2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
güzel nisan anneleri sabah şerifleriniz hayrolsun inşallah

sakın ola erken kalktım diye algılanmasın, 3 saat uyuyabildim gece uykum kaçtı,bu öksürük ve burun tıkanıklığı mahvetti beni,
5 'ten beri ayaktayım

bugün mevlid kandili, kandilimiz mübarek olsun, bol bol salavat çekelim inşallah

günaydın, kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

hanipeks tatlım limongo-miniklerin dünyası 3. sayfada ahşap askılar var. bi bak istersen

hayırlı sabahlar kandiliniz mübarek olsun, bütün dualarımız kabul olsun. Rabbim bizi sağlıkla kurtarsın bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Amin.

Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?

Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım

Canım dr.um bana lierac önerdi, şimdilik çatlağım olmadı:) Kokusunu başta sevmemiştim ama artık alıştım:) Eğer almayı düşünürsen kesinlikle internetten al, 3lü satıyorlar piyasadan çok daha uygun oluyor. 3 tanesini 96 liraya mı ne almıştım, öyle bişeydi. Ama görünen o ki yetecek bana 3 kutu.

Canım çok sevindim, idrar olması da bana çok mantıklı geldi. Sanırım arada bana da oluyor:=)))

kafama göre bebek askısı bulamıyorum. internetten alan var mı acaba:26:

Hanipeks ben ıkea dan almıştım. renk renk ama plastikler. 8 tanesi 3,50 liraydı. Sade ama güzeller:) Beyaz benim dolabım çok güzel durdu. Linki yapıştırdım aşağıya, eğer beğenirsen senin için alıp kargolarım zevkle:)

elbise askısı < BAGIS | IKEA Türkiye

Çok çok beğendim Sedacımmm, iyi günlerde kullansın güzellik..

Tesekkur ederim tatlim hicc oyle dusunme bence yapabilirsin her zaman
O kadar uzak durdumben de ama babam hasta oldu ilk e eve girince mikrop kacamiosun neyse daha iyiyim artik ama ben de esime sattim hastaligi
Kayinpederin nasil oldh giremiyorum uzun zamandir

Sagol tatlim

günaydın nisan anneleri.kandiliniz mübarek olsun. rabbim tüm dualarımızı kabul etsin...sağlık ve sihhat içinde bebeklerimize kavuştursun....

ilk hamileliğimde beslenmeme çok önem veriyordum .özel kalsiyum plus içerikli sütlerden içiyordum.kanşurubu ve vitamin haplarını düzenli de kullanıyordum. inanmıyacaksınız belki de tam 24 kilo almıştım.
bu hamileliğimde o kadar özenmiyorum beslenmeme.29.haftamdayım 13 kilo aldım.
2 gündür sol bacağım sürekli uyuşmuş bir durumda rahatsızlık veriyor. sanki buza sokmuşum da hissetmiyorum gibi.
sizlerde de bacaklarda öyle sorun oluyor mu?kramp henüz hiç olmadı.

Hanipekscim Çınarin odasi cok guzel ne guzel hep birlikte hazirlamissiniz harika valla
Sedacim prensesin cicileri harika gule gule giysin

çok güzel olmuş canım
canım hepsi birbirinden güzel cicilerin güle güle kullanının inşallahhhhh

allah şifa versin canım babana inşallah daha iyi haberlerini alırırzzz

günaydın güzel anneler...hepinizin kandili mübarek olsun...gün bizim için erken başladı...6.30'da babamızı doğuma çağırdılar,biz de uyandık bi daha uyuyamadık...aslında ben uyuyacaktım ama kızım acıktı,uyutmadı..kahvaltımızı yaptık,okula gitmeden önce evimizi süpürücez kızımla...şimdiden iş yapmayı öğretiyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah bu kandil gününün hürmetine Allahım babana ve bütün hastalarımıza acil şifalar versin inşallah durumu daha da iyiye gider.

haberimiz olsun canım, ne kadar beni kan tutsada, bakmamaya çalışırım

araştrmacı kişiliğimle tek tek geçmişi okuyup ordan buluyorum canım
eşimde herkese şikayet ediyo beni, eskiden facebook vardı şimdi kadınlar kulübünden çıkmıyo diyo
çok hızlıca yaptırdı diğer gelenlere benim kıyafetlerim uygun değildi izledim ben sadece,
ders görücez sanıyorum bende eğitim diyince
kalem kağıt aldım yanıma da pilates yaptırırsa diye uygun kıyafetle gitmek aklıma gelmedi, gezmeye gider gibi giyindim

bende bebişimin cicilerini albüm yaptım bakmak istiyenler bakabilir :)
canım hepsi çok güzel güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim inşallah,
arabayı ne marka almıştınız, hoşuma gidiyo bu büyük tekerlwekli olanalr?

kızlar bu havluları nasıl bağlamışlar? çok hoşuma gitti. mevlütte dağıtılabilir bence.
çözen varsa yazsın lütfen. [
ATTACH=CONFIG]613408[/ATTACH]

çözmüşsün işte kuzum, senden kaçar mı becerikli hatun maşallah
evet o havlulardan yapılan şeylere bayıldım bende öyle bişey yapabilirim

Kızlar tekrar merhaba,
Amniyosentez yaptıranlar topiğini düzenli okuyorum. Ben de aynı psikolojiden geçtiğim için ordaki arkadaşların sorularını yanıtlamaya çalışıyorum. Şimdi dün bir arkadaş önemli bir paylaşım yapmış. Ben bu yöntemi dr.umdan duymuştum ama daha yaygınlaşmadı demişti. Ama Tr'de böyle bir lab (BİOGEN) varmış, Almanya ile ortak çalışan. Sadece kan alınıyormuş o kadar:) Tabii amniyosenteze göre pahalıymış. BizdeN geçti ama sizin de aklınızda olsun istedim, etrafınızda amniyo yaptırmak isteyenlere bir alternatif, bir seçim. Risksiz en azından.. O arkadaşın paylaşımını aşağıya kopyaladım. Herkese sevgiler..

Amniyosentez yerine "serbest fetal DNA analizi"

Merhaba arkadaşlar.39 yaşımdayım ve 15 haftalık hamileyim.Yaşım gereği amniyosentez yaptırmam gerekiyordu fakat son hafta kahverengi lekelenmelerim olduğu için doktorum amniyosentez yerine çok yeni bir uygulama olan "Serbest Fetal DNA Analizi" yaptırmamı önerdi.Henüz Türkiye de bunu yapan bir kurum yokmuş.Bu nedenle alınan iki tüp kan örneği ilk önce İstanbul da bulunan Biogen adlı kurum aracılığıyla Almanya da LifeCodexx teşhis laboratuvarlarına yollandı.İki hafta sonra sonuçlarınız isterseniz size ya da doktorunuza ulaştırılıyor.Testin kesinlik oranı %99.oldukça yüksek bir oran ve hiç bir riski yok.Sıradan bir kan aldırma hepsi bu.İşin maliyeti biraz yüksek .Normal amniyosentez yaptırmış olsaydım ödeyeceğim fiyat 1100 tl iken bu testin fiyatı 2800 tl.Merak eden varsa hamileliğim tüp bebek filan değil normal yollardan oldu.Gebeliğim boyunca yaşadığım tek sıkıntı bir kaç gün süren kahverengi lekelenmelerimdi.Onun dışında çok rahat ve hareketli bir hamilelik dönemi yaşıyorum.Testle ilgili merak ettiğiniz şeyler varsa yazabilirsiniz.Elimden geldiğince deneyimlerimi paylaşırım.Sonuçlarım bu ayın 23 de gelecek merakla bekliyorum.Biogen in sitesinde gerekli tüm bilgiler var.testin bir diğer adı PrenaTest.Tüm bebek bekleyen anne adaylarına rahat bir hamilelik diliyorum..

Görkemre tezini savunduğunu okudum, çok çok tebrik ederim:) Nasıl rahatladın kimbilir:) Ben de hala doktora tezimle uğraşıyorum, şu zamana kadar daha çok yol almam lazımdı( Ama neyseeee:) Çok tebrikler, ayrıca Mira da kocaman olmuş, maşallah ona:))

herkese günaydın mevlid kandiliniz de mübarek olsun Rabbim hastalara şifa dertlilere deva hamişlere de kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…