2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
hamilelik belirtileri konusunda pek bilgi sahibi değilim.ve son zamanlarda çeşitli sıkıntılar yaşıyorum.
yardımcı olur musunuz?

KIzlar beni daha adetim yeni geçti
doktora 7. haftada hatta 8. haftada gitmeyi düşününyorum kan testinide haftaya filan veririm diye dşünüyorum

Gidip direk Allah nasip ederse bebişimin kalp atışlarını duymak istiyorum ((

kasıklarımla ilgili sıkıntılarım.bazen sağ, bazen solda zaman zaman gelip giden ağrılar oluyor.bazen bişi batıyormuş gibi.bazen bişi ısırıyormuş gibi.bazen hareket ettiğimde kasık bölgemde bişey oynuyormuş, hareket ediyormuş gibi hissediyorum.sanki içerde bi bilge var ben hareket ettikçe sağa sola çarpıyor.

Adetin filan geçti mi test yaptın mı
Canım düşük tehlikesi olabilir
Bunlar ilk aylarda olabilecek ağrılar. Adet sancısı gibi sancı çekebilirsin. Midende yanma olabilir. Kasıkların hafif şişmiştir
Doğal şeyler yanii
Çok ağır şeyler kaldırma ani hareket etme mümkün olduğunca dinlenmeye bak

en iyisi bende öyle yapıcam çünkü aslında 7. haftada gitsen yeterli
BEnde yarın 15 .30 doktordan randevu aldım Cok heyecenliyim
saatler geçmek bilmez şimdi.

hepimizde var canım kasık ağrısı korkulacak bişey değil

ben daha önce bi dış gebelik geçirdim.en son 21 ağustosta adet oldum.henüz geçmedi.ama o adetimde zaten 10 gün erken başladı.ki 2 günden fazla değişmez bu bende.o kadar çok korkuyorum ki.geceleri sürekli rüyalar görüyorum.sıkıntılıyım.

hepimizde var canım kasık ağrısı korkulacak bişey değil[/QUOTE]

bi bebeğimiz olsun istiyoruz.daha önce bi dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum.kasık bölgeme hafif bastırıp çektiğimde bi acı hissediyorum.

Hımm hamile olduğun kesin değil yani
olabilirsinde olmayabilirsinde
psikolojik olabilir

Bende daha önceden boş gebelik geçirdim kürtaj oldum bende çok korkuyorum ama bir yandanda ümitle bekliyorum
iyi düşün iyi olsun

evde test yaptım.3 gün önce.negatifti.iyi düşünmeye çalışıyorum.psikolojik olduğunu sanmıyorum.bi bebeğimiz olması konusunda takıntılı değilim ama bu ağrılar.çokta hassasım son zamanlarda.dün doktorları izlerken fikretin durumuna ağladım mesela: ) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

bir kaç gün daha bekle test için erken olabilir
İnşallah Hamiştirsin :)))

yesıl cay hergun ıcen bırıydım kesınlıkle ıcme dedı doktor
meyve caylarınada ızın vermedı
normal cay ben sevmıyorum kusburnuyu bıdahakı gıdısımde sorucam
kahvaltıda ınsan sıcak bırsey ıcmeyı arıyor .. hep sütte olmazz

Bi soru da benden gelsın

Meyveli soda zararı olurmu?sızce gunde 1 tane fln ıcıyorum

balım o katkısal maddelı
ve ayrıca maden suyu ıle yapılmıs olanı ayrı soda ıle olanı ayrı
soda gaz verılerek yapılıyor maden suyu ıse kendınden gazlı mınarellı
ve ben ıcerken maden suyunu 1 lt aldım ozkaynak maden suyu degerlerı en ıyısı
acınca kapagı gazı gıdıyor hergun 1 bardak oyle ıcıyorum ıcıne meyve suyu sık mesela portakal
alsana dogal meyvelı maden suyu :)

bir kaç gün daha bekle test için erken olabilir
İnşallah Hamiştirsin :)))

hayırlısıysa inşallah.
3 gün öncesine kadar adet olucam gibi ağrı çekiyordum mesela.ağır değildi kıvrandırmıyordu ama rahatsız ediciydi.
ama şuan öyle bir ağrım yok.sadece bazen batma gibi bişi hissediyorum özellikle sol kasığımda.bilemiyorum.

bu arada ben dış gebelik geçirdiğimde adetim 10 gün geçmişken yapmıştım testi.negatifti.

meyveli soda zararlı olabilir.içinde kimyasal var.

Normal çay içemiyor muyuz kızlar

Benim canım aşırı kahve isitoyr şu an
süt içeyim bari onun yerine

benim teyzemin kızı da kahve düşkünüydü.doktoru ona bol sütlü, içine sadece tadını alabilecek kadar kahve koyarak 2-3 günde bir içmesini önermişti.sende dene istersen.bi zararı olmuyor.

Bugün bir test daha alıp deneyebilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…