- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #1.741
evet canım karından gördü... 8 eylül'de gittim. ama sanırım döllenme tarihi ile de ilgili kesenin görünüp görünmemesi.. ama senin yerinde olsam cmt' ye kadar sabrederim kaç gün kaldı ki.. hem sabretmeye alışmak lazım ooo daha ne beklicez, bak ben de şimdi kalp atışları için bekliyorum :))
annişler bi sorum olacak,
bitki çayları konusunda doktor adaçayı içme, yeşilçay günde 1i geçmesin dedi... internette araştırıyorum ama diğer bitki çayları ile ilgili çokta açıklayıcı bişey yok yani sinameki, adaçayı, maydanoz suyu yasak deniyor çoğunlukla... ıhlamur, elma çayı, rezene, erik çayı, tarçın çayı gibi bitki-meyve çayları hakkında bilgisi olan var mııı? ben normalde tam bir kahve manyağıyım da filtre kahve, türk kahvesi, espresso günde fincan fincan içerdim çalışırken deeeee işteeee artık yokk :))) yeni arayışım bitki ve meyve çayları :)) cevaplarınızı bekler yanacıklarınızdan öperimm
ben de 8 inde gittim, göremedik
7sinde kan testi yaptırmıştım 171 di
inşallah bi sorun yoktur, dediğin gibi geç döllenmedir
ben kimyasal gebelik geçirdim, ondan beri yumurtlama sürem değişik değişik, 2 gün geç oluyo hemen hemen
şimdi gidip kan testine de 30 lira bayılmak i,stemiyorum, ama meraktayım daaaa
beklicem napimmm
ıhlamur içtim kahve niyetine :)))))))
selam kızlar. ayın 11inde ilk doktor ziyaretime gittim. Son durumumu paylaşmak istedim. kan testlerinden bhcg 1300, progesteron 21 çıktı. doktor her şey yolunda dedi ultrasonda şimdi bişey belli olmaz dedi 26sına randevu verdi. şimdi o günü dört gözle bekliyorum. hayırlısı..
Bi soru da benden gelsın
Meyveli soda zararı olurmu?sızce gunde 1 tane fln ıcıyorum
selam kızlar. ayın 11inde ilk doktor ziyaretime gittim. Son durumumu paylaşmak istedim. kan testlerinden bhcg 1300, progesteron 21 çıktı. doktor her şey yolunda dedi ultrasonda şimdi bişey belli olmaz dedi 26sına randevu verdi. şimdi o günü dört gözle bekliyorum. hayırlısı..
dr icinde koruyucu madde iceren hicbirsey icme yeme dedi,zaten dikkat ediyordum simdi daha cok ediyorum,sade soda icsen belki daha iyi olur icinde seker olmaz hicdegilse
aynısını bana da soyledı sade soda ımkansız ıcemem hıc sevmem tadını ıcım yanıyor soda hararetımı alıyor
limon sıkarak bi dene, tatlandırmış olursun
elevitin tadı bana iğrenç gelmiyor direk yutuyon zaten balım tadına mı bakıyon senafıyet bal seker olsun bırde ben ıcebılsem cok mıdemı bulandırıyor..
güüüüül yerim ben onlarıı maşallah canımmmkızlar benimki ikiz çift yumurta ikiziymiş bugün kalp atışını duymaya gitmiştim 2tane kalp atışı duydumm :))
selam kızlar 6+1 günlük ve bebeğimin kalp atışlarını duydum ,şahane bi duygu sarhoş gibiyim Allah herkese bu duyguyu nasip etsin...
selam kızlar ben de katılmak istiyorum aranıza
çok emin olmamakla beraber allah izin verirse hamileyim şu anda
BAT ı 4 gün geçe test yaptırdım 171 çıktı, doktor normal dedi, bu cmt keseyi görmek ümidiyle gidicez bakalım
yaş 26, SAT 6 ağustos, bebişin beklenen doğum tarihi allah izin verirsee13 mayıs , ilk bebek
melekcim ultrason ışın değil ses dalgası canım. ama tabiki fazlası zararlı olabilir çünkü böbrek taşları da güçlü ses dalgalarıyla kırılıyor.Kontroller ilk ay yogun son ay yogun oluyor genelde.. onun dısında ayda 1 cagırmaları lazım.. zaten o kadar da ıyı degıl sık ultrasona gırmek..o nasıl bır ısık ki derının kac kat altına ulasabılıyor?
kızlar doguma hazırlık kursuna falan gıtmeyı dusunen var mı?
melek okadar heyecanlıyımki anlatamam bi anda 5kişilik bir aile olacağız :))
çıtır hamişşKızlaaaaar ablalaaar mrb :)) bugun doktora gıttım sonunda doktorumu buldum cok sukur hamılemıyım ben kesın bısey söleyın yoksa cıldırcam dedım ee aksını söyleyen mı oldu tabı hamılesın baksana degerıne ıyı dedı :) coook sükürelevit diye bı multıvıtamın verdıtadı ıgrenc ööğğ. geç döllenmıs galıba 10 gun sonra gel ultrasona bakalım dedı cok heyecanlıyımmmm :* hamıleyımmmmm o kadar sevındım kı hemen lcw ye gıdıp kendıme hamıle t shırtlerınden aldım ıyıce hamıle modundayım yanı. neyse coook öptüm hepinizi :)) bu arada benle bebegımıde listeye ekleyın snowflakeN :))) sat.06 agustos 20 yasındayım bebegım dogum tarıhı 14.15.2013
hoşgeldin aramızakızlar benıde alın aranıza pazar gunu ogrenndım hamıle oldugumu bugn doktora gttm kan tahlılı ıstedı snc yarın cıkcak ama 5+4 dedı buyuk ıhtımal.benıde ekleyın lısteye..yenı dostluklara merhaba demek adına sayın anneler hepımıze hatrlı dogumlar ınsallah bbebklerımız ve bız sag saglım kkrtlurz onları saglıklı bı sekılde kucagımza alırz..YAŞ 22 - SAT 4 AGUSTOS - TAHMINI DOGUM TARIHI 11 MAYIS - CINSIYET BELLI DEGIL - VE ILK BEBEGIM KISMETSE :)
yaa sorma birde ilk saatlerimi boşaltın dedim kapris yaptılar bana ben sorarım onlara aynı okuldayım 6 senedir.merhaba canım.bende anasınıfı öğretmeniyim.ist.dayım bende. eş durumu tayini ile geldim 2.senem burda.bende sabahcıyım.bugün toplantıda sizin yani sabahcıların 7de derse baslıyacaklarını duydum ve üzüldüm.biz şanslıyız gene 8.30da başlayacak dersimiz :))
Kızlar, yarın doktor randevum var. Çok heyecanlıyım. İlk kez ultrasondan bakılacak.. Dua edin bana..
hoşgeldin aramızahanımlar merhaba :)
Ben de aranıza katıldım :)... bir kızım var Adana da yaşıyorum... daha öncekinde ekim annesiydim kısmet bakalım Mayıs annesi olabilecekiyim :)... yarın ilk kontrolümüz var inş. çok heycanlıyım.. bu duygu bambaşka ya.. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin bebişlerimizi...hepinizi kocamann kucaklıyorumm :)
kizlar hayatimin en zor gunlerinden biriydi
resmen titredim
doktora gittik vajinama agri sokuluyor ama baya siddetli ve dunku pembe kan olayini dedim kadin uzuldu, kadar korktum ki utrasonda kadinin yuzunden gozlerimi almiyorum titreyerek
kalbini gorduk bebisimizin, ama hayal meyal ahtirliyorum heyecandan pit pit atiyordu inanilmaz guzel birseydi yaaacok sukur derin nefes aldim o kadra korktum ki esime de dedim girmeden once lutfen affet beni diye ama doktorum cikti esimle de konustu hersye yolunda bebeginiz 7 haftalik olmus kalbi atiyor cok guzel hersey dedi esim de cok heyecanlandi. sukurler olsun atlattik dusuk tehdidi falan birsey yok Allah korusun. o kanin idrar yollarindan kaynaklana birsye olabilecegini soyledi tahlilde lokosit mi ne cikmis cokmus fitil verdi onun icin 5 gunluk ve utrasona gerek yok 12.haftaya kadar, arada ben seni cagirip alttan kontrol edicem dedi, cok sukur bugunumuze ne korktum bugun ya.
hoşgeldinnnnmerhaba ben de aranıza yeni katıldım doktor randevum yarın sadece idrar testi yaptırdım pozitif.5 hafta 3 günlük hesaplara göre.ama şu an hiç bir belirti yok normal yaşama devam ediyorum.kızımda çok bulantılarım olmuştu inşallah bu sefer olmaz..
beni de listeye ekleyiiiiin.. SAT 5 Ağustos Yaş 29 Tahmini doğum 13 Mayıs
kızlar sizde hoşgeldinizSelam kızlar bende katıldım aranıza
Sat 14 ağustos
beklenen doğum tarihimde 22 Mayıs
çarşamba bende doktora sorcam ama maydanoz ada çayını bende biliyorum. oğluşumun hamileliğindenannişler bi sorum olacak,
bitki çayları konusunda doktor adaçayı içme, yeşilçay günde 1i geçmesin dedi... internette araştırıyorum ama diğer bitki çayları ile ilgili çokta açıklayıcı bişey yok yani sinameki, adaçayı, maydanoz suyu yasak deniyor çoğunlukla... ıhlamur, elma çayı, rezene, erik çayı, tarçın çayı gibi bitki-meyve çayları hakkında bilgisi olan var mııı? ben normalde tam bir kahve manyağıyım da filtre kahve, türk kahvesi, espresso günde fincan fincan içerdim çalışırken deeeee işteeee artık yokk :))) yeni arayışım bitki ve meyve çayları :)) cevaplarınızı bekler yanacıklarınızdan öperimm
canım zararı yok ama şeker var fuzuli şeker almış oluyorsun sadeceBi soru da benden gelsın
Meyveli soda zararı olurmu?sızce gunde 1 tane fln ıcıyorum
Selam kızlar bende katıldım aranıza
Sat 14 ağustos
beklenen doğum tarihimde 22 Mayıs[/QUOT
hosgeldın cnm aramıza gozun aydın yasını ve kacıncı bebıs oldugunu da yazarmısın
oşbulduk teşekkür ederim :)
23 yaşındayım ilk bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?