2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay okurken bile yoruldum :) ne uğraşıyorlar böyle şeylerle mis gibi usg varken.

teşekkür ederim canım. deterjanını almıştım, az önce eve girmeden dediğin gibi dalinin yumuşatıcısını da aldım. nasıl yıkıcam bilmiyorum ama. kayınvalideme de sormak istemiyorum.

çok güzel olmuş odası maşallah, dolabını zaten beğenmiştim, şimdi de, gerçekten çok kullanışlı tam erkek bebek dolabı..

teşekkür ederim canım. umarım dediğin gibi kullanışlı olur.

canım olmuş çok tatlı ama sanki havlu kalın ya da büyük kaçmış. örnektekiler daha küçük duruyor
:26:

buluyorum canım olduğum haftayla aynı çıkıyo göbüşüm :)

çok sağol canım; bizim gelininki gibi bir doğum nasip etsin rabbim hepimize; doğumun ertesi günü fıldır fıldır ayaktaymış

dediğin gibi fbol bol gezdik bursanın çarşılarını çok komik fiyatlara çok güzel şeyler aldık. ben buraya uğruyorum aslında arada ama seninle denk gelemiyoruz hiç.

Merhaba canlarim nasilsiniz biz iyiyiz
Grip olmustum ama iyiyim simdi tez savunmami da atlattim yuksek lisans da bitmis oldu sukur
Bugun kontrolum vardi 1074gr olmus melegim basi asagidaydi bi problemimiz yok cok sukur
Sadece es asagda hala ,konusmak icin erken dedi dogum seklini 1ay sonraya randevu verdi off nasi gececek simdiden ozledim
Yatacagi sepeti de aldik ama daha cok eksik var
Sizlr iyisiniz di mi bebislerimiz de iyi di mi
Optum hepinizi canlarrrr

gözün aydın canım, ne güzel bitmiş yüksek lisans. çok imreniyorum yüksek yapanlara ama yıllardır üşeniyorum, artık 2 çocukla tamamen hayal olur.
grip bu aralar tüm evleri geziyor; dikkat et kendine. ben artık gripli olanlara 5m den fazla yaklaşmıyorum :)

Seda gule gule kullanin cok guzeller

ayy herkesi alisveris telasi sardi vakit yaklasiyor mu nee

geçmiş olsun canım, bundan sora bol bol dinlen artık..

maşallah kız ne derli toplu göbüşün war:)

güle güle giyin cicilerinizi.. senin leopar desenli çantanı yiyyim:))

oyyyy yerim ben o fıstığı, çok tatlı yaa maşallah bilmiş gacı

güle güle kullan canım, hepsi birbirinden güzel

canım çok sevindim kistlerin geçmiş olmasına maşallah
bebişe de maşallah annesi
2 cam sildim pert oldum voltajım yaaaa, dün bu saatlerde heralde ölüyorum ben dedim,
bırak kaynanaya git gez kız, kontrole almıyolar de yabancıları

sagol Gulimiercimm

size bisey diyim agziniz acik kalsin, ben bu eve tasindigimdan beri hic cam silmedim bi bucuk seneyi gecti

napiyim anam burda o kultur yok, cama cikip silmeye kalksam millet bi tarafiyla guler heralde isime de gelmiyor degil

hasta oldum yaaa nerde o güç kuvvet bende, voltajdan aldığım gazla 2 cam sildim ,
öksürük kemik ağrısı aldı başını gitti:2:
gittim ama toplantı vardı 1,5 saat beklettiler, 5 kişiydik, 1 tanesi işten izin almış geldi geri döndü, 4 kişi kaldıksonrada 3 kişiyi alabilirim dedi , benim kıyafetlerim de uygun değildi, 15 dk da hızlıca pilates yaptırdı ben onları izledim,
cuma günü benim sohbetim oluyo ordan çıkabilirsem gelicem ama 2:30 gibi arayıp öle gidicem ben

canım beylikdüzünde medilife var ben oraya gidiyorum, selda hanım benim doktorum, çok iyi bi doktor tavsiye ederim, yenidoğan ünitesi de açtılar diye biliyorum, fiyatlarda öyle uçuk değil, sskvarsanormal doğum 350 sezeryan da 700 falan galiba
bi kontrol için uğra sıkıntılarını anlat umarım memnun kalırsın

bence az çiçekli olan 3. resim en güzeli

geçmiş olsun canım, Rabbim şifa verin inşallah

ben askı almadım hiç, nası bişe istiyosun sen?

bilmiyorum canım satenler ya da ahşaplar olabilir :26:

maşallah tatlım göbüşüne.

ben de bulamadım canım, plastik birşey istemiyorum. satenkumaş kaplı olanlara baktım ama bulamadım. bebekaskisi.com diye bir site var; bir göz gezdir istersen.

hımmmm bakiiiim canımmmm
:26:

hayırlı uğurlu olsun kuzum cicileriniz çok şekerler

canım bende Evrim hn gidiyorum bende kendisinden memnunum ancak hastane hoşuma gitmiyor,ebe ve hemşirelerle ilgili de bilğim yok epidural normale Evrim hanım girmiyormu bunu sordunmu,doğumu nerde yapıcam konusunda bende henüz karar veremedim,şimdi hastaneleri geziyorum medicalpark gittim,özel yıldırım doruk orayada gittim,birde bahar hastanesine gidip karar vericem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…