2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
sorma canım ya bende hem karın hem bel ağrısı oluyo ondanmıdırkii acaba..

hayirli sabahlar annecikler is gunumuz bitti iki gun evde yavas yavas is yapacagiz yatacagiz:))ya ben bir saat mutfakta is yapsam bacak kalca agrisindan duramiyorum annemde de olmus aynisi

elevit kilo yapiyor demissiniz ben bir aydir kullaniyorum hamilelikten onceki kilomdayim istahimi da acmadi benim tam tersine icmeden once gaz ve kabizlik sorunum vardi simdi arada ishal bile oluyorum sisligim olmuyor fazla herkese farkli etki yapiyor demekki

canım peki kan değerlerin düşük müydü normal miydi? benim ilk başta düşüktü ilerleyen aylarda vericem demişti. geçen ay yazdı demir hapını..
canım ben kan değerimi hatırlamıyorum ama alt limitin altında çıkıyodu hep..bende et ciğer yiyemiyorum..sağlık ocağındaki hemşirem, nohut,kfasulye,bulgur,mercimek gibi kuru baklagilleri çok tüket ve yumurtayı hergün 1 tane ye demişti..tabi çekirdekli siyah üzüm, ceviz, pekmez falan da ye dedi..et yiyemiyorsan her gün iki tane bile olsa köfte ye demişti..
canım bendede tam tersi ishal yapıo anlamadım gitti :) marincapı biliorum ben kullanmadım ama annem kullanıyodu balık hapı bence dr neyi yazdıysa onu al canım..
ohh ne güzel ishal yapmış..beni de folbiol ishal yapmıştı..bütün yediklerim wc de gidiyodu..bebiş neyle beslenio diye telaşlanıyodum :) elevite gecince çok daha az wc gitmeye başladım.
canim arket bana uzak her sabah gidemiyorum artik derin dondurucuya tazeyken koyuyorum her sabah birtana cikarip firinda isitip afiyetle hooop ins saglik acisindan zararli degildir ne yapayim
şu ekmek yapma makineleri var ya onların ekmekleri çok güzel oluyormuş, onlardan alsak evimizde yapsak ne güzel olur dimi..çok istiyorum almayı yaa..
inşallah hersey yolundadır . sızlere bırsey sormak ıstıyorum ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen yada düşünmeyen arkadaşlar varmı?
ben düşünüyorum canım..21 yada 22. haftamda istiyorum..bir görüntüleme merkezinedn fiyat aldım cd de veriyorlarmış ve bebeği iyice görene kadar bir kaç kez çağırıyorlarmış..

evet canım midem hassas olmalı..çünkü yatarken süt falan içeyim dedğimde midemdekiler boğazıma geliyo gibi oluyor..bende eleviti gün aşırı içmek istiyorum aslında :)

saol canım uğraştırdım senide
ya ama sitedede ölçüleri yazmıyo bunun benmi bulamadım :44: neyse en iyisi heralde böle bişeyleri dokunarak almak benim için tabi bulabilirsem bulamazsam bakarım inşallah

evet canım midem hassas olmalı..çünkü yatarken süt falan içeyim dedğimde midemdekiler boğazıma geliyo gibi oluyor..bende eleviti gün aşırı içmek istiyorum aslında :)
yogurt ye ayran ic sende sut yerine bende unutuyorum sut icmeyi arkadasim ishal yaptigini soylemis doktoruna elevitin birgun ic birgun icme demis.bana da yarim icsen de olur dedi.ikisinden birini deneyebilirsin

okulda işler oldukça yoğundu..yazılı sorusu hazırlayı sonra yazılı okumaktan gözlerim mahvoldu. foruma da giremedim hiç aklım burda kaldı neyse ki şu an itibariyle işlerimi bitirmiş bulunmaktayım:) önemli bir gelişme oldu mu bu aralar?

saol canım uğraştırdım senide
ya ama sitedede ölçüleri yazmıyo bunun benmi bulamadım :44: neyse en iyisi heralde böle bişeyleri dokunarak almak benim için tabi bulabilirsem bulamazsam bakarım inşallah

Estafurullahh ne demek büyük bir zevk ve keyifle paylaşıyorum ben bunları sizlerle canımm benimm
Hemen paylaşayım kuzumm

Ürünün Ölçüleri : 31 X 48 X 19cm. Ürünün Ağırlığı : 680gr.-900 gr.

Sırt bölgesi ortobedi tarzında sırt ağrısıda yapmıyormuşş

Eklentiler

• $9116_kucuk_1_ikon.webp
    224 bayt · Görüntüleme: 128
Son düzenleme:
.

ohh ne güzel ishal yapmış..beni de folbiol ishal yapmıştı..bütün yediklerim wc de gidiyodu..bebiş neyle beslenio diye telaşlanıyodum :) elevite gecince çok daha az wc gitmeye başladım.
evet canım ALLAHtan öyle abartılı ishal yapmıyo yoksa kötü olurdu..

herkese selamlar

pekbiicici canım kocanın hatasını anlayıp çiçek göndermesi çok hoş olmuş gerçekten

