2013 Nisan A. - Yüksek_Voltaj ve meneceri cinsiyet ve d. tarihi tahminleri yapıyor :)

benimki erkekti tabikisi bildi bende istiyom dogum tarihi, erkense anacima ona gore bilet aliyim giz

benimki erkekti tabikisi bildi bende istiyom dogum tarihi, erkense anacima ona gore bilet aliyim giz

evet yaaa bizimde o derdimiz var anneme bilet alacağım bende gelme diyorum ama kızıyor bana annen olmazsa yanında kim olcak diyo ama ben kendisine kıyamıyorum

Voltaj ım banada bir doğum tarihi verirsin artık merak ediyorum sıpam ne zmn gelecek bugünkü usg de tahmini doğum tariri 06/04/2013 yazıodu kafam karıştı ben cinsiyet konusunda senin tahminine güveniyorum doktorunki bence yanlış detaylıda cinsiyeti biliyormusunuz diye sorarsa doktor daha göstermedi diyecem bakalım o ne dicek

Kızlar doguma var daha
Birde her dogum değil bir kac kisinin kini hissettim sadece kıııı:26:

tatlım boyu kilosu kaç çıktı bebişin??
detaylıda son adet tarihini soruyor;yaptığı ölçümlere göre tahmini doğum tarihini söyler yada verdiği çıktılarda görürsün

Ilerden gidiyorsa 1 hafta kadar ondandir.

tatlım boyu kilosu kaç çıktı bebişin??
Detaylıda son adet tarihini soruyor;yaptığı ölçümlere göre tahmini doğum tarihini söyler yada verdiği çıktılarda görürsün

onunla ilgili bilgi vermiyor cnm usg de yazıo ama işe dönmem lazımdı evde bıraktım detaylıda hepsini ayrıntılı öğrenirim inş.

Voltaj ım öylesine yazdım canım muhabbet olsun die oğlum 38 haftalık doğmuştu bu oğlumuda martın 20 sinden sonra heran gelmesini ümit ediyorum yada içime öle doğuyor bilmiyorum ki öle hissediom sanki

tamam zorlamayalim seni yorulma :) vakti gelince dersin

valla ben seviyorum seni salla onlari kiskaniyolardir

Kiz bende seni seviyorum :)))
Bir kac kisininkini hissettim yazacakken +boşluk olmuş
Kin yazdım sanmış ah papatyam benim

Bende geldim hanımlar
Allah nasip ederse 2013 Haziran annesi olacağım, bende yuksek_voltaj dan tahmin istiyorum

bende 2013 mayis annesiyim dr bana %60 cinsiyetini soyledi
zaten %50 ya kiz olcak yada erkek sen ne diyosun

Son düzenleme:
2012 ağustos annelerine gelsene yazdım özel msjın yine dolu

yok dişimi çektrmedim doktor çok güzel dedi yum sağlamışınız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…