Kızlar doktorunuz size çatlak için hangi kremi önermişti ?
Sanırım artık bebe yağından daha farklı şeyler kullanmam lazım
benim dr kazma yaaa hiçbişe demiyo adam bana bende soru sormaya korkuyorum :18:
ama ben neutrogena bakım kremini kullanıyorum inanılmaz memnunun 24 saat nemli tutuyor yumuşacık oldu göbeğim eşim hemen farketti kesinlikle tevsiye ederim malum ne kadar elastikiyeti fazla olursa o kadar çatlak oluşumu gerçekleşmez benim cildim çok kuru olmasına rağmen o krem sayesinde hiç çatlamadım
kafama göre bebek askısı bulamıyorum. internetten alan var mı acaba:26:
KIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
Eki Görüntüle 613538 Eki Görüntüle 613529 Eki Görüntüle 613520
Eki Görüntüle 613521 Eki Görüntüle 613522 Eki Görüntüle 613525 Eki Görüntüle 613523 Eki Görüntüle 613524 Eki Görüntüle 613526 Eki Görüntüle 613527 Eki Görüntüle 613528 Eki Görüntüle 613530 Eki Görüntüle 613531 Eki Görüntüle 613533 Eki Görüntüle 613534 Eki Görüntüle 613535 Eki Görüntüle 613536 Eki Görüntüle 613537 Eki Görüntüle 613532
Tesekkur ederim tatlim hicc oyle dusunme bence yapabilirsin her zamangözün aydın canım, ne güzel bitmiş yüksek lisans. çok imreniyorum yüksek yapanlara ama yıllardır üşeniyorum, artık 2 çocukla tamamen hayal olur.
grip bu aralar tüm evleri geziyor; dikkat et kendine. ben artık gripli olanlara 5m den fazla yaklaşmıyorum :)
geçmiş olsun
çok güzel olmuş canımEki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
canım hepsi birbirinden güzel cicilerin güle güle kullanının inşallahhhhhKIZLAR SONUNDA YÜKLEBİLDİM MİNİK CADIMIN EŞYALARINI:d
Eki Görüntüle 613538 Eki Görüntüle 613529 Eki Görüntüle 613520 Eki Görüntüle 613521 Eki Görüntüle 613522 Eki Görüntüle 613525 Eki Görüntüle 613523 Eki Görüntüle 613524 Eki Görüntüle 613526 Eki Görüntüle 613527 Eki Görüntüle 613528 Eki Görüntüle 613530 Eki Görüntüle 613531 Eki Görüntüle 613533 Eki Görüntüle 613534 Eki Görüntüle 613535 Eki Görüntüle 613536 Eki Görüntüle 613537 Eki Görüntüle 613532
evet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)
evet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)
Gerek görürse yapacaklar canım bu hafta kontrole gitmem gerekiyor galiba yarın giderim en son 19 Aralık'ta gittim.
O değilde kan ayarlamamız lazım verici gerek,gittigim hastanede var mı bilmem Kızılay'dan tedarik etmeye çalışırlar .
Yarın gitsem iyi olacak kolay bulunan ama testleri olur.
Kanımda annemle uygun,onunda gelecegini sanmıyorum.
gulimier canım ya sen nerden bulupta alıntı yapıyorsun. ben bunları niye görmedim diyorum senin alıntı yaptıklarına bakarak.
kızlar güle güle kullanın demeyi unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar nolur. arada kaçırıyorum galiba.
canım dün nasıl geçti? neler yaptınız? pilates yaptınız mı?
canım hepsi çok güzel güle güle giydirmek nasip etsin Rabbim inşallah,bende bebişimin cicilerini albüm yaptım bakmak istiyenler bakabilir :)
kızlar bu havluları nasıl bağlamışlar? çok hoşuma gitti. mevlütte dağıtılabilir bence.
çözen varsa yazsın lütfen. [
ATTACH=CONFIG]613408[/ATTACH]
çözmüşsün işte kuzum, senden kaçar mı becerikli hatun maşallahEki Görüntüle 613461
kızlar olmuş mu?
evet o havlulardan yapılan şeylere bayıldım bende öyle bişey yapabilirimkızlar bu bloğa bakmanızı tavsiye ederim. çok güzel şeyler yapmışlar.
mirayet.blogspot.com: Torunum Nehirimin Doğum Hazırlıklarından
el havlularından lolipop şekeri yapmış ona da bayıldım ya.
kurabiyeyle uğraşmaktansa bu daha kolay gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?