- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #17.841
Hatasızzz kul olmaz tezinden yola çıkarakk
Yaptığınınn eşşeklik olduğunu kabul etmesiylee
Azcık yumuşama oldu tabiii
Bugün not bıraktım sabah , konuşmıcam yaa
marketten yumuşatıcı, sıvı yag (ayçiçek) soğan,patates al (Not: alırım ama taşıyamıyorum)
Kıymayı buzluktan çıkar dolaba koy
Evi süpür
Uyanmış beni arıyorr açmadım msj çekmiş 'ben yarın süpürürüm diye planlamıştım' diyor
Markete gitmiş 'yumuşatıcı hangisi alayım vernel, yumoş? seni hangisi yumuşatır' diyor
Cevap vermedim
benimkiler buyumedi hamilelikten onceden kilo aldigim icin buyumustu ama hamilelikten once cikartip yatiyordum hem meme kanseri riskini azaktiyor diye hemde rahat oluyor diye simdi de arada cikartiyorum sikiliyorum ama emzirme sutyenine gerek olacak kadar buyumediler ama
Karar verdım ınternetten bısey almayacam cocuguma2seferdır aldıgım seylerı kendı magazasında daha ucuza buluyoum gecen hafta kıslıkk badıler almıstım 7tlye kendı magazasına gırdım az onnce 4tlye satıyorlardı aldım 2 tane hemen
bence bu doktorlar ilaç konusunda biraz fazla abartıyorlar. hepsi aynı şeyleri içeriyorsa ne diye bize hepsini aynı anda kullandırıyorlar anlamıyorum. elevit hele cok kilo aldırıyormus herkes eleviti bırakıp demir hapına devam ediyormus.
şu ekmek yapma makineleri var ya onların ekmekleri çok güzel oluyormuş, onlardan alsak evimizde yapsak ne güzel olur dimi..çok istiyorum almayı yaa..
günaydın koca göbüşlüleeerrrrr
ya siz yeni yeni cicişler alıyorsunuz ben sizi çok kıskanıyorum :26::26::26:
ne bileyim henüz içimden bişeyler almak gelmiyor...niye acabaki?
az daha beklicem galiba.....
bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum..az önce karnımın içinde gümgüm bişeyler hissettim derinlerde..bebekmi başka bişeymi emin olamadım..sanırım benim sıpanın biraz daha güclenmesi lazım..kızlar bebişinizin hareketlerini hissediyor musunuz?
Ben dr ne verirse kullanılması taraftarıyım, çünkü bedenimizde yeni bir canlı oluşuyor nihayetinde hem kendi ihtiyaçlarımız hem onun ihtiyaçları ancak takviyelerle karşılanır. Benim bir arkadaşıma dr doğumdan sonra da eleviti kullanmasını tavsiye etmiş, hatta o yıl hiç hasta olmadım diyor ben de arada eşime bile içiriyorum
Kilo olayına gelirsek napalım artık bebişlerimiz de biz de sağlıklı olalım da kiloları da veririz
Ben kullanıyorum ekmek makinesi çok da memnunum, temiz temiz kendi ekmeğini yiyorsun tavsiye ederim ama bu aralar biraz tembellik yaptım dışardan alıyoruz
hangi markanınkini kullanıyosun canım? ben geçenlerde mediamarkt a bakmıştım çok uygun fiyata bulmuştum..ekmeği tek parça olarak pişiriyodu..o ucuz olanlardan alsam güzel olur mu acaba diye düşünüyorum.
inşallah hersey yolundadır . sızlere bırsey sormak ıstıyorum ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen yada düşünmeyen arkadaşlar varmı?
merhaba kızlar
elevıt ve demır hapı birlikte aliniyor di mi
yani ayni gun ıcınde bırer tablet
:44:
ben de ekmek makinasının ekmeğini ve evdeki mis gibi ekmek kokusunu çok seviyorum. benimki arçelik ama anneme hediye getirmişlerdi simbo, o da çok memnun. tek büyük kalıbı olanlardan anneminki.
* Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, m...arket torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vere... rek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.
* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.
* Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.
* 1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.
* Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.
* Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.
* Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.
*üm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.
.............veee
*Bu diyalogların sonunda birbirine hala gülümseyenlere da AŞIK denir
Kızlar beklenen ama umulmayan hareket geldi eşimden
Geçmişi cok fazla okuyamadım ama hepinize gönülden teşekkür ediyorum
En azından yangına körükle gitmeden sakinleştim sayenizdee, bakalım cumartesiye yaşarsak göreceğiz neler olacağını
Şimdiden pireleri tutuyorum yorganda ama duruma göre toptan yakacağım yorganları
Hee barışmadım elbeett
Beni ve bebeğimii bugün mahvettii ama yine hatayı anlamakta bi gelişme aşaması olarak nitelendiriyorumm
Buarada banada milupadan paket geldi ama takıntımdır direk son kullanma tarihlerine baktımm
Pişik ve şampuanın skt biri 02/13 diğeri 03/13 yani benim işime yaramıcak kuzenin bebelerine vereceğim
İndirim kuponlarını kullanırım artıkk
Onun düzü benim tersime çarptı
Yazık olduu
Ama böyle birşeyede ihtiyacımız vardı, iyi çarpıştık deşarj oldukk
Hamile olduğumu söylediğimde bile çiçek almamıştı benim kemirgen
İyi olduuu
Çiçeğin üstündeki not 'candan erçetin özür dilerim dinle!'
Ayy dediim seni piss ergenn ama şarkıya ve sözlere bakınca uzun ama bir okadar durumuzu açıklayıcı bir özür olmuş
Buarada ilk defa duydum ben bu şarkıyı, bu hörgüçlü nerden duyduda dinledide aklına geldi bilemedim :26::26:
Sözleri ;
Ben seni istemeden yürekten kırmış olabilirim
Sonra da bütün suçu sana yüklemiş olabilirim
Sen bana birden kızıp çok ağır konuşmuş olabilirsin
Ardımdan çekip gidip aramamış sormamış olabilirsin
Bak hayat geçiyor aşk gurur dinlemiyor
Ya sen gel yada ben geleyim
Hiç bitmedi sana sevdam benim
Birbirimizi artık affedelim
Daha fazla vakit kaybetmeyelim
Ya sen gel yada ben geleyim
Yeter artık inat etmeyelim
Birbirimize emek verelim
Hatalıydım özür dilerim
Sen benim gözbebeğim çok sevdiğim herşeyim olabilirsin
Zaman zaman kara kışım ayazım fırtınam olabilirsin
Ben senin özlediğin vazgeçemediğin tek aşkın olabilirim
Ama bazen kızgın güneşin kor ateşin cehennemin olabilirim
Candan Erçetin - Özür DiLerim - Dailymotion video
Aşık olmak ve hamile olmak sanırım bu inişler çıkışlarr
Seviyorum evet ama bazen çakal olmadan adam çarpmasına deli oluyorumm
Sonra ben bir çarpıyorumm oda böyle tırımm tırımm geliyorr
Ne gerek vardıı okdar strese dimi ama bu erkeklerde alışmışş anacım bi hata yapınca çiçeği dayamayıı
Ama aramadımİlk o arasın bide sözlü özür dilesin bakimm
Eveet sadisttiiimm
Tamamen %100 organikiimm
Yerli malı türkün malıı modu benim ki
Bıraaakk yapmaa söyle dışardann bugün hepinize benden izin
Kocaları çalıştırınn bugünn
Seve seve veririmm kuzuuumm
Amaa Benimkide hatırlamadı kii :44:
Dur bunun içinde kavga edeyim ben
Hep birlikte gülelimmm canım benim
Hattaa güle güle doğuralımm
gobegıme baksana az önce cektım
normalde 15+1 ım ama 5 gun onden gidioz işte 15+6 oldukEki Görüntüle 569742 Eki Görüntüle 569743
Ben dr ne verirse kullanılması taraftarıyım, çünkü bedenimizde yeni bir canlı oluşuyor nihayetinde hem kendi ihtiyaçlarımız hem onun ihtiyaçları ancak takviyelerle karşılanır. Benim bir arkadaşıma dr doğumdan sonra da eleviti kullanmasını tavsiye etmiş, hatta o yıl hiç hasta olmadım diyor ben de arada eşime bile içiriyorum
Kilo olayına gelirsek napalım artık bebişlerimiz de biz de sağlıklı olalım da kiloları da veririz
Ben kullanıyorum ekmek makinesi çok da memnunum, temiz temiz kendi ekmeğini yiyorsun tavsiye ederim ama bu aralar biraz tembellik yaptım dışardan alıyoruz
canım ben yaptırcam çok merak ediyom ama 6 ve 7 aylıkken daha erken yaptırmıcam ama çok merak ediyom nasıl dayancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?