktarda cepleri kendisinde birleştirmiştir.
Alt değiştirme eşyaları, oyuncaklar, kıyafetler ve tabii ki babanın cep telefonu, cüzdanı, anahtarları ve daha fazlası için iki adet büyük ana gözüyle olabildiğince kolay.
Hiçbir modelimiz PVC-, Phthalate-, AZO- ve BPA içermez.

canım bendede tam tersi ishal yapıo anlamadım gitti :) marincapı biliorum ben kullanmadım ama annem kullanıyodu balık hapı bence dr neyi yazdıysa onu al canım..

doktor onu da söylemişti,kimisine de ishal yapıyo die..bende keske ishal yapsa dedim
bu arada kasık agrısının nedenini sordum.rahim yukarı çıktıgı için bağlı oldugu kaslar geriliyor o yuzden agrı yapar dedi..bi sorun yok yani kızlar telaşlanmayınn..

canim arket bana uzak her sabah gidemiyorum artik derin dondurucuya tazeyken koyuyorum her sabah birtana cikarip firinda isitip afiyetle hooop ins saglik acisindan zararli degildir ne yapayim

hımm ölçüleri neki acaba küçük gözüküyo sanki ama ben herşeyi koyucağım için içine bi linki neyin olaydı iyiydi vede markası eğer göründüğü kadar küçük değilse düşünürüm bende hem hoş bişeymiş

Günaydın güzel hamişcikler ve mucizeleriiii:)

Günümüz çokkkk güzel sağlıklı ve çabuk geçsin inşallahhhhh ( çabuk kısmı çalışanlar için:) )

elevitin dokunmasından, bulantısından bahsetmişsiniz ben kahvaltı arasında içebiliyorum ancak hergün yoksa onu son içersem ağzımda kokusu kalırsa mutlak çıkıyo. Ben de kilo aldırmasından korkuyorum c.tesi dr uma danışıcam günaşırı içsem olabilir mi diye? bakalım bana da bu sefer demir hapı verecek mi?

Bu arada sağlık ocağı bana 2 ayda bir gel değerlere bakacağız demişti. 17-18 Aralık gibi gitmeyi düşünüyorum oraya da tam 2 ay oluyor çünkü.herhalde tetanoz aşısını yaparlar o zaman.

Kızlar hepimizin duaları birbiriyle olsun inşallah hepimiz aksiliksiz kontrollerimizi geçirelim bebişlerimizi kendi sağlığımızla onların sağlığıyla kucağımıza alalım inşallah.

Ben de sizlerden dua bekliyorum c.tesi günü için içim içime sağmıyo görmek istiyorum yavrucuğumu hareketlerini Rabbimin izniyle. Cinsiyet te öğrenicez ama en önemlisi sağlık 4 lü tarama testimiz yapılacak sonuç 3 günde çıkıyormuş nasıl dayanıcam bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende bebişime daha henüz hiçbişey almadım. Bir dahaki ay başlarım artık inşallah ama bebk odamı beyaz düşüyorum:) pembe yada mavi almıycam bir de sonradan yatak olan beişler çok kullanışlı geliyor bana.

Mucizelerimize tüm hayallerimizi alalım Allahımın izniyle maddiyat da insanı zorlayacak gibi ama ksımetiyle gelirler inşallah. Çalışmadığımız dönemki 4 ay Allah yardımcımız olsun, bizim bir de ev kredimiz var. Babacık çok çalışacak artık napalım:) Allah iş rastlığı versin. Bugünümüze 100000 lerce şükürler olsun.

HEPİNİZİ BİZ DE TUMBİŞCİKLERİNİZDEN ÖPÜYORUZZZZ:)

inşallah hersey yolundadır . sızlere bırsey sormak ıstıyorum ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen yada düşünmeyen arkadaşlar varmı?

ya kızlar ben daha bebeğimi hissetmiyorum yada ben anlammıyorum bilemedim nasıl oluyo bi tarif edin mesela sürekli oluyo mu hergün veya gün içinde bi kaç defa :26:

bende hissetmiyorum canim merak etme zaten bebegim erkekse dogunca totosuna totosuna vuracagim sen nasil erkeksin cinsiyetini sakladin bacaklarini kapattin erkekler kasli olurmus anneye niye hareketlerini hissettirmedin diyecegim:))aksamlari yatiyorum donuyorum hissedermiyim diye sadece kan sayimi mi diyorlar onu hissediyorum tek:)) o da bebekten degil

günaydın kızlar...bu yazımı dün gece kimse görmedi mi..

gordum canim.Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ayse arkadasina en kisa zamanda

7 haftalikken baktirdigimda 14 tu hgb degerimm iyi soyledin yarin igne olmaya gidecegim saglik ocagina kan vereyim bari.senin miden bayagi hassas galiba bide kabizlik sorunun varsa elevit rahatlatiyor.yarimla basladim ben

gecmis olsun bol bol salata ve meyve tuketsen daha zor yakalanirsin aslinda

ayy canım ne guzel bı bılgı paylasmıssın
tuylerım tiken tiken oldu
guzel rabbım sen ne buyuksun

Yaaa benimde burnumun direği sızladıı
Allahım ne kadar büyük, ne kadar ince yaratışlar ve kurgular varr
Bir kez daha şükür etmek gerek

Ben annelutfen sitesinden bakıyorum canımm
Adı OKIEDOG Yukon SHOGUN Bebek Bakım Çantası
Hatta ürün almıyorum ama o sitede alışveriş listesi oluşturuyorsunn
Alacaklarımı sepete ekliyorum bekletiyorum
Hatta alt açmamda pek güzell

Hem muşamba olması hemde katlanıp küçülmesi ve yan cepleri (yedek bez,krem, ıslak mendil gibi koyma yerleri olması) bana cazip geldi
Ayy apartman kapılarında yazarlar yaa satıcılar ve dilenciler giremez diyee bende aynı satıcı gibi oldum siteye almayacaklarr hee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…