2013 Nisan A. - Yüksek_Voltaj ve meneceri cinsiyet ve d. tarihi tahminleri yapıyor :)

Öbür topiğe yazmıştım ama görmezsin belki

Voltajjj
tatlım ne zamandır yokum bugün bir baktım valtajcığımın bizden başka bir sürü hayranı olmuş...
Beni de kat bu hislerine kocamla benim kafamız çok karışık...

Hayirdir kiz ne oldu:26:

Merhabalar... Bizim kızlar buraya tasınmıs D Aslında her tahmın benı cok etkılıyor ama merak ettım .. bı tahmınde bana bulunurmusunuz :)

Erkek ,
Neden tartışılıyor ?

ben senin erkek diyen parmaklarını tek tek öpeyim yüksek voltajına katlanarak :) benim bi tane kızım var gönlüm erkeğe daha kayıyo ama dier yandan sülalenin bi kısmı rüyasında
erkek bebek yarısından çoğu kız görüyo ve öle hissediyoo kız diyolar :) kocam da kız gibi geliyo diyoo... bende kızıma arkadaş olur kız olsa da napiim d ie kendimi avutuyomm işte bölee karma karışık :) bu arada kızım da erkek çıkıcak diyoo ölee umuyooo of yane :) kalana kadar anam aaaladıı doğana kadar ben aalıycam sanırım :)

bizi görmedin ama
Bende çok meraktayım bir tahmin istiyorum, bizede 2 farklı doktor yorumladı, ilki erkek sonraki kız dedi, hala beklemedeyiz kesinlik için:26:

Son düzenleme:
Hissede hissede benimkini hissettin onu da geç tarih dedin aşk olsun ya

Kelebeğim , krizantemim,orkidem
Sen cinsiyeti geç öğrendin ciciler almıyorsun vs Hep listede sonlardasin
Doğumda geç olur...

Saka kiz :))
Zamanında doğurursun inşallah ...

bizi görmedin ama
Bende çok meraktayım bir tahmin istiyorum, bizede 2 farklı doktor yorumladı, ilki erkek sonraki kız dedi, hala beklemedeyiz kesinlik için:26:

Diger topigimizde var malum ...
İlginç genital nuba bakın birde.
--
Erkek

beni unuttum yüksekvoltajjj mayıs 2013 annesiyim bendee..bekliyorum tahminini..işten çıkıcam birazdannn.. :18::18::18:

menecer hanım bana da erkek tahmininde bulundu voltaj hanım listeye ekler misin

ben de eksik kalmayayım bari :) Mayıs annesi olucam kısmetse, bi oğlum var onda çin takvimi tuttu ama rus tutmadı, bunda da çin erkek ruz kız diyor. Bakalım sizin tahmininiz ne, henüz kesin bir bilgi vermedi doktorumuz

Bacılaaaarrr beni unuttunuz ben de dün gittim yine görünmedi yaaa bana da bi tahmin yürütün gözünüzü sdeveyim bi daha bir ay sonra gitcem dra....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…