"Gebeliğin en ilginç yönlerinden biri de 20. gebelik haftasından itibaren normal tekil bir gebelikte rahiminizin en üst noktası ile kasıklarınızın ortasında yer alan pubis kemiği arasındaki mesafenin santimetre cinsinden ölçümünün yaklaşık olarak gebelik haftasına tekabül etmesidir...
Ultrasonografi incelemeleri yapılmadığı durumlarda bu ölçüm gebelik haftasını belirlemede oldukça etkili bir şekilde kullanılabilmektedir ve dünya üzerinde halen gebelik takibinde yaygın olarak kullanılmaya devam etmektedir."
yaziyodu gebelik.org da, bide surekli olctugu icin ne kadar ilerlemis goruyor
Ilkel amerikalilar iste
hanipeks tatlım hummalı bir çalışma olmuş. çınar paşamız çok şanslı. amca, babaanne, dedede yardım etmiş ne güzel.
o dolaplar falan kimbilir nasıl zevkle yerleştirilir. güle güle kullanın canım odanızı.
çok güzel olmuş odası maşallah, dolabını zaten beğenmiştim, şimdi de, gerçekten çok kullanışlı tam erkek bebek dolabı..
Eki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
Dertsizcim o tavsanlari nasil yapmislar bilemedim nasil cozdun olayi masallah:) ama senin havlun daha kalin sanki o yuzden tombik olmus daha ince biseyle denesen daha iyi durabilir
seker hamurundan kurabiye yapabilen bi arkadasim var annemle turkiyeden gondercek bana ondan vercem bende mevlutte sanirim, insallah gelirken kirilmazlar
Rahminin ust noktasini dogru bulamiyo olabilirsin :))
kafama göre bebek askısı bulamıyorum. internetten alan var mı acaba:26:
geçmiş olsun canım, benimde küçükken çok kulağım ağrırdıgece boyu annemle yatrdımsızlanırdım hep :2:
yiğeenine maşallah darısıbizlerin başına inşallh
bugün aklıma geldin bi derineser vardı nerelerdeki acep dedim içimden, meğer fıldır fıldır geziyomuşsun anacuğunla
kafama göre bebek askısı bulamıyorum. internetten alan var mı acaba:26:
Kızlar göbüşüme bakın :)Eki Görüntüle 613518
Merhaba canlarim nasilsiniz biz iyiyiz
Grip olmustum ama iyiyim simdi tez savunmami da atlattim yuksek lisans da bitmis oldu sukur
Bugun kontrolum vardi 1074gr olmus melegim basi asagidaydi bi problemimiz yok cok sukur
Sadece es asagda hala ,konusmak icin erken dedi dogum seklini 1ay sonraya randevu verdi off nasi gececek simdiden ozledim
Yatacagi sepeti de aldik ama daha cok eksik var
Sizlr iyisiniz di mi bebislerimiz de iyi di mi
Optum hepinizi canlarrrr
geçmiş olsun canım, bundan sora bol bol dinlen artık..Merhaba canlarim nasilsiniz biz iyiyiz
Grip olmustum ama iyiyim simdi tez savunmami da atlattim yuksek lisans da bitmis oldu sukur
Bugun kontrolum vardi 1074gr olmus melegim basi asagidaydi bi problemimiz yok cok sukur
Sadece es asagda hala ,konusmak icin erken dedi dogum seklini 1ay sonraya randevu verdi off nasi gececek simdiden ozledim
Yatacagi sepeti de aldik ama daha cok eksik var
Sizlr iyisiniz di mi bebislerimiz de iyi di mi
Optum hepinizi canlarrrr
maşallah kız ne derli toplu göbüşün war:)Kızlar göbüşüme bakın :)Eki Görüntüle 613518
KIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
Eki Görüntüle 613538 Eki Görüntüle 613529 Eki Görüntüle 613520 Eki Görüntüle 613521 Eki Görüntüle 613522 Eki Görüntüle 613525 Eki Görüntüle 613523 Eki Görüntüle 613524 Eki Görüntüle 613526 Eki Görüntüle 613527 Eki Görüntüle 613528 Eki Görüntüle 613530 Eki Görüntüle 613531 Eki Görüntüle 613533 Eki Görüntüle 613534 Eki Görüntüle 613535 Eki Görüntüle 613536 Eki Görüntüle 613537 Eki Görüntüle 613532
Benim takvimin ağzından bal damliyor bugun.
zapzup kiz sorma içeri girdik hemen bana çanta verdiler
Oğlana da vermisler kızda istedi neyse bunlar takmışlar omuzlarına icinde boyama kitabı var heveslendiler hiç almayız ya biz görmüyor garibanlar.
