- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.801
canım sen gel bana sana hazırlıyayım güzel bir kahvaltı :)
Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
selam herkese,
bebek bakım çantalarına bakıyoruz kardeşim için, kafam çok karıştı,
okiedog diye bir marka var, güzel gözüküyor çantaları,
yoksa sırt çantası mı almak lazım nike'tan Adidas'tan bilemiyorum.
:18:
günaydın mayıs anneleri
mec_ aldıgınız cicilere baktım canım botları nerden aldınız bayıldım bende kızıma almak istiyorumda
teşekkürler kızlar
havalarında dengesizliğinden herhalde giyimime falan da dikkat ediyorum ama
uff işte olacağı varmış akşam ütülerimi çıkardım salonun ortasın herseykaldı
ne işlerimi bitirebildim ne dinlenip iyileşebildim
kızlar iki gün önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim..yeni hamileyken yaptırdğım tahlillerde toplamda 11-12 tüp kan almışlardı sinir olmuştum zaten kanım az iyice azalttılar diye..ilk iki tahlilimde de kan değerim düşük çıkmıştı..ondan sonra eleviti pek düzenli kullanmadım içim almadı bi türlü..haftada 2-3 içsem iyi durumdaydı yani..nohut, kurufasulye, mercimek, bulgur buldukça yedim..yumurta ve peynir yedim bol bol..eti de çok sevmesemde az yedim..bi de kendime ceviz bal ve çekirdekli üzümü rondoda çekip bir macun hazırladım..ondan da aç karnına bir çorba kaşığı yedim..bugün eşim kansonucumu almış ve değerlerimin normal oludğunu söylediinanılmaz mutlu oldum..çünkü doktorum demir hapı vermişti ve onu bile kullanmıyordum çok düşük olduğuna emin olayım öyle başlarım diyodum..hatta dün suçlu hissedip bir tane demir hapı içtim ve midem akşama kadar yandı durdu..umarım eşim yanlış bakmamıştır çünkü öyle çok sevindimki hastayken bile hap içemem nefret ederim heleki bu hap midemi çok kötü yaptı..sizin değerler ne durumda??bu sıralarda ikinci kez baktırdınız mı?
Kızlar cokkk gecmıs olsun ıns tez zamanda ıyılesırsınız ben hasta olacam dıye aklım cıkıyo her kıs hasta olurum 10penesılın yemeden kendıme gelemem bu kıs hasta olursam bıttım demektırçok geçmiş olsun canım bende hastayım yaaaberabt bi durum burnum yanıyor halsizim of yaaa yeni atlatmıştım ilaçta kuallanmam istemem ınsallah bır an önce atlatırız
Cıkıntısı baya var tatlım sankı hemen altında gıbı yavrumun oldugu yer tamda orasımaşallahsenin bu kadar net hissetmenin sebebi açıkça belli olmuş zaten resimde demek çok dışarda hemen derinin altında
ben istemem yaaolmasın çapkın kıskanırım ben yakışıklı olsun ama kızlar peşinde olmasın:44: mı acaba bilmiyorum emin değilim yaşayıp görcez inşallah
kızlar siz hepiniiz elevit kullanıyosunuz galiba ben GYNO FERRO SANOL kullanıyorum demir+folik asit+b12 varmış içinde başkada bişi kullanmıyorum...bunu kullanan varmı..
Günaydınn babies
Dün gece 1 e kadar tektimm
Benim messi koncam maça gitti
Hala küsüm buarada
Bugün ne gelecek bakalım
Sabah sabah yine araştırmacı gazeteciliğim tuttu
Farklı sitelerde haftalık yorumlar nasıl diye baktım vee okuduğum bir şey beni hem şaşırttı hemde bir kez daha Mevlama aşk duydum
Nasıl bir kurgu ve yaratılıştır Yarabbim
Bakın ne diyor
'Yenidoğan bir bebek ilk haftalarda sadece siyah ve beyaz renkleri net olarak görebilir. Göğüs ucunuzda beliren bu siyahlaşma bebeğinizin emmek için doğru bir hedefleme yapmasına yardımcı olacaktır. Doğa onu emzirebilmeniz için hem size hem de bebeğinize yardımcı oluyor ve elinden geleni yapıyor. Siz de bu mükemmel sıvıyı bebeğinize vermek için bilgilenmeli ve çabalamalısınız.'
Buarada bebeem taze fasulye boyutundaymışş
Canım çook geçmiş olsunn
Bol bol ılık su iç ve c vitami al
Virüste biz gibi çoook sevdi seni bırakmıyorr kuzummm(Polyanna yönünden bakmak böyle bişey )
Canım ben sırt çantası alacağımm
Ötekileri zaten ne bana hitap ediyor nede omzumu yamutmak gibi bir düşüncem varr
Hatta anne sırt çantaları diye özel üretimler var
Biberon koyma yeri falan varmış içindee ama pahalı biraz 160 tl cıvarında bakalım insin diye bekliyorum
bende acım accccc hemde cokkkkk
bırı onume hazır kahvaltı getırse nooollluuuuurrrr
canım bendede tam tersi ishal yapıo anlamadım gitti :) marincapı biliorum ben kullanmadım ama annem kullanıyodu balık hapı bence dr neyi yazdıysa onu al canım..bende forro sanol kullanıyordum kabızlık yapıyo dedim.bu sefer değiştirdi ama adını bilmiyorum..