Erkeklerde jeton köşeli biraz geç düşüyo allah bi daha ağzınızın tadını kaçırmasın arkadaşım

gökçe ve mec kızlar sizede en acilinden şifalar diliyorum çok geçmiş olsun

saol tatlım
ben nası baktımda göremedim gözüm bozuk ama yakınla sorunum yoktu grm gördüm ölçüleri görememeiştim saol demek göründüğü kadar küçük değilmiş

inşallah hayırlı zamanda bbegıne kavusur cnm
tabıkıdeeeee hıc farketmezzzma bız ogluma alısık sankı
gobegıme baksana az önce cektım
normalde 15+1 ım ama 5 gun onden gidioz işte 15+6 olduk
Eki Görüntüle 569742 Eki Görüntüle 569743
amannnn maşallahhh
KIZLARRR ben hiç bişi almamıştım ama kendimi tutamadım artık bunları aldımm

çokguzeller cnm ıyı gunlerde saglıkla kullanın ınsallah

yabende demırlı kullanıyorum artık buyuyorlar rahat etmelerı lazım bugun bakayım su emzırme sutyenlerıne artık 24 saat kullanmamız gerekıyor nerdeyse
sarkmasın dıye ..

ay senın adına cok sevındım canım ne guzel bende demır hapını bırkacgun ıctım sımdı bıraktım
hergun pekemz yıyorum gelecek ay kan tahlılı yaptırcam eger degerler yukselmısse ılac almıcam degılse mecbur ılaca devam

Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/

cok gecmıs olsun canım ya hafta sonu gelıyor yataktan hıc cıkmaz dınlenırsın hep :29.

KIZLARRR ben hiç bişi almamıştım ama kendimi tutamadım artık bunları aldımm

ay ortadakıne bayıldım nerden aldın canım sıtesınden bı bakayım cok guzelller hayırlı gunlerde kullansın yavrun

gunaydin annisler...
iyi yapiyosun becede oyle hemen barisinca yaptiklari hatanin farkinda olmuyolar
benimkide cicegi dun alip geldi oglumla beraber 4 yasinda oglum
bende diyirum sen mi dedin annecim babaya cicek alalim diye evet diyo ben dedim
esim diyo yok yemin ederim ben icimden geldigi icin aldim gerci oglum anlamazki cicekten bocekten
cicek geldi ama bende tavirlar hareketler degismedi yine ne olur ne olmaz ruslarin icinde yasiyoruz diyerekten
pek sicak olmasada kalkip onu ise yolladim

* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, m...arket torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vere... rek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

*üm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee

*Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir

kızlar evlılııgmızde bır ılk :) aylardır esıme kalkta kahvaltıya gıdelım derım hep ama o ızın gunlerınde bıraksma aksama kadar uyur
haklıda aslında ama bugun kalktı nıhayet dısarı cıkıyoruz kavaltıya sonra bana ıccamasırı bebıs ıcın bıseyler bakıcaz on eleme olsun :)
aksama gorusurz opuldunuzzz dua edın bugun hava guzel olsunn uzun suredır keyıflı bır gezı yapmadık ..

gunaydınn mec gokhce canlarım cok gecmıs olsun alalhsıfa versın

eşim grıp olduyatıyor sımdı canım benım yaklasmayayım dıye elınden gelenı yapıyor .halbusekı bengırıbımı agır gecırıyorum dıye onlemını alıp grıp aşısı olmustu..ama tutmadı sanırsam

yarın kontrolumuz var bbegımde bende babamızda cook heyecanlıyız tekmelerını artık daha yukarda hıssedıyorum bu arada ve karın agrım ara ara devam edıyor ınsallah cıddı bırsey degıldır

Son düzenleme:

Hatasızzz kul olmaz tezinden yola çıkarakk
Yaptığınınn eşşeklik olduğunu kabul etmesiylee
Azcık yumuşama oldu tabiii
Bugün not bıraktım sabah , konuşmıcam yaa
marketten yumuşatıcı, sıvı yag (ayçiçek) soğan,patates al (Not: alırım ama taşıyamıyorum)
Kıymayı buzluktan çıkar dolaba koy
Evi süpür
Uyanmış beni arıyorr açmadım msj çekmiş 'ben yarın süpürürüm diye planlamıştım' diyor
Markete gitmiş 'yumuşatıcı hangisi alayım vernel, yumoş? seni hangisi yumuşatır' diyor
Cevap vermedim

yabende demırlı kullanıyorum artık buyuyorlar rahat etmelerı lazım bugun bakayım su emzırme sutyenlerıne artık 24 saat kullanmamız gerekıyor nerdeyse
sarkmasın dıye ..

benimkiler buyumedi hamilelikten onceden kilo aldigim icin buyumustu ama hamilelikten once cikartip yatiyordum hem meme kanseri riskini azaktiyor diye hemde rahat oluyor diye simdi de arada cikartiyorum sikiliyorum ama emzirme sutyenine gerek olacak kadar buyumediler ama

canım peki kan değerlerin düşük müydü normal miydi? benim ilk başta düşüktü ilerleyen aylarda vericem demişti. geçen ay yazdı demir hapını..
:)

yok canım kan değerlerim düşük değildi gayet güzel dedi hatta doktor..ama prospektüsü okursan ne kadar fayadlı oldugunu anlıyorsun.hatta hamilelikten sonra bile kullanıcaz galiba bi süre...eleviti de çalışan bayanlara gün aşırı veriyorum enerji versin die dedi.
ama ben günaşırı bile içmiyorum...:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…