2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
annişler bi sorum olacak,
bitki çayları konusunda doktor adaçayı içme, yeşilçay günde 1i geçmesin dedi... internette araştırıyorum ama diğer bitki çayları ile ilgili çokta açıklayıcı bişey yok yani sinameki, adaçayı, maydanoz suyu yasak deniyor çoğunlukla... ıhlamur, elma çayı, rezene, erik çayı, tarçın çayı gibi bitki-meyve çayları hakkında bilgisi olan var mııı? ben normalde tam bir kahve manyağıyım da filtre kahve, türk kahvesi, espresso günde fincan fincan içerdim çalışırken deeeee işteeee artık yokk :))) yeni arayışım bitki ve meyve çayları :)) cevaplarınızı bekler yanacıklarınızdan öperimm

ben de 8 inde gittim, göremedik
7sinde kan testi yaptırmıştım 171 di
inşallah bi sorun yoktur, dediğin gibi geç döllenmedir
ben kimyasal gebelik geçirdim, ondan beri yumurtlama sürem değişik değişik, 2 gün geç oluyo hemen hemen
şimdi gidip kan testine de 30 lira bayılmak i,stemiyorum, ama meraktayım daaaa
beklicem napimmm

bitki çayının önerilip önerilmemesi değil de bence hazır poşet çaylar içilmesi uygunsuz sanırım, doğru kelimeleri bulamadım =)
yani mesela demlenmiş bi ıhlamurun ne zararı olabilir, kaldı ki köylerde hep bunu içiyolar =))
demlenirken ıhlamurun içine de çubuk tarçın atmanın bi zararı olmaz diye düşünüyorumm

evet bence de bekle, aklına güsel şeyler getir ve tadını çıkaaar

selam kızlar. ayın 11inde ilk doktor ziyaretime gittim. Son durumumu paylaşmak istedim. kan testlerinden bhcg 1300, progesteron 21 çıktı. doktor her şey yolunda dedi ultrasonda şimdi bişey belli olmaz dedi 26sına randevu verdi. şimdi o günü dört gözle bekliyorum. hayırlısı..

DEGERIN COK GUZEL CNM MASALLAHGUZEL HABERLERLE GEL INSALLAH

doktordan gelen yazıyo gelen yazıyo =)) maşallah canım
ben de bilg başına kilitlendim gün bitsin diye bekliyorum

dr icinde koruyucu madde iceren hicbirsey icme yeme dedi,zaten dikkat ediyordum simdi daha cok ediyorum,sade soda icsen belki daha iyi olur icinde seker olmaz hicdegilse

aynısını bana da soyledı sade soda ımkansız ıcemem hıc sevmem tadını ıcım yanıyor soda hararetımı alıyor

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.

bu arada soda,kola kısaca gazlı içeceklerin hepsi ve hazır meyve suları çok fazla çay kahve tüketimini yasakladı doktorum.

bol bol kalsiyum al dedi.

kızlar bu arada kendinize dikkat edin valla tam hastalık havası ben hala rüyanın etkisindeyim ve ara ara hapşırıyorum.

afıyet bal seker olsun bırde ben ıcebılsem cok mıdemı bulandırıyor..
elevitin tadı bana iğrenç gelmiyor direk yutuyon zaten balım tadına mı bakıyon sen
kızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))
güüüüül yerim ben onlarıı maşallah canımmm
selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
aminn ben haftaya çarşamba gidicem

melekcim ultrason ışın değil ses dalgası canım. ama tabiki fazlası zararlı olabilir çünkü böbrek taşları da güçlü ses dalgalarıyla kırılıyor.
melek okadar heyecanlıyımki anlatamam bi anda 5kişilik bir aile olacağız :))

çıtır hamişş maşallah ne kadar mutlu olmuşsun çok sevindim
hoşgeldin aramıza
yaa sorma birde ilk saatlerimi boşaltın dedim kapris yaptılar bana ben sorarım onlara aynı okuldayım 6 senedir.

Kızlar, yarın doktor randevum var. Çok heyecanlıyım. İlk kez ultrasondan bakılacak.. Dua edin bana..

hoşgeldin aramıza
güzel haberler bizi de neşelendiriyor
hoşgeldinnnn
beni de listeye ekleyiiiiin.. SAT 5 Ağustos Yaş 29 Tahmini doğum 13 Mayıs

Selam kızlar bende katıldım aranıza
Sat 14 ağustos
beklenen doğum tarihimde 22 Mayıs
kızlar sizde hoşgeldiniz
çarşamba bende doktora sorcam ama maydanoz ada çayını bende biliyorum. oğluşumun hamileliğinden
Bi soru da benden gelsın

Meyveli soda zararı olurmu?sızce gunde 1 tane fln ıcıyorum
canım zararı yok ama şeker var fuzuli şeker almış oluyorsun sadece

selam kızlar,
benim canım sıkkın bugün oğluşum çok ağladı kreşe bırakırken içim yandı cayır cayır.

ben doktora haftaya çarşamba gitcem. zaten daha önce gitsem tekrar çağırırdı.

Bende bildiğiniz üzere hafif hastaydım ve doktora gidince ilk işim ıhlamur içebilirmiyim diye sormak oldu?
Odaa hayııııırrr dediii kafein mi ne varmış Çok kötü hissediyorsan 1 bardak tane kuşburnu iç dedi bal ve limonla:2: Ve aslında sadece su,süt ve taze meyve suyundan başka birşey almamaya dikkat edin çünkü çoğu bitkilerin düşük tehlikesi varmış ve sodayı günlük ama kesin ve kesin sade olanı tüketin diye yazıyor bana verdiği listede...

arkadaşlar merhaba..
hamilelikle alakalı sıkıntılarım var.sizinle konuşmanın iyi geleceğini düşünüyorum.
mümkün mü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…