bi de bişey sorcam doktor bana marincap verdi balık hapı.eczaneden almaya gittim eczacı ETA die başka bi hap önerdi.ödül almış bir hap içinde kesinlikle çinko yok.şimdi hamileler bunu kullanıyo dedi. fiyatı 25 tl içinde 30 adet vra. marinkap 15 tl içinde 60 tane var..satış yapmak için mi dedi anlamadım.sonuç olarak ikisini de almadım
Günaydınn babies
Dün gece 1 e kadar tektimm
Benim messi koncam maça gitti
Hala küsüm buarada
Bugün ne gelecek bakalım
Sabah sabah yine araştırmacı gazeteciliğim tuttu
Farklı sitelerde haftalık yorumlar nasıl diye baktım vee okuduğum bir şey beni hem şaşırttı hemde bir kez daha Mevlama aşk duydum
Nasıl bir kurgu ve yaratılıştır Yarabbim
Bakın ne diyor
'Yenidoğan bir bebek ilk haftalarda sadece siyah ve beyaz renkleri net olarak görebilir. Göğüs ucunuzda beliren bu siyahlaşma bebeğinizin emmek için doğru bir hedefleme yapmasına yardımcı olacaktır. Doğa onu emzirebilmeniz için hem size hem de bebeğinize yardımcı oluyor ve elinden geleni yapıyor. Siz de bu mükemmel sıvıyı bebeğinize vermek için bilgilenmeli ve çabalamalısınız.'
Buarada bebeem taze fasulye boyutundaymışş
Canım çook geçmiş olsunn
Bol bol ılık su iç ve c vitami al
Virüste biz gibi çoook sevdi seni bırakmıyorr kuzummm(Polyanna yönünden bakmak böyle bişey )
hımm bu sırt çantası olayını hiç düşünmemiştim doğru bi araştırmak lazım:44:
senin eşin fenerli değilmiydi ya fenerinki bugün ama ?
evet insanın duygulanmaması mümkün değil içim bi cız ediyo okuyuncaama hangi siteden aldıysan doğacılar heralde
canım bendede tam tersi ishal yapıo anlamadım gitti :) marincapı biliorum ben kullanmadım ama annem kullanıyodu balık hapı bence dr neyi yazdıysa onu al canım..
yaa ekmeğim yok evde:) gece aç boğaz kocam yemiş oruç tutucam dıye ınsan kızını düşünmez mı ya benı geçtim çok da yagmur yagıyor markete gidemıyorum sinirden saçlarım diken diken oldu uyansın boğacam herifi(( gece nöbete gitmese yapacağımı biliyordum ama uyuması da lazım offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Kız kendi maçııı
Haftalık 22 kıllı bacak maç yapıyorr işte
Çanta bu ben siyahı istiyordum ama kalmamışş :44:
Eki Görüntüle 569876
Rahat pedli sırt askıları, nefes alabilen sırt kumaşı, geniş hacim ve bol miktarda cepleri kendisinde birleştirmiştir.
Alt değiştirme eşyaları, oyuncaklar, kıyafetler ve tabii ki babanın cep telefonu, cüzdanı, anahtarları ve daha fazlası için iki adet büyük ana gözüyle olabildiğince kolay.
Hiçbir modelimiz PVC-, Phthalate-, AZO- ve BPA içermez.
ya kızlar ben daha bebeğimi hissetmiyorum yada ben anlammıyorum bilemedim nasıl oluyo bi tarif edin mesela sürekli oluyo mu hergün veya gün içinde bi kaç defa :26:
günaydın kızlar...bu yazımı dün gece kimse görmedi mi..
kızlar iki gün önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim..yeni hamileyken yaptırdğım tahlillerde toplamda 11-12 tüp kan almışlardı sinir olmuştum zaten kanım az iyice azalttılar diye..ilk iki tahlilimde de kan değerim düşük çıkmıştı..ondan sonra eleviti pek düzenli kullanmadım içim almadı bi türlü..haftada 2-3 içsem iyi durumdaydı yani..nohut, kurufasulye, mercimek, bulgur buldukça yedim..yumurta ve peynir yedim bol bol..eti de çok sevmesemde az yedim..bi de kendime ceviz bal ve çekirdekli üzümü rondoda çekip bir macun hazırladım..ondan da aç karnına bir çorba kaşığı yedim..bugün eşim kansonucumu almış ve değerlerimin normal oludğunu söylediinanılmaz mutlu oldum..çünkü doktorum demir hapı vermişti ve onu bile kullanmıyordum çok düşük olduğuna emin olayım öyle başlarım diyodum..hatta dün suçlu hissedip bir tane demir hapı içtim ve midem akşama kadar yandı durdu..umarım eşim yanlış bakmamıştır çünkü öyle çok sevindimki hastayken bile hap içemem nefret ederim heleki bu hap midemi çok kötü yaptı..sizin değerler ne durumda??bu sıralarda ikinci kez baktırdınız mı?
ayy canım ne guzel bı bılgı paylasmıssın
tuylerım tiken tiken oldu
guzel rabbım sen ne buyuksun
hımm ölçüleri neki acaba küçük gözüküyo sanki amaben herşeyi koyucağım için içine bi linki neyin olaydı iyiydi vede markası eğer göründüğü kadar küçük değilse düşünürüm bende hem hoş bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?