- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
- 643
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.761
hamilelik belirtileri konusunda pek bilgi sahibi değilim.ve son zamanlarda çeşitli sıkıntılar yaşıyorum.
yardımcı olur musunuz?
Ne tarz sıkıntılar canım
kasıklarımla ilgili sıkıntılarım.bazen sağ, bazen solda zaman zaman gelip giden ağrılar oluyor.bazen bişi batıyormuş gibi.bazen bişi ısırıyormuş gibi.bazen hareket ettiğimde kasık bölgemde bişey oynuyormuş, hareket ediyormuş gibi hissediyorum.sanki içerde bi bilge var ben hareket ettikçe sağa sola çarpıyor.
Bi soru da benden gelsın
Meyveli soda zararı olurmu?sızce gunde 1 tane fln ıcıyorum
en iyisi bende öyle yapıcam çünkü aslında 7. haftada gitsen yeterliKIzlar beni daha adetim yeni geçti
doktora 7. haftada hatta 8. haftada gitmeyi düşününyorum kan testinide haftaya filan veririm diye dşünüyorum
Gidip direk Allah nasip ederse bebişimin kalp atışlarını duymak istiyorum((
saatler geçmek bilmez şimdi.BEnde yarın 15 .30 doktordan randevu aldım Cok heyecenliyim
kasıklarımla ilgili sıkıntılarım.bazen sağ, bazen solda zaman zaman gelip giden ağrılar oluyor.bazen bişi batıyormuş gibi.bazen bişi ısırıyormuş gibi.bazen hareket ettiğimde kasık bölgemde bişey oynuyormuş, hareket ediyormuş gibi hissediyorum.sanki içerde bi bilge var ben hareket ettikçe sağa sola çarpıyor.
Adetin filan geçti mi test yaptın mı
Canım düşük tehlikesi olabilir
Bunlar ilk aylarda olabilecek ağrılar. Adet sancısı gibi sancı çekebilirsin. Midende yanma olabilir. Kasıkların hafif şişmiştir
Doğal şeyler yanii
Çok ağır şeyler kaldırma ani hareket etme mümkün olduğunca dinlenmeye bak
ben daha önce bi dış gebelik geçirdim.en son 21 ağustosta adet oldum.henüz geçmedi.ama o adetimde zaten 10 gün erken başladı.ki 2 günden fazla değişmez bu bende.o kadar çok korkuyorum ki.geceleri sürekli rüyalar görüyorum.sıkıntılıyım.
Hımm hamile olduğun kesin değil yani
olabilirsinde olmayabilirsinde
psikolojik olabilir
Bende daha önceden boş gebelik geçirdim kürtaj oldum bende çok korkuyorum ama bir yandanda ümitle bekliyorum
iyi düşün iyi olsun
evde test yaptım.3 gün önce.negatifti.iyi düşünmeye çalışıyorum.psikolojik olduğunu sanmıyorum.bi bebeğimiz olması konusunda takıntılı değilim ama bu ağrılar.çokta hassasım son zamanlarda.dün doktorları izlerken fikretin durumuna ağladım mesela: ) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
annişler bi sorum olacak,
bitki çayları konusunda doktor adaçayı içme, yeşilçay günde 1i geçmesin dedi... internette araştırıyorum ama diğer bitki çayları ile ilgili çokta açıklayıcı bişey yok yani sinameki, adaçayı, maydanoz suyu yasak deniyor çoğunlukla... ıhlamur, elma çayı, rezene, erik çayı, tarçın çayı gibi bitki-meyve çayları hakkında bilgisi olan var mııı? ben normalde tam bir kahve manyağıyım da filtre kahve, türk kahvesi, espresso günde fincan fincan içerdim çalışırken deeeee işteeee artık yokk :))) yeni arayışım bitki ve meyve çayları :)) cevaplarınızı bekler yanacıklarınızdan öperimm
Bi soru da benden gelsın
Meyveli soda zararı olurmu?sızce gunde 1 tane fln ıcıyorum
bir kaç gün daha bekle test için erken olabilir
İnşallah Hamiştirsin :)))
yesıl cay hergun ıcen bırıydım kesınlıkle ıcme dedı doktor
meyve caylarınada ızın vermedı
normal cay ben sevmıyorum kusburnuyu bıdahakı gıdısımde sorucam
kahvaltıda ınsan sıcak bırsey ıcmeyı arıyor .. hep sütte olmazz
balım o katkısal maddelı
ve ayrıca maden suyu ıle yapılmıs olanı ayrı soda ıle olanı ayrı
soda gaz verılerek yapılıyor maden suyu ıse kendınden gazlı mınarellı
ve ben ıcerken maden suyunu 1 lt aldım ozkaynak maden suyu degerlerı en ıyısı
acınca kapagı gazı gıdıyor hergun 1 bardak oyle ıcıyorum ıcıne meyve suyu sık mesela portakal
alsana dogal meyvelı maden suyu :)
Normal çay içemiyor muyuz kızlar
Benim canım aşırı kahve isitoyr şu an
süt içeyim bari onun yerine
hayırlısıysa inşallah.
3 gün öncesine kadar adet olucam gibi ağrı çekiyordum mesela.ağır değildi kıvrandırmıyordu ama rahatsız ediciydi.
ama şuan öyle bir ağrım yok.sadece bazen batma gibi bişi hissediyorum özellikle sol kasığımda.bilemiyorum.
bu arada ben dış gebelik geçirdiğimde adetim 10 gün geçmişken yapmıştım testi.negatifti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?