2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

anam çok fenasın 40 yıllık siyasetçi gibi bütün diyalog yollarını kapamışsın garibimde arıyo hala hangisi olsun diye

bende acip yatiyorum yazik onlarda rahat nefes alsin onlarda kiz ayni zamanda su kucuk i lerini buyuk yaz beni guldurdun yakabim kotu ne yapayim

Karar verdım ınternetten bısey almayacam cocuguma 2seferdır aldıgım seylerı kendı magazasında daha ucuza buluyoum gecen hafta kıslıkk badıler almıstım 7tlye kendı magazasına gırdım az onnce 4tlye satıyorlardı aldım 2 tane hemen

internetten bide kargo parasi var degil mi istanbuldasin nasilsa ciktikca alirsin

Ben dr ne verirse kullanılması taraftarıyım, çünkü bedenimizde yeni bir canlı oluşuyor nihayetinde hem kendi ihtiyaçlarımız hem onun ihtiyaçları ancak takviyelerle karşılanır. Benim bir arkadaşıma dr doğumdan sonra da eleviti kullanmasını tavsiye etmiş, hatta o yıl hiç hasta olmadım diyor ben de arada eşime bile içiriyorum
Kilo olayına gelirsek napalım artık bebişlerimiz de biz de sağlıklı olalım da kiloları da veririz

şu ekmek yapma makineleri var ya onların ekmekleri çok güzel oluyormuş, onlardan alsak evimizde yapsak ne güzel olur dimi..çok istiyorum almayı yaa..

Ben kullanıyorum ekmek makinesi çok da memnunum, temiz temiz kendi ekmeğini yiyorsun tavsiye ederim ama bu aralar biraz tembellik yaptım dışardan alıyoruz

günaydın koca göbüşlüleeerrrrr
ya siz yeni yeni cicişler alıyorsunuz ben sizi çok kıskanıyorum :26::26::26:
ne bileyim henüz içimden bişeyler almak gelmiyor...niye acabaki?
az daha beklicem galiba.....

ben de almadım uzun sure
simdi yavas yavas almaya basladık esımle
cok keyıflı oluyor hani sonra yapacaksan da alısverisini en azından ıkı uc parca tulum cıtcıtlı, battaniye neyse birsey alsan seni rahatlatabilir
yoksa ben de erkenden yapma taraftarı degılım ama buyuk keyıf oluyormus

kızlar bebişinizin hareketlerini hissediyor musunuz?
bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum..az önce karnımın içinde gümgüm bişeyler hissettim derinlerde..bebekmi başka bişeymi emin olamadım..sanırım benim sıpanın biraz daha güclenmesi lazım..

hangi markanınkini kullanıyosun canım? ben geçenlerde mediamarkt a bakmıştım çok uygun fiyata bulmuştum..ekmeği tek parça olarak pişiriyodu..o ucuz olanlardan alsam güzel olur mu acaba diye düşünüyorum.

ben de ekmek makinasının ekmeğini ve evdeki mis gibi ekmek kokusunu çok seviyorum. benimki arçelik ama anneme hediye getirmişlerdi simbo, o da çok memnun. tek büyük kalıbı olanlardan anneminki.

inşallah hersey yolundadır . sızlere bırsey sormak ıstıyorum ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen yada düşünmeyen arkadaşlar varmı?

canım ben yaptırcam çok merak ediyom ama 6 ve 7 aylıkken daha erken yaptırmıcam ama çok merak ediyom nasıl dayancam

merhaba kızlar
elevıt ve demır hapı birlikte aliniyor di mi
yani ayni gun ıcınde bırer tablet
:44:

canim doktor ikisini ayni anda yazdi yalniz kan hapi icerken iki saat sut urunleri ve kafeinli yiyeceklerden tuketmemek lazimmis kan hapini gunduz eleviti aksam tuketiyorum hazim kolaylastirici etki yapiyor bende elevit

kizlar 34-37.haftaya kadar cinsiyetini ogrenemeyen varmis.bilimsel olarak da kiz cocuklari pek bacaklarini acmiyormus ne kadar dogruysa.siz ne dusunuyorsunuz

ben de ekmek makinasının ekmeğini ve evdeki mis gibi ekmek kokusunu çok seviyorum. benimki arçelik ama anneme hediye getirmişlerdi simbo, o da çok memnun. tek büyük kalıbı olanlardan anneminki.

canım belki biliyosundur kumpiri diye bir yer var oraya gidince minik minik sıcak ekmekler getiriyorlar..eşimle her gittiğimizde o ekmekleri nasıl hangi kalıpta hangi makinede yapıyorlar diye merak ediyoruz ve ekmek makinesi almaya hevesleniyoruz. ama ekmek makineleri de büyük tek kalıp oluyor sanırım peki o kalıplarda ekmeğin ortası hamur kalıyor mu? ayyy canım çekti yaff..

bayıldım yaaa

Eki Görüntüle 569425

Buarada 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Hakkım olanı aldımm

Seve seve veririmm kuzuuumm
Amaa Benimkide hatırlamadı kii :44:
Dur bunun içinde kavga edeyim ben

Hep birlikte gülelimmm canım benim
Hattaa güle güle doğuralımm

Her yorumunu gözden kaçırmadan okudugum,, foruma ılk geldıgım gunden bu yana kendime yakınlık duydugum,,sıcak, içten,güleç Arkadaşım İiyiki varsın .. Gülsevdam'ın dediği gibi sen bu forumun neşe kaynağısın..:)

Çiçeğine bayıldım şarkıyı şimdi dınledım Sözleri çok anlamlı ...:)

Eşinle arayı düzeltmenıze cok sevındım .. Her daim mutlu olursun inş Canım arakadasım ...

walla ben yemek bile yapamıyorum diil ekmek yapıcam.ama kuzenimde vardı çok güzel oluyo gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…