2013 Nisan A. - Yüksek_Voltaj ve meneceri cinsiyet ve d. tarihi tahminleri yapıyor :)

bendeeeeeeeeeeeee istiyoruummmmmmmmmm
Kiz (hayatta olan Yada düşük vs yoksa)
ben de eksik kalmayayım bari :) Mayıs annesi olucam kısmetse, bi oğlum var onda çin takvimi tuttu ama rus tutmadı, bunda da çin erkek ruz kız diyor. Bakalım sizin tahmininiz ne, henüz kesin bir bilgi vermedi doktorumuz
bende net hissedemedim seni ikizlerde genelde boyle oluyor.
Büyük oranda erkek
Bacılaaaarrr beni unuttunuz ben de dün gittim yine görünmedi yaaa bana da bi tahmin yürütün gözünüzü sdeveyim bi daha bir ay sonra gitcem dra....

Erkek

Bana da tahminde bulunabilir misin?

Ne kadarlik hamilesin göremedim hatta profiline baktım hangi ayın annesisin diye.
İletine gore kızın var veya vardı .
Ne kadarlik Hamilesin ve kac cocuğun var/vardı onuda bildirirsen yardımcı olabilirim.

Ne kadarlik hamilesin göremedim hatta profiline baktım hangi ayın annesisin diye.
İletine gore kızın var veya vardı .
Ne kadarlik Hamilesin ve kac cocuğun var/vardı onuda bildirirsen yardımcı olabilirim.

Bugün 18. haftamızı bitirdik.2013 mayıs annesiyim.
Kızımı 34 haftalıkken kaybettim 2012 nisan annesiydim.

Arkadaslar hosgeldiniz yarin listeyi guncelleyecegim. Bu arada sadece egleniyoruz voltajimi yormayin cakralari kapanmasin :) lutfen hamilelik takvimi kullanmayanlar yorum istemeden once takvim eklesin profiline. İyi aksamlar herkese

Teşekkür ederim.Doktorum da erkek dedi ama ben hala yanılmış mıdır diye düşünüyorum.
Doğum tarihini nasıl tahmin ediyorsun?

Doğum tarihini ,kendi grubumuzdaki arkadaşlara yorumda bulundum tek tük.
Hepsinin enerjisini hissettiğim için :)

Burda bazı cinsiyetlerden de emin olamıyorum tam enerji alamadığım için :)
Sadece "benim ki ne" denince olmuyor,birde diğer olan bebeklerden gebeliklerden bahsetmiyorlar yanılabilme ihtimalim artıyor.

Bende tahmin istiyorum 22. Haftaya girmek üzereyim en başata kız dediler şimdi erkek tekrar baktırmaya korkuyorum bi tahmin lütfen....

rica etsem benimkini de tahmin eder misin?? 2013 mayıs annesi olacağım inşallah...ilk bebek...düşük olmadı daha önce..29 yaşındayım...heyecanla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…