Öbür topiğe yazmıştım ama görmezsin belki
Voltajjj tatlım ne zamandır yokum bugün bir baktım valtajcığımın bizden başka bir sürü hayranı olmuş...
Beni de kat bu hislerine kocamla benim kafamız çok karışık...
Öbür topiğe yazmıştım ama görmezsin belki
Voltajjj tatlım ne zamandır yokum bugün bir baktım valtajcığımın bizden başka bir sürü hayranı olmuş...
Beni de kat bu hislerine kocamla benim kafamız çok karışık...
ben senin erkek diyen parmaklarını tek tek öpeyim yüksek voltajına katlanarak :) benim bi tane kızım var gönlüm erkeğe daha kayıyo ama dier yandan sülalenin bi kısmı rüyasında
erkek bebek yarısından çoğu kız görüyo ve öle hissediyoo kız diyolar :) kocam da kız gibi geliyo diyoo... bende kızıma arkadaş olur kız olsa da napiim d ie kendimi avutuyomm işte bölee karma karışık :) bu arada kızım da erkek çıkıcak diyoo ölee umuyooo of yane :) kalana kadar anam aaaladıı doğana kadar ben aalıycam sanırım :)
bizi görmedin ama
Bende çok meraktayım bir tahmin istiyorum, bizede 2 farklı doktor yorumladı, ilki erkek sonraki kız dedi, hala beklemedeyiz kesinlik için:26:
bizi görmedin ama
Bende çok meraktayım bir tahmin istiyorum, bizede 2 farklı doktor yorumladı, ilki erkek sonraki kız dedi, hala beklemedeyiz kesinlik için:26:
ben de eksik kalmayayım bari :) Mayıs annesi olucam kısmetse, bi oğlum var onda çin takvimi tuttu ama rus tutmadı, bunda da çin erkek ruz kız diyor. Bakalım sizin tahmininiz ne, henüz kesin bir bilgi vermedi doktorumuz