- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.821
sorma canım ya bende hem karın hem bel ağrısı oluyo ondanmıdırkii acaba..doktor onu da söylemişti,kimisine de ishal yapıyo die..bende keske ishal yapsa dedim
bu arada kasık agrısının nedenini sordum.rahim yukarı çıktıgı için bağlı oldugu kaslar geriliyor o yuzden agrı yapar dedi..bi sorun yok yani kızlar telaşlanmayınn..
canım peki kan değerlerin düşük müydü normal miydi? benim ilk başta düşüktü ilerleyen aylarda vericem demişti. geçen ay yazdı demir hapını..walla canım eleviti içmesende olur bende arad bir içiyorum kilo aldırıyormus die.ama doktor demir hapını sakın aksatma dedi..çok gerekli bi hap.hem senin için hemde bebek.ben aksam yatmadan önce içiyorum. birde süt ürünlerinnde 2 saat sonra falan içmen lazım hapı..yanma falan yapmıyor bende ama kabızlık yapıyo sanırım.ama katlacazzz..
canım ben kan değerimi hatırlamıyorum ama alt limitin altında çıkıyodu hep..bende et ciğer yiyemiyorum..sağlık ocağındaki hemşirem, nohut,kfasulye,bulgur,mercimek gibi kuru baklagilleri çok tüket ve yumurtayı hergün 1 tane ye demişti..tabi çekirdekli siyah üzüm, ceviz, pekmez falan da ye dedi..et yiyemiyorsan her gün iki tane bile olsa köfte ye demişti..
ah yakın olsaydık sana mükellef bi kahvaltı hazırlardım benimde yalnız başıma canım istemiyo hiç
kızlar şu kan olayı kafama takılıyo sizin kan değeriniz kaç çıkıyo??
ben 5 haftalıkken sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım doktor kanın çok düşük şimdiden kan hapı kullanman lazım dedi verdi
kendi doktorum gerek yok kanın normal dedi son gittiğimizde 2li tarama için kan verirken kan alan sen çok kansızsın hap kullanıyon mu dedi doktora söyledim yoo türk kadınına göre kanın gayet iyiki hapı bidaha ki ay vercem dedi et ciğer falanda yiyemiyom inş sorun olmaz
ohh ne güzel ishal yapmış..beni de folbiol ishal yapmıştı..bütün yediklerim wc de gidiyodu..bebiş neyle beslenio diye telaşlanıyodum :) elevite gecince çok daha az wc gitmeye başladım.canım bendede tam tersi ishal yapıo anlamadım gitti :) marincapı biliorum ben kullanmadım ama annem kullanıyodu balık hapı bence dr neyi yazdıysa onu al canım..
şu ekmek yapma makineleri var ya onların ekmekleri çok güzel oluyormuş, onlardan alsak evimizde yapsak ne güzel olur dimi..çok istiyorum almayı yaa..canim arket bana uzak her sabah gidemiyorum artik derin dondurucuya tazeyken koyuyorum her sabah birtana cikarip firinda isitip afiyetle hooop ins saglik acisindan zararli degildir ne yapayim
ben düşünüyorum canım..21 yada 22. haftamda istiyorum..bir görüntüleme merkezinedn fiyat aldım cd de veriyorlarmış ve bebeği iyice görene kadar bir kaç kez çağırıyorlarmış..inşallah hersey yolundadır . sızlere bırsey sormak ıstıyorum ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen yada düşünmeyen arkadaşlar varmı?
7 haftalikken baktirdigimda 14 tu hgb degerimm iyi soyledin yarin igne olmaya gidecegim saglik ocagina kan vereyim bari.senin miden bayagi hassas galiba bide kabizlik sorunun varsa elevit rahatlatiyor.yarimla basladim ben
gecmis olsun bol bol salata ve meyve tuketsen daha zor yakalanirsin aslinda
saol canım uğraştırdım senideYaaa benimde burnumun direği sızladıı
Allahım ne kadar büyük, ne kadar ince yaratışlar ve kurgular varr
Bir kez daha şükür etmek gerek
Ben annelutfen sitesinden bakıyorum canımm
Adı OKIEDOG Yukon SHOGUN Bebek Bakım Çantası
Hatta ürün almıyorum ama o sitede alışveriş listesi oluşturuyorsunn
Alacaklarımı sepete ekliyorum bekletiyorum
Hatta alt açmamda pek güzell
Eki Görüntüle 569881
Hem muşamba olması hemde katlanıp küçülmesi ve yan cepleri (yedek bez,krem, ıslak mendil gibi koyma yerleri olması) bana cazip geldi
Ayy apartman kapılarında yazarlar yaa satıcılar ve dilenciler giremez diyee bende aynı satıcı gibi oldum siteye almayacaklarr hee
yogurt ye ayran ic sende sut yerine bende unutuyorum sut icmeyi arkadasim ishal yaptigini soylemis doktoruna elevitin birgun ic birgun icme demis.bana da yarim icsen de olur dedi.ikisinden birini deneyebilirsinevet canım midem hassas olmalı..çünkü yatarken süt falan içeyim dedğimde midemdekiler boğazıma geliyo gibi oluyor..bende eleviti gün aşırı içmek istiyorum aslında :)
saol canım uğraştırdım senide
ya ama sitedede ölçüleri yazmıyo bunun benmi bulamadım :44: neyse en iyisi heralde böle bişeyleri dokunarak almak benim için tabi bulabilirsembulamazsam bakarım inşallah
evet canım ALLAHtan öyle abartılı ishal yapmıyo yoksa kötü olurdu...
ohh ne güzel ishal yapmış..beni de folbiol ishal yapmıştı..bütün yediklerim wc de gidiyodu..bebiş neyle beslenio diye telaşlanıyodum :) elevite gecince çok daha az wc gitmeye başladım.
Estafurullahh ne demek büyük bir zev ve keyifle paylaşıyorum ben bunları sizlerle canımm benimm
Hemen paylaşayım kuzumm
Ürünün Ölçüleri : 31 X 48 X 19cm. Ürünün Ağırlığı : 680gr.
Eki Görüntüle 569898
Sırt bölgesi ortobedi tarzında sırt ağrısıda yapmıyormuşş
inşallah hersey yolundadır . sızlere bırsey sormak ıstıyorum ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen yada düşünmeyen arkadaşlar varmı?
inşallah hayırlı zamanda bbegıne kavusur cnmkızlar bi arkadaşımla dertleşiyordum onun da bebeği olmuyo normal yollardan...2 defa tüp bebek denemesi olmuş ama tutmamış..şubatta 3.deneyecekler..benden dua etmemi istedi ki zaten hiç dualarımdan çıkmıyor..şimde ben de sizden onun için dua istiyorum..ismi ayşe..ayşe diye dua ederseniz RABBİM karnımızdaki meleklerimiz adına belki arkadaşıma da nasip eder..
tabıkıdeeeee hıc farketmezzzcoooook sekerrrrrrrrrrr
benımkı deeeee :)))
guzelmıs cıdden komik bir anı olarak kalır
ben de 3luyu yaptırmadım doktora gosterdım gerek yok dedı burdakı
degısse de basımız ustune di mi canım kocam takılıp duruyor oglusunmus bak ne mutlu sana dıye. ben de kızıyorum olur mu kızıma da ınanılmaz sevındım ıkısı de bır
bizim parcamız nasılsa dunyaya bedel yavrumuz
amannnn maşallahhhgobegıme baksana az önce cektım
normalde 15+1 ım ama 5 gun onden gidioz işte 15+6 oldukEki Görüntüle 569742 Eki Görüntüle 569743
KIZLARRR ben hiç bişi almamıştım ama kendimi tutamadım artık bunları aldımm
kızlar ben bugun emzırme sutyenini giymeye basladım
destekli sutyenlerim artık canımı yakmaya baslamıstı
ama bu cok yumusak ve rahat da penye ve desteklıler gıbı olmuyor
yalnız gogusler hıc acımıyor ve rahat
bir de dogum sonrası gıymek ıcın korse aldım karnı topluyormus
kızlar iki gün önce sağlık ocağına kan tahlili vermiştim..yeni hamileyken yaptırdğım tahlillerde toplamda 11-12 tüp kan almışlardı sinir olmuştum zaten kanım az iyice azalttılar diye..ilk iki tahlilimde de kan değerim düşük çıkmıştı..ondan sonra eleviti pek düzenli kullanmadım içim almadı bi türlü..haftada 2-3 içsem iyi durumdaydı yani..nohut, kurufasulye, mercimek, bulgur buldukça yedim..yumurta ve peynir yedim bol bol..eti de çok sevmesemde az yedim..bi de kendime ceviz bal ve çekirdekli üzümü rondoda çekip bir macun hazırladım..ondan da aç karnına bir çorba kaşığı yedim..bugün eşim kansonucumu almış ve değerlerimin normal oludğunu söylediinanılmaz mutlu oldum..çünkü doktorum demir hapı vermişti ve onu bile kullanmıyordum çok düşük olduğuna emin olayım öyle başlarım diyodum..hatta dün suçlu hissedip bir tane demir hapı içtim ve midem akşama kadar yandı durdu..umarım eşim yanlış bakmamıştır çünkü öyle çok sevindimki hastayken bile hap içemem nefret ederim heleki bu hap midemi çok kötü yaptı..sizin değerler ne durumda??bu sıralarda ikinci kez baktırdınız mı?
Uff ben yine hasta oldum ya
inat ediyo gitmiycem diye
akşam yutkunamıyordum sonra başım tuttu
şimdi geniz akıntım baş ağrım ve hurda gibi bi vücudum var :/
KIZLARRR ben hiç bişi almamıştım ama kendimi tutamadım artık bunları aldımm
Günaydınn babies
Dün gece 1 e kadar tektimm
Benim messi koncam maça gitti
Hala küsüm buarada
Bugün ne gelecek bakalım
Sabah sabah yine araştırmacı gazeteciliğim tuttu
Farklı sitelerde haftalık yorumlar nasıl diye baktım vee okuduğum bir şey beni hem şaşırttı hemde bir kez daha Mevlama aşk duydum
Nasıl bir kurgu ve yaratılıştır Yarabbim
Bakın ne diyor
'Yenidoğan bir bebek ilk haftalarda sadece siyah ve beyaz renkleri net olarak görebilir. Göğüs ucunuzda beliren bu siyahlaşma bebeğinizin emmek için doğru bir hedefleme yapmasına yardımcı olacaktır. Doğa onu emzirebilmeniz için hem size hem de bebeğinize yardımcı oluyor ve elinden geleni yapıyor. Siz de bu mükemmel sıvıyı bebeğinize vermek için bilgilenmeli ve çabalamalısınız.'
Buarada bebeem taze fasulye boyutundaymışş
Canım çook geçmiş olsunn
Bol bol ılık su iç ve c vitami al
Virüste biz gibi çoook sevdi seni bırakmıyorr kuzummm(Polyanna yönünden bakmak böyle bişey )
Canım ben sırt çantası alacağımm
Ötekileri zaten ne bana hitap ediyor nede omzumu yamutmak gibi bir düşüncem varr
Hatta anne sırt çantaları diye özel üretimler var
Biberon koyma yeri falan varmış içindee ama pahalı biraz 160 tl cıvarında bakalım insin diye bekliyorum
herkese selamlar
pekbiicici canım kocanın hatasını anlayıp çiçek göndermesi çok hoş olmuş gerçekten
Erkeklerde jeton köşeli biraz geç düşüyoallah bi daha ağzınızın tadını kaçırmasın arkadaşım
gökçe ve mec kızlar sizede en acilinden şifalar diliyorum çok geçmiş olsun
yabende demırlı kullanıyorum artık buyuyorlar rahat etmelerı lazım bugun bakayım su emzırme sutyenlerıne artık 24 saat kullanmamız gerekıyor nerdeyse
sarkmasın dıye ..
canım peki kan değerlerin düşük müydü normal miydi? benim ilk başta düşüktü ilerleyen aylarda vericem demişti. geçen ay yazdı demir hapını..
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?