Eşimde yektir yektir çanta almış geliyor hatunum birsey alırsan koyalım buna
İcinde iste kupon vardı,netten alışveriş yapmıyoruz ya kartımız yok abla:26:
Ama alış veriş yapacak olan varsa yollarım
He bu arada o çantalar boş çıktık
Zehra'ya orda ki kaplumbağa bir dünya boyama kitabı vs verdi
Filden tirsti ben bile korktum ayyy fıstık yaptı Zehra'ya tabi
"yüzümü bidaha elleme" dedi tükürdüpü dedi sade valla.
güle güle kullan canım, hepsi birbirinden güzelkızlar hafta sonu aldıklarımızı ekliyorum yatağımız ve anakucağımız filan...bebek arabasını daha çekemedim,bagajda duruyor hala..
Dertsiz biberonu da koyuyorum canım fikir olsun sana diye..
Eki Görüntüle 612550 Eki Görüntüle 612551 Eki Görüntüle 612552 Eki Görüntüle 612553 Eki Görüntüle 612554
diğerlerine albümden bakabilirsiniz isterseniz,yer kaplamasın burda diye koymuyorum..
canım çok sevindim kistlerin geçmiş olmasına maşallahKizlar doktordan geldik detayliya girdim tekrar, doktor kistler gecmis dedi oyle rahatladim ki cok sukur Rabbime
Diger hersey de yolundaymis cok sukur, kilosuda iyiydi3 boyutludan yuzunu de gosterdi, yavrum kaslarini catmis kollariyla yuzunu kapamaya calisiyor, rahatsiz etmeyin der gibiydi burnu babasina benzeyecek heralde karnimda yan duruyordu, 35 haftaya kadar yeri var donebilir endise etme dedi
Demir hapimi gunde 2 ye cikardi, bundan sonra 2 hafta bir kontrole gitcekmisim ve de bu son ultrasonmus daha almayacakolsun yavrum saglikli olsun da...
2 cam sildim pert oldum voltajım yaaaa, dün bu saatlerde heralde ölüyorum ben dedim,Gulimier yok olmaz saymam
Temizlikten kendini alamıyor kuzum
Aysecik temiz eve gelecek şanslı kiz:))
Bir gazla kalkmış ise başlamış garibim valla yakın olaydı daha oynayan kemiklerim yerine oturmadan giderdim kiz ,
Bende bu hafta dışarılara çıksam iyi olacak,kaynanam gelecek malum gezdirme olayı beni çileden çıkarmaz insallah.
2 de bir kontrol için diye cocukları bırakıp gezsem cok iyi olur
Kiz beni bırakmaz sacakli
oyyyy yerim ben o fıstığı, çok tatlı yaa maşallah bilmiş gacı
güle güle kullan canım, hepsi birbirinden güzel
canım çok sevindim kistlerin geçmiş olmasına maşallah
bebişe de maşallah annesi
2 cam sildim pert oldum voltajım yaaaa, dün bu saatlerde heralde ölüyorum ben dedim,
bırak kaynanaya git gez kız, kontrole almıyolar de yabancıları
hasta oldum yaaa nerde o güç kuvvet bende, voltajdan aldığım gazla 2 cam sildim ,Gunaydin kizlar,
Hayirli gunler olsun
Sernilcim bursada son gunum bugun aksam feribotla donuyorum yegenimden nasil ayrilcam derdi basladi simdiden böcüğüm yine sabah tepemdeydi :)
Gulimier kiz temizlik bittiyse bana da gel simdi ben evi temizleyip birakmistim ama kocam ne hale sokmustur kim bilir cumartesi de kuzenini ve esini cagirdim yemege doner donmez temizlik var kursa gittin mi nasil gecti neler yaptiniz katilim oldu mu ve cuma gidiyor muyuz ???
Benim oglum burada bir huy edindi gobek deligimin soluna dogru birseyi dayiyor nasil tepe olup sertlesiyor orasi anlatamam disaridan fark ediliyor hemen bunu gun icinde sık sık yapiyor balim benimmm
Merhaba arkadaşlar grubu ara ara takip ediyorum hamileliğin en başından beri , ben de kısmetse Nisan annesi olacağım,şu an 27. Haftamdayım , dondurulmuş tüp bebekle oğluma hamileyim, onun dışında bir 18 haftalık birde kimyasal gebelik kaybım var, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde oturuyorum , rahim ağzı yetmezliğinden dolayı dikişim var rahim ağzında gebeliğin 6 ayı yatarak geçti şimdi o kadar yatmak zorunda değilim , doktorum Banu Bingöl gönenç, Florence nihtingale hastanesine gidiyorum , ordan memnunum , dikişim orda alınacak fakat doğum ücretleri 7-8 buçuk arası fazla geliyor, sizlere yazma sebebim acaba bu yakada yenidoğan ünitesi olup fiyatlarıda bu kadar uçuk olmayan tavsiye edebileceğiniz bir hastane, doğum doktoru var mı, medipol Üniversitesi hastanesi aklıma geliyor onuda araştırdım ama varsa başka fikirleriniz açığım...herkese sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum , sevgilerle...
bence az çiçekli olan 3. resim en güzeliArkadaşlar kızımın odası için duvar kağıdına bir türlü karar veremedim resimlerini ekliyorum bu iki çiçekli seçenekten biri olacak kısmetse yorumlarınızı bekliyorum.
1. resim çiçek ve çizgili ilk kombin
2. ve 3. resim çiçek ve çizgili ikinci kombin
hiç gelemiyorum .. kayınbabamı hastaneye kaldırdık durumu net değil tetkikler bitmiyo bulamıolar nden kalbinin tuttuğunu .. onlarla uğraşıoruz
dr.aa da gittim aynı hastanedeydi ztn , bebiş 1kilo 300 gram ince belli bi kızınız olcak diyo herşey normal we güzel gidiyo çok şükür
öpüyorum herbirinizi ayrı ayrı haşat gibi gelmezsem gece girer okurum biras
dikkat edin kendinize ve bebişleree
ben askı almadım hiç, nası bişe istiyosun sen?
Kızlar göbüşüme bakın :)Eki Görüntüle 613518
ben de bulamadım canım, plastik birşey istemiyorum. satenkumaş kaplı olanlara baktım ama bulamadım. bebekaskisi.com diye bir site var; bir göz gezdir istersen.
KIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
Eki Görüntüle 613538 Eki Görüntüle 613529 Eki Görüntüle 613520 Eki Görüntüle 613521 Eki Görüntüle 613522 Eki Görüntüle 613525 Eki Görüntüle 613523 Eki Görüntüle 613524 Eki Görüntüle 613526 Eki Görüntüle 613527 Eki Görüntüle 613528 Eki Görüntüle 613530 Eki Görüntüle 613531 Eki Görüntüle 613533 Eki Görüntüle 613534 Eki Görüntüle 613535 Eki Görüntüle 613536 Eki Görüntüle 613537 Eki Görüntüle 613532
Eki Görüntüle 612945 Eki Görüntüle 612946 Eki Görüntüle 612947 Eki Görüntüle 612948 Eki Görüntüle 612949 Eki Görüntüle 612950 Eki Görüntüle 612951 Eki Görüntüle 612952 Eki Görüntüle 612953 Eki Görüntüle 612954 Eki Görüntüle 612955 Eki Görüntüle 612956 Eki Görüntüle 612957 Eki Görüntüle 612958 Eki Görüntüle 612959 Eki Görüntüle 612960 Eki Görüntüle 612961 Eki Görüntüle 612962 Eki Görüntüle 612963 Eki Görüntüle 612964 Eki Görüntüle 612965 Eki Görüntüle 612966 Eki Görüntüle 612967
​Kocacım, kaynım, kayınbabam, kayınvalidem herkesin eli değdi :) Kocişimin kıyafeti çok komik, giydiği takım üşütüce üstünden bir de basketbol şortu giymiş :)
kızlar sabahtan beri doğum hikayelerini okuyorum epidural normal istiyorum ancak son saatlerde epidural vermiyorlarmış ve son sancılar haddinden fazla olunca dayanılması en zor sancıları çekmiş oluyorsun zaten 4cm olana kadar epidural takmiyorlar ne yapcam bilemiyorum.Bu arada BURSA lı hamişler hangi hastane ve doktorlara gidiyorlar.ben Çekirge Doruk Evrim Aydın'a gidiyorum doktorumdan çok memnunum ancak doğuma girecek ebe ve hemşireler hakkında bugün bi hikayede okudum hiç memnun kalınmamış kafam karıